| نویسنده |
پیغام |
dr_potter  سال صفري!
تاريخ عضويت: يکشنبه 28 بهمن 1386 مجموع ارسالها: 80 اعتبار کسب شده: 522 محل سکونت: ناکجاآباد سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 05 اسفند 1386، ساعت 12:07 |
|
 |
2 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
با توجه به مصرف روز افزون سيگار و.... بين دختران خوبکشور عزيزمان به نظرتان آيا دخترا ن هم مثل پسران قبل ازدواج بايد تست اعتيا دهند؟
اگر خانم ها خواهان برابري هستند اين هم يک نابرابري و نوعي توهين به پسرها مي باشد.
خواهشمند است اين مبحث را به دوستانتان هم توصيه کنيد تا يک نظر سنجي بزرگ داشته باشيم .با تشکر از همه دوستان |
|
|
|
|
|
|
 |
تنها با تمام دردها  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 30 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 314 اعتبار کسب شده: 748 محل سکونت: در قلب تو جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 06 اسفند 1386، ساعت 11:27 |
|
 |
2 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
البته ميزان تاثير اعتياد بر دختران بيشتر از پسران هست و زودتر بابلو مي شن
اما چه اشکالي داره هر دو برن با هم مثل دو کبوتر عاشق برن آزمايش اعتياد بدن |
|
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 2106 اعتبار کسب شده: 3896 جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 06 اسفند 1386، ساعت 11:39 |
|
 |
2 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| چه اشکالي داره هر دو برن با هم مثل دو کبوتر عاشق برن آزمايش اعتياد بدن |
پس پاشو بريم ديگه مرد. (شوخي مي کنما خيالت راحت مسخره بازي در اوردم. |
_________________ شکل تو گل اسم تو گل اما خودت خاري و بس
بغض مني نمي شکني گرفته اي راه نفس
ظالم ظالم
منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
براي من روحيهء خودم مهمه که افسرده نباشه.پس گير به من نده که برام مهم نيستي.___________
بيخود تلاش هم نکن به حالم ب.... 
|
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 664 اعتبار کسب شده: 8285 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 06 اسفند 1386، ساعت 12:35 |
|
 |
2 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
به نظر من نه تنها تست اعتياد رو بايد هر دو طرف بدن
بلکه معتقدم که هر دو نفر يه چکاپ کامل داشته باشن
خيليها شايد ندونن که مثلا هپاتيت دارن يا امثال اون!
و از همه مهمتر اينکه هر دو نفر تست ايدز بدن چيزي که به هر کي ميگم ميگه زشته به طرف برمي خوره! من نمي دونم کجاي اين مطلب زشته ؟ |
|
_________________ بيدار شو رفيق!
|
|
|
|
|
 |
تنها با تمام دردها  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 30 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 314 اعتبار کسب شده: 748 محل سکونت: در قلب تو جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 12 اسفند 1386، ساعت 12:08 |
|
 |
2 ماه و 16 روز پيش |
|
|
| |
| ستاره’ غريب نوشته بود: |
| چه اشکالي داره هر دو برن با هم مثل دو کبوتر عاشق برن آزمايش اعتياد بدن |
پس پاشو بريم ديگه مرد. (شوخي مي کنما خيالت راحت مسخره بازي در اوردم.  |
اااااااااااااااا خانم چرا اژيت مي کني ترشيدم
اژ شرم پريد
آخه ما رو چه به اين قرتي باژي ها
تو که به من اعتماد کامل داري
من فقط تفريحي روزي شه چهار بار مي کشم |
|
|
|
|
|
|
 |
pantea  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1207 اعتبار کسب شده: 2377 محل سکونت: سن: 24 جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 12 اسفند 1386، ساعت 12:19 |
|
 |
2 ماه و 16 روز پيش |
|
|
| |
دخترايي که اينجور تست ها بخواد روشون جواب بده نياز به ضوابط عمومي واسه ازدواج ندارن |
|
_________________ shine on! brighter than the sun...live for every moment before the moment''s gone...we shine on you and me tonight!
|
|
|
|
|
 |
dr_potter  سال صفري!
تاريخ عضويت: يکشنبه 28 بهمن 1386 مجموع ارسالها: 80 اعتبار کسب شده: 522 محل سکونت: ناکجاآباد سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 21 اسفند 1386، ساعت 23:45 |
|
 |
2 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
احتمالا منظورتمن اينه که دخترا رو به اين راحتي ها نميشه شناخت و کار از آزمايش و اينجور حرفها گذشته
پس راههاي فرار از آزمايش اعتياد رو هم بلديد |
|
|
|
|
|
|
 |
خزان بزنم به تخته!
مجموع ارسالها: 136 اعتبار کسب شده: 687 جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 22 اسفند 1386، ساعت 1:49 |
|
 |
2 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 951 اعتبار کسب شده: 6183 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 22 اسفند 1386، ساعت 2:12 |
|
 |
2 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
بين آشناهاي ما يه دختر خانمي بود که پسر يکي از فاميلهاي دورش براش اومد خواستگاري و خلاصه اينکه همديگه رو پسنديدن و فقط براي انجام کارهاي فرماليته رفتن و آزمايش اعتياد دادن......
......
......
......
......
......
......
آزمايش دختره مثبت از آب درومد. اما پسره مردونگي کردو پاش وايساد و الان هم با هم دارن با خوشبختي و سعادت زندگي ميکنن. |
|
_________________ نکند من هم يک خرده به آدم بزرگها رفتهام؟ «بايد پير شده باشم».
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنتگزوپهري)
|
|
|
|
|
 |
dr_potter  سال صفري!
 |
سهشنبه 28 اسفند 1386، ساعت 13:00 |
|
 |
2 ماه پيش |
|
|
| |
ديرو ز يه چيز جالب ديدم يه دختر خانمي عين اين مرداي که حرفهاي سيگار مي کشن يه پاکت سيگار با يه فندک خوشگل از کيفش در اوورد شروع کرد به سيگار کشيدن
اعتياد رو نميشه فقط به مواد مخدر خلاصه کرد بلکه سيگار خودش يه اعتياد خطرناکه
يکي از دوستان گفتن که از لحاظ بدني تست بشن؟؟؟؟؟؟خوب اين که تست نمي خواد از لحاظ ظاهر بدني يه بار همديگرو بدون لباس ببينن البته فقط واسه کسايي که بدن واسشون مهمه
ولي اگه از نظر يه check up مي گيد پيشنهاد بدي نيست اگه واقعا واسه طرفين مهمه،ولي شخصا واسم بيماري هاي طرفم زياد مهم نيست غير از اعتيادش و بيماري هاي منتقله از راه جنسي |
|
|
|
|
|
|
 |
yekta  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: جمعه 19 مرداد 1386 مجموع ارسالها: 131 اعتبار کسب شده: 911 محل سکونت: جايي نزديک خزر سن: 21 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 28 اسفند 1386، ساعت 13:46 |
|
 |
2 ماه پيش |
|
|
| |
کم پيش مياد که خانوما معتاد باشن واسه همين تست نميکنن
ولي آقايون اکثرا" معتادن بايد تست شن |
|
|
|
|
|
|
 |
dr_potter  سال صفري!
 |
جمعه 02 فروردين 1387، ساعت 1:45 |
|
 |
1 ماه و 27 روز پيش |
|
|
| |
بحث ما بر سر اين موضوع نيست که مردها بيشتر از خانم ها اعتياد دارند بلکه بحث اصلي بر سراين موضوع مي باشد که شيوع اعتياد در بين خانم هاي کشورمان در حال افزايش مي باشد البته فعلا با سيگار شروع شده است که اين هم خدش خيلي خبر ناخوشاينديست.
البته موضوع جالب ديگري هم هست که دختر خانم هاي عزيز کشورمان به سيگار بسنده نکرده اند و انواع و اقسام مواد مخدر را در حال تجربه کردن هستند.اين حرفهايي که ميزنم رو همه خودم ديدم و از کسايي که از نزديک رابطه داشته اند شنيدم.
خيلي جالبه دختر مست تا حالا چند نفرتون ديديد؟مست بودن تا چند سال قبل مربوط به آدم هاي لات و بي سروپا بود ولي حالا ديگه جز باکلاسي حساب ميشه.يکي نيست بهشون بگه وقتي مست هستيد هر کاري ازتون بخوان که انجام ميدين و بعد وقتي که مستي از سرتون پريد اونوقت که مي فهميد چي رو از دست داديد،معصوميتتونو.
اصلا يکي به من نيست بگه چرا غصه اين دخترا رو ميخورم بزاريد هر کاري دوست دارن بکنن بعد چند سال بعد که رفتن خونه بخت!!!!! خواستن بچه دار بشن اونوقت که بچه شون هزار تا مشکل به هم زد اين تفريحات ناسالمي که الآن دارن رو بياد بيارن.اونوقت که بچشون به دلايل اين تفريحات سقط ميشه مي فهمن که خيلي دير.
البته در کل حساب کنين من دارم غصه مردهايي رو ميخورم که قرار گير اين دختراي نامرد بيفتن. |
|
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 2106 اعتبار کسب شده: 3896 جنسيت: زن |
 |
شنبه 03 فروردين 1387، ساعت 14:10 |
|
 |
1 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
دکتر جون بذار تفريحشونو بکنن مثل من جايي نرن کاري نکنن که پس فردا يکي بياد بهش بگه امل
اااااااااااااااا خانم چرا اژيت مي کني ترشيدم
اژ شرم پريد
آخه ما رو چه به اين قرتي باژي ها
تو که به من اعتماد کامل داري
من فقط تفريحي روزي شه چهار بار مي کشم |
اي خدا مرگ منو از دست اين مرد برسون يا تو خماريه از خواري هم که در مياد زورشو به من ميرسونه. |
_________________ شکل تو گل اسم تو گل اما خودت خاري و بس
بغض مني نمي شکني گرفته اي راه نفس
ظالم ظالم
منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
براي من روحيهء خودم مهمه که افسرده نباشه.پس گير به من نده که برام مهم نيستي.___________
بيخود تلاش هم نکن به حالم ب.... 
|
|
|
|
|
 |
|
|