صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

2
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
Poll :: به نسبت غذاهای ایرانی، ایا به نظر شما ژاپنیها غذا و کلاً نحوه آشپزی سالم تری دارند?

بله اماغذاشون طعم غير قابل تحملي داره.
16%
 16%  [ 1 ]
بله و کاملاً به مذاق ايراني ها سازگار است.
33%
 33%  [ 2 ]
خير حتماً از سس استفاده کنيد بدون سس، طعم غير قابل تحملي خواهد داشت.
16%
 16%  [ 1 ]
خير برنج سوشي با برنجهايي که ما در ايران مصرف مي کنيم و مي پسنديم تفاوت دارد .
33%
 33%  [ 2 ]
مجموع آراء : 6

نویسنده پیغام
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3007
اعتبار کسب شده: 1310
جنسيت: مرد
ارسال پنجشنبه 09 اسفند 1386، ساعت 0:54
 4 ماه و 8 روز پيش

کلاً يکي از خصوصيات ژاپنيها خوردن غذاي ژاپني (سوشي) ست. با اين حال هستندکساني که بعد از سالها زندگي در ژاپن هنوز هم نتوانسته با اين مشکل کنار بيايند. ايا به نظر شما ژاپنيها غذا و کلاً نحوه آشپزي سالمي دارند?

Image

3
3
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
panteaآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 1235
اعتبار کسب شده: 2389
جنسيت: زن
ارسال جمعه 10 اسفند 1386، ساعت 21:12
 4 ماه و 6 روز پيش

من تا بحال شخصا غذاي ژاپني نخوردم! جراتم نمي کنم طرفش برم! چون بنظرم خيلي اجق وجق مياد!
ژاپني ها بيشتر غذاهاي دريايي و گياهان دريايي و جونور مي خورن که البته خيلي غني هستن از نظر غذايي ولي واقعا با ذاعقه ما جوور در نمياد!
من خودم ماهي يکم بو بده و ميگو . .. خرچنگ چندان تووو کتم نميره! مشکل دارم با خوردنشون! Brick wall با احتياط و قيافه شگفت زده مي خورم!
ولي مطمئنم ي روز فرصت پيش بياد يا سفر برم امتحان مي کنم! ارزشش رو داره! Wink
اميد از تجارب خوردن ينجور غذاهات برامون بگو! Smile

3
3
0
شازده کوچولوآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385
مجموع ارسالها: 969
اعتبار کسب شده: 6357
ارسال شنبه 11 اسفند 1386، ساعت 0:01
 4 ماه و 6 روز پيش

يکي از آشناهاي ما توي تهران يه رستوران ديده بود که غذاي چيني ميفروخت (يادم نيست کدوم خيابون رو گفت) خلاصه ميره اونجا و ميبينه همه همين جووناي خدمونن ولي رستوران چيني زدن.

اونجا سوپ هشت‌پا ميخره و يکميش رو ميخوره. ميگفت بدک نبوده يه چيزي شبيه بريوني (خوراک تهيه شده از شش يا همون ريه گوسفند) بوده.
اما وقتي برده خونه زنش خوشش نيومده.

اگه دوست دارين حالتون بهم بخوره و حسابي از مردم شرق آسيا دلزده بشين، برين فيلم "پير پسر" (Old Boy) رو ببينين. توي يه صحنه از اين فيلم، شخصيت اصلي يه هشت‌پا رو زنده زنده گاز ميزنه و ميخوره. Sick Sick Sick
Image

اگه ميخواين بيشتر چندشتون بشه اين "پشت صحنه" رو هم ببينيد تا مطمئن بشيد که از جلوه کامپيوتري و هشت‌پاي مصنوعي هم خبري نبوده. بازيگره واقعا هشت‌پا رو زنده زنده خورده (ثانيه 50 به بعد خوردن شروع ميشه):

http://www.youtube.com/watch?v=lv_OxuZzIxY

2
2
0
کيوانآفلاين
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 12 ارديبهشت 1384
مجموع ارسالها: 106
اعتبار کسب شده: 979
ارسال شنبه 11 اسفند 1386، ساعت 2:08
 4 ماه و 6 روز پيش

به نطر من غذاهاي ژاپني به مراتب سالم تر از غذاي ايراني هستند اگرچه طبعاٌ چون خيلي بيش از حد به سلامت و طبيعي بود غذا اهميت ميدند، طعم غذا رو هم از دست ميدند. من خودم گاهي بعضي غذاهاي ژاپني رو دوست دارم ولي به نظر من غذاهاي چيني در کل خيلي خوشمزه تر و دلچسب تر از غذاهاي ژاپني هستند البته براي ما ايراني ها، بهتره اگر هوس غذاي چيني کرده باشيم با يه نفر ايراني ديگه که خوب در اين زمينه وارده و اسم غذا ها رو بلده بريم رستوران چون در اين صورت ما برد کرده ايم چراکه اولا غذاهاي خوشمزه و سالم تري خورديم و دوماً يکي از بهترين خصوصيات اين غذا ها اينه که هرچقدر غذا بخوري واقعاً احساس سنگيني بهت دست نميده. در مورد خودم فکر ميکنم که بهترين غذاهايي که در رستوران هاي بيرون خوردم چيني بودند! به خصوص غذاهاي دراگون ! Drool

2
2
0
کيوانآفلاين
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 12 ارديبهشت 1384
مجموع ارسالها: 106
اعتبار کسب شده: 979
ارسال شنبه 11 اسفند 1386، ساعت 2:14
 4 ماه و 6 روز پيش

راستي در جواب نظر سنجي هم عرض کنم بعله من هم موافقم که در اين گونه غذاها البته بهتره به جاي گوشت از جوجه استفاده کنيم چون گاهي در اين گونه خوراک ها ديده شده است که از گوشت خوک بسيار استفاده ميشود.

2
2
0
mhajiآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 3386
اعتبار کسب شده: 3779
ارسال شنبه 11 اسفند 1386، ساعت 10:46
 4 ماه و 5 روز پيش

من گزينه سه ("خير حتماً از سس استفاده کنيد بدون سس، طعم غير قابل تحملي خواهد داشت") رو انتخاب کردم. چون - تا لحظه ارسال اين پست - کسي اين گزينه رو انتخاب نکرده بود. هرچند که به نظر من اين گزينه و نقيض گزينه چهار هر دو در يک زمان نميتونند نادرست نباشند!
در مورد سس سوشي که سس رقيق و قهوه اي رنگيه، من شخصا فکر ميکنم تا حالا ازش استفاده نکردم اما قاعدتا بايد يک دليلي داشته باشه که اين سس رو بعضي ها دوست دارند. احتمالا بايد طعمش رو دوست داشته باشند. دقيقا نميدونم! من فقط همينقدر ميدونم که سس سوشي با شربت يا عصاره افرا (maple syrup) که در صبحانه هاي غربي سرو ميشه فرق داره. شربت افرا معجون شيرينيه. با اندکي تساهل و تسامح ميشه ادعا کرد که نوع مصنوعيش مزه عسل رقيق شده يا مخلوط چاي و عسل يا چاي غني شده با قند ميده.
چند نکته ديگه هم هست که به نظرم اگه بخوام همه رو يک جا بيان بکنم احتمالا خاطر دوستان رو آزرده خواهم کرد. همچنين ميخواستم تاکيد کنم که مطالبي که در اينجا در مورد سوشي و سسش نوشتم ديدگاههاي شخصي خود بنده است و اميدوارم به کسي بر نخورده باشه و بيشتر از اين اميدوارم که همه ما به اين درجه از شعور و بلوغ اجتماعي رسيده باشيم که بتونيم آراي سوشي مخالفمون رو تحمل کنيم. و در پايان هم از همه عزيزاني که اين پست رو تا اينجا دنبال کردند کمال تشکر و قدرداني رو دارم.

1
1
0
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385
مجموع ارسالها: 960
اعتبار کسب شده: 2082
ارسال شنبه 11 اسفند 1386، ساعت 15:25
 4 ماه و 5 روز پيش

شازده کوچولو نوشته بود:

اگه دوست دارين حالتون بهم بخوره و حسابي از مردم شرق آسيا دلزده بشين، برين فيلم "پير پسر" (Old Boy) رو ببينين. توي يه صحنه از اين فيلم، شخصيت اصلي يه هشت‌پا رو زنده زنده گاز ميزنه و ميخوره. Sick Sick Sick
Image

بنده بشخصه هرگز غذاي ژاپني نخورده ام، کلاً چيزي که از حرام و حلال آن مطمئن نباشم نمي خورم (به استثناي مواد ضد عفوني کننده). خيلي دلم مي خواد که اين نکته را به طريقي بيان کنم که خداي نکرده دوست عزيزي رنجيده خاطر نشود. ولي چاره اي نيست که بايد فارسي را پاس بداريم. فکر کنم «هم شاگردي قديم» ترجمه مناسب تري براي Old Boy باشد.
از همه عزيزاني که وقتشون را در اختيار من قرار دادند، صميمانه سپاسگذارم. باشد که پروردگار در باغ بهشت براي شما حوري و غلمان عنايت کند. آمين.

“When you are happy, you’re always good. But, When you are good, you’re not always happy.”
“The picture of Dorian Gray” by Oscar Wilde

1
1
0
خزان
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

آواتار

مجموع ارسالها: 158
اعتبار کسب شده: 811
جنسيت: نامشخص
ارسال شنبه 11 اسفند 1386، ساعت 15:26
 4 ماه و 5 روز پيش

التبه که اينطور نيست چون غذاي ما ايراني ها فوق العادست

اونا اگر براشون عذا هاشون خوشمزست چون در برخي از عذا هاي از سس هاي الکلي و گوشت غير قابل خرد استفاده مي کنند

من يکي که سرم بره عذا هاي اونا رو حتي امتحان نمي کنم

تا برنج عنبر هست کسي اين برنج سوشي رو مي خوره ؟

3
3
0
Bayas Goolآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 2099
اعتبار کسب شده: 4177
جنسيت: زن
ارسال شنبه 11 اسفند 1386، ساعت 17:43
 4 ماه و 5 روز پيش

من نمي تونم هيچ گزينه اي رو انتخاب کنم ، اصرار هم دارم که توي اين نظرسنجي شرکت کنم Razz
گزينه 1- رو نمي تونم انتخاب کنم چون هنوز غذاي ژاپني نخوردم
گزينه 2- رو نمي تونم انتخاب کنم چون سازگاري مزاق ايراني ها هم متفاوته مثلا يکي از دوستام که با خوردن کله پاچه در ايران مشکل داشت در تايلند موش خورده بود و اصلا هم حالش بد نشده بود ، بعد من چه جوري در مورد اين سوشي و رابطه اش با مذاق ايراني ها نظر بدم؟؟ Think
گزينه 3- فقط نظرم رو در مورد سس مي گم ، اين سس قيافه اش شبيه رب انار خودمونه ولي طعمش به نظر من غير قابل تحمله ، البته اگه هموني باشه که من يک بار مجبور شدم بخورمش ، بعد اين سس غير قابل تحمل چطور مي تونه برنج بي مزه رو طعم قابل تحمل بده ؟ Neutral
گزينه 4 - هم يعني اينکه همه ما سرکاريم ديگگگگه ، خب وقتي سوشي رو تناول نکرديم با مطالعه در مورد اين غذا و رويت عکس برنج چگونه در مورد طعمش و ارجحيتش بر برنج دم پخت ايراني نظر بديم ؟

خلاصه اينکه فقط خواستم نظر بدم ، همين Mr. Green

1
1
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3007
اعتبار کسب شده: 1310
ارسال شنبه 11 اسفند 1386، ساعت 20:59
 4 ماه و 5 روز پيش

Bayas Gool نوشته بود:
خب وقتي سوشي رو تناول نکرديم با مطالعه در مورد اين غذا و رويت عکس برنج چگونه در مورد طعمش و ارجحيتش بر برنج دم پخت ايراني نظر بديم ؟

بسيار براي شما متاسفم. شما هنوز اظهار نظر به سبک ايراني را نياموخته ايد. Sad شما به راحتي ميتوانيد در مورد همه مسائل از حماقت سران عرب گرفته تا استراتژي انگليس در شاخ آفريقا ، طعم سوشي ، ازدواج اجنه و همچنين مشکلات رانندگي در ايالت الاباما نظر دهيد. نا اميد نباشيد و به دوستان عزيزمان در فروم اقتدا کنيد. ميشود و ميتوانيد . Angel

2
0
2
وحيدآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 13 شهريور 1386
مجموع ارسالها: 772
اعتبار کسب شده: 8408
ارسال يکشنبه 12 اسفند 1386، ساعت 10:28
 4 ماه و 4 روز پيش

pantea نوشته بود:
... از نظر غذايي ولي واقعا با ذاعقه ما جوور در نمياد! ...

ذائقه، قاعدتاً با مذاق و ذوق بايد هم خانواده باشه.

خوب؛ من کارم رو انجام دادم. اظهار نظر در مورد سوشي و غذاهاي ايراني، غربي و شرقي رو به صاحب نظران عزيز مي سپارم. Angel

1
1
0
مارمولکآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386
مجموع ارسالها: 724
اعتبار کسب شده: 9594
ارسال يکشنبه 12 اسفند 1386، ساعت 10:50
 4 ماه و 4 روز پيش

Bayas Gool نوشته بود:

خلاصه اينکه فقط خواستم نظر بدم ، همين Mr. Green

دقيقا اميد هم همينو ميخواست !!!
به نظرتون واسه اميد خيلي مهم بود که نظر کاربراي تالار درمورد سوشي چي باشه؟

فکر کنم اميد فقط ميخواست امتحان کنه که ايروني جماعت که متخصص تو هر زمينه ايه ...از طبابت و کارشناسي تو مسائل تصادف و ..سکه و نفت و آمريکا و فلسطين و انرژي صلح آميز هسته اي و.......تا حضور شاهزاده انگليس در افغانستان و تجهيزات مخابراتي و.........انتخابات رياست جمهوري در آمريکا و مجلس هشتم و انتخابات پاکستان و مسئله کشمير و نانو تکنولوژي و..... چقدر بيکاره و در مورد چيزي که احتمالا نخورده چقدر نظر ميده!!

مگه نه اميد؟

البته اميد جان :I'm not sure if I agree with u

1
1
0
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385
مجموع ارسالها: 960
اعتبار کسب شده: 2082
ارسال دوشنبه 13 اسفند 1386، ساعت 14:54
 4 ماه و 3 روز پيش

مارمولک نوشته بود:

فکر کنم اميد فقط ميخواست امتحان کنه که ايروني جماعت که متخصص تو هر زمينه ايه ...از طبابت و کارشناسي تو مسائل تصادف و ..سکه و نفت و آمريکا و فلسطين و انرژي صلح آميز هسته اي و.......تا حضور شاهزاده انگليس در افغانستان و تجهيزات مخابراتي و.........انتخابات رياست جمهوري در آمريکا و مجلس هشتم و انتخابات پاکستان و مسئله کشمير و نانو تکنولوژي و..... چقدر بيکاره و در مورد چيزي که احتمالا نخورده چقدر نظر ميده!!

چشم بسته غيب گفتي!

“When you are happy, you’re always good. But, When you are good, you’re not always happy.”
“The picture of Dorian Gray” by Oscar Wilde

1
1
0
مارمولکآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386
مجموع ارسالها: 724
اعتبار کسب شده: 9594
ارسال دوشنبه 13 اسفند 1386، ساعت 14:59
 4 ماه و 3 روز پيش

بچه برقي 78 نوشته بود:
چشم بسته غيب گفتي!

اين شعر رو شنيدي که ميگه :
... و خاصيت عشق اين است!

منم ميگم:

و خاصيت مارمولک اين است! Mr. Green

من توضيح دوباره بر فرمايشات اميد خان دادم که اگه هنوز نيفتاده بيفته!

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است جملات قصار
5
پاسخها: 671 بیننده: 16037 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است ارزشمندترين چيز در زندگي
3
پاسخها: 27 بیننده: 1801 نویسنده: غريب آشنا
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است آيا زندگي ارزش زيستن دارد؟
1
پاسخها: 61 بیننده: 2090 نویسنده: بچه برقي 78
اين موضوع قفل شده است شما نمي توانيد پيغام جديدي ارسالي کنيد، به پيغامي پاسخ دهيد و يا آن را ويرايش کنيد. داستان زندگي من...
2
پاسخها: 4 بیننده: 361 نویسنده: رايکا

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌های این تالار شرکت کنید
قوانين تالارهاي گفتمان گزارش خطا
سوال در مورد تالارهاي گفتمان پيشنهاد