| نویسنده |
پیغام |
s_mr66  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 545 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همه جاي ايران سراي من است جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 08 اسفند 1386، ساعت 16:29 |
|
 |
9 ماه و 9 روز پيش |
|
|
| |
خبرنامه اميرکبير: جلسه سخنراني و پرسش و پاسخ مهدي کروبي در دانشگاه اميرکبير به صحنه اعتراض دانشجويان به مديريت دانشگاه و دولت احمدي نژاد و همچنين دفاع عموم دانشجويان از انجمن اسلامي اين دانشگاه و سه عضو در بندش، احسان منصوري، احمد قصابان و مجيد توکلي تبديل شد.
به گزارش خبرنامه اميرکبير دبيرکل حزب اعتماد ملي در ابتداي اين نشست با تاکيد بر اهميت حضور احزاب در کشور براي تعميق دموکراسي گفت: وجود دموکراسي، تضارب آرا، نقد و انتقاد، نظارت و دولت نيرومند و قوي بدون حضور احزاب امکانپذير نيست و بنابراين اگر قصد داريم قدرت را کنترل کنيم تا از خواستها و مسير مردم جدا نشود بايد مردم در انتخابات حضور داشته باشند و ابزار قدرتمند را در اختيار بگيرند، که اين ابزار قدرت تشکيل مجلسي قوي و نيرومند است که بتواند هر قانوني را که نياز است به تصويب برساند و بر کارها نظارت کند.
کروبي همچنين با ابراز تاسف از اتفاقاتي که براي دانشجويان اميرکبير رخ داده است، گفت: اميدوارم که هرچه سريعتر اين دانشجويان نيز مورد عنايت قرار گيرند و هم آزادي وجود داشته باشد و هم حقوقشان رعايت شود و بايد کارهاي سياسي و علمي در کنار هم انجام شود.
به گزارش خبرنامه اميرکبير پس از سخنان کروبي، مجري برنامه که از افراد همسو با مديريت دانشگاه بود، اقدام به پرسيدن سوالات کتبي از کروبي کرد. سوالات مکتوبي که از سوي مجري مطرح مي شد، کاملا گزينشي بود. اين مسئله با اعتراض دانشجويان مواجه شد. پس از اعتراض دانشجويان کروبي از مجري درخواست کرد که اجازه دهد هر کسي سوال دارد، سوالش را مطرح کند که با استقبال دانشجويان مواجه شد.
يکي از دانشجويان در جايگاه پرسشکننده قرار گرفت و از ماجراي ردصلاحيتها در انتخابات مجلس هفتم پرسيد و خطاب به کروبي گفت که چرا شما در اعتراض به ردصلاحيتهاي صورت گرفته از حضور در انتخابات انصراف نداديد، کروبي پاسخ داد: انتخابات مجلس هفتم در شرايطي بود که برخي اقداماتي را انجام دادند که بايد به صورتي حل ميشد ولي چون اختلافاتي بهوجود آمد و تحصن ادامه يافت، نتيجهاي که من و آقاي خاتمي به دنبال آن بوديم، گرفته نشد و باعث شد تا اين بار و در اين دوره از انتخابات همان اتفاق تکرار شود و عده زيادي از سوي شوراي نگهبان ردصلاحيت شوند.
پس از آن مهدي سعيدي پور، عضو سابق شوراي مرکزي انجمن اسلامي اميرکبير، ضمن ياد کردن از سه دانشجوي در بند اين دانشگاه، احسان منصوري، احمد قصابان و مجيد توکلي، از کروبي پرسيد: وقتي تيم برگزارکننده قادر به هر گونه تقلب در انتخابات است چگونه مي توان حرف از راي مردم زد؟ يا با حضور شوراي نگهبان چطور مي توان مجلس مقتدر بنا نهاد؟
کروبي در پاسخ گفت: اين دولت هنوز انتخاباتي در سطح بزرگي مانند مجلس برگزار نکرده و بايد امتحان پس دهد. کروبي پاسخ به مابقي سوالات اين دانشجو را به بعد از انتخابات مجلس موکول کرد.
در ادامه يکي از بسيجيان دانشگاه متني را خواند که در آن از مهدي کروبي درباره مسائل مالي بنياد شهيد در دهه ۶۰ سوال شده بود و خطاب به او گفت که چرا مبالغي پول از شهرام جزايري گرفته است، کروبي در پاسخ به او با تاکيد بر اينکه مسائل مالي بنده در دوران حضورم در بنياد شهيد شفاف و گويا است، گفت: اگر من جايم خيس بود، بلند نمي شدم. آن زمان به دليل اختلافات سياسي از بنياد شهيد رفتم و اگر موضوعي بود حتما در آن دوران مطرح ميشد. جزايري هم در چند نوبت براي کارهاي خير و براي انتخابات به من پول داد ولي در قبال آن توقعي از من نداشت. اگر کسي الان هم به من پيشنهاد پرداخت پولي دهد، من قبول ميکنم. ولي بررسي ميکنم که توقعي در قبال پرداخت آن نداشته باشد. پول هايي که ما خرج ميکنيم بالاخره از جايي ميگرفتيم، ذکر که نميخوانيم که چوب طلا شود و بفروشيم. درباره مساله شهرام جزايري مقام معظم رهبري در همان دوران نامهاي به دستگاه قضايي نوشتند و گفتند که اگر در برخي موارد پولي از طرف او پرداخت شده اشکالي ندارد.
دانشجوي ديگري از کروبي پرسيد: چرا شما در برابر کساني که با نظرات امام مخالفت ميکنند رفتارهايي متفاوت از خود نشان ميدهيد؟ به عنوان نمونه اگر آقاي مصباحيزدي حرفي بزند ايشان را تخطئه ميکنيد ولي زماني که مشاور رئيسجمهور در دوره قبلي نظر ولايت فقيه امام را زير سوال ميبرد شما رفتار ديگري ميکنيد، از سوي ديگر شما در مقابل توهيني که به نوه حضرت امام شد اعتراض کرديد ولي در گذشته افرادي توهينهايي کردند و شما واکنشي نشان نداديد؟
کروبي گفت: هميشه من بر دفاع از آرمانهاي امام پافشاري کردم و اتفاقا درباره هر دو طرفي که شما درباره آن بحث ميکنيد حرف زدم و موضع گيري کردم اما متاسفانه در دوران قبل از انتخابات مجلس ششم و بعد از آن و يا در انتخابات سال ۸۴ تبليغات مسمومي عليه من کردند که من باز هم در آن زمان موضع گيريهايي کردم.
دانشجوي ديگري به انتقاد از مهدي کروبي پرداخت و به او گفت: به نظر من آزادي براي شما مهم نيست. چون وقتي خودتان تاييد صلاحيت شويد خيالتان راحت ميشود و ديگر به ردصلاحيت ملي- مذهبيها و نهضت آزاديها اعتراض نميکنيد. کروبي در پاسخ به او گفت: شما معترض هستيد که چرا صلاحيت من رد نميشود، چه کسي ميخواهد مرا ردصلاحيت کند. من اين را به شما بگويم که من پيگير ردصلاحيتها بودهام و نامههايي را درباره ردصلاحيتها نوشتهام که يک کتاب ميشود. من از گرايشها و سلايق مختلف دفاع کردهام و البته ديگران هم سهم دارند و بايد دفاع کنند و تذکر دهند.
در حالي که مجري تريبون را در اختيار اعضاي انجمن اسلامي و دانشجويان منتقد نمي گذاشت، چند نفر از دانشجوياني که در سالن پلاکاردهايي در دست گرفته بودند نظر کروبي را به خود جلب کردند. روي پلاکاردها نوشته شده بود: «هم کلاسي هاي ما را آزاد کنيد»، «از حق خود نمي توانيد دفاع کنيد، با حق دانشجويان چه مي کنيد؟»، «ميزان راي ملت بود!» و… . کروبي به اين دانشجويان گفت: من که نمي بينيم شما چه نوشته ايد؟ بياييد جلو صحبت کنيد. امتناع مجري از دادن تريبون به اين دانشجويان موجب بر هم خوردن نظم جلسه شد. وي در نهايت با شعارهاي پي در پي دانشجويان مجبور شد تريبون را در اختيار يکي از اين دانشجويان قرار دهد.
به گزارش خبرنامه اميرکبير اين دانشجو در صحبت هاي کوتاه خود گفت: بيش از ۱۰ ماه است که از بازداشت غيرقانوني دوستان ما مي گذرد و خبري از آزادي آن ها نيست و اين سه دانشجو عليرغم حکم دادگاه مبني بر تبرئه آن ها کماکان در زندان هستند و به همين خاطر شور و نشاط سياسي در دانشگاه امير کبير مرده است. دانشجويان حاضر در سالن يک صدا شعار مي دادند: «دانشجوي زنداني آزاد بايد گردد». اين دانشجو در ادامه تريبون را به نريمان مصطفوي، نايب دبير انجمن اسلامي اميرکبير، داد و از وي به عنوان نماينده دانشجويان اميرکبير ياد کرد.
نريمان مصطفوي با اشاره به سخنان کروبي در خصوص وجود آزادي بيان در جامعه، گفت: داشتن آزادي بيان مهم نيست. آن چه مهم است آزادي پس از بيان است. ما هم مثل شما فکر مي کرديم آزادي بيان و پس از بيان در کشور وجود دارد و به همين خاطر انتقادهاي شديدي به احمدي نژاد کرديم. اما آن ها براي ما نشريه جعل کردند و چنان برخوردي با دانشجويان اميرکبير کردند که بي نظير بود. مصطفوي با اشاره به مفهوم انتخابات گفت: انتخابات يعني حاکميت اکثريت، و در پلي تکنيک اکثريت يعني انجمن اسلامي دانشجويان اين دانشگاه. شما که از مديريت دانشگاه تشکر مي کنيد، او به جاي احترام به راي اکثريت ساختمان انجمن را با بولدوزر خراب کرد، اعضاي انجمن را معلق و ممنوع الورود کرد… سخنان اين عضو شوراي مرکزي انجمن اسلامي با استقبال گسترده دانشجويان حاضر در سالن مواجه شد و دانشجويان با سر دادن شعارهايي از انجمن اسلامي حمايت مي کردند.
اين دانشجو در ادامه گفت: من خودم بيش از ۸ ماه است که به دانشگاه نيامده ام و تنها چند روز براي تسويه حساب به من فرصت داده اند که به پلي تکنيک بيايم. نايب دبير انجمن اسلامي اميرکبير از کروبي پرسيد: در حالي که فردي مانند آقاي مشيري به خاطر دفاع از دانشجويان ستاره دار ردصلاحيت شده است، اگر نمايندگان شما به مجلس بروند براي دانشجويان ستاره داري مثل من چه کار مي توانند انجام دهند؟! وقتي که شما حتي نميتوانيد در مجلس نطقي انجام دهيد پس براي چه ميخواهيد در مجلس حضور داشته باشيد؟ اين دانشجو همچنين رايزني براي تاييد صلاحيتها را ننگي براي اصلاحطلبان دانست.
مصطفوي در پايان با ياد کردن از سه عضو در بند انجمن اسلامي پلي تکنيک در ميان تشويق ممتد دانشجويان ميکروفون را به مجري داد. دانشجويان شعار مي دادند: «انجمن بسيجي تعطيل بايد گردد»، «دانشجوي زنداني آزاد بايد گردد» و…
کروبي در پاسخ به اظهارات اين دانشجو گفت: تشکر من از مسئوليني که من را دعوت کرده اند (دکتر رهايي) صرفا موضوعي اخلاقي است و نشانه همسويي من با آن ها نيست. از شروع ماجراي نشريات موهن حمايت خود را از دانشجويان و خانواده هايشان انجام دادم و اميدوارم تا شب عيد اين دانشجويان از زندان آزاد شوند.
کروبي در ادامه خاطرنشان کرد: رايزنيها و گفتوگو کردن قانوني است. من عضو نظام و فرزند اين کشورم و در همه عرصهها حضور جدي دارم و اين درحالي است که اعتراض هم ميکنم. ما معتقديم که با شرکت نکردن در انتخابات مشکلات بيشتر ميشود. البته ممکن است که شما با شرکت در انتخابات مخالف باشيد ولي به ديگران حق بدهيد که آنها شرکت کنند. اگر ميگوييد آزادي، آزادي بايد براي همه باشد.
پس از آن يکي از دختران بسيجي پشت تريبون قرار گرفت و با ابراز گلايه از سوت و کف حاضران، سوت و کف در ايام صفر را زشت دانست. دانشجويان براي ابراز مخالفت خود با موضع وي براي مدت يک دقيه سوت و کف زدند. اين عضو بسيج در سوال خود با انتقاد به کروبي گفت: چرا شما که در مقابل توهين به نوه امام اعتراض ميکنيد، وقتي در نشريات همين ها (انجمن اسلامي) به مقدسات توهين شد سکوت کرديد؟ چرا افرادي که به پيامبر توهين کردند را به حضور پذيرفتيد؟ کساني که اين نشريات موهن را منتشر کرده اند، الان در زندان هستند، که اين حق آن هاست! اين سخنان با اعتراض شديد جمعيت مواجه شد و دانشجويان حاضر در سالن يک صدا اين عضو بسيج را هو مي کردند.
به گزارش خبرنامه اميرکبير رئيس مجلس ششم در پاسخ به اين سوال نيز گفت: به عنوان روحاني و مسئول وقتي کسي به ما رجوع کند ميپذيريم، مشکل آنها را پيگيري ميکنم، اگر تذکري لازم باشد نيز ميدهيم. ولي ميگويند چنين چيزي نبوده و آن ها اين کار را نکرده اند. حالا من که قاضي نيستم که داوري کنم. من هم شنيدم که آنها بي گناه هستند.
اين عضو بسيج در پايان صحبت هاي خود از مجري خواست ميکروفون را در اختيار ستاريان، عضو انجمن بسيجي، قرار دهد. اين مسئله با اعتراض شديد دانشجويان مواجه شد و دانشجويان شعار مي دادند: «شيخ پور، شيخ پور». به همين دليل مجري براي اجتناب از بروز درگيري ميکروفون را در اختيار مجيد شيخ پور، دبير تشکيلات انجمن اسلامي اميرکبير و دانشجوي شکنجه شده در جريان نشريات موهن، داد.
مجيد شيخ پور در ابتدا با اشاره به شوخي که کروبي پيش از اين در اين جلسه کرده و گفته بود: «ما آخوندها زبانمان دراز است»، گفت: تنها وجه مشترک شما با اين خانم در زبان درازي است. چرا که اين ها عليرغم آن که قوه قضاييه حکم به بيگناهي دوستان ما داده، همچنان زبانشان دراز است.
شيخ پور در ادامه از کروبي پرسيد: با توجه به عملکرد بسيار ضعيف احمدي نژاد در اداره کشور، در صورت انتخاب شدن اصلاح طلبان، راهکار شما براي کنترل دولت نهم چيست؟ دولت از تمام نيرويش براي تخريب حداقل آزادي هاي فرهنگي و سياسي استفاده کرده و تنها در طول يک سال گذشته بيش از ۱۰۰ دانشجو بازداشت شده اند…
کروبي با قطع کردن سخنان اين دانشجو از وي خواست با تحمل بيشتر و ادبيات بهتري به سخنان خود ادامه دهد. اين دانشجوي بازداشت شده در ارديبهشت ماه سال جاري گفت: ادبيات من تنها يادگاري از بند ۲۰۹ زندان اوين است. اگر شما صاحبان نظام و پيشروان انقلاب هستيد، اين شماييد که بايد در زندان ها باشيد، نه جوانان ۲۱ ساله اي مثل احسان منصوري، مجيد توکلي يا احمد قصابان. سخنان مجيد شيخ پور با استقبال و تشويق ممتد حاضران مواجه شد و دانشجويان شعار مي دادند: «دانشجوي زنداني آزاد بايد گردد»
کروبي پاسخ داد: من نگفتم که براي اصلاحات بايد مجموعه دانشجو و روزنامه نگار هزينه آن را بپردازند، بايد همه هزينه اصلاحات را بپردازيد اصلاحات هزينه دارد ولي يک هزينه اينکه مراقب باشيم هزينههايي که لازم نيست بر اصلاحات تحميل نشود.
وي در مقابل اين سوال که «براي کنترل دولت چه برنامهاي داريد»، گفت: بگذاريد ببينيم نتيجه انتخابات چه ميشود. ما از الان که پرچم مخالفت برنميداريم تا داغونمان کنند. ما دنبال مجلس هستيم که خوب، مستقل و نيرومند و فارغ از گرايشهاي سياسي باشد. دولت ميداند در برابر مجلس قوي چه کار بايد کند. ما ميگوييم اگر مجلسي خوب تشکيل شود ميتواند نظارت کند ولي اگر ضعيف باشد ممکن است نتواند مسووليت خود را انجام دهد.
پس از آن ستاريان، يکي ديگر دانشجويان بسيجي، ميکروفون را در اختيار گرفت. پس از بيان هر جمله توسط وي دانشجويان حاضر در جلسه يک صدا او را هو مي کردند. وي که به شدت عصباني شده بود در سخنان توهين آميزي گفت: اين ها دانشگاه را با باغ وحش اشتباه گرفته اند. که اين سخنان با اعتراض شديد دانشجويان موجاه شد. ستاريان در سخنان خود منتقدين را «نوچه هاي علي افشاري» که به گفته وي به آمريکا پناهنده شده دانست و گفت: توانچه کمونيست شد در حدي که حتي وجود خدا را منکر شد. دانشجويان شعار مي دادند: «بسيجي برو گمشو»، «انجمن بسيجي تعطيل بايد گردد».
نريمان مصطفوي، نايب دبير انجمن اسلامي اميرکبير، گفت: بنا به گفته آقاي خميني مارکسيست ها هم قرار بود در جمهوري اسلامي آزاد باشند که عقايد خود را ابراز کنند.
ستاريان در ادامه مدعي شد انجمن اسلامي در سال هاي اخير مورد چپاول قرار گرفته و اعلام کرد: ما صاحبان واقعي انجمن اسلامي هستيم و با توجه به وضعيت انجمن هاي اسلامي دانشجويان در دوره اصلاحات از آقاي کروبي مي خواهم که موضع خود را صريحا در مورد افرادي مانند افشاري و جهانبگلو اعلام کنيد. ستاريان با اعتراض شديد دانشجويان ميکروفون را به مجري داد.
کروبي در پاسخ گفت: من مواضعم در سخنرانيها و نوشتههايم روشن است و چارچوب ما هم قانون است نه تنگ نظري. من در آن موقع مجلس بودم و اين جزو وظايف من نيست، در مسووليت دستگاه قضايي است. البته نظام متعلق به همه است در حالي که نقد ميکنيد بايد از حرف هاي نسنجيده بپرهيزيد و خودتان را به سعه صدر عادت دهيد.
در پايان موفق کاتب، يکي ديگر از اعضاي انجمن اسلامي اميرکبير، در پرسش خود نگرانياش را از سلامت انتخابات بيان کرد. وي با اشاره به صحبتهاي مهدي کروبي که گفته بود يک ساعت خوابيدم و همه چيز از دست رفت، خطاب به او گفت که در چنين شرايطي شما چگونه ميتوانيد تضمين دهيد که انتخابات سالمي برگزار شود و آراي مردم محفوظ بماند. اين دانشجو همچنين به انتقاد از مصاحبههاي مهدي کروبي با بخش خبري ۳۰/۲۰ نيز پرداخت و به نحوه بررسي صلاحيت توسط شوراي نگهبان اعتراض کرد.
مهدي کروبي در پاسخ به اين دانشجو گفت: بايد حضور جدي داشته باشيم تا نيروهاي خودسر هر کاري که ميخواهند انجام ندهند. در انتخاباتهاي گذشته در هر جايي که حضور مردم خوب بوده و مردم حساس بودهاند، مشکلي پيش نيامده است. ولي چارهاي ندارم اين را بگويم که در اين اواخر دولت اصلاحات نيز ضعفهايي داشت و اگر با جديت برخورد ميکرد آن حوادث روي نميداد. وي در پاسخ به انتقادهايي که درباره مصاحبه وي با بخش خبري ۳۰/۲۰ ميشود گفت: به نظر من صدا وسيما در اين دوره بازتر و بهتر عمل ميکند. هر چند که نواقصي دارد ولي البته کمي هم مسوولان صدا و سيما تحت فشار هستند.
رهايي، رئيس دانشگاه اميرکبير، که قصد داشت با دعوت از کروبي از سويي ژست احترام به عقايد مخالف گرفته و از سوي ديگر اين جلسه را به مراسم تخريب کروبي و اصلاح طلبان تبديل کند، عملا در هر دو مورد با ناکامي مواجه شد. چرا که تلاش وي جهت ترتيب دادن اين مراسم منجر به اين شد که کروبي استفاده لازم را جهت تبليغ خود ببرد و دانشجويان منتقد نيز به راحتي از مراسم بر پا شده در آمفي تئاتر مرکزي جهت حمايت از انجمن اسلامي و دانشجويان در بند و همچنين انتقاد شديد از عملکرد مديريت دانشگاه استفاده کنند. |
|
_________________ از نيل تا پنجاب
|
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 545 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همه جاي ايران سراي من است جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 08 اسفند 1386، ساعت 16:33 |
|
 |
9 ماه و 9 روز پيش |
|
|
| |
همه چيز اين جلسه به کنار محبوبيت و روي بسيج منو کشته بود
من بعد از رد صلاحيتها نمي خواستم تو انتخابات شرکت کنم اما حالا تو دو راهيم |
|
_________________ از نيل تا پنجاب
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |