| نویسنده |
پیغام |
شاکي  سال صفري!
تاريخ عضويت: سهشنبه 21 اسفند 1386 مجموع ارسالها: 42 اعتبار کسب شده: 472 محل سکونت: جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 22 اسفند 1386، ساعت 0:06 |
|
 |
3 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
خبرنامه اميرکبير: در حالي که هفته گذشته به صورت اتفاقي و بدون اعلام هيچ گونه علتي اخبار کوتاهي مبني بر برکناري سردار رضا زارعي، فرمانده نيروي انتظامي استان تهران، در تعداد معدودي از رسانه ها منتشر شد، منابع غير رسمي اعلام کردند علت برکناري ناگهاني اين فرمانده رده بالاي نيروي انتظامي کشف فساد اخلاقي در مورد وي بوده است.
به گزارش خبرنامه اميرکبير دو هفته پيش سايت خبري عصر ايران در خبر مبهمي اعلام کرد فرمانده نيروي انتظامي تهران بزرگ به زودي تغيير مي کند. در متن اين خبر آمده بود: «سردار رضا زارعي که از دو سال پيش فرماندهي اين نيرو در سطح استان تهران را برعهده داشت، تا روز يکشنبه کنار مي رود و به جاي او سردار اکبر شاهي فرماندهي استان تهران را عهده دار خواهد شد. برغم وجود شايعات متعدد، هنوز از دليل کنار رفتن سردار زارعي خبر تاييد شده اي در دست نيست و سرهنگ احمدي، سخنگوي ناجا با تکذيب شايعات موجود، فقط اين را گفت که سردار استعفا کرده است و روز يکشنبه مراسم توديع و معارفه برگزار مي شود.»
اين خبر بدون آن که در خبرگزاري هاي رسمي بازتابي پيدا کند تنها در چند سايت معدود مانند فردانيوز، وابسته به حاميان قاليباف، بدون هيچ گونه توضيحي درج شد. اما منابع غيررسمي اعلام کردند علت برکناري ناگهاني زارعي و عدم پوشش رسانه اي مناسب در اين خصوص بازداشت او در يک خانه فساد به همراه ۶ زن بوده است.
گزارش هاي رسيده حاکي است سردار سرتيپ پاسدار رضا زارعي، رئيس پليس استان تهران، در يک خانه فساد به همراه ۶ زن بازداشت شده است. گفته مي شود اين بازداشت به دستور مستقيم آيت الله هاشمي شاهرودي انجام شده است. هاشمي شاهرودي از بيم آن که روابط نزديک سعيد مرتضوي و رضا زارعي مانع از پيگيري صحيح موضوع شود، اين مسئله را خارج از چارچوب دادستاني استان تهران دنبال کرده و شخصا پيگيري آن را بر عهده گرفته و دستور بازداشت فرمانده نيروي انتظامي تهران بزرگ را صادر کرده است.
به گزارش خبرنامه اميرکبير پس از گذشت چند روز از بازداشت سردار زارعي، براي جلوگيري از پخش اين خبر و به منظور آن چه عدم تضعيف نيروي انتظامي خوانده شده است، وي با قرار وثيقه از زندان آزاد مي شود. شنيده ها حاکي از آن است که رئيس قوه قضاييه اصرار بر صدور حکم سنگين و اعمال مجازات شديد زارعي داشته و در همين رابطه رهبري هم خواهان اجراي قانون شده است. بيت رهبري تاکيد کرده رسيدگي به پرونده اين فرمانده نيروي انتظامي بايستي پس از انتخابات و بدون سرو صدا انجام شود.
بر مبناي تحقيقات اوليه مردم محلي که خانه فساد در آن بر پا بوده با گزارش اين مسئله به مقامات مسئول، اين خانه را به عنوان مورد مشکوک معرفي مي کنند و روز حمله به اين خانه، سردار زارعي در کنار شش زن و دختر و در شرايطي زننده بازداشت مي شود. زناني که به همراه سردار زارعي بازداشت شده اند و در جريان بازجوئي و تحقيقات گفته اند وي از آن ها خواسته به صورت دسته جمعي به صف شده و در حالت عريان نماز جماعت بخوانند.
جالب آن که سردار زارعي مسئول مستقيم اجراي طرح مقابله با اراذل و اوباش در تهران بود که نيروي انتظامي با برخوردهاي خشن و زننده، افراد را بازداشت مي کرد. وي همچنين يکي از مسئولين اصلي اجراي طرح امنيت اجتماعي بود. وي در مصاحبه اي که در ارديبهشت ماه امسال با رسانه ها انجام داد، گفته بود: «از آغاز طرح ارتقاي امنيت اجتماعي در سطح استان تهران نيروي انتظامي بيش از ۳۵ هزار نفر را مورد ارشاد و تذکر قرار داده است. در همين خصوص هزار نفر به نيروي انتظامي احضار شدند و ۱۲۴ نفر به مراجع قضايي معرفي شدند. در ۵۲ روز ابتداي سال به ۷ هزار و ۹۳۳ نفر از اراذل و اوباش تذکر داده شد و چهار هزار نفر از آنان نيز دستگير شدند و در مجموع هزار و ۱۰۱ پرونده در اين زمينه در مراجع قضايي تشکيل شد.»
جمشيدي، سخنگوي قوه قضاييه: فرمانده نيروي انتظامي با قرار وثيقه آزاد است، پرونده محرمانه است
منبع
نظرات مردم ر هم بخونيد..حتما |
|
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3249 اعتبار کسب شده: 5266 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 22 اسفند 1386، ساعت 0:27 |
|
 |
3 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
شاکي  سال صفري!
تاريخ عضويت: سهشنبه 21 اسفند 1386 مجموع ارسالها: 42 اعتبار کسب شده: 472 محل سکونت: جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 22 اسفند 1386، ساعت 1:08 |
|
 |
3 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
اينا همش مال پول زياده..ما تو خرج يکيش مونديم سردار شش تايي قاپ ميزنن.
ايشالا اگه تور کردي باشي بره تو گلوت گير کنه...ايشالا اوندنيا از حوريات کم کنن بدن به من.
ايشالا زنت بفهمه با مايتابه بزنه توسرت.(مايتابه مخصوص حاکم بزرگ ميتي مصي)
ايشالا تو کف يکيش بموني تا بفهمي ما چي ميکشيم.. |
|
|
|
|
|
|
 |
خزان بزنم به تخته!
مجموع ارسالها: 158 اعتبار کسب شده: 811 جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 22 اسفند 1386، ساعت 1:16 |
|
 |
3 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
| شاکي نوشته بود: |
ايشالا اگه تور کردي باشي بره تو گلوت گير کنه...ايشالا اوندنيا از حوريات کم کنن بدن به من.
اگر بجاي اين همه نفرين برا خودت و جامعه ي مصلحش دعاي خير مي کردي تا الان 5 تا زن گرفته بودي داداش
موفق باشي |
|
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 772 اعتبار کسب شده: 8408 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 22 اسفند 1386، ساعت 7:06 |
|
 |
3 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
|
بنده اصلاً ايشون رو نمي شناسم؛ اما منبع خبر به هيچ وجه مستند نيست. در ضمن به نظر نمي رسه کسي با چنين موقعيتي اين قدر احمق باشه که اين جور گند کاري ها رو به اين تابلويي انجام بده که بعد براش چنين دردسرهايي درست بشه. يکي از اون چيزهايي که اکثر ما مسلمونها از اسلام ياد نگرفتيم اينه که به هيچ وجه حق نداريم بر پايه يه سري اخبار نامعتبر به يه نفر چنين اتهامات سنگيني وارد کنيم و به آبروش چوب حراج بزنيم. اسلام فقط خوندن يا نخوندن 17 رکعت نماز روزانه و گرفتن يا نگرفتن 30 روز روزه ماه رمضون و بيرون بودن يا نبودن چهار تا نخ موي دخترها و زنها نيست. اگه اين خبر درست نباشه _که احتمالش هم زياد_ چه کسي مسئول آبروي از دست رفته اين شخصه؟ اگه هم به احتمال ضعيف درست باشه، با چه مجوزي گناهي که يه نفر در خفا انجام داده رو در ملاء عام جار مي زنيم؟ بايد بشينيم از اول اسلاممون رو براي خودمون تعريف کنيم. |
|
|
|
|
|
|
 |
شاکي  سال صفري!
 |
چهارشنبه 22 اسفند 1386، ساعت 10:49 |
|
 |
3 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
| خزان نوشته بود: |
| شاکي نوشته بود: |
اگر بجاي اين همه نفرين برا خودت و جامعه ي مصلحش دعاي خير مي کردي تا الان 5 تا زن گرفته بودي داداش
موفق باشي |
اولا من فقط لينک دادم....و هيچ نظري هم دربارش ندادم...فقط گفتم اگه اينکارو کرده باشه اينجور بشه.تازه اينم به طنز گفتم... فکر کنم قبل از همه بايد براي خزان دعا کنم که فرق بين طنز و جد رو بفهمه..بعدش ايشالا براي جامعه اي مصلح دعا کنم..
| وحيد نوشته بود: |
| بنده اصلاً ايشون رو نمي شناسم؛. . |
اتفاقا از باب اينکه نميشناسين گفتم بشناسين(البته اگه درست باشه)
در ضمن به نظر نمي رسه کسي با چنين موقعيتي اين قدر احمق باشه که اين جور گند کاري ها رو به اين تابلويي انجام بده که بعد براش چنين دردسرهايي درست بشه. يکي از اون چيزهايي که اکثر ما مسلمونها از اسلام ياد نگرفتيم اينه که به هيچ وجه حق نداريم بر پايه يه سري اخبار نامعتبر به يه نفر چنين اتهامات سنگيني وارد کنيم و به آبروش چوب حراج بزنيم.
|
بنطر منم خيلي حماقته اينقدر تابلو عمل کنه ولي خبرنامه امير کبير وبلاگ شخصي نيست ..هر حرفي زده ميشه باسند و مدرکه..مگر نه طرف ميتونه اعاده ي حيثت کنه..پس هيچ احمقي بدون دليل کسيو خراب نميکنه..اگرم ميخواي مثل خيليا سانسور خبري راه بندازين بازم مانعي نداره فقط موضعتون مشخص کني
اسلام فقط خوندن يا نخوندن 17 رکعت نماز روزانه و گرفتن يا نگرفتن 30 روز روزه ماه رمضون و بيرون بودن يا نبودن چهار تا نخ موي دخترها و زنها نيست. . |
تازه اينا هم اسلام نيست
اگه اين خبر درست نباشه _که احتمالش هم زياد_ چه کسي مسئول آبروي از دست رفته اين شخصه؟ اگه هم به احتمال ضعيف درست باشه، با چه مجوزي گناهي که يه نفر در خفا انجام داده رو در ملاء عام جار مي زنيم؟ بايد بشينيم از اول اسلاممون رو براي خودمون تعريف کنيم. |
اگرم به احتمال ضعيف درست باشه مسئول رده بالاي مملکتي که اينکارو بکنه به فرض آنکه يکي از خانوم ها شوهر دار باشند حکمش سنگساره..مثل بقيه اراذل اوباش با اين تفاوت که ايشون آبروي يه مملکت رو هم برده پس عقل سليم ميگه بردن آبروي شخص هيچ مانعي نداره در برابر جمع.
چطور جوان ها بايد بازداشت بشن. تو ملا عام با آبروشون بازي بشه که فلان تيپ اومدن .پدر مادرشون بفهمن.
اينا همش مجوز عقليه با اينا که يه وقت مشکل نداري؟؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 969 اعتبار کسب شده: 6357 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 22 اسفند 1386، ساعت 12:38 |
|
 |
3 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
| بنده اصلاً ايشون رو نمي شناسم؛ اما منبع خبر به هيچ وجه مستند نيست. در ضمن به نظر نمي رسه کسي با چنين موقعيتي اين قدر احمق باشه که اين جور گند کاري ها رو به اين تابلويي انجام بده که بعد براش چنين دردسرهايي درست بشه. يکي از اون چيزهايي که اکثر ما مسلمونها از اسلام ياد نگرفتيم اينه که به هيچ وجه حق نداريم بر پايه يه سري اخبار نامعتبر به يه نفر چنين اتهامات سنگيني وارد کنيم و به آبروش چوب حراج بزنيم. اسلام فقط خوندن يا نخوندن 17 رکعت نماز روزانه و گرفتن يا نگرفتن 30 روز روزه ماه رمضون و بيرون بودن يا نبودن چهار تا نخ موي دخترها و زنها نيست. اگه اين خبر درست نباشه _که احتمالش هم زياد_ چه کسي مسئول آبروي از دست رفته اين شخصه؟ اگه هم به احتمال ضعيف درست باشه، با چه مجوزي گناهي که يه نفر در خفا انجام داده رو در ملاء عام جار مي زنيم؟ بايد بشينيم از اول اسلاممون رو براي خودمون تعريف کنيم. |
وحيد عزيز!
مسئولاني چنان، به پرورش خلايقي چنين مباهات ميکنند.
جناب عالي اگر جلو چشمتون سر يه نفر رو بذارن لب باغچه و گوش تا گوش سرش رو ببرن، ميگي: "اين حتما يه مفسد في الارض بوده يا قتلي چيزي کرده و حکمش هم مرگ بوده."
يا اگه يه بنده خدايي رو جلو چشمت بگيرن به زور .......... ميگي: "حتما زن صيغهاي يارو بوده، حاضر به جماع نميشده. توي اسلام هم که گفته اگه تمکين نکردن بزنينشون."
--------------------------------------------------------
حضور اين آقا توي خانه فساد هيچ هم تابلو نبوده. کاملا هم مخفي بوده. اما چون همه فکر و ذکر ايشون انجام اين کارها بوده، خبر دار نشدن که مجموعه زير دستشون قراره به همون محل حمله کنن.
جناب فرمانده مسئوليتهاي متعدد و سنگيني دارن، فرصت نميکنن که به همه کارها شخصا رسيدگي کنن.
شما خودت رو ناراحت نکن ايشالا که بز بوده. |
|
_________________ نکند من هم يک خرده به آدم بزرگها رفتهام؟ «بايد پير شده باشم».
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنتگزوپهري)
|
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 724 اعتبار کسب شده: 9594 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 22 اسفند 1386، ساعت 13:02 |
|
 |
3 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
آريانا  زبون بسته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 8 اعتبار کسب شده: 128 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 22 اسفند 1386، ساعت 15:28 |
|
 |
3 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
ده روز بعد از غيبت سردار زارعي فرمانده سخت گير نيروي انتظامي تهران بزرگ که از ثابت قدم ترين هواداران برنامه هاي دولت احمدي نژاد است و در حالي که نيروي انتظامي سعي داشت که کنار رفتن وي را عادي جلوه دهد، سرانجام با افشاگري سايت هاي اينترنتي قوه قضاييه ناگزير به اعتراف شد که سردار بازداشت اما به قيد وثيقه آزاد شده است.......
ادامه
http://www.roozonline.com/archives/2008/03/post_6606.php |
|
|
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2099 اعتبار کسب شده: 4177 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 22 اسفند 1386، ساعت 16:18 |
|
 |
3 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
s_mr66  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 499 اعتبار کسب شده: 2018 محل سکونت: همه جاي ايران سراي من است جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 22 اسفند 1386، ساعت 16:35 |
|
 |
3 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
جالبه در حالي که هميشه بوده
ناراحت کنندست در حالي که سرخوشي داره
خنده داره درحالي که داري گريه ميکني
ادم خوشحال ميشه درحالي که به حال خودت افسوس ميخوري
من کجام؟ چه کساني طلايه دار دين منن ؟
طرح مبارزه با اشرار
طرح مبارزه با بد حجابي
هو تو چه نسبتي با اين خانم داري؟
.
.
.
کافر همه را به کيش خود ميبيند
.
.
.
به قول سنتوري: برو خودتو اصلاح کن
.
.
.
.
.
.
.
.
در مورد منبع موثق حتما انتظار نداريد که اخبار ساعت 21 بياد بگه و تو گفتگو ويژه خبري در موردش صحبت کنن؟ |
|
_________________ از نيل تا پنجاب
|
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 724 اعتبار کسب شده: 9594 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 22 اسفند 1386، ساعت 16:52 |
|
 |
3 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
| s_mr66 نوشته بود: |
در مورد منبع موثق حتما انتظار نداريد که اخبار ساعت 21 بياد بگه و تو گفتگو ويژه خبري در موردش صحبت کنن؟ |
اتفاقا اينايي که اسم بردي رو من جزو نا موثق ترين و دروغگو ترين رسانه ها مي دونمشون ! |
_________________ خدا حافظ, همين حالا, همين حالا که من تنهام!
بعضيها که زبونشون درازه , عمرشون کوتاهه!! 
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 969 اعتبار کسب شده: 6357 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 22 اسفند 1386، ساعت 18:31 |
|
 |
3 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
| مارمولک نوشته بود: |
اتفاقا اينايي که اسم بردي رو من جزو نا موثق ترين و دروغگو ترين رسانه ها مي دونمشون ! |
همه اعصاب خوردي من از اينه که بعضيا که دور از جون تحصيل کرده هستن و به جريان آزاد اطلاعات هم دسترسي دارن. فقط خبرگزاريهاي دولتي و اون هم از نوع 100٪ خودي رو منبع موثق ميدونن.
کسي که انتظار داره روزنامهها و خبرگزاريهاي داخلي اين خبر رو تکذيب يا تاييد کنن، معلومه که از اوضاع آزادي 360 درجه کشور اطلاع نداره.
اگر در واقعي بودن اين خبر شک دارين از برهان خلف استفاده کنين. فرض رو بر اين بذارين که خبر جعليه بعد حساب کنيد که چه چيزهايي رو اين جاعل بايد از خودش ساخته باشه و چه چيزهايي قبلا تاييد شده بودن. |
|
|
|
|
|
|
 |
s_mr66  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 499 اعتبار کسب شده: 2018 محل سکونت: همه جاي ايران سراي من است جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 23 اسفند 1386، ساعت 0:34 |
|
 |
3 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
| مارمولک نوشته بود: |
اما عوام الناس اين نظرو ندارن
.
.
.
.
.
.
.
اصلا عوام الناس نظر ندارن
از امضات خيلي خوشم اومد من يه ماهي هست دارم مخ دوستامو ميزدم بيان راي بدن امروز هم مخ د سه تا بچه هاي دانشگاه ازاد کرج زدم اول ديدم عوا م الناس واقعا هيچ نميدونن ميگم چرا راي نمي دي مگه تو نميخواي تو اين مملکت زندگي کني؟ واقعا نظري ندارن
اما اگه واقعا اين هم مانند رياست جمهوري انتصابات باشه من يه ماه از عمرو براي هيچ از دست دادم؟ |
|
_________________ از نيل تا پنجاب
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
 |
پنجشنبه 23 اسفند 1386، ساعت 2:28 |
|
 |
3 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
s_mr66 عزيز!
متاسفانه يه ماه از عمرت رو براي هيچ از دست دادي. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|