| نویسنده |
پیغام |
شاکي  سال صفري!
تاريخ عضويت: سهشنبه 21 اسفند 1386 مجموع ارسالها: 42 اعتبار کسب شده: 472 محل سکونت: جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 27 اسفند 1386، ساعت 15:38 |
|
 |
3 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
از حضرت صادق ع از حکم استمناء مي پرسند آن حضرت مي فرمايد: گناه بزرگي است که خداوند در قران مجيد از ان نهي فرموده است و استمناء کننده مثل اينستکه بخودش نکاح کرده و اگر کسي را که چنين کاري مي کند بشناسم با او همخوراک نخواهم شد
راوي پرسيد گناه زنا بزرگتر است يا استمناء؟
حضرت فرمود: استمناء گناه بزرگي است
اين حديث ميخواسته شدت گناه استمنا رو نشون بده يا نه واقعا بزرگتر از زنا هست....اينهمه آدم استمنا ميکنن و توان ترکشم ندارن خوب برن زنا کنن حالشم ببرن گناهشم کمتره ..تازه مضرات استمنا رو هم نداره.
شما چه جوري برداشت ميکنين؟؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 969 اعتبار کسب شده: 6357 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 27 اسفند 1386، ساعت 17:05 |
|
 |
3 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 772 اعتبار کسب شده: 8408 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 27 اسفند 1386، ساعت 19:19 |
|
 |
3 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
|
سؤال رو جوري مطرح کردي انگار راه سومي وجود نداره. ازدواج موقت در اسلام واسه همينه ديگه. کساني که توانايي ازدواج ندارن مي تونن از طريق ازدواج موقت نيازهاي خودشون رو برآورده کنن و به زنا و استمنا که هر دو داراي مضرات شخصي و اجتماعي و دنيوي و اخروي هست رو نيارن. در ضمن به گفته پيامبر (ص): "الغيبة أشد من الزنا". غيبت از زنا بدتره. من و شما و اونهايي که ادعاي دينداري دارن اگه همين قدر که حواسمون به احکام ظاهري اسلام مثل نجاست و طهارت و بيرون بودن يا نبودن چهار تا نخ موي زن و دختر مردم بود، به احکام باطني و عميق تر اسلام مثل اخلاق و عدالت توجه مي کرديم، الان وضعيت جامعه مون اين نبود. بايد اسلام رو از اول و وراي رساله هاي فقهي براي خودمون تعريف کنيم. |
|
|
|
|
|
|
 |
شاکي  سال صفري!
تاريخ عضويت: سهشنبه 21 اسفند 1386 مجموع ارسالها: 42 اعتبار کسب شده: 472 محل سکونت: جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 27 اسفند 1386، ساعت 20:34 |
|
 |
3 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
حالا غيبت از زنا بدتر باشه چه ربطي به بحث داره...غيبت که نياز جنسي رو يه وقت ارضا نميکنه!!!!
بعدم يکم واقع بين باش الان بري از يه جوون مجرد بپرسي براي رفع نياز جنسيت کدومشو انتخاب کردي چندتاش ميگه ازدواج موقت؟؟ به من ربطي نداره ولي خود شما کدومشو انتخاب کردي؟هممون مرديم و ميدونيم غريزه جنسي مردا چيه.. نگو تو اين سن بي نيازي!!ما تو مملکتي هستيم اسلامو برامون تعريف ميکنن..حالا شما بشين اسلامو از اول تعريف کن ميتوني قوانينتو تصويب کني يا اجرا کني؟؟ آخرش بايد قابش کني بزاري تو طاقچتون و بشي مرجع تقليد خونتون.
منم اعتقاد ندارم به رساله ي فقها..ميگن در هر مسئله اي به متخصصش رجوع کنيد واقعا اين همه ليسانس کامپيوتر داريم چندتاش شب امتحاني هست ؟؟اونا هم مثل ما ..مدرک نشونه تخصصه؟؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 503 اعتبار کسب شده: 2018 محل سکونت: همه جاي ايران سراي من است جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 27 اسفند 1386، ساعت 22:52 |
|
 |
3 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 772 اعتبار کسب شده: 8408 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 28 اسفند 1386، ساعت 18:08 |
|
 |
3 ماه و 19 روز پيش |
|
|
| |
| شاکي نوشته بود: |
حالا غيبت از زنا بدتر باشه چه ربطي به بحث داره...غيبت که نياز جنسي رو يه وقت ارضا نميکنه!!!!
بعدم يکم واقع بين باش الان بري از يه جوون مجرد بپرسي براي رفع نياز جنسيت کدومشو انتخاب کردي چندتاش ميگه ازدواج موقت؟؟ به من ربطي نداره ولي خود شما کدومشو انتخاب کردي؟هممون مرديم و ميدونيم غريزه جنسي مردا چيه.. نگو تو اين سن بي نيازي!!ما تو مملکتي هستيم اسلامو برامون تعريف ميکنن..حالا شما بشين اسلامو از اول تعريف کن ميتوني قوانينتو تصويب کني يا اجرا کني؟؟ آخرش بايد قابش کني بزاري تو طاقچتون و بشي مرجع تقليد خونتون. |
اين جور مطرح کردن سؤال نشون دهنده اينه که شخص درک درستي از اسلام نداره. اول اين که طراح سؤال فرض کرده يه شخص مجرد که امکان ازدواج نداره يا بايد خود ارضايي کنه و يا زنا. در صورتي که راه حل شرعي اون ازدواج موقت هست. کسي که حکم مسلم شيعه يعني ازدواج موقت رو قبول نداره يا اون رو کلاً کنار مي ذاره، چکار داره گناه زنا بيشتره يا خود ارضايي؟ ضمن اين که بايد توجه بشه گناهي که کوچک شمرده بشه_هر چه مي خواد باشه_ گناه کبيره هست. با اين اوصاف به نظر بنده حقير اين سؤال از اساس ايرادات جدي داره.
دوم اين که نتيجه سطحي نگري دين اسلام همين چيزي هست که الان در جامعه مي بينيم. از اسلام فقط يه اسم باقي مونده و متدينين همه هم و غمشون اجراي احکام ظاهري اسلام منطبق بر رساله هاي عمليه هست. در صورتي که اصل دين به فراموشي سپرده شده.
براي اين که متوجه بشيم چقدر دين واقعي با کاريکاتوري که از اسلام براي ما ترسيم کردن تفاوت داره، يه روايت از پيامبر (ص) نقل قول مي کنم:
مردى به حضور پيغمبر شرفياب شد و پرسيد: مؤمن، زنا مىکند؟ پيغمبر فرمود:گاه مىشود. پرسيد: مؤمن، دزدى مىکند؟ فرمود: گاه مىشود. عرض کرد: يارسول الله! مؤمن دروغ مىگويد؟ فرمود: نه. خداى فرمود: «انما يفترى الکذب الذينلا يؤمنون بآيات الله.» کتاب خدا و سنت پيغمبر همصدا هستند که دروغ با ايمان، چندان سر و کارى ندارد.
منبع: http://www.hawzah.net/Per/K/Druq/07.htm
حالا در اسلامي که براي من و شما تعريف کردن کدوم گناه بزرگتره؟ دروغگويي يا زنا يا دزدي؟
کي گفته منتظر بشينيم اسلام رو برامون تعريف کنن و بهمون تحويل بدن؟ نتيجه اسلامي که ديگران تعريف کرده باشن و تو دامن من و شما گذاشته باشن همين مي شه که مي بينين. ازدواج موقت به عنوان يکي از مهمترين شاخصه هاي تشيع علوي در جامعه مهجور مي شه و جوونها بايد از بين خودارضايي و زنا يکي رو انتخاب کنن! اين فقط يه نمونه خيلي ساده است. اسلامي که در جامعه به من و شما عرضه مي شه فقط يه اسم و رنگ و بو از اسلام داره؛ وگر نه اگه واقعاً جامعه ما اسلامي بود، وضعش ايني که مي بينيد نبود. وظيفه من و شما اينه که خودمون به دنبال راه راستين باشيم و پيداش کنيم و فردا هم بايد در مقابلش پاسخگو باشيم. |
|
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 960 اعتبار کسب شده: 2082 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 28 اسفند 1386، ساعت 19:15 |
|
 |
3 ماه و 19 روز پيش |
|
|
| |
من تعجب مي کنم که وحيد جان، مدير مدبر و محترم، به جاي اينکه اين تاپيک را «حذف» کنند. به اون جواب دادند.
مسائل زيادي وجود داره که همه مي دونيم، ولي صحبت کردن دربارش توي يه مکان عمومي صحيح نيست.
با چک کردن IP اين کاربر ظاهراً تازه وارد، شاکي، مي تونيد پي ببريد يکي از دوستان مريض قديمي تالار هست. |
|
|
|
|
 |
شاکي  سال صفري!
 |
سهشنبه 28 اسفند 1386، ساعت 19:59 |
|
 |
3 ماه و 19 روز پيش |
|
|
| |
واي اينو کي راه داد تو.
خوشبختانه چند روز درباره ي اين مطلب بحث ميشه و هيچ مخالفي پيدا نشده و تاپيک حذف نشده..پس مريض احوال مثل اينکه شمايين..از اين به بعد هم تاپيک حذف بشه نشونه ي اينه که ادمين هاي محترم گوشي هستن .
شخصيتتو و حرفاتو تو تاپيک اسلام شناسي يه نگاهي انداختم..بيشتر از اين وقتمو تلف نميکنم. |
|
|
|
|
|
|
 |
شاکي  سال صفري!
 |
سهشنبه 28 اسفند 1386، ساعت 20:19 |
|
 |
3 ماه و 19 روز پيش |
|
|
| |
|
راستي شخصيت قبليمو هم فاش کن و اينکه از کجا يک کاربرميتونه با دنبال کردن ip من که با dial up وصل ميشم و تطبيق اونا به اين کشف بزرگ نائل بشه؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1769 اعتبار کسب شده: 4889 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 29 اسفند 1386، ساعت 10:25 |
|
 |
3 ماه و 18 روز پيش |
|
|
| |
راه ديگري هم هست فرزندانم.
راهي که من پيش گرفتم و شما را هم به آن راه توصيه ميکنم باشد که رستگار شويم.
من در مواجهه با اين مساله , تقوي پيشه کرده ام. و از شما هم ميخواهم که با ايمان و تقوي , از فرو افتادن به درون منجلاب رهايي يابيد.
|
|
_________________ اين تويي در آن طرف , پشت ميله ها رها
اين منم در اين طرف پشت ميله ها اسير
دست خسته ي مرا , مثل کودکي بگير
با خودت مرا ببر , خسته ام از اين کوير .......
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
 |
چهارشنبه 29 اسفند 1386، ساعت 14:32 |
|
 |
3 ماه و 18 روز پيش |
|
|
| |
| بچه برقي 78 نوشته بود: |
من تعجب مي کنم که وحيد جان، مدير مدبر و محترم، به جاي اينکه اين تاپيک را «حذف» کنند. به اون جواب دادند.
مسائل زيادي وجود داره که همه مي دونيم، ولي صحبت کردن دربارش توي يه مکان عمومي صحيح نيست.
با چک کردن IP اين کاربر ظاهراً تازه وارد، شاکي، مي تونيد پي ببريد يکي از دوستان مريض قديمي تالار هست. |
بيشتر از 6 ماه از ايجاد نام کاربري "وحيد" گذشته و از همون ابتدا تا به الان و ان شاء الله در آينده بنده حقير يه کاربر معمولي و بدون هيچ گونه اختيارات ويژه هستم و نه توانايي و اختيار حذف و ويرايش موضوعات رو دارم و نه چک کردن IP کاربران. |
|
اين مطلب آخرين بار توسط وحيد در چهارشنبه 29 اسفند 1386، ساعت 15:18 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
شاکي  سال صفري!
 |
چهارشنبه 29 اسفند 1386، ساعت 14:48 |
|
 |
3 ماه و 18 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1309 اعتبار کسب شده: 2352 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 03 فروردين 1387، ساعت 1:18 |
|
 |
3 ماه و 16 روز پيش |
|
|
| |
| مسافر کوير نوشته بود: |
راه ديگري هم هست فرزندانم.
راهي که من پيش گرفتم و شما را هم به آن راه توصيه ميکنم باشد که رستگار شويم.
من در مواجهه با اين مساله , تقوي پيشه کرده ام. و از شما هم ميخواهم که با ايمان و تقوي , از فرو افتادن به درون منجلاب رهايي يابيد.
 |
آقا مث که شما نمي خوايد رستگار بشيد . مسافر جان اينا رو که مي بيني نمي تونن برن به مامان باباشون بگن صيغه مي خوايم ولي خوب، محاسبات فوق سريع رو ظاهرا ترجيح مي دن. به نظر من مهم اينه نو آوري و شکوفايي داشته باشيم
سال نوآوري و باروريتون حسابي مبارک! |
|
_________________ شوهر نمي خوام چون به اعتقاد من زندگيم ميشه تکرار مکررات.مثل يه فيلم تکراري که خيلي مسخرست از نظر من.الان دلم مي خواد با نقاشي بتونم خودمو نشون بدم.بعدش اصلا من غير از متخصصين هيچ پزشک عمومي رو قبول ندارم حتي بابامو.پزشک عمومي مثل يه بچهء کلاس اوليه از ديد من.
|
|
|
|
|
 |
شاکي  سال صفري!
 |
شنبه 03 فروردين 1387، ساعت 12:18 |
|
 |
3 ماه و 15 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
تنها با تمام دردها  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 30 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 329 اعتبار کسب شده: 982 محل سکونت: در قلب تو جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 03 فروردين 1387، ساعت 18:20 |
|
 |
3 ماه و 15 روز پيش |
|
|
| |
شما بين بد و بدتر کدوم رو انتخاب مي کنيد
حالا کدوم بدتره خدا مي دونه
اما من از يه آخوند خوندم گناه زنا بيشتره (گردن خودش )
اما توي زنا دو نفر گناه مي کنن و واسه 2نفر گناهش نوشته مي شه
اما بهترين راه در صورت داشتن شرايط ازدواجه
اگر هم شرايطش رو نداشته باشي تقوا پيشه کردن بهترين راهه |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|