| نویسنده |
پیغام |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3007 اعتبار کسب شده: 1310 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 09 اسفند 1386، ساعت 0:54 |
|
 |
4 ماه و 8 روز پيش |
|
|
| |
کلاً يکي از خصوصيات ژاپنيها خوردن غذاي ژاپني (سوشي) ست. با اين حال هستندکساني که بعد از سالها زندگي در ژاپن هنوز هم نتوانسته با اين مشکل کنار بيايند. ايا به نظر شما ژاپنيها غذا و کلاً نحوه آشپزي سالمي دارند?
|
|
_________________ يادمون باشه هر چيزي جز قتل نفس و خودکشي دليل مناسبي براي مرگ ميتونه باشه
|
|
|
|
|
 |
pantea  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1235 اعتبار کسب شده: 2389 محل سکونت: سن: 24 جنسيت: زن |
 |
جمعه 10 اسفند 1386، ساعت 21:12 |
|
 |
4 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 969 اعتبار کسب شده: 6357 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 11 اسفند 1386، ساعت 0:01 |
|
 |
4 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
کيوان  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 12 ارديبهشت 1384 مجموع ارسالها: 106 اعتبار کسب شده: 979 محل سکونت: جنسيت: مرد |
 |
شنبه 11 اسفند 1386، ساعت 2:08 |
|
 |
4 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
|
به نطر من غذاهاي ژاپني به مراتب سالم تر از غذاي ايراني هستند اگرچه طبعاٌ چون خيلي بيش از حد به سلامت و طبيعي بود غذا اهميت ميدند، طعم غذا رو هم از دست ميدند. من خودم گاهي بعضي غذاهاي ژاپني رو دوست دارم ولي به نظر من غذاهاي چيني در کل خيلي خوشمزه تر و دلچسب تر از غذاهاي ژاپني هستند البته براي ما ايراني ها، بهتره اگر هوس غذاي چيني کرده باشيم با يه نفر ايراني ديگه که خوب در اين زمينه وارده و اسم غذا ها رو بلده بريم رستوران چون در اين صورت ما برد کرده ايم چراکه اولا غذاهاي خوشمزه و سالم تري خورديم و دوماً يکي از بهترين خصوصيات اين غذا ها اينه که هرچقدر غذا بخوري واقعاً احساس سنگيني بهت دست نميده. در مورد خودم فکر ميکنم که بهترين غذاهايي که در رستوران هاي بيرون خوردم چيني بودند! به خصوص غذاهاي دراگون ! Drool |
|
_________________ ..
|
|
|
|
|
 |
کيوان  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 12 ارديبهشت 1384 مجموع ارسالها: 106 اعتبار کسب شده: 979 محل سکونت: جنسيت: مرد |
 |
شنبه 11 اسفند 1386، ساعت 2:14 |
|
 |
4 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
|
راستي در جواب نظر سنجي هم عرض کنم بعله من هم موافقم که در اين گونه غذاها البته بهتره به جاي گوشت از جوجه استفاده کنيم چون گاهي در اين گونه خوراک ها ديده شده است که از گوشت خوک بسيار استفاده ميشود. |
|
_________________ ..
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3386 اعتبار کسب شده: 3779 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
شنبه 11 اسفند 1386، ساعت 10:46 |
|
 |
4 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
من گزينه سه ("خير حتماً از سس استفاده کنيد بدون سس، طعم غير قابل تحملي خواهد داشت") رو انتخاب کردم. چون - تا لحظه ارسال اين پست - کسي اين گزينه رو انتخاب نکرده بود. هرچند که به نظر من اين گزينه و نقيض گزينه چهار هر دو در يک زمان نميتونند نادرست نباشند!
در مورد سس سوشي که سس رقيق و قهوه اي رنگيه، من شخصا فکر ميکنم تا حالا ازش استفاده نکردم اما قاعدتا بايد يک دليلي داشته باشه که اين سس رو بعضي ها دوست دارند. احتمالا بايد طعمش رو دوست داشته باشند. دقيقا نميدونم! من فقط همينقدر ميدونم که سس سوشي با شربت يا عصاره افرا (maple syrup) که در صبحانه هاي غربي سرو ميشه فرق داره. شربت افرا معجون شيرينيه. با اندکي تساهل و تسامح ميشه ادعا کرد که نوع مصنوعيش مزه عسل رقيق شده يا مخلوط چاي و عسل يا چاي غني شده با قند ميده.
چند نکته ديگه هم هست که به نظرم اگه بخوام همه رو يک جا بيان بکنم احتمالا خاطر دوستان رو آزرده خواهم کرد. همچنين ميخواستم تاکيد کنم که مطالبي که در اينجا در مورد سوشي و سسش نوشتم ديدگاههاي شخصي خود بنده است و اميدوارم به کسي بر نخورده باشه و بيشتر از اين اميدوارم که همه ما به اين درجه از شعور و بلوغ اجتماعي رسيده باشيم که بتونيم آراي سوشي مخالفمون رو تحمل کنيم. و در پايان هم از همه عزيزاني که اين پست رو تا اينجا دنبال کردند کمال تشکر و قدرداني رو دارم. |
|
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 960 اعتبار کسب شده: 2082 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 11 اسفند 1386، ساعت 15:25 |
|
 |
4 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
خزان بزنم به تخته!
مجموع ارسالها: 158 اعتبار کسب شده: 811 جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 11 اسفند 1386، ساعت 15:26 |
|
 |
4 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
التبه که اينطور نيست چون غذاي ما ايراني ها فوق العادست
اونا اگر براشون عذا هاشون خوشمزست چون در برخي از عذا هاي از سس هاي الکلي و گوشت غير قابل خرد استفاده مي کنند
من يکي که سرم بره عذا هاي اونا رو حتي امتحان نمي کنم
تا برنج عنبر هست کسي اين برنج سوشي رو مي خوره ؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2099 اعتبار کسب شده: 4177 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
شنبه 11 اسفند 1386، ساعت 17:43 |
|
 |
4 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3007 اعتبار کسب شده: 1310 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 11 اسفند 1386، ساعت 20:59 |
|
 |
4 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
| Bayas Gool نوشته بود: |
خب وقتي سوشي رو تناول نکرديم با مطالعه در مورد اين غذا و رويت عکس برنج چگونه در مورد طعمش و ارجحيتش بر برنج دم پخت ايراني نظر بديم ؟
|
بسيار براي شما متاسفم. شما هنوز اظهار نظر به سبک ايراني را نياموخته ايد. شما به راحتي ميتوانيد در مورد همه مسائل از حماقت سران عرب گرفته تا استراتژي انگليس در شاخ آفريقا ، طعم سوشي ، ازدواج اجنه و همچنين مشکلات رانندگي در ايالت الاباما نظر دهيد. نا اميد نباشيد و به دوستان عزيزمان در فروم اقتدا کنيد. ميشود و ميتوانيد . |
|
_________________ يادمون باشه هر چيزي جز قتل نفس و خودکشي دليل مناسبي براي مرگ ميتونه باشه
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 772 اعتبار کسب شده: 8408 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 12 اسفند 1386، ساعت 10:28 |
|
 |
4 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
| pantea نوشته بود: |
| ... از نظر غذايي ولي واقعا با ذاعقه ما جوور در نمياد! ... |
ذائقه، قاعدتاً با مذاق و ذوق بايد هم خانواده باشه.
خوب؛ من کارم رو انجام دادم. اظهار نظر در مورد سوشي و غذاهاي ايراني، غربي و شرقي رو به صاحب نظران عزيز مي سپارم. |
|
|
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 724 اعتبار کسب شده: 9594 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 12 اسفند 1386، ساعت 10:50 |
|
 |
4 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
| Bayas Gool نوشته بود: |
خلاصه اينکه فقط خواستم نظر بدم ، همين  |
دقيقا اميد هم همينو ميخواست !!!
به نظرتون واسه اميد خيلي مهم بود که نظر کاربراي تالار درمورد سوشي چي باشه؟
فکر کنم اميد فقط ميخواست امتحان کنه که ايروني جماعت که متخصص تو هر زمينه ايه ...از طبابت و کارشناسي تو مسائل تصادف و ..سکه و نفت و آمريکا و فلسطين و انرژي صلح آميز هسته اي و.......تا حضور شاهزاده انگليس در افغانستان و تجهيزات مخابراتي و.........انتخابات رياست جمهوري در آمريکا و مجلس هشتم و انتخابات پاکستان و مسئله کشمير و نانو تکنولوژي و..... چقدر بيکاره و در مورد چيزي که احتمالا نخورده چقدر نظر ميده!!
مگه نه اميد؟
البته اميد جان :I'm not sure if I agree with u |
_________________ خدا حافظ, همين حالا, همين حالا که من تنهام!
بعضيها که زبونشون درازه , عمرشون کوتاهه!! 
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 960 اعتبار کسب شده: 2082 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 13 اسفند 1386، ساعت 14:54 |
|
 |
4 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
| مارمولک نوشته بود: |
فکر کنم اميد فقط ميخواست امتحان کنه که ايروني جماعت که متخصص تو هر زمينه ايه ...از طبابت و کارشناسي تو مسائل تصادف و ..سکه و نفت و آمريکا و فلسطين و انرژي صلح آميز هسته اي و.......تا حضور شاهزاده انگليس در افغانستان و تجهيزات مخابراتي و.........انتخابات رياست جمهوري در آمريکا و مجلس هشتم و انتخابات پاکستان و مسئله کشمير و نانو تکنولوژي و..... چقدر بيکاره و در مورد چيزي که احتمالا نخورده چقدر نظر ميده!!
|
چشم بسته غيب گفتي! |
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 724 اعتبار کسب شده: 9594 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 13 اسفند 1386، ساعت 14:59 |
|
 |
4 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
| بچه برقي 78 نوشته بود: |
| چشم بسته غيب گفتي! |
اين شعر رو شنيدي که ميگه :
... و خاصيت عشق اين است!
منم ميگم:
و خاصيت مارمولک اين است!
من توضيح دوباره بر فرمايشات اميد خان دادم که اگه هنوز نيفتاده بيفته! |
_________________ خدا حافظ, همين حالا, همين حالا که من تنهام!
بعضيها که زبونشون درازه , عمرشون کوتاهه!! 
|
|
|
|
|
 |
|
|