| نویسنده |
پیغام |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1320 اعتبار کسب شده: 2352 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 18 اسفند 1386، ساعت 5:58 |
|
 |
4 ماه و 12 روز پيش |
|
|
| |
برخي مراجع ديني غيرشيعه به پيروانشان براي خريد و فروش مشروبات الکلي درشمال غرب کشور چراغ سبزنشان دادند.
به گزارش شيعه نيوز به نقل از البرز، اين علماي غيرشيعي در مراجعات خود خريد و فروش مشروبات الکي را حلال اعلام مي کنند.
اين گزار ش حاکيست اين فتواها عموما به صورت شفاهي مطرح و تاکنون هيچ مرجعي در ميان مذاهب اسلامي به صورت رسمي و کتبي چنين فتوايي صادر نکرده است.
يک مقام انتظامي در آذربايجان غربي با ابراز نگراني از اين مسئله اعلام کرد: قالبا اين فتاوا از سوي برخي علما در منطقه جنوب اين استان صادر مي شود.
سرهنگ بهمنش افزود: اين مسئله موجب شده است نيروي انتظامي براي مقابله با قاچاقچيان با مشکل مواجه شود.
وي همچنين مشکل اختلاط زن و مرد در رقصهاي کردي را از ديگر مشکلات نيروي انتظامي بويژه در جنوب استان عنوان کرد و گفت: اين مسئله موجب شده اين نوع رقص به شهرهاي شمالي و شيعه نشين هم کشيده شود.
سرهنگ بهمنش از مسئولان خواست تا با هماهنگي مرکز بزرگ اسلامي اين مسئله و حرام بودن اين دو موضوع را بيشتر در بين مردم مطرح کنند.
[url=http://www.irantapesh.net/Detail.aspx?q=11386121221954]
منبع: غير معتب[/url]ر |
|
_________________ شوهر نمي خوام چون به اعتقاد من زندگيم ميشه تکرار مکررات.مثل يه فيلم تکراري که خيلي مسخرست از نظر من.الان دلم مي خواد با نقاشي بتونم خودمو نشون بدم.بعدش اصلا من غير از متخصصين هيچ پزشک عمومي رو قبول ندارم حتي بابامو.پزشک عمومي مثل يه بچهء کلاس اوليه از ديد من.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |