| نویسنده |
پیغام |
sunson  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385 مجموع ارسالها: 1764 اعتبار کسب شده: 6875 محل سکونت: پشت هيچستان! جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 03 اسفند 1386، ساعت 14:20 |
|
 |
2 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
ice.plus  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 29 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 858 اعتبار کسب شده: 4456 محل سکونت: کاخ سفيد جنسيت: مرد |
 |
جمعه 03 اسفند 1386، ساعت 19:28 |
|
 |
2 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 746 اعتبار کسب شده: 7995 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 03 اسفند 1386، ساعت 19:43 |
|
 |
2 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
ايده راه اندازي يه مجموعه کتاب الکترونيک صرف نظر از اين که در خيلي از موارد با قانون حق مالکيت معنوي تضاد داره، ايده خوبيه. به سهم خودم از SunSon به خاطر همه زحماتش تشکر مي کنم.
| ice.plus نوشته بود: |
بعد از نوشتن اين پس روي ارسال کليک کردم ازم خواست لوگين کنم و همه ي پست پريد و من هم با عصبانيت همه رو دوباره نوشتم اول لينک ها 2 برابر بود از دست اين firefox  |
بنده هم به دفعات از اين بلاها سرم اومده. اگه بعد از ورود دکمه برگشت (Back) رو مي زدي، به احتمال زياد نوشته هات بر مي گشت سر جاش و مي تونستي ارسالشون کني. اتفاقاً همين چند روز پش بعد از کلي نوشتن، اشتباهي دکمه Restart رو زدم و سيستم راه اندازي مجدد شد؛ اما بعد از بالا اومدن و باز کردن دوباره Firefox و برگردوندن صفحات بسته شده، با کمال تعجب ديدم نوشته هام سر جاشه و کلي ذوق کردم. |
|
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 951 اعتبار کسب شده: 6183 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 03 اسفند 1386، ساعت 21:27 |
|
 |
2 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
|
من بيشتر وقتا که يه پست طولاني رو تايپ ميکنم، قبل از ارسال اول همه متن رو توي کليپبرد کپي ميکنم. بيشتر وقتا مفيده. |
|
_________________ نکند من هم يک خرده به آدم بزرگها رفتهام؟ «بايد پير شده باشم».
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنتگزوپهري)
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 746 اعتبار کسب شده: 7995 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 03 اسفند 1386، ساعت 23:40 |
|
 |
2 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
|
نظرتون در مورد يه سيستم E-Library که قابليتهاي مختلف از جمله جستجو و دسته بندي و آپلود و دانلود مستقيم داشته باشه چيه؟ اگه يه سيستم خوب راه بندازيم، فکر مي کنم طرفدارهاي زيادي هم پيدا مي کنه. |
|
|
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 664 اعتبار کسب شده: 8285 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 04 اسفند 1386، ساعت 12:54 |
|
 |
2 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
| شازده کوچولو نوشته بود: |
| من بيشتر وقتا که يه پست طولاني رو تايپ ميکنم، قبل از ارسال اول همه متن رو توي کليپبرد کپي ميکنم. بيشتر وقتا مفيده. |
دقيقا!
من عادتمه که بعد از نوشتن يه کنترل +A ميگيرم با يه کنترل+C و بعد دکمه ارسال رو ميزنم دستم عادت کرده! |
|
_________________ بيدار شو رفيق!
|
|
|
|
|
 |
usofan  سال صفري!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 01 تير 1384 مجموع ارسالها: 67 اعتبار کسب شده: 573 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 04 اسفند 1386، ساعت 21:45 |
|
 |
2 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
براي ساخت بايگاني از مقالات يا صفحه هاي سايتها و همانند آن براي آماده کردن مقاله يک سري به
http://www.zotero.org
بزنيد امکانات خوبي دارد و احتمالا به دردتان ميخورد
شرمنده که مدتهاست فرصت نکردم به سايت سر بزنم امشب هم که سر زدم ديدم که عنوان کتاب است و چون از همين جا براي گرفتن تعدادي کتاب کمک گرفتم ديدم بهتره يه چيزي بنويسم شايد به درد يکي بخوره |
|
|
|
|
|
|
 |
itwman  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: جمعه 16 آذر 1386 مجموع ارسالها: 158 اعتبار کسب شده: 1018 محل سکونت: کاشان سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 05 اسفند 1386، ساعت 1:00 |
|
 |
2 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
خوب اگه بتونيم کتاب هايي جمع کنيم که اولا از قوانين GPL براي توزيع استفاده کرده باشن و همچنين به روز ترين
کتاب ها هم باشن و انواع منابع و رفرنس هاي علمي و معتبر ميتونيم يه کتابخانه بسيار مفيد تر از سايرين بزاريم که
اولين بانک پژوهشي ايرانيان باشيم..
از کتاب داستان و رمالي و فال و اين حرفا هم بر حذر باشيم که سکه يه پوله
کسايي که دنباله اينجور کتابان همون بهتر که تو بقيه سايتا دانلود کنن..
يکي دو ماهي که اينجا بودم واقعا لذت بردم از حضور بچه ها و ميدونم همه فعال ، با سواد و فرهنگين !!
اصلا خيلي با اينجا حال ميکنم يه جورايي ولي نميدونم چرا ؟! |
|
_________________ من نه يک مسيحي هستم و نه يک بشردوست.
من هرچيزي برعکس يک مسيحي هستم،
و بشردوستي در مقايسه با آنچه من باور دارم بيارزش بهنظر ميرسد.
من بهجاي اينکه اجازه بدهم به يک صليب ميخکوب شوم، با هر سلاحي که دستم به آن برسد ميجنگم.
فرمانده چه
|
|
|
|
|
 |
خزان بزنم به تخته!
مجموع ارسالها: 136 اعتبار کسب شده: 687 جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 11 اسفند 1386، ساعت 15:19 |
|
 |
2 ماه و 17 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385 مجموع ارسالها: 1764 اعتبار کسب شده: 6875 محل سکونت: پشت هيچستان! جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 19 فروردين 1387، ساعت 9:44 |
|
 |
1 ماه و 10 روز پيش |
|
|
| |
از اين به بعد بلاگ با اين آدرس هم قابل دسترسي خواهد بود
www.PersianBB.co.cc |
|
_________________ مهم نيست که چي داري ميگي!!
مردم اون چيزي رو که دوست دارن ميشنون
|
|
|
|
|
 |
|
|