| نویسنده |
پیغام |
pantea  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1235 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 25 جنسيت: زن |
 |
جمعه 27 ارديبهشت 1387، ساعت 1:48 |
|
 |
3 ماه و 14 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3325 اعتبار کسب شده: 4686 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 27 ارديبهشت 1387، ساعت 3:50 |
|
 |
3 ماه و 14 روز پيش |
|
|
| |
دست گلت درد نکنه
شاعر ميگه
اميد خوب و نازم من با تو سر فرازم |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3096 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 04 مرداد 1387، ساعت 18:39 |
|
 |
1 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
مامبو يه رقص امريکاي لاتين با منشا کوبايي هست. در موسقي مامبو معمولا يه ساکسوفن وجود داره که ريتم رقص رو مشخص ميکنه. اين ويدئو زيبا يه رقص مامبو اساسي هست که توسط آقاي جو مورلي تنظيم و اجرا شده.
* * *
ديشب با جو نشسته بوديم تو يه بار محلي داشتيم شام مي خورديم و xس شعر ميگفتيم. داستان زندگيشو برام گفت و اينکه داره از خانمش طلاق ميگيره و اينکه کلن اوضاعش فاکداپ هست. منم گفتم همه همينطوريم وزندگي کلا همينه به هر حال ويدئو رو نگاه کنين و حال کنين....
|
|
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3325 اعتبار کسب شده: 4686 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 04 مرداد 1387، ساعت 23:23 |
|
 |
1 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3096 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 18 مرداد 1387، ساعت 22:14 |
|
 |
19 روز و 15 ساعت پيش |
|
|
| |
اينم يه ويدئو خوشکل که مال برنامه ديشبه. کف کنين! |
|
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 991 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 21 مرداد 1387، ساعت 8:21 |
|
 |
17 روز و 5 ساعت پيش |
|
|
| |
| Omid نوشته بود: |
مامبو يه رقص امريکاي لاتين با منشا کوبايي هست. در موسقي مامبو معمولا يه ساکسوفن وجود داره که ريتم رقص رو مشخص ميکنه. اين ويدئو زيبا يه رقص مامبو اساسي هست که توسط آقاي جو مورلي تنظيم و اجرا شده.
|
«سلسا» هم يه استايل رقص آمريکاي لاتين، ترکيبي از «مامبو» و چند تا رقص ديگه هست. منشا سلسا کشوراي حوزه درياي کارائيب بيشتر کوبا و پرتوريکو هست.
http://www.youtube.com/watch?v=zeB1bIr8fUg
http://www.youtube.com/watch?v=019BOUKtTiE |
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 21 مرداد 1387، ساعت 18:08 |
|
 |
16 روز و 19 ساعت پيش |
|
|
| |
ويدئو هاي جالبي بودن! ممنون. من ديروز بعد از مدتها رفتم تمرين تيرندازي خيلي وقت بود که بيشتر وقت آزادم با فعاليتهاي لطيف پر شده بود . بنابرين يه کم فعاليت خشن براي برقراري تعادل لازم بود الان تو اهواز چي کار ميکني? دوستاي باحال پيدا کردي اونجا ? |
|
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 991 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 22 مرداد 1387، ساعت 8:09 |
|
 |
16 روز و 5 ساعت پيش |
|
|
| |
| Omid نوشته بود: |
ويدئو هاي جالبي بودن! ممنون. من ديروز بعد از مدتها رفتم تمرين تيرندازي خيلي وقت بود که بيشتر وقت آزادم با فعاليتهاي لطيف پر شده بود . بنابرين يه کم فعاليت خشن براي برقراري تعادل لازم بود الان تو اهواز چي کار ميکني? دوستاي باحال پيدا کردي اونجا ? |
Celia Cruz معروف ترين خواننده سبک «سلسا» بوده، که به «ملکه سلسا» معروف هست. اين هم يکي از کاراي معروفش، حالش را ببريد.
دو تا از دوستاي زمان ليسلانس، دانشگاه شيراز، اهواز هستن که باهاشون دوست صميمي هستم. دو سه تا دوست اهوازي هم توي محل کارم پيدا کردم که بچه هاي باحالي هستن.
توي هتل محل اقامتم هم يه هم سوئيتي «کُرد» دارم که ار طريق اون با 10 تا «کُرد» ديگه دوست شدم. و همه دختراي هتل فکر مي کنن کُرد هستم.
با يه دختر خانم هم مي خواستم دوست بشم، يه بار خواستم ببوسمش، ترسيد و فراري شد. و گفت گه هيچ وقت ديگه باهات نمي يام بيرون. منم غزل باي-باي را براش خووندم. احتمال 100 درصد Virgin هست و ارزش اينکه نازش را بکشم نداره. |
|
|
|
|
 |
|
|