صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
Poll :: به نظر شما مهم ترین معیار ازدواج چیست؟

ايمان
37%
 37%  [ 6 ]
اخلاق
37%
 37%  [ 6 ]
زيبايي
18%
 18%  [ 3 ]
پول و ثروت
6%
 6%  [ 1 ]
تحصيلات
0%
 0%  [ 0 ]
مجموع آراء : 16

نویسنده پیغام
dr_potterآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 28 بهمن 1386
مجموع ارسالها: 80
اعتبار کسب شده: 522
جنسيت: مرد
ارسال چهارشنبه 01 اسفند 1386، ساعت 23:42
 2 ماه و 26 روز پيش

آيا تا به حال پاسخ اين سوال فکر کرده ايد که اگرهمسر آينده تان چه معياري داشت او را حتما براي زندگي آينده انتخاب مي کرديد و اگر چه معياري را نداشت هيچ وقت به او فکر نمي کرديد؟ Think

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
مسافر کويرآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383
مجموع ارسالها: 1750
اعتبار کسب شده: 5298
ارسال جمعه 03 اسفند 1386، ساعت 10:45
 2 ماه و 25 روز پيش

واقعا سوال خوبي مطرح کرديد.
اي کاش جووناي ما قبل از اونکه تصميم جدي راجع به ازدواج بگيرند يه کم بيشتر فکر کنند .به معيار ها و به اهداف زندگي.
من براي خودم معيار هاي خاصي دارم که اونها رو به طور واضح نميتونم در جمع بگم.برخي از معيار هاي من عبارتند از:

اولا بايد.... Whistle .اين مورد بايد 100% در فرد مورد نظر وجود داشته باشه.مهم ترين معيار من همينه.
در ثاني حتما ميباست که ....Anxious .. البته ... Shocked .. هم خوبه!
اگر.... Mr. Green .. نداشته باشه که اصلا به درد زندگي مشترک نمي خوره!
در پايان اينکه . Dancing .. هم در ايجاد تفاهم خيلي مهمه!

4
3
1
ستاره’ غريبآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385
مجموع ارسالها: 2106
اعتبار کسب شده: 3896
جنسيت: زن
ارسال جمعه 03 اسفند 1386، ساعت 12:41
 2 ماه و 25 روز پيش

ايمان داشته باشه.چون اگر ايمان داشته باشه بقيه حله.پول نداشت حلقه تيتانيوممي خريم کسي که نمي دونه ميگيم طلا سفيده.ايمان باعث ميشه خوش اخلاق هم بشه.قيافشم مهم نيست.ديگه چي بود ؟

منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
Crying or Very sad
براي من روحيهء خودم مهمه که افسرده نباشه.پس گير به من نده که برام مهم نيستي.___________
بيخود تلاش هم نکن به حالم ب.... Brick wall

1
1
0
جودي عباسآفلاين
زبون بسته!
زبون بسته!

تاريخ عضويت: شنبه 10 شهريور 1386
مجموع ارسالها: 3
اعتبار کسب شده: 134
ارسال شنبه 04 اسفند 1386، ساعت 21:40
 2 ماه و 24 روز پيش

ايمان داشته باشه حداقل به اندازه خودم(مثلا خوندن نماز صبح خودش درجه اي از ايمانه).و نکته بسيار کمياب احترام گزار باشه(گشتم نبود نگرد که نيست ولي تقدير کار خودشو ميکنه هر پيش آيد خوش آيد)

2
1
1
manisaآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 تير 1385
مجموع ارسالها: 325
اعتبار کسب شده: 889
ارسال دوشنبه 06 اسفند 1386، ساعت 17:26
 2 ماه و 22 روز پيش

مسافر کوير نوشته بود:
واقعا سوال خوبي مطرح کرديد.
اي کاش جووناي ما قبل از اونکه تصميم جدي راجع به ازدواج بگيرند يه کم بيشتر فکر کنند .به معيار ها و به اهداف زندگي.
من براي خودم معيار هاي خاصي دارم که اونها رو به طور واضح نميتونم در جمع بگم.برخي از معيار هاي من عبارتند از:

اولا بايد.... Whistle .اين مورد بايد 100% در فرد مورد نظر وجود داشته باشه.مهم ترين معيار من همينه.
در ثاني حتما ميباست که ....Anxious .. البته ... Shocked .. هم خوبه!
اگر.... Mr. Green .. نداشته باشه که اصلا به درد زندگي مشترک نمي خوره!
در پايان اينکه . Dancing .. هم در ايجاد تفاهم خيلي مهمه!

شاهين جان من تمام معيارهاي ........... تو را دارم من هم خيلي دوست داشتم که همسرم اين چيزهايي که تو گفتي ......... داشته باشه ؟... Laughing
تفاهم که خيلي داريم ... حالا با من ازدواج مي کني ؟؟؟ با هوو هم سر مي کنم با تو با 1000 تا هوو هم سر مي کنم ..نظرت چيه ؟ Dancing
هي آقاي .... اسمت رو نمي گم که هي پست love ميفرستي به آقامون مي گم چشماتو در بياره ... شاهين يه چيزي بهش بگو ديگه Wink

2
2
0
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3190
اعتبار کسب شده: 4835
جنسيت: نامشخص
ارسال دوشنبه 06 اسفند 1386، ساعت 21:10
 2 ماه و 22 روز پيش

مهمترين معيار ازدواج اينه که طرف مقابلت حتماً قول بده که بذاره تو مجرد باقي بموني Razz Confused
يه چيزي توي مايه هاي متاهل مجرد Dancing Razz Dancing Razz
زياد کاري به کارت نداشته باشه Rolling Eyes خوب ماساژ بده Dancing Razz و به راه راست هدايت بشه Mr. Green

4
3
1
حيف!آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385
مجموع ارسالها: 614
اعتبار کسب شده: 868
ارسال سه‌شنبه 07 اسفند 1386، ساعت 0:43
 2 ماه و 21 روز پيش

خوب در واقع بايد گفت معيار راي ملته... Mr. Green
اگه ديدين يکي هست که ملت ميگن خوبه! بدونيد لابد يه چيزي بوده.....يه ميانبره بجاي کالري سوزوندن و .....
اگه نه! نمي خواد وقت بزارين کشفش کنيد..مطمئن باشين اين عزيز اگه روشن شدني بود تا حالا يه جرقه اي زده بود ....

1
1
0
ستاره’ غريبآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385
مجموع ارسالها: 2106
اعتبار کسب شده: 3896
ارسال سه‌شنبه 07 اسفند 1386، ساعت 17:37
 2 ماه و 21 روز پيش

dr_potter
نقل قول:

زبون بسته!

تاريخ عضويت: يکشنبه 28 بهمن 1386
مجموع ارسالها: 8
اعتبار کسب شده: 142
جنسيت: مرد دوشنبه 06 اسفند 1386، ساعت 20:17
20 ساعت و 7 دقيقه پيش

اولا يه سوال از ستاره غريب ؟منظورتون از تجربه اينه که تا حالا زياد عاشق شديد؟يا دوست پسر زياد داشتيد؟يا زياد عاشق داشتيد؟
شما اگه يه پسر بوديد با يه دختري که چند تا دوست پسر قبلا داشته ازدواج مي کرديد؟اصلا چنين دختري قابل اعتماد؟
بگذريم
در مورد عاشقي هم بايد گفت که ميگن آدم عاشق کور ولي از نظر شما چند درصد اين عاشقي ها به يک ازدواج موفق تبديل ميشن؟خيلي ها عاشق زيبايي ميشن ولي زيبايي واقعي چيز ديگست
به نظر من بايد آدم يه سري معيار داشته باشه ولي اگه مثلا 3 تا از 5 تا معيارشو توي يه نفر ديدش بقيه معياراشو بزاره کنار چون هيچ وقت آدم نمي تونه يه نفرو پيدا کنه که صد در صد با هم مچ باشن ولي مي تونه با 70 درصد شروع کنن و بقيه رو طرفين يه کمي تغيير به خودشون بدن
در کل ازدواج يه عمر زندگيه درسته که زندگي عاشقانه قشنگه ولي کمتر پيش مياد اگه اصل بر معيار باشه ميشه عاشقانه هم زندگي کرد

مي دونم باورت نميشه اما من تا حالا که 22 سال از خدا عمر گرفتم با پسري دوست نشدم.باهاشون خيلي حرف هم زده باشم تلفني بوده نه بيشتر.
نه هرگز با چنين دختري ازدواج نمي کردم.چون عاقبتشو مي دونم چيه.من تجربم تو جاي ديگه اي پيدا شده.تو زندگيم که راحت هم چندان نبود.نه اينکه با پسري بوده باشم.من تا سال 82 حتي از جواب سلام دادن به پسر عمه هام هم فرار مي کردم.البته الانم به 2 تاشون فقط جواب ميدم.اون 2 تا روهم چون مي بينم بي قصد و غرض نگاهم مي کنن همين. Shame on you

منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
Crying or Very sad
براي من روحيهء خودم مهمه که افسرده نباشه.پس گير به من نده که برام مهم نيستي.___________
بيخود تلاش هم نکن به حالم ب.... Brick wall

1
1
0
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال سه‌شنبه 07 اسفند 1386، ساعت 22:32
 2 ماه و 21 روز پيش

Razz Razz Razz

ازدواج چه با عشق آغاز و توام باشد و چه بي عشق، تداوم آن با "منافع مشترک" است چرا که همان طور که شبنم در مقاله اي که ترجمه کرده بود نشان داد عمر هورمون هاي مولد عشق بيش از 2 سال نيست.

اين منافع مشترک (که لزوما و منحصرا هم منافع اقتصادي نيستند) است که سبب مي شود يکي از طرفين اين شراکت احساس ضرر يا سود کند و مصمم به ادامه يا قطع رابطه گردد.

به همين علت است که من قبلا هم در اين وبلاگ و وبلاگ مرحوم!! قبلي براين امر تاکيد کرده ام که ملاک هاي قابل ارزيابي مثل ثروت، تحصيلات، سطح خانوادگي و زيبايي مهم تر از ملاک هاي غيرقابل ارزيابي مثل صداقت، نجابت، فروتني و سخاوت است چرا که موقعي که عمر دو ساله عشق به پايان برسد و رشته پيوند فرسوده گردد اين ملاک هاي قابل ارزيابي اند که به عنوان "سهمي که هر يک از طرفين به شراکت مي گذارند" به ميدان مي آيند و نقش خود را به عنوان منافع مشترک بازي مي کنند.

مسئله ساده است...شما در بدو ازدواج ملاک هاي قابل ارزيابي را لحاظ نکرده اي و الآن در "شراکت" خود با همسرت خود را بازنده مي يابي چرا که سهمي بيشتر گذاشته اي و کاري بيشتر مي کني و سودي متناسب نمي بري.

اين حس شبيه موقعي است که صد مليون مي دهي و آپارتماني مي خري و بعد مي بيني که دوستانت با مبالغ کمتر از آن آپارتمانهاي بهتر و مناسب تري خريده اند!

الآن هم دودلي ات بابت آن است که ضرر قطع رابطه (پرداخت مهريه و از بين رفتن اعتبار اجتماعي و ...) بيشتر است يا ادامه رابطه.

اما راه حل

به نظر من به ملاک هاي قابل ارزيابي همسرت نمره بده و مثلا از نظر زيبايي 18 و تحصيلات 14 و سطح خانوادگي 15 و ...همين کار را براي خودت هم انجام بده...اگر آدم منصفي نيستي از دوستي که هر دو قبولش داريد درخواست کن که اين کار را برايت بکند و سپس آنها را با هم مقايسه کن.

اگر مجموع نمرات خود و همسرت تقريبا شبيه به هم است بدون هراس به زندگي مشترک ادامه بده.

اگر در برخي از موارد نمره او قابل اصلاح است به او ياد آوري کن و فرصتي به او بده که نمره اش را اصلاح کند و اگر تفاوت نمره هايتان زياد است اين ازدواج از لحاظ منطقي قابل دوام نيست...ختم کن.

منبع : وبلاگ گوشز
د Razz

2
2
0
panteaآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 1207
اعتبار کسب شده: 2377
ارسال سه‌شنبه 07 اسفند 1386، ساعت 23:07
 2 ماه و 20 روز پيش

sedayedel نوشته بود:
مهمترين معيار ازدواج اينه که طرف مقابلت حتماً قول بده که بذاره تو مجرد باقي بموني Razz Confused
يه چيزي توي مايه هاي متاهل مجرد Dancing Razz Dancing Razz
زياد کاري به کارت نداشته باشه Rolling Eyes خوب ماساژ بده Dancing Razz و به راه راست هدايت بشه Mr. Green

wOw! اي ول سيما جوني Applause
اين قبل از همه حرفاي قشنگت بهترين چيزي بود که مي شد گفت!
واقعا چه قشنگه طرف اينقدر فهم و شعور داشته باشه که بدونه بعد ازدواج (...کنار همه توقعاتي که از تو داره و نيازها و وظايفي که هر کسي بايد خودش فهم قبول و اجراش رو داشته باشه و نميشه با اجبار کسي رو به قبول و پياده کردنشون وادار کرد مگر نه هميشه دستت گيره چون ماهي تابه ! رو همش بايد توو دستت نگه داري!....)
Wink Razz چيزي عوض نشده و تو حق داري به زندگي معمولت ادامه بدي و آزاد باشي.يعني اون بخش استقلال علاقه مندي ها و فعاليت ها و معاشرت هاي اجتماعي و دوستانه ات رو ازت نگيره.
اگرچه نبايد اين وسط سوئ استفاده اي رخ بده و زندگي از مسير اصليش خارج برسه... يعني يهو برگردي ببيني فقط داري زير يه سقف با يکي زندگي مي کني اون پي کاراي خودشه تو پي کارا و غرق حال و هواي خودت...زندگي فقط مسالمت آميز! Brick wall ولي اگه دو طرف باحال و با روحيه باشن و رشد اجتماعي کافي ديده باشن کنار آزادي اي که به هم ميدن با هم دوست واقعي اند و کلي هم با هم حال مي کنن و خوش هستن!
هميشه هم واسه هم حرفاي جديد و چيزاي جديد براي گفتن و بحث کردن و خنديدن و تعريف کردن دارن... Smile
ايم يه مثل عموميه که اگه مي خواي کسي رو داشته باشي نبايد محدودش کني و آزادش بذاري...
اونوقت تمام اون لحظه هايي که با توهه و همه حسي که به تو داره همه چيز واقعيته ! نه تظاهر و اجبار...! Rolling Eyes
مرده شور اين پسرا رو ببرن که فکر مي کنن بعد ازدواج حق امر و نهي و خط و مشي تعريف کردن واسه زناشون و چي بپوشن چي بگن چي کار کنن .. و تعصب هاي ...کي! دارن و در دنيا رو به روي طرف مي بندن که مثلا يارو فقط مال خودشون باشه....اون ميشه عشق موسي اي ! که وقتي يه ذره دور بشي يه گوساله مياد و جات رو ميگيره! Mr. Green Razz
معلوم نيست کسي که اينطوري فکر مي کنه و روي تو اينطوري حساب کرده که تغييرت بده به اون شکلي که مي خواد از چيت خوشش اومده که تو رو خواسته ...! Brick wall Silenced

تقديم به سيما:
IF Only...by Jennifer Love Hewitt

2
1
1
dr_potterآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 28 بهمن 1386
مجموع ارسالها: 80
اعتبار کسب شده: 522
ارسال سه‌شنبه 07 اسفند 1386، ساعت 23:26
 2 ماه و 20 روز پيش

اين موضوع را اصلا قبول ندارم که هورمون عشق!!!!!!!!!!!! 2 سال بيشتر دوام ندارد
ولي اينکه معيار قابل اندازه گيري را بسنجيم قشنگ
به نظر من کسي که ميخواد بعد از ازدواج هم مجرد باشه هنوز به اون اندازه از نظر فکري آماده ازدواج نيست و بهتره مجرد بمونه و وقتي ديدش نسبت به ازدواج درست شد به ازدواج فکر کنه
اصلا ميخواد ازدواج بکنه که چي بشه؟ادامه همونکاراي مجرديش رو انجام بده
آخه يکي نيست به اين دخترهاي ..... بگه که وقتي يه پسرس در مورد رفتار و لباسش بهش گير ميده دوستش داره و نمي خواد ديگران به چشم بد به زنش نگاه کنن ولي حيف که دخترا نمي فهمن
Brick wall
به نظر من دوستان بايد يه کمي با ديد بازتري به ازدواج نگاه کنن
اين دوستان ميتونن برن سونا تايکي ماساژشون بده يه دوست پسرم بگيرن که وقتي يه خلا روحي پيدا کردن يا وقتي خواستن پيش دوستاشون کلاس بزارن که ما هم دوست پسر داريم،يه موقع کم نيارن Silenced
در مورد تغييرات هم بعد ازدواج هر کسي بايد يه کمي تغيير کنه ولي نه به زور
اصلا چرا قبل ازدواج چشماتونو باز نمي کنين که ببينن طرف چي مي خواد بعد بله بگيد
Dancing

2
2
0
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال چهارشنبه 08 اسفند 1386، ساعت 0:56
 2 ماه و 20 روز پيش

ها ها ها بر چشم بد لعنت آقاي دکتر Wink Razz
شما زياد خودتون و ناراحت نکنيد يک کمي هم از ميزان علاقتون کم کنيد همه چيز درست ميشه Dancing Razz
بهترين راه براي سر پوش گذاشتن روي عدم اعتماد به نفس يک مرد و پوشاندن اينکه controlling هست Wink و خر کردن يک دختر Razz اينه که يه دوست دارم به دمش ببندي Razz ولي اين حلواي تن تناني رو ما خورديم d'oh! زيادي شيرين بوده Brick wall هم دل و ميزنه هم شيريني زيادش براي تناسب اندام مناسب نيست Not talking
ديگه اينکه خدمت شما عرض کنم به قول mhaji هر گنده پزي يک گنده خوري داره Rolling Eyes پس اينو بدونيد که دوست دختر يک مرد بودن براي يک خانم افتخاري نداره که بخواد جلوي کسي کم بياره يا زياد Razz براي يک خانوم تنها زماني ايستادن در کنار يک مرد افتخاره که همسر اون مرد باشه Cool
در مورد ماساژ هم عرض کنم خدمت شما که نچ Razz
فرق ميکنه Not talking
اوني که صبح وقتي خوابي Wink يکي با ماساژ و بوسه و قربون صدقه بيدارت ميکنه چيز ديگه ايه Dancing Razz
در آخر
اينکه معلومه شما هنوز از خانمها و relationship چيز زيادي نميدوني
اگه ميدونستي متوجه ميشدي که توي هيچ قسمتي از رابطه دو نفر partner از نظر اخلاقي نبايد براي هم تعيين تکليف کنن
و معلم هم باشن که اون يکي چي کار بکنه و چي کار نکنه چي بپوشه و چي نپوشه
شما هنوز در دوره ي حس مالکيت به سر ميبريد Confused

P.S
مرسي پانته آ جون از جايزه ي قشنگت Dancing

2
2
0
itwmanآفلاين
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 16 آذر 1386
مجموع ارسالها: 158
اعتبار کسب شده: 1018
ارسال چهارشنبه 08 اسفند 1386، ساعت 1:16
 2 ماه و 20 روز پيش

واي از دسته اين sedayedel

چقدر فيمينيسم !!!

چقدر با تجربه !!!

چقدر با منطق !!!

چقدر بي احساس !!!

چقدر ...(سه نقطه!!!)!!!

البته ديگه دختر و پسري که صفر کيلومتره صفر کيلومتر باشن به ندرت گير مياد ولي خوب ، اگه ايمان رو معيار

اصلي قرار بديم ، نصف مشکلات حل ميشه !

اما همچنان ميگم ثروت ، تحصيلات ، زيبايي هم بدون تعارف بايد باشه !

من هرچيزي برعکس يک مسيحي هستم،

و بشردوستي در مقايسه با آن‌چه من باور دارم بي‌ارزش به‌نظر مي‌رسد.

من به‌جاي اين‌که اجازه بدهم به يک صليب ميخ‌کوب شوم، با هر سلاحي که دستم به آن برسد مي‌جنگم.

فرمانده چه

1
1
0
بزرگمهرآفلاين
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 30 دي 1386
مجموع ارسالها: 124
اعتبار کسب شده: 1533
ارسال چهارشنبه 08 اسفند 1386، ساعت 2:53
 2 ماه و 20 روز پيش

من با دو تا پست اول صداي دل موافقم. اين که طرفين حق ندارند آزاديهاي همديگه رو محدود کنند و در ازدواج بايد به جد صرفنظر از وجود يا عدم وجود عشق به شرايط قراردادي بودن و منافع مادي متقابل توجه بشه. توجه به نکته اول يعني پرهيز از محدود کردن طرف مقابل بيشتر براي پسرها لازمه چون خانمها معمولاً کمتر از آقايون روحيه تهاجمي يا قدرت لازم براي اعمال دخالت در کارهاي طرف مقابل رو دارند. به خصوص که اصولاً مداخله جويي آقايون در کارهاي خانمهاشون يه جور سنت حسنه در جامعه ماست. توجه به نکته دوم بيشتر براي دخترها کارسازه. دخترها لااقل تو جامعه ما گويا بيشتر از پسرها اين استعداد رو دارند که در جنبه هاي عشقي ماجرا گم بشوند و معمولاً جاي کمتري براي ملاحظات منطقي و قراردادي موضوع باقي مي گذارند.

به نظر من توجه به چنين نکاتي متضمن منطقي شدن رابطه است و هزينه هاي احتمالي ناخواسته ازدواج رو کم مي کنه. کسي اگه نخواد به چنين پيشنهاداتي گوش کنه ناگزير با ريسک بيشتري مواجه خواهد بود ولي البته الزامي نيست که حتماً با شکست و ناکامي مواجه بشه. ولي به نظر من بهتر اينه که خودمونو براي بدترين شرايط آماده کنيم و هميشه مطابق عقل رفتار کنيم.

1
1
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 2981
اعتبار کسب شده: 2345
ارسال چهارشنبه 08 اسفند 1386، ساعت 7:32
 2 ماه و 20 روز پيش

sedayedel نوشته بود:
پس اينو بدونيد که دوست دختر يک مرد بودن براي يک خانم افتخاري نداره

بسياربسيار متين فرموديد. کارلا بروني دوست دختر ريييس جمهور فرانسه:

Image

اين پيغام تا به حال يک بار و توسط Omid در تاريخ چهارشنبه 08 اسفند 1386، ساعت 7:54 ويرايش شده است.

2
-1
3
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع