| نویسنده |
پیغام |
hadi  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 19 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 952 اعتبار کسب شده: 3177 محل سکونت: شهر ري سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 15 اسفند 1386، ساعت 20:01 |
|
 |
7 ماه و 9 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3127 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 15 اسفند 1386، ساعت 20:24 |
|
 |
7 ماه و 9 روز پيش |
|
|
| |
| بچه برقي 78 نوشته بود: |
| ميشه با خارجي ها ازدواج کرد يا نه؟ |
Here are some typical cases:
Persian woman with western man: Marriage has an 70-80% chance to work
persian man with western woman: Mariage has a 70-80% chance to fail
Sharif student marries a woman and then come to Canada for his PhD: Both see and experince a lot of things they hadn't seen before. He realisez that his wife is ugly and she realized that he is a "baboo". Marriage fails in less than two years.
Sharif student comes to Canada to do his PhD while he is single:
Case A:
He is such a "baboo" so he never finds an Iranian or forign girlfriend. After 6-10 years he goes back to his home country and marries a "virgin girl" picked by his mother. However, the "virgin girl" is actually a smart slut who has had 10 boyfriends before marying this guy!
Case B:
An Iranian slut who has been looking fo rich guys but is now getting old discovers this new student during the first few months of his arrival. She pretends she is "very traditional" and tricks the poor guy to marry her. She makes him buy an apartment close to where her parents live and life goes on..
|
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3341 اعتبار کسب شده: 3877 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 15 اسفند 1386، ساعت 21:21 |
|
 |
7 ماه و 9 روز پيش |
|
|
| |
|
|
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
pantea  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1246 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 25 جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 15 اسفند 1386، ساعت 23:46 |
|
 |
7 ماه و 9 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
خزان بزنم به تخته!
مجموع ارسالها: 164 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 27 اسفند 1386، ساعت 1:24 |
|
 |
6 ماه و 28 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1865 اعتبار کسب شده: 4600 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 27 اسفند 1386، ساعت 3:55 |
|
 |
6 ماه و 27 روز پيش |
|
|
| |
خزان جون!
شما توي زنددگي به غير از تاييد ديگران کار ديگه اي هم انجام ميدي؟
والا ما هرچي ارسال از شما ديديم فقط در يه نصف جمله داري نفر قبلي رو تاييد ميکني! |
|
_________________ نه بسته ام به کس دل, نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج , رها, رها, رها من!
|
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 802 اعتبار کسب شده: 10242 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 27 اسفند 1386، ساعت 12:41 |
|
 |
6 ماه و 27 روز پيش |
|
|
| |
| مسافر کوير نوشته بود: |
خزان جون!
شما توي زنددگي به غير از تاييد ديگران کار ديگه اي هم انجام ميدي؟
والا ما هرچي ارسال از شما ديديم فقط در يه نصف جمله داري نفر قبلي رو تاييد ميکني! |
مسافر جون فاز دادي اساس! توپ ! خدا!
البته يه نکته ديگه که در مورد ارسالهاي خزان مي خواستم بگم اينه که
قبلا ها يه خدابيامرزي به اسم مجيد داشتيم خداي غلط املايي بود يه phd بايد مي داشتي تا ميتونستي بخونيشون
اما حالا در مورد خزان نمي دونم چرا حروف رو پس و پيش تايپ ميکنه احتمالا متن رو encrypt شده ميخواد بفرسته تا clear text نباشه
مثلا سلام بچه ها خوبين رو تايپ ميکنه: سمال چبه ها بوخين؟
خزان جان من زوري ندارم *!
------------------------
صنعت ايهام: من زوري ندارم=منظوري ندارم |
|
_________________ دلم برات هنگ شده!
|
|
|
|
|
 |
Oranium  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 293 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 27 اسفند 1386، ساعت 16:46 |
|
 |
6 ماه و 27 روز پيش |
|
|
| |
ارسالهاي خزان يه خاصيت ديگه هم داره
اونهم اينه که "مرده هارو از قبر بيرون ميکشه"
بعبارت ديگه تمام ارسالهاي مربوط به 3 الي 4 سال پيش رو طوري جواب ميده انگار طرف رو بروش نشسته و ازش جواب ميخواد
خزان جون لطفا قبل از ارسال جواب تاريخ ارسالهاي قبلي رو چک کن |
|
_________________ من يک اورانيم غني شده هستم
"سلطان همه عناصر"
|
|
|
|
|
 |
تنها با تمام دردها  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 30 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 349 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: در قلب تو جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 01 ارديبهشت 1387، ساعت 12:40 |
|
 |
5 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
اگه طرف خوشکل باشه پولدار باشه بچه يکي يه دونه باشه مامانش مرده باشه باباش تو ccu باشه
چرا ازدواج نکنم
چي از عشق بالاتره ؟؟؟؟؟؟؟؟
مهم تفاهمه که من با اين طور آدمي حتما خواهم داشت
اگه کسي چنين آدمي سراغ داره يه خبري بده |
|
_________________ به آوتاره من بد نگاه نکن
چون همه ما مثل هم هستيم
فقط نمي خوايم اين رو قبول کنيم
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3341 اعتبار کسب شده: 3877 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 03 ارديبهشت 1387، ساعت 20:49 |
|
 |
5 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
rezaa سال صفري!
مجموع ارسالها: 51 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران سن: 19 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 03 ارديبهشت 1387، ساعت 20:53 |
|
 |
5 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
| تنها با تمام دردها نوشته بود: |
اگه طرف خوشکل باشه پولدار باشه بچه يکي يه دونه باشه مامانش مرده باشه باباش تو ccu باشه
چرا ازدواج نکنم
چي از عشق بالاتره ؟؟؟؟؟؟؟؟
مهم تفاهمه که من با اين طور آدمي حتما خواهم داشت
اگه کسي چنين آدمي سراغ داره يه خبري بده |
|
|
_________________ ديريست که دلدار پيامي نفرستاد.ننوشت کلامي و سلامي نفرستاد
|
|
|
|
|
 |
rezaa سال صفري!
مجموع ارسالها: 51 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران سن: 19 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 03 ارديبهشت 1387، ساعت 21:05 |
|
 |
5 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
manisa  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 تير 1385 مجموع ارسالها: 335 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: tehran سن: 31 جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 04 ارديبهشت 1387، ساعت 11:12 |
|
 |
5 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
ازدواج مرد ايراني با زن غير مسلمان هيچ اشکالي نداره اما به شرط و شروطها اول اينکه بايد به زور دست خانم رو بگيري بري يه مسجد شيعه 12 امامي و به زور وادارش کني که مسلمان شيعه بشه ، سني قبول نيست فقط شيعه بعد از حاج آقاي انجا يه نامه بگيري که خانم مسلمان شدند و مابقيش ديگه تشريفات الکيه که طرف يه نامه از سفارت کشورش مي گيره که مجرده بعد به خوبي خوشي مزدوج مي شي ...اين داستان براي ازدواج يکه مرد ايراني با هر زن غير مسلمان در همه جاي دنياست مگر اينکه طرف تو خارج باشه و قصد نداشته باشه زنش و بياره ايران حتي براي سفر
اما در مورد زنهاي ايراني اگر بخواهند با مرد خارجي ازدواج کنند قضيه يه ذره فرق مي کنه اين آقاي داماد اول بايد بره وزارت خارجه خودشو معرفي کنه بعد وزارت خارجه تاييدش کنه بعد مهريه خانم رو پيش پيش ازش مي گيرن از افغانيه ها در همون اول راه 3.000.000 نومان نقد مي گيرن بعد اگه مسلمان نبود بايد مراحل شيعه شدن رو طي کن بعد مي تونه مزدوج شه اما اگه آقا داماد اگه يه عرب باشه (کشورهاي شيخ نشين عربي )و بخوان با زن ايراني ازدواج کنند اين پروسه وزارت خارجه احتياجي نيست .... و در خارج از کشور خانم فقط بايد پاسپورت آقا داماد و شناسنامه خودش و پاسپورت شو ببره سفارت ايران يه با يه مقدار پول تا بهش برگه ازدواج بدن در صورتي که مقيم آن کشور باشه يا پناهنده به اين موارد نيازي نيست ، جالب بودنيد که ايران برگ ازدواج هيچ کشوري غير خودشو قبول نداره چون اسلامي نيست و يعني تا اينجا به چشم خودشون جاري شدن تمام احکام اسلامي رو نبينن باور نمي کنن ، توي بلاد غرب هم خودشون مسجد معرفي مي کنن که انجا بريد مزدوج شديد... حالا بريد ازدواج کنيد |
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط manisa در تاريخ چهارشنبه 04 ارديبهشت 1387، ساعت 11:20 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2298 اعتبار کسب شده: 3160 جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 04 ارديبهشت 1387، ساعت 11:19 |
|
 |
5 ماه و 20 روز پيش |