صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

2
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
شاکيآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 21 اسفند 1386
مجموع ارسالها: 42
اعتبار کسب شده: 472
ارسال دوشنبه 27 اسفند 1386، ساعت 15:38
 3 ماه و 20 روز پيش

از حضرت صادق ع از حکم استمناء مي پرسند آن حضرت مي فرمايد: گناه بزرگي است که خداوند در قران مجيد از ان نهي فرموده است و استمناء کننده مثل اينستکه بخودش نکاح کرده و اگر کسي را که چنين کاري مي کند بشناسم با او همخوراک نخواهم شد
راوي پرسيد گناه زنا بزرگتر است يا استمناء؟
حضرت فرمود: استمناء گناه بزرگي است

اين حديث ميخواسته شدت گناه استمنا رو نشون بده يا نه واقعا بزرگتر از زنا هست....اينهمه آدم استمنا ميکنن و توان ترکشم ندارن خوب برن زنا کنن حالشم ببرن گناهشم کمتره Mr. Green ..تازه مضرات استمنا رو هم نداره.

شما چه جوري برداشت ميکنين؟؟

2
2
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
شازده کوچولوآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385
مجموع ارسالها: 969
اعتبار کسب شده: 6357
جنسيت: مرد
ارسال دوشنبه 27 اسفند 1386، ساعت 17:05
 3 ماه و 20 روز پيش

خدا پدر و مادرش رو بيامرزه.

(منظورم امام صادق بود)

اين هم مثل هميشه: Mr. Green Mr. Green Mr. Green

1
1
0
وحيدآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 13 شهريور 1386
مجموع ارسالها: 772
اعتبار کسب شده: 8408
ارسال دوشنبه 27 اسفند 1386، ساعت 19:19
 3 ماه و 20 روز پيش

سؤال رو جوري مطرح کردي انگار راه سومي وجود نداره. ازدواج موقت در اسلام واسه همينه ديگه. کساني که توانايي ازدواج ندارن مي تونن از طريق ازدواج موقت نيازهاي خودشون رو برآورده کنن و به زنا و استمنا که هر دو داراي مضرات شخصي و اجتماعي و دنيوي و اخروي هست رو نيارن. در ضمن به گفته پيامبر (ص): "الغيبة أشد من الزنا". غيبت از زنا بدتره. من و شما و اونهايي که ادعاي دينداري دارن اگه همين قدر که حواسمون به احکام ظاهري اسلام مثل نجاست و طهارت و بيرون بودن يا نبودن چهار تا نخ موي زن و دختر مردم بود، به احکام باطني و عميق تر اسلام مثل اخلاق و عدالت توجه مي کرديم، الان وضعيت جامعه مون اين نبود. بايد اسلام رو از اول و وراي رساله هاي فقهي براي خودمون تعريف کنيم.

1
1
0
شاکيآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

ارسال دوشنبه 27 اسفند 1386، ساعت 20:34
 3 ماه و 20 روز پيش

حالا غيبت از زنا بدتر باشه چه ربطي به بحث داره...غيبت که نياز جنسي رو يه وقت ارضا نميکنه!!!!

بعدم يکم واقع بين باش الان بري از يه جوون مجرد بپرسي براي رفع نياز جنسيت کدومشو انتخاب کردي چندتاش ميگه ازدواج موقت؟؟ به من ربطي نداره ولي خود شما کدومشو انتخاب کردي؟هممون مرديم و ميدونيم غريزه جنسي مردا چيه.. نگو تو اين سن بي نيازي!!ما تو مملکتي هستيم اسلامو برامون تعريف ميکنن..حالا شما بشين اسلامو از اول تعريف کن ميتوني قوانينتو تصويب کني يا اجرا کني؟؟ آخرش بايد قابش کني بزاري تو طاقچتون و بشي مرجع تقليد خونتون.

منم اعتقاد ندارم به رساله ي فقها..ميگن در هر مسئله اي به متخصصش رجوع کنيد واقعا اين همه ليسانس کامپيوتر داريم چندتاش شب امتحاني هست ؟؟اونا هم مثل ما Laughing Laughing..مدرک نشونه تخصصه؟؟

1
1
0
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385
مجموع ارسالها: 503
اعتبار کسب شده: 2018
ارسال دوشنبه 27 اسفند 1386، ساعت 22:52
 3 ماه و 20 روز پيش

شاکي نوشته بود:
از حضرت صادق ع از حکم استمناء مي پرسند آن حضرت مي فرمايد: گناه بزرگي است که خداوند در قران مجيد از ان نهي فرموده است و استمناء کننده مثل اينستکه بخودش نکاح کرده و اگر کسي را که چنين کاري مي کند بشناسم با او همخوراک نخواهم شد
راوي پرسيد گناه زنا بزرگتر است يا استمناء؟
حضرت فرمود: استمناء گناه بزرگي است

اين حديث ميخواسته شدت گناه استمنا رو نشون بده يا نه واقعا بزرگتر از زنا هست....اينهمه آدم استمنا ميکنن و توان ترکشم ندارن خوب برن زنا کنن حالشم ببرن گناهشم کمتره Mr. Green ..تازه مضرات استمنا رو هم نداره.

شما چه جوري برداشت ميکنين؟؟

جالبه نميدونستم ما با بچه هاي محلمون يه ضرب المثل داريم در همين بارهSmileنميدونستم از نظر شرعي هم درسته Dancing Whistle

1
1
0
وحيدآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال سه‌شنبه 28 اسفند 1386، ساعت 18:08
 3 ماه و 19 روز پيش

شاکي نوشته بود:
حالا غيبت از زنا بدتر باشه چه ربطي به بحث داره...غيبت که نياز جنسي رو يه وقت ارضا نميکنه!!!!

بعدم يکم واقع بين باش الان بري از يه جوون مجرد بپرسي براي رفع نياز جنسيت کدومشو انتخاب کردي چندتاش ميگه ازدواج موقت؟؟ به من ربطي نداره ولي خود شما کدومشو انتخاب کردي؟هممون مرديم و ميدونيم غريزه جنسي مردا چيه.. نگو تو اين سن بي نيازي!!ما تو مملکتي هستيم اسلامو برامون تعريف ميکنن..حالا شما بشين اسلامو از اول تعريف کن ميتوني قوانينتو تصويب کني يا اجرا کني؟؟ آخرش بايد قابش کني بزاري تو طاقچتون و بشي مرجع تقليد خونتون.

اين جور مطرح کردن سؤال نشون دهنده اينه که شخص درک درستي از اسلام نداره. اول اين که طراح سؤال فرض کرده يه شخص مجرد که امکان ازدواج نداره يا بايد خود ارضايي کنه و يا زنا. در صورتي که راه حل شرعي اون ازدواج موقت هست. کسي که حکم مسلم شيعه يعني ازدواج موقت رو قبول نداره يا اون رو کلاً کنار مي ذاره، چکار داره گناه زنا بيشتره يا خود ارضايي؟ ضمن اين که بايد توجه بشه گناهي که کوچک شمرده بشه_هر چه مي خواد باشه_ گناه کبيره هست. با اين اوصاف به نظر بنده حقير اين سؤال از اساس ايرادات جدي داره.
دوم اين که نتيجه سطحي نگري دين اسلام همين چيزي هست که الان در جامعه مي بينيم. از اسلام فقط يه اسم باقي مونده و متدينين همه هم و غمشون اجراي احکام ظاهري اسلام منطبق بر رساله هاي عمليه هست. در صورتي که اصل دين به فراموشي سپرده شده.

براي اين که متوجه بشيم چقدر دين واقعي با کاريکاتوري که از اسلام براي ما ترسيم کردن تفاوت داره، يه روايت از پيامبر (ص) نقل قول مي کنم:

مردى به حضور پيغمبر شرفياب شد و پرسيد: مؤمن، زنا مى‏کند؟ پيغمبر فرمود:گاه مى‏شود. پرسيد: مؤمن، دزدى مى‏کند؟ فرمود: گاه مى‏شود. عرض کرد: يارسول الله! مؤمن دروغ مى‏گويد؟ فرمود: نه. خداى فرمود: «انما يفترى الکذب الذين‏لا يؤمنون بآيات الله.» کتاب خدا و سنت پيغمبر همصدا هستند که دروغ با ايمان، چندان سر و کارى ندارد.

منبع: http://www.hawzah.net/Per/K/Druq/07.htm

حالا در اسلامي که براي من و شما تعريف کردن کدوم گناه بزرگتره؟ دروغگويي يا زنا يا دزدي؟
کي گفته منتظر بشينيم اسلام رو برامون تعريف کنن و بهمون تحويل بدن؟ نتيجه اسلامي که ديگران تعريف کرده باشن و تو دامن من و شما گذاشته باشن همين مي شه که مي بينين. ازدواج موقت به عنوان يکي از مهمترين شاخصه هاي تشيع علوي در جامعه مهجور مي شه و جوونها بايد از بين خودارضايي و زنا يکي رو انتخاب کنن! اين فقط يه نمونه خيلي ساده است. اسلامي که در جامعه به من و شما عرضه مي شه فقط يه اسم و رنگ و بو از اسلام داره؛ وگر نه اگه واقعاً جامعه ما اسلامي بود، وضعش ايني که مي بينيد نبود. وظيفه من و شما اينه که خودمون به دنبال راه راستين باشيم و پيداش کنيم و فردا هم بايد در مقابلش پاسخگو باشيم.

1
1
0
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385
مجموع ارسالها: 960
اعتبار کسب شده: 2082
ارسال سه‌شنبه 28 اسفند 1386، ساعت 19:15
 3 ماه و 19 روز پيش

من تعجب مي کنم که وحيد جان، مدير مدبر و محترم، به جاي اينکه اين تاپيک را «حذف» کنند. به اون جواب دادند.
مسائل زيادي وجود داره که همه مي دونيم، ولي صحبت کردن دربارش توي يه مکان عمومي صحيح نيست.

با چک کردن IP اين کاربر ظاهراً تازه وارد، شاکي، مي تونيد پي ببريد يکي از دوستان مريض قديمي تالار هست.

“When you are happy, you’re always good. But, When you are good, you’re not always happy.”
“The picture of Dorian Gray” by Oscar Wilde

2
2
0
شاکيآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

ارسال سه‌شنبه 28 اسفند 1386، ساعت 19:59
 3 ماه و 19 روز پيش

واي اينو کي راه داد تو.

خوشبختانه چند روز درباره ي اين مطلب بحث ميشه و هيچ مخالفي پيدا نشده و تاپيک حذف نشده..پس مريض احوال مثل اينکه شمايين..از اين به بعد هم تاپيک حذف بشه نشونه ي اينه که ادمين هاي محترم گوشي هستن .

شخصيتتو و حرفاتو تو تاپيک اسلام شناسي يه نگاهي انداختم..بيشتر از اين وقتمو تلف نميکنم.

1
1
0
شاکيآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

ارسال سه‌شنبه 28 اسفند 1386، ساعت 20:19
 3 ماه و 19 روز پيش

راستي شخصيت قبليمو هم فاش کن و اينکه از کجا يک کاربرميتونه با دنبال کردن ip من که با dial up وصل ميشم و تطبيق اونا به اين کشف بزرگ نائل بشه؟

2
2
0
مسافر کويرآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383
مجموع ارسالها: 1769
اعتبار کسب شده: 4889
ارسال چهارشنبه 29 اسفند 1386، ساعت 10:25
 3 ماه و 18 روز پيش

راه ديگري هم هست فرزندانم.
راهي که من پيش گرفتم و شما را هم به آن راه توصيه ميکنم باشد که رستگار شويم.
من در مواجهه با اين مساله , تقوي پيشه کرده ام. و از شما هم ميخواهم که با ايمان و تقوي , از فرو افتادن به درون منجلاب رهايي يابيد.
Angel Angel

با خودت مرا ببر , خسته ام از اين کوير .......

4
4
0
وحيدآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال چهارشنبه 29 اسفند 1386، ساعت 14:32
 3 ماه و 18 روز پيش

بچه برقي 78 نوشته بود:
من تعجب مي کنم که وحيد جان، مدير مدبر و محترم، به جاي اينکه اين تاپيک را «حذف» کنند. به اون جواب دادند.
مسائل زيادي وجود داره که همه مي دونيم، ولي صحبت کردن دربارش توي يه مکان عمومي صحيح نيست.

با چک کردن IP اين کاربر ظاهراً تازه وارد، شاکي، مي تونيد پي ببريد يکي از دوستان مريض قديمي تالار هست.

بيشتر از 6 ماه از ايجاد نام کاربري "وحيد" گذشته و از همون ابتدا تا به الان و ان شاء الله در آينده بنده حقير يه کاربر معمولي و بدون هيچ گونه اختيارات ويژه هستم و نه توانايي و اختيار حذف و ويرايش موضوعات رو دارم و نه چک کردن IP کاربران.

اين مطلب آخرين بار توسط وحيد در چهارشنبه 29 اسفند 1386، ساعت 15:18 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.

1
1
0
شاکيآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

ارسال چهارشنبه 29 اسفند 1386، ساعت 14:48
 3 ماه و 18 روز پيش

مسافر کوير نوشته بود:
من در مواجهه با اين مساله , تقوي پيشه کرده ام. و از شما هم ميخواهم که با ايمان و تقوي , از فرو افتادن به درون منجلاب رهايي يابيد.
Angel Angel

اصلا يادم به اين راه حل نبود..شيخ خودتو با ما مقايسه نکن هر کسي به اين مراتب ديني نميتونه برسه...ولي حالا فکراشو ميکنم حتما خبرت ميدم Whistle Whistle

دقيقا اقا وحيد
بنده هيچ درکي از اسلام ندارم و هيچ تمايلي هم ندارم که بفهممش.احساس شرمساري هم نميکنم.عقل من دينمه ..
اگه يه زماني مجبور شدم کورکورانه اطاعت ميکنم.لازمم نکرده با تعاليم اسلامي روحمو به کمال برسونم همين تقدس روح فعليمو حفظ کنم خودش خيليه...
حرفاتون درست ولي تو اين جامعه شما ميخواي زندگي کني هر روز بابا مامانت ببيننت بگن احوال عروس صيغه ايمون چطوره..من که روم نميشه تو چشماشون نگاه کنم..فاميل دوستاتون همه ميگن اينقدر آمپرت بالا بود پسر..واقعا که..ما اينجا زندگي ميکنيم و اسلاممون رو اينجا ميخوايم پياده کنيم.

بعضي احکام اسلامي دقيقا مثل اين ميمونه:

شب امتحان بري پيش دوستات رفع اشکال بهت ميگن :استاد اينو گفته حفظش کن فردا اگه اومد بنويس.ولي اين حفظ کردن براي يه روز هست و اگه بخواي يه عمر بهش عمل کني بايد بفهميش...

در هر صورت مرسي بابت بحث.

1
1
0
پسر شجاعآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382
مجموع ارسالها: 1309
اعتبار کسب شده: 2352
ارسال شنبه 03 فروردين 1387، ساعت 1:18
 3 ماه و 16 روز پيش

مسافر کوير نوشته بود:
Angel Angel

آقا مث که شما نمي خوايد رستگار بشيد . مسافر جان اينا رو که مي بيني نمي تونن برن به مامان باباشون بگن صيغه مي خوايم ولي خوب، محاسبات فوق سريع رو ظاهرا ترجيح مي دن. به نظر من مهم اينه نو آوري و شکوفايي داشته باشيم

سال نوآوري و باروريتون حسابي مبارک!

شوهر نمي خوام چون به اعتقاد من زندگيم ميشه تکرار مکررات.مثل يه فيلم تکراري که خيلي مسخرست از نظر من.الان دلم مي خواد با نقاشي بتونم خودمو نشون بدم.بعدش اصلا من غير از متخصصين هيچ پزشک عمومي رو قبول ندارم حتي بابامو.پزشک عمومي مثل يه بچهء کلاس اوليه از ديد من.

1
1
0
شاکيآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

ارسال شنبه 03 فروردين 1387، ساعت 12:18
 3 ماه و 15 روز پيش

پسر شجاع نوشته بود:
مسافر کوير نوشته بود:
Angel Angel

اينا رو که مي بيني نمي تونن برن به مامان باباشون بگن صيغه مي خوايم ولي خوب، محاسبات فوق سريع رو ظاهرا ترجيح مي دن.

چه ربطي به شقيقه داره Brick wall Brick wall
يکيش حياي آدمه يکيش عقل آدم.
در هر صورت سال نوآوري و باروريتون حسابي مبارک!
خداييش من يه سال فکر کنم از اين بهتر اسم ميزارم

1
1
0
تنها با تمام دردهاآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 30 شهريور 1385
مجموع ارسالها: 329
اعتبار کسب شده: 982
جنسيت: نامشخص
ارسال شنبه 03 فروردين 1387، ساعت 18:20
 3 ماه و 15 روز پيش

شما بين بد و بدتر کدوم رو انتخاب مي کنيد
حالا کدوم بدتره خدا مي دونه
اما من از يه آخوند خوندم گناه زنا بيشتره (گردن خودش )
اما توي زنا دو نفر گناه مي کنن و واسه 2نفر گناهش نوشته مي شه
اما بهترين راه در صورت داشتن شرايط ازدواجه
اگر هم شرايطش رو نداشته باشي تقوا پيشه کردن بهترين راهه

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است آيا حضرت محمد (ص) آخرين پيامبر است؟
1
پاسخها: 261 بیننده: 5864 نویسنده: spring
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است کي ميگه زنا مظلومند
2
پاسخها: 13 بیننده: 508 نویسنده: hadi

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید