صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385
مجموع ارسالها: 545
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: مرد
ارسال پنجشنبه 23 اسفند 1386، ساعت 23:34
 8 ماه و 23 روز پيش

يه 2 هفته پيش گزارشي از تعليم سربازان حماس به دست ايران پخش شد همه گفتند و گفتيم دروغه اما اينو تو سايت انتخاب ديدم

مشاور هنيه: موشکهاي ساخت ايران از طريق دريا وارد غزه مي شوند!
مشاور اسماعيل هنيه از زهبران جنبش حماس در فلسطين روز پنج شنبه ادعا کرد که راکت هاي ساخت ايران از طريق درياي مديترانه به طور مخفيانه به غزه فرستاده مي شوند نه از طريق تونلهاي زيرزميني کشور مصر.

به گزارش خبرنگار سرويس بين الملل خبرگزاري انتخاب به نقل از شينهوا؛احمد يوسف،مشاور سياسي اسماعيل هنيه ،به خيرنگاران در نوار غزه گفت: اين موشک ها بسيار حساس و مناسب بوده و اظهارات مقامات مصري دائر بر اينکه اين موشکها از تونلهاي زير زميني اين کشور وارد نوار غزه نمي شوند ،صحت دارد.

برپايۀ اين گزارش احمد يوسف با اذعان اين مطلب که مبارزان فلسطيني خود به خوبي راه وارد کردن تجهيزات نظامي به نوار غزه را مي دانند،گفت:عليرغم کنترل شديد درياي مديترانه توسط نيروهاي اسرائيلي،شبه نظاميان فلسطيني توانسته اند اين نوع تجهيزات را وارد نوار غزه کنند.

وي گفت:انواع ديگر موشکها که شبه نظاميان از آن براي حمله به اسرائيل استفاده مي کنند ،در همينجا[فلسطين]ساخته مي شوند.

گفتني است چندي پيش نيز يکي از فرماندهان حماس مدعي شده بود که نيروهاي اين سازمان در ايران آموزش مي بينند.

خبرنگار انتخاب در پايام مي افزايد؛ سخنان اين دشمنان دوست نما که روزگارشان با بيت المال ايرانيان سپري مي شود، قرابت بيشتري با سخنان مقامات صهيونيسم دارد تا ايران.اما نکته مهم آن است که گروه حماس و اعضاي بلندپايه اش از اعلام اين دست اخبار چه قصدي داشته و چه هدفي را دنبال مي کنند.

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
گروه فرارسي ديجيتال
اين ارسال به علت راي منفي زياد مخفي شده است.
وحيدآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 13 شهريور 1386
مجموع ارسالها: 858
اعتبار کسب شده: 6761
ارسال پنجشنبه 01 فروردين 1387، ساعت 22:26
 8 ماه و 16 روز پيش

گروه فرارسي ديجيتال نوشته بود:
دوستان گرامي،
دولت آمريکا بارها نگراني خود ش را دربارۀ سرمايۀ ايراني ؛ مهمات جنگي و تعليم و آموزش گروه هاي تروريستي در منطقه را ابراز کرده است. يک مأمور رسمي حماس در روزنامۀ لندن تايمز اظهار داشت که سپاه پاسداران ايران جنگجويان حماس را تعليم ميدهد و همکاريشان از سال 2005 شروع شده وهمچنان ادامه دارد.
يک فرماندۀ حماس که اسمش را بيان نکرده است به يک روزنامۀ لندن گفت :" ما هفت واحد رزمندۀ خود را به ايران فرستاديم." در طي هر آموزش گروه ها دورۀ تعليماتي را ديدند که باعث افزايش ظرفيت جنگي ما در آينده خواهد بود.
او ميافزاييد که نظاميان از دوسال پيش که ارتش اسرائيل از نوار غزه خارج شده است از مصر به تهران پرواز ميکنند و از طريق سوريه به نوار غزه ميروند .
رهبران ايراني به يک بازي خطرناکي يعني ملتهب کردن خشونت درآن منطقه دست زده اند. آيا اين براي منفعت مردم ايران است؟
گروه فرارسي ديجيتال
وزارت امور خارجۀ آمريکا

http://www.nydailynews.com/news/us_world/2008/03/10/2008-03-10_hamas_leader_brags_fighters_learn_from_i.html
http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601116&sid=aCSbmR8QCvPM&refer=africa

1- فکر نمي کنم در شرايط حاضر دوستي بين ملت ايران و دولت آمريکا وجود داشته باشه. بلوکه شدن سرمايه هاي ملت ايران در آمريکا و تحريمهاي فزاينده آمريکا عليه ايران نشانه هاي دوستي بين ماست؟ پس لطفاً ما رو دوست خودتون خطاب نکنين.

2- منابع خبري شما معتبر نيستن. به نظر خود شما "يک فرماندۀ حماس که اسمش را بيان نکرده است به يک روزنامۀ لندن گفت..." منبع معتبري محسوب مي شه؟

3- با فرض درست بودن اصل يا بخشي از خبر، مگه خود دولت آمريکا که شما جيره خور اون هستين، رسماً به رژيم صهيونيستي کمکهاي بلاعوض مالي و سياسي و نظامي و علمي و ... نمي کنه؟ حالا اگه دولت ايران به حماس کمک کنه اشکال داره؟

4- خشونت در منطقه رو اشغالگران سرزمينهاي اسلامي آغاز کردن و تا زماني که اشغالگري ادامه داشته باشه، حرف از صلح و دوستي و پايان خشونت بي معنيه.

5- قطعاً دولت آمريکا دلش به حال ايران و ايراني نسوخته و به دنبال منافع خودشه. پس لازم نيست واسه ما نقش يه ناصح مهربون رو بازي کنين.

6- گروههاي جهادي فلسطين و لبنان که در دفاع از سرزمين و کيانشون بر عليه منافع رژيم صهيونيستي و آمريکا قدم بر مي دارن تروريست هستن؛ اما دولت اسرائيل که رسماً و با کليه امکانات و تجيهزيات نظامي دست به کشتار فلسطينيها مي زنه ضد تروريست؟

7- مسائل داخلي ايران هيچ ارتباطي به ديگران و علي الخصوص آمريکا نداره و ايراني هاي وطن پرست جدا از اين که موافق دولت يا نظام فعلي هستن يا نه، نه تنها به خارجي ها اجازه دخالت در امور مملکتشون رو نمي دن، بلکه در صورت دخالت اونها بهشون تو دهني هم خواهند زد.

8- بنده شخصاً از منتقدان شديد دولت هستم و با سياستهاي اکثر سران نظام مشکل دارم؛ اما اين دليل نمي شه که مثل احمقها فريب ژستهاي دلسوزانه امثال شما رو بخورم. دوره فريب ملت ايران و دخالت خارجي ها در سرنوشت مملکتمون مدتهاست تموم شده.

9- آمريکا اگه واقعاً علاقمند به بهبود روابط با ايران هست، به مذاکره بدون پيش شرط با ايران تن بده. قطعاً اکثر ما از اين قضيه استقبال مي کنيم.

10- در صورت دخالت نظامي رژيم صهيونيستي، آمريکا و يا هر کشور خارجي در ايران، بنده شخصاً بسيار خوشحال خواهم شد و افتخار خواهم کرد که در مغز افراد متجاوز به مملکتم گلوله خالي کنم و يا در جمع متجاوزين به سرزمينم خودم رو منفجر کنم و بعد به من تروريست يا هر لقب ديگه اي که دلشون خواست بدن. قطعاً افرادي مثل بنده حقير که حاضرن در دفاع از سرزمينشون از همه چيز و دقيقاً همه چيزشون بگذرن تو اين مملکت کم نيست. پس به نفع خودتونه زيادي به راه حلهاي نظامي خوش بين نباشين.

جاويد ايران

Image

1
1
0
شازده کوچولوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385
مجموع ارسالها: 1110
اعتبار کسب شده: 5604
ارسال پنجشنبه 01 فروردين 1387، ساعت 23:46
 8 ماه و 16 روز پيش

وحيد جان!
خون خودت رو کثيف نکن. اين يارو به احتمال قوي فقط براي رد گم کني همچين اسمي براي خودش انتخاب کرده.
(البته بهتره نظر احسان رو هم در اين باره جويا بشيم. Mr. Green )

---------------------------------------------------------
پي نوشت: لينک منابعش رو داده.

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 4997
اعتبار کسب شده: 6568
ارسال جمعه 02 فروردين 1387، ساعت 11:50
 8 ماه و 16 روز پيش

شازده کوچولو نوشته بود:
وحيد جان!
خون خودت رو کثيف نکن. اين يارو به احتمال قوي فقط براي رد گم کني همچين اسمي براي خودش انتخاب کرده.

نظر شما دقيقا درست نميباشد!!!
اطلاعات من نشون ميده که اين بنده خدا واقعا هميني هست که ادعا ميکنه! براي من جالبه که بدونم چرا اينا با هويت واقعي اينجا (وچند جاي ديگه) ارسال انجام ميدن؟ Think

1
1
0
گروه فرارسي ديجيتالآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

تاريخ عضويت: دوشنبه 13 اسفند 1386
مجموع ارسالها: 31
ارسال جمعه 02 فروردين 1387، ساعت 18:40
 8 ماه و 15 روز پيش

6- گروههاي جهادي فلسطين و لبنان که در دفاع از سرزمين و کيانشون بر عليه منافع رژيم صهيونيستي و آمريکا قدم بر مي دارن تروريست هستن؛ اما دولت اسرائيل که رسماً و با کليه امکانات و تجيهزيات نظامي دست به کشتار فلسطينيها مي زنه ضد تروريست؟

7- مسائل داخلي ايران هيچ ارتباطي به ديگران و علي الخصوص آمريکا نداره و ايراني هاي وطن پرست جدا از اين که موافق دولت يا نظام فعلي هستن يا نه، نه تنها به خارجي ها اجازه دخالت در امور مملکتشون رو نمي دن، بلکه در صورت دخالت اونها بهشون تو دهني هم خواهند زد.

8- بنده شخصاً از منتقدان شديد دولت هستم و با سياستهاي اکثر سران نظام مشکل دارم؛ اما اين دليل نمي شه که مثل احمقها فريب ژستهاي دلسوزانه امثال شما رو بخورم. دوره فريب ملت ايران و دخالت خارجي ها در سرنوشت مملکتمون مدتهاست تموم شده.

9- آمريکا اگه واقعاً علاقمند به بهبود روابط با ايران هست، به مذاکره بدون پيش شرط با ايران تن بده. قطعاً اکثر ما از اين قضيه استقبال مي کنيم.

10- در صورت دخالت نظامي رژيم صهيونيستي، آمريکا و يا هر کشور خارجي در ايران، بنده شخصاً بسيار خوشحال خواهم شد و افتخار خواهم کرد که در مغز افراد متجاوز به مملکتم گلوله خالي کنم و يا در جمع متجاوزين به سرزمينم خودم رو منفجر کنم و بعد به من تروريست يا هر لقب ديگه اي که دلشون خواست بدن. قطعاً افرادي مثل بنده حقير که حاضرن در دفاع از سرزمينشون از همه چيز و دقيقاً همه چيزشون بگذرن تو اين مملکت کم نيست. پس به نفع خودتونه زيادي به راه حلهاي نظامي خوش بين نباشين.
وحيد عزيز،
هيچکسي حرفي از دخالت در امور داخلي ايران نزده و نه از جنگ بر عليه ايران. بايد به يک نکته اشاره شود؛رهبران ايران روزانه با فروش اسلحه و مهمات جنگي و پرداخت پول هنگفت به گروه هاي تروريستي در امور داخلي کشورهاي ديگر در منطقه دخالت ميکنند . شايد شما بايد از آنها بخواهيد که از دخالت در کار ديگران دست بکشند. موضوع اين بحث اين بود که نويسنده از دخالت ايران متعجب بود " يه 2 هفته پيش گزارشي از تعليم سربازان حماس به دست ايران پخش شد همه گفتند و گفتيم دروغه اما اينو تو سايت انتخاب ديدم" و بعد هم ديديم که دروغ نبود.
خيالتان راحت باشد کسي نقشه اي براي ايران ندارد که شما بخواهيد در راه دفاع از وطن کسي را بکشيد. اگر هم شايعه اي هست توسط رهبران ايران پخش شده است و با درست کردن لو لو خور خوره از آمريکا توجه ملت ايران بسوي ديگر جلب ميکنند تا بتوانند به راحتي حقوق سياسي و مدني ملت را پايمال کنند.
آمريکا خواستار پيشبرد اين است که اسرائيل و فلسطين به تعهدات خود در نقشۀ راه پايدار بمانند.
ما از قطعنامه هاي صلح در اين منطقه 242،338،و 1397 حمايت کامل ميکنيم.
در بارۀ رسانه ها بايد بگويم اين انتخاب شخصي خودتان است که شما رسانه هاي ايران را ترجيح بدهيد ولي به شما پيشنهاد ميکنم که اگر دسترسي به اينترنت داريد از آن استفادۀ کامل بکنيد و سري به رسانه هاي ديگر بزنيد تا بتوانيد اطلاعات خود را بيشتر کرده و نگاه ديگري بر مسائل سياسي دنيا داشته باشيد.
نوشين
گروه فرارسي ديجيتال
وزارت امور خارجۀ آمريکا

1
-1
2
گروه فرارسي ديجيتالآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

تاريخ عضويت: دوشنبه 13 اسفند 1386
مجموع ارسالها: 31
ارسال جمعه 02 فروردين 1387، ساعت 18:45
 8 ماه و 15 روز پيش

شازده کوچولو نوشته بود:
وحيد جان!

شازده کوچولوي عزيز،
من يارو نيستم اسمم نوشين است و از وزارت امور خارجۀ آمريکا با شما دوستان در تماس هستم . خوشحال ميشوم که در گفتگو هاي شما شرکت کنم و براي شک و ترديد اين هم آدرس ايمل وزارتخانه.
خدانگهدار .
dot@state.gov

نوشين
گروه فرارسي ديجيتال
وزارت امور خارجۀ آمريکا

1
0
1
مسافر کويرآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383
مجموع ارسالها: 1890
اعتبار کسب شده: 4872
ارسال جمعه 02 فروردين 1387، ساعت 19:41
 8 ماه و 15 روز پيش

شازده کوچولو نوشته بود:
وحيد جان!

شازده کوچولوي عزيز،
من يارو نيستم اسمم نوشين است و از وزارت امور خارجۀ آمريکا با شما دوستان در تماس هستم . خوشحال ميشوم که در گفتگو هاي شما شرکت کنم و براي شک و ترديد اين هم آدرس ايمل وزارتخانه.
خدانگهدار .
dot@state.gov

نوشين
گروه فرارسي ديجيتال
وزارت امور خارجۀ آمريکا

سلام نوشين جان!
اهل مقدمه چيني نيستم:
1-قوانين جمهوري اسلامي در اين تالار مورد قبول تمامي اعضاي آن ميباشد.حتما خودتون موقع ورود با قوانين تالار آشنا شديد .
2-اين تالار يک محل اجتماعيه نه سياسي .
3- بيش ار اونکه براي ما عقايد سياسي شما مهم باشه , cool بودن شما و صد البته زيبا بودنتون مهم تره! Razz Dancing
4- از بين کاربران تالار پيشنهاد ميدم با وحيد , امير حسين, اکتيو و يادش به خير سالم گفتمان انجام بديد. Razz
5- هدفتون از عضويت در تالار و شرکت کردن در گفتگو هاي ما چيست؟

1
1
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3173
ارسال جمعه 02 فروردين 1387، ساعت 20:07
 8 ماه و 15 روز پيش

If she is really who she says she is, then she is an employee of US government whose job is to use Persian websites/forums for publishing official US government propaganda. This seems to be a new form of political advertisement. Her views and post are not her PERSONAL VIEWS, those are official views of US government.

To Ehsaan: If you leave the registration open, every day you have to deal with a new unwanted user like this. I pray to God that He gives you MORE HEADACHE every day! Enjoy the results of ignoring my advice!!! Razz Razz Razz Ha ha ha!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Angel Angel Whistle Whistle Whistle

1
1
0
وحيدآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال جمعه 02 فروردين 1387، ساعت 20:27
 8 ماه و 15 روز پيش

وحيد عزيز،
هيچکسي حرفي از دخالت در امور داخلي ايران نزده و نه از جنگ بر عليه ايران. بايد به يک نکته اشاره شود؛رهبران ايران روزانه با فروش اسلحه و مهمات جنگي و پرداخت پول هنگفت به گروه هاي تروريستي در امور داخلي کشورهاي ديگر در منطقه دخالت ميکنند . شايد شما بايد از آنها بخواهيد که از دخالت در کار ديگران دست بکشند. موضوع اين بحث اين بود که نويسنده از دخالت ايران متعجب بود " يه 2 هفته پيش گزارشي از تعليم سربازان حماس به دست ايران پخش شد همه گفتند و گفتيم دروغه اما اينو تو سايت انتخاب ديدم" و بعد هم ديديم که دروغ نبود.
خيالتان راحت باشد کسي نقشه اي براي ايران ندارد که شما بخواهيد در راه دفاع از وطن کسي را بکشيد. اگر هم شايعه اي هست توسط رهبران ايران پخش شده است و با درست کردن لو لو خور خوره از آمريکا توجه ملت ايران بسوي ديگر جلب ميکنند تا بتوانند به راحتي حقوق سياسي و مدني ملت را پايمال کنند.
آمريکا خواستار پيشبرد اين است که اسرائيل و فلسطين به تعهدات خود در نقشۀ راه پايدار بمانند.
ما از قطعنامه هاي صلح در اين منطقه 242،338،و 1397 حمايت کامل ميکنيم.
در بارۀ رسانه ها بايد بگويم اين انتخاب شخصي خودتان است که شما رسانه هاي ايران را ترجيح بدهيد ولي به شما پيشنهاد ميکنم که اگر دسترسي به اينترنت داريد از آن استفادۀ کامل بکنيد و سري به رسانه هاي ديگر بزنيد تا بتوانيد اطلاعات خود را بيشتر کرده و نگاه ديگري بر مسائل سياسي دنيا داشته باشيد.
نوشين
گروه فرارسي ديجيتال
وزارت امور خارجۀ آمريکا

- بر فرض درست بودن ادعاي شما در کمکهاي مالي و تسليحاتي ايران به گروههاي جهادي (يا به قول شما تروريستي) نظير حزب الله و حماس، دقيقاً مشابه همين کارها رو دولت متبوع شما انجام مي ده به رژيم صهيونيستي کمکهاي مالي و تسليحاتي مي کنه. مگه نه؟ فقط فرقش اينه که شما کمکهاي خودتون رو در راستاي گسترش دموکراسي مي دونين و کمکهاي ايران رو در راستاي گسترش تروريسم. قطعاً تعريف دموکراسي و تروريسم از ديدگاه ما و شما با هم تفاوت داره و بحث در اين مورد بي نتيجه هست. آمريکا کار خودش رو مي کنه و ايران هم همين طور. "لکم دينکم و لي دين"

- مرحوم عمه بزرگ بنده هست که مدام ايران رو به حمله نظامي تهديد مي کنه يا دولت آمريکا؟ ناوگانهاي آمريکايي در خليج فارس اومدن تعطيلات؟ نظاميان آمريکايي اشغالگر افغانستان و عراق از اون سر دنيا اومدن دموکراسي رو با زور اسلحه به مردم منطقه هديه بدن؟ پايگاههاي نظامي آمريکا در کشورهاي منطقه براي جمع آوري اعانه به نفع کليساست؟ سابقه دخالتهاي مستقيم آمريکا در ايران عليه منافع ملت ايران نظير کودتاي 28 مرداد که دولت آمريکا رسماً اون رو پذيرفت و عذرخواهي هم کرد رو چکار مي خواين بکنين؟ همه اينها شايعه است؟ ما همه اينها رو تهديد مستقيم عليه کشورمون مي دونيم. در اين دوره زمونه فقط بي سوادها و احمقها گول ژستهاي دموکراتيک و بشردوستانه کشورهايي مثل آمريکا رو مي خورن. آمريکا از اون طرف دنيا به خاطر منافع خودش وارد منطقه خاورميانه شده و دموکراسي و حقوق بشر و بقيه حرفهاي قشنگ فقط و فقط بهانه است. هر زمان که آمريکا توانش رو داشته باشه و منافعش ايجاب کنه، قطعاً در حمله به ايران يا هر کشور ديگه اي ترديد نخواهد کرد. اگه هم تا حالا با ايران وارد درگيري نظامي مستقيم نشده، تنها علتش اينه که نتونسته.

- رژيم صهيونيستي به زور سرزمينهاي اسلامي رو اشغال کرده و نمي شه انتظار داشت به شکل دموکراتيک از سرزمينهاي اشغالي خارج بشه. جهان اسلام بر سر يک وجب از سرزمينهاي اسلامي هم با رژيم صهيونيستي مصالحه نخواهد کرد. چيزي به نام صلح با اشغالگران صهيونيست از اساس باطله. اونهايي که پيمانهاي صلح با رژيم صهيونيستي امضا مي کنن سران عرب بزدل و ترسويي هستن که نگران منافع شخصي خودشون هستن و به خاطر اين که آب تو دلشون تکون نخوره حاضرن بر سر ناموسشون هم معامله کنن.

- اونهايي که دل به توافقنامه هاي صلح بستن بايد جواب بدن رژيم صهيونيستي چند تا از قطعنامه هاي سازمان ملل و شوراي امنيت رو در مورد سرزمينهاي اشغالي اجرا کرده؟ دولت متبوع شما چرا هر از گاهي که گند قضيه در مياد و شوراي امنيت مي خواد عليه رژيم صهيونيستي قطعنامه صادر کنه اون رو وتو مي کنه؟ اصلاً اين حق وتوي شوراي امنيت در کجاي دموکراسي غربي قرار مي گيره؟ به کدوم عدالت جهاني بايد دل خوش کنيم؟

- سازمن ملل و شوراي امنيت بازيچه دست قدرتهاي بزرگه تا به اعمال خودشون جنبه قانوني بدن. سازماني که قدرتهاي پيروز جنگ جهاني تأسيس کرده باشن و 5 تا از قدرتها در يک تبعيض آشکار در مهمترين رکنش يعني شوراي امنيت داراي حق وتو باشن، چه جور مي خواد نظم و صلح جهاني رو تضمين کنه؟ نظم و صلح جهاني که چنين سازماني متضمن اونه، به نفع ابرقدرتهاست نه ساير کشورها و ملتها.

- آمريکا به تکيه بر قدرت نظامي و اقتصاديش در دنيا هر کاري دلش بخواد انجام مي ده و اونجايي که به سازمان ملل احتياج داشته باشه از اون استفاده مي کنه و اونجايي که احتياج نداشته باشه، کاري به کارش نداره و منتظر هيچ قطعنامه و قانوني نمي مونه. آمريکا براي حمله به عراق به بهانه هاي واهي که نادرست بودنشون براي خود مردم آمريکا هم آشکار شده، مجوز قانوني از شوراي امنيت داشت؟ قانوني که بر دنيا حکمفرمايي مي کنه قانون جنگل و زوره.

- رسانه هاي طرفدار آمريکا تعدادشون کم نيست. شما هم نگران دسترسي ايراني ها به اين رسانه ها نباشين. راديوها و شبکه هاي ماهواره اي مختلف در همه جاي ايران قابل دسترسيه و ما به اطلاعات مختلف از منابع گوناگون دسترسي داريم.

- براي بقيه حرفها و سؤالهام پاسخي نداشتين که فقط چند تاش رو نقل قول کردين؟

2
2
0
شازده کوچولوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال شنبه 03 فروردين 1387، ساعت 1:30
 8 ماه و 15 روز پيش

سرکار خانم نوشين!

لطفا قبل از هر چيزي به سوالهاي احسان جواب بدين.
اولا اينها سوالات همه ماست.
دوما احسان صاحب و مدير اين سايته.

سوما اينکه من خيلي هم مخلص آقا احسان گل هستم که کاربرايي رو که از سايت سؤاستفاده مي‌کنن، از سايت اخراج مي‌کنه.

من معمولا از اين اسمايلي استفاده مي‌کنم: Mr. Green Mr. Green Mr. Green
اما وقتي يکي از تالار سؤاستفاده مي‌کنه همگي اينجوري ميشيم: Brick wall Brick wall Brick wall

اگه ميخواين که وقتاي بيکاري خودتون رو بياين اينجا و با بچه‌ها در ارتباط باشين، خوش اومدين.
--------------------------------------------------------------------
يک پيشنهاد: براي نام کاربري خودتان يک آواتار مناسب انتخاب کنيد.

1
1
0
وکيل بعد از اينآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 01 فروردين 1387
مجموع ارسالها: 77
ارسال شنبه 03 فروردين 1387، ساعت 3:20
 8 ماه و 15 روز پيش

من با نظرات احسان در موارد زيادي مخالف هستم ولي اصلا هم خوشم نمي ياد ادماي ترسويي رو که خودشون رو پشت اسم يه سازمان يا يه کشور پنهان ميکنن توي تالار سياسي جوک تعريف کنن . اخه اين که وسط يه متن سوال و جواب يه نفر بگه من منتسب به فلان جا هستم چه معنايي داره؟ طفره رفتن از اين واضح تر‍‍ . تازه اگه واقعا ارتباط مزبور مقرون به صحت باشد. پيشنهاد مي کنم يه مطلب جديد که موضوعش عنوان زير باشه به عنوان موضوع مطرح بشه . من تازه واردم و از رسم ادب به دوره که هنوز با اعضا اشنا نشده بيام طرح مطلب کنم : ايا اصلا ايران در معرض تهديد است يا اينها کذب است يا اين که بايد به تفکيک موضوع بپردازيم ؟

1
0
1
وحيدآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال شنبه 03 فروردين 1387، ساعت 6:18
 8 ماه و 15 روز پيش

شازده کوچولو نوشته بود:
سرکار خانم نوشين!
...
--------------------------------------------------------------------
يک پيشنهاد: براي نام کاربري خودتان يک آواتار مناسب انتخاب کنيد.

کاملاً موافقم. اينم آواتار پيشنهادي بنده براي ايشون:

Image

1
1
0
اکتيوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 20 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 1148
ارسال شنبه 03 فروردين 1387، ساعت 16:13
 8 ماه و 15 روز پيش

وحيد جان

عزيز برادر

ضمن تبريک حلول سال نو:

1- خون خودت رو کثيف نکن؛ اين بابا نظر شخصي نداره که. نظر دولت آمريکا هم در طول 50-60 سال اخير تغيير نکرده؛ چه برسه به دولت اين يارو بوش. پس نمي توني به چيزي قانعش کني. حداکثر بعضي از حرفات رو نشنيده ميگيره؛ مثل خود دولت آمريکا.

2- دولت آمريکا هيچ وقت در مورد کودتاي 28 مرداد عذرخواهي نکرد؛ ماکسيمم حرفي که آلبرايت زد اين بود که به دليل کودتاي 28 مرداد بعداً آمريکا با مردم ايران خيلي مشکل پيدا کرد و از اين لحاظ متأسفند. به عبارت ديگر منظورشون اين بود که در واقع کودتاي مرداد باعث شد که سالهاي بعد منافع آمريکا در ايران دچار مشکل بشه. عذرخواهي رسمي تعريفي داره که هيچ وقت دولت آمريکا از هيچ دخالتي (تا جايي که من مي دونم) عذرخواهي نکرده. در سالگرد فاجعه هيروشيما مي تونستيد در سايت وزارت خارجه آمريکا بخونيد که "آن اقدام باعث امن تر شدن جهان شد".

3- تنها ويژگي که از نوشين خانم براي دولت مطبوع و متبوعش مهمه؛ بلد بودن زبان فارسي است و تنها ويژگي که از دولت مطبوعش براي ايشون مهمه دستمزد مناسب هست. پس cool بودن و زيبا بودن يه سري ويژگيهاي بيخود و نامربوط هستند.

4- کاري که مي تونيم بکنيم اينه که اگه چندبار ديگه اظهار وجود کرد؛ همه ضد حال بزنن تا پشيمون بشه و بره. مثل همين موضوع.

2
2
0
شازده کوچولوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال شنبه 03 فروردين 1387، ساعت 18:28
 8 ماه و 14 روز پيش

اکتيو جونم!

آخه چرا بي‌خودي به اين بنده خدا ضد حال بزنيم؟ شايد اومد جو تالار رو ديد و خواست که توي تالار موندگار بشه. به هر حال اون هم آدمه، ربات که نيست (مطمئناً رباط هم نيست Mr. Green )

از اون مهمتر اينکه اون هم مثل ما ايرانيه. کم‌کم ياد ميگيره که از امکانات محل کارش چطوري براي چت کردن و فيلم دانلود کردن و تفريح کردن استفاده کنه.

دنيا رو چه ديدي، شايد مثل من که فقط براي مسائل تخصصي کامپيوتر اومدن توي تالار، شد يه کاربر فعال و باحال Mr. Green تالار.

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است مهم: اخبار تالارهاي گفتمان
5
پاسخها: 135 بیننده: 5526 نویسنده: احسان