| نویسنده |
پیغام |
بچه برقي 78  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 960 اعتبار کسب شده: 2300 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 13 اسفند 1386، ساعت 15:56 |
|
 |
2 ماه و 15 روز پيش |
|
|
| |
از اونجايي که بر بچ ما خيلي بين اللملي هستند و کلاس کارشون بالاست. وحيد، ملقب به «پروفسور نيا» که در زمينه هاي مخ زني و Adaptive X-sher Fabrication داري درجه تخصصي از دانشگاه British Columbia هستند، هفته قبل با يک دختر اروپايي خيلي خشگل که دانشجوي «ايران شناسي» دانشگاه تهران مي باشند، دوست شدند. بله مبارکه... امروز هم رفتن با هم قليون بزنن.
حالا آقا وحيد ما تو فکر ازدواج با اين خانوم افتادن و مرتب از ما سوال مي کنه که ميشه با خارجي ها ازدواج کرد يا نه؟ بهر حال بحث شيرين ازدواج هست، همه هم علاقه مند. خواستم نظر دوستان عزيز را در اين باره جويا بشم. |
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 664 اعتبار کسب شده: 8285 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 13 اسفند 1386، ساعت 16:22 |
|
 |
2 ماه و 15 روز پيش |
|
|
| |
به جناب وحيد خان که در عرض يک هفته آشنايي انقدر شتابزده تصميم به ازدواج گرفتن بفرماييدکه:
مگه اون جوک رو نشنيدي که قيزموله از آخونده ميپرسه ميشه با کفش نماز خوند ؟ آخونده ميگه نه جانم!
قيزموله ميگه اما من خوندم! شد!!
پس ميشود و ميتواني!
وحيد خان هم ميتوانند تزويج بنمايند ايشان را البته "علي الصداق المعلوم" !!!
اگه تو ايران بخواهند تزويج بنمايند دوشيزه يا بانوي مکرمه را که ايشان بايد به دين مبين اسلام بگروند واين افضل واجبات و اوجب واجبات است!!
اما چنانچه در بلاد کفر به اين عمل تن دردهند نه تنها واجب نيست بلکه حتي جايز هم نيست که حتي ازدواج آنها ثبت گردد و ميتوانند بدون ثبت ازدواج با هم ازدواج کنن که اگر به تفاهم نرسيدن نيمي از دارايي خود را از دست ندهند !!
والسلام عليکم و رحمت ا... و برکاته!
حجت الاسلام و المسلمين مارمولک! |
|
_________________ بيدار شو رفيق!
|
|
|
|
|
 |
چکاوک  سال صفري!
تاريخ عضويت: شنبه 09 تير 1386 مجموع ارسالها: 37 اعتبار کسب شده: 702 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 13 اسفند 1386، ساعت 20:07 |
|
 |
2 ماه و 15 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
pantea  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1207 اعتبار کسب شده: 2377 محل سکونت: سن: 24 جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 13 اسفند 1386، ساعت 23:07 |
|
 |
2 ماه و 15 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 746 اعتبار کسب شده: 7995 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 14 اسفند 1386، ساعت 2:16 |
|
 |
2 ماه و 14 روز پيش |
|
|
| |
بنده داشتن هر گونه ارتباط با وحيد مذکور را به شدت انکار مي کنم و اعلام مي نمايم همچنان در جرگه مجردين قرار دارم و همچنين قصد ندارم در آينده نزديک به جرگه ديگري بپيوندم. |
|
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 960 اعتبار کسب شده: 2300 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 14 اسفند 1386، ساعت 12:06 |
|
 |
2 ماه و 14 روز پيش |
|
|
| |
| وحيد نوشته بود: |
بنده داشتن هر گونه ارتباط با وحيد مذکور را به شدت انکار مي کنم و اعلام مي نمايم همچنان در جرگه مجردين قرار دارم و همچنين قصد ندارم در آينده نزديک به جرگه ديگري بپيوندم.  |
آقا وحيد، من هم تأييد مي کنم. چون تا جايي که مي دونم فاميل شما پسوند «نيا» نداره.
وقتي که مي گم «پروفسور نيا» بايد متوجه باشيد که با يک «خداوندگار» در حد «پروفسور زاده» طرف هستيد. اگه خواستي به «پرفسور نيا» معرفيت مي کنم، تا تخصصهاي لازم را آموزش ببيني.
من تعجب مي کنم که کسي گزينه اول را انتخاب نکرده، چون ظاهراً از همش مهمتره. حتي اختلافات فرهنگي بين دوشهر داخل ايران هم خيلي مهم هست. |
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 2106 اعتبار کسب شده: 3896 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 14 اسفند 1386، ساعت 15:11 |
|
 |
2 ماه و 14 روز پيش |
|
|
| |
تا وقتي که پسر ايراني ميره عاشق يه دختر خارجي ميشه همين وضع ميشه که کلي دختر عروسي نم کنن ديگه. |
_________________ شکل تو گل اسم تو گل اما خودت خاري و بس
بغض مني نمي شکني گرفته اي راه نفس
ظالم ظالم
منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
براي من روحيهء خودم مهمه که افسرده نباشه.پس گير به من نده که برام مهم نيستي.___________
بيخود تلاش هم نکن به حالم ب.... 
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2982 اعتبار کسب شده: 2345 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 14 اسفند 1386، ساعت 20:55 |
|
 |
2 ماه و 14 روز پيش |
|
|
| |
| بچه برقي 78 نوشته بود: |
| ميشه با خارجي ها ازدواج کرد يا نه؟ |
بسم الله الرحمن الرحيم
اليوم ازدواج با يک دختر اروپايي باي نحو کان در حکم محاربه با مهدي حاجي عجل الله فرجه است. |
|
_________________ يادمون باشه هر چيزي جز قتل نفس و خودکشي دليل مناسبي براي مرگ ميتونه باشه
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3375 اعتبار کسب شده: 4062 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 14 اسفند 1386، ساعت 22:56 |
|
 |
2 ماه و 14 روز پيش |
|
|
| |
| Omid نوشته بود: |
| بچه برقي 78 نوشته بود: |
| ميشه با خارجي ها ازدواج کرد يا نه؟ |
بسم الله الرحمن الرحيم
اليوم ازدواج با يک دختر اروپايي باي نحو کان در حکم محاربه با مهدي حاجي عجل الله فرجه است. |
البته به شرطي که زوجين مقاربه نکنند، ان شاء الله ازدواج صحيح است و اشکالي ندارد. |
|
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 2106 اعتبار کسب شده: 3896 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 14 اسفند 1386، ساعت 23:00 |
|
 |
2 ماه و 14 روز پيش |
|
|
| |
ما خانوما نمي تونيم مگر اينکه بتونيم راضيش کنيم مسلمون بشه و ............
حال داريا |
ظالم ظالم
منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
براي من روحيهء خودم مهمه که افسرده نباشه.پس گير به من نده که برام مهم نيستي.___________
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 952 اعتبار کسب شده: 6183 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 14 اسفند 1386، ساعت 23:24 |
|
 |
2 ماه و 14 روز پيش |
|
|
| |
خانم ستاره غريب!
فيلم "از کرخه تا راين" ساخته "ابراهيم حاتمي کيا" |
|
_________________ نکند من هم يک خرده به آدم بزرگها رفتهام؟ «بايد پير شده باشم».
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنتگزوپهري)
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط شازده کوچولو در تاريخ چهارشنبه 15 اسفند 1386، ساعت 3:14 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 14 اسفند 1386، ساعت 23:31 |
|
 |
2 ماه و 14 روز پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| فيلم "از کرخه تا راين" ساخته "ابراهيم حاتمي کيا" |
اون خانومي که ديدي فکر مي کني مسلمون بود ؟
من مسلمونا رو ميگم چون اسلام به ما اجازه نميده. |
ظالم ظالم
منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3190 اعتبار کسب شده: 4835 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 15 اسفند 1386، ساعت 2:35 |
|
 |
2 ماه و 13 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
 |
چهارشنبه 15 اسفند 1386، ساعت 15:52 |
|
 |
2 ماه و 13 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
 |
چهارشنبه 15 اسفند 1386، ساعت 16:17 |
|
 |
2 ماه و 13 روز پيش |
|
|
| |
داشتيم با يکي از دوستان «فايده گرا» در باره اين موضوع بحث مي کرديم، نظر بسيار جالبي داشت.
مي گفت: «بستگي داره مليت طرف چي باشه و شما به واسطه اين ازدواج Citizen چه کشوري بشيد. مثلاً اگه قرار باشه با خارجي ازدواج کني، بهتره طرف امريکايي باشه تا بدين واسطه شهروند تمام دنيا بشي.» |
|
|
|
|
 |
|
|