| نویسنده |
پیغام |
dr_potter  سال صفري!
تاريخ عضويت: يکشنبه 28 بهمن 1386 مجموع ارسالها: 80 اعتبار کسب شده: 522 محل سکونت: ناکجاآباد سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 01 اسفند 1386، ساعت 23:42 |
|
 |
2 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
آيا تا به حال پاسخ اين سوال فکر کرده ايد که اگرهمسر آينده تان چه معياري داشت او را حتما براي زندگي آينده انتخاب مي کرديد و اگر چه معياري را نداشت هيچ وقت به او فکر نمي کرديد؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1750 اعتبار کسب شده: 5298 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
جمعه 03 اسفند 1386، ساعت 10:45 |
|
 |
2 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 2106 اعتبار کسب شده: 3896 جنسيت: زن |
 |
جمعه 03 اسفند 1386، ساعت 12:41 |
|
 |
2 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
|
ايمان داشته باشه.چون اگر ايمان داشته باشه بقيه حله.پول نداشت حلقه تيتانيوممي خريم کسي که نمي دونه ميگيم طلا سفيده.ايمان باعث ميشه خوش اخلاق هم بشه.قيافشم مهم نيست.ديگه چي بود ؟ |
_________________ شکل تو گل اسم تو گل اما خودت خاري و بس
بغض مني نمي شکني گرفته اي راه نفس
ظالم ظالم
منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
براي من روحيهء خودم مهمه که افسرده نباشه.پس گير به من نده که برام مهم نيستي.___________
بيخود تلاش هم نکن به حالم ب.... 
|
|
|
|
|
 |
جودي عباس  زبون بسته!
تاريخ عضويت: شنبه 10 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 3 اعتبار کسب شده: 134 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 04 اسفند 1386، ساعت 21:40 |
|
 |
2 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
|
ايمان داشته باشه حداقل به اندازه خودم(مثلا خوندن نماز صبح خودش درجه اي از ايمانه).و نکته بسيار کمياب احترام گزار باشه(گشتم نبود نگرد که نيست ولي تقدير کار خودشو ميکنه هر پيش آيد خوش آيد) |
|
|
|
|
|
|
 |
manisa  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 تير 1385 مجموع ارسالها: 325 اعتبار کسب شده: 889 محل سکونت: tehran سن: 30 جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 06 اسفند 1386، ساعت 17:26 |
|
 |
2 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3190 اعتبار کسب شده: 4835 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 06 اسفند 1386، ساعت 21:10 |
|
 |
2 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 614 اعتبار کسب شده: 868 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 07 اسفند 1386، ساعت 0:43 |
|
 |
2 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
خوب در واقع بايد گفت معيار راي ملته...
اگه ديدين يکي هست که ملت ميگن خوبه! بدونيد لابد يه چيزي بوده.....يه ميانبره بجاي کالري سوزوندن و .....
اگه نه! نمي خواد وقت بزارين کشفش کنيد..مطمئن باشين اين عزيز اگه روشن شدني بود تا حالا يه جرقه اي زده بود .... |
|
_________________ سر آن ندارد امشب ..که برآيد آفتابي....
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 2106 اعتبار کسب شده: 3896 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 07 اسفند 1386، ساعت 17:37 |
|
 |
2 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
dr_potter
| نقل قول: |
زبون بسته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 28 بهمن 1386
مجموع ارسالها: 8
اعتبار کسب شده: 142
جنسيت: مرد دوشنبه 06 اسفند 1386، ساعت 20:17
20 ساعت و 7 دقيقه پيش
اولا يه سوال از ستاره غريب ؟منظورتون از تجربه اينه که تا حالا زياد عاشق شديد؟يا دوست پسر زياد داشتيد؟يا زياد عاشق داشتيد؟
شما اگه يه پسر بوديد با يه دختري که چند تا دوست پسر قبلا داشته ازدواج مي کرديد؟اصلا چنين دختري قابل اعتماد؟
بگذريم
در مورد عاشقي هم بايد گفت که ميگن آدم عاشق کور ولي از نظر شما چند درصد اين عاشقي ها به يک ازدواج موفق تبديل ميشن؟خيلي ها عاشق زيبايي ميشن ولي زيبايي واقعي چيز ديگست
به نظر من بايد آدم يه سري معيار داشته باشه ولي اگه مثلا 3 تا از 5 تا معيارشو توي يه نفر ديدش بقيه معياراشو بزاره کنار چون هيچ وقت آدم نمي تونه يه نفرو پيدا کنه که صد در صد با هم مچ باشن ولي مي تونه با 70 درصد شروع کنن و بقيه رو طرفين يه کمي تغيير به خودشون بدن
در کل ازدواج يه عمر زندگيه درسته که زندگي عاشقانه قشنگه ولي کمتر پيش مياد اگه اصل بر معيار باشه ميشه عاشقانه هم زندگي کرد |
مي دونم باورت نميشه اما من تا حالا که 22 سال از خدا عمر گرفتم با پسري دوست نشدم.باهاشون خيلي حرف هم زده باشم تلفني بوده نه بيشتر.
نه هرگز با چنين دختري ازدواج نمي کردم.چون عاقبتشو مي دونم چيه.من تجربم تو جاي ديگه اي پيدا شده.تو زندگيم که راحت هم چندان نبود.نه اينکه با پسري بوده باشم.من تا سال 82 حتي از جواب سلام دادن به پسر عمه هام هم فرار مي کردم.البته الانم به 2 تاشون فقط جواب ميدم.اون 2 تا روهم چون مي بينم بي قصد و غرض نگاهم مي کنن همين. |
_________________ شکل تو گل اسم تو گل اما خودت خاري و بس
بغض مني نمي شکني گرفته اي راه نفس
ظالم ظالم
منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
براي من روحيهء خودم مهمه که افسرده نباشه.پس گير به من نده که برام مهم نيستي.___________
بيخود تلاش هم نکن به حالم ب.... 
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3190 اعتبار کسب شده: 4835 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 07 اسفند 1386، ساعت 22:32 |
|
 |
2 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
pantea  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1207 اعتبار کسب شده: 2377 محل سکونت: سن: 24 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 07 اسفند 1386، ساعت 23:07 |
|
 |
2 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
dr_potter  سال صفري!
تاريخ عضويت: يکشنبه 28 بهمن 1386 مجموع ارسالها: 80 اعتبار کسب شده: 522 محل سکونت: ناکجاآباد سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 07 اسفند 1386، ساعت 23:26 |
|
 |
2 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
چهارشنبه 08 اسفند 1386، ساعت 0:56 |
|
 |
2 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
itwman  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: جمعه 16 آذر 1386 مجموع ارسالها: 158 اعتبار کسب شده: 1018 محل سکونت: کاشان سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 08 اسفند 1386، ساعت 1:16 |
|
 |
2 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
واي از دسته اين sedayedel
چقدر فيمينيسم !!!
چقدر با تجربه !!!
چقدر با منطق !!!
چقدر بي احساس !!!
چقدر ...(سه نقطه!!!)!!!
البته ديگه دختر و پسري که صفر کيلومتره صفر کيلومتر باشن به ندرت گير مياد ولي خوب ، اگه ايمان رو معيار
اصلي قرار بديم ، نصف مشکلات حل ميشه !
اما همچنان ميگم ثروت ، تحصيلات ، زيبايي هم بدون تعارف بايد باشه ! |
|
_________________ من نه يک مسيحي هستم و نه يک بشردوست.
من هرچيزي برعکس يک مسيحي هستم،
و بشردوستي در مقايسه با آنچه من باور دارم بيارزش بهنظر ميرسد.
من بهجاي اينکه اجازه بدهم به يک صليب ميخکوب شوم، با هر سلاحي که دستم به آن برسد ميجنگم.
فرمانده چه
|
|
|
|
|
 |
بزرگمهر  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 30 دي 1386 مجموع ارسالها: 124 اعتبار کسب شده: 1533 محل سکونت: ايران سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 08 اسفند 1386، ساعت 2:53 |
|
 |
2 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
من با دو تا پست اول صداي دل موافقم. اين که طرفين حق ندارند آزاديهاي همديگه رو محدود کنند و در ازدواج بايد به جد صرفنظر از وجود يا عدم وجود عشق به شرايط قراردادي بودن و منافع مادي متقابل توجه بشه. توجه به نکته اول يعني پرهيز از محدود کردن طرف مقابل بيشتر براي پسرها لازمه چون خانمها معمولاً کمتر از آقايون روحيه تهاجمي يا قدرت لازم براي اعمال دخالت در کارهاي طرف مقابل رو دارند. به خصوص که اصولاً مداخله جويي آقايون در کارهاي خانمهاشون يه جور سنت حسنه در جامعه ماست. توجه به نکته دوم بيشتر براي دخترها کارسازه. دخترها لااقل تو جامعه ما گويا بيشتر از پسرها اين استعداد رو دارند که در جنبه هاي عشقي ماجرا گم بشوند و معمولاً جاي کمتري براي ملاحظات منطقي و قراردادي موضوع باقي مي گذارند.
به نظر من توجه به چنين نکاتي متضمن منطقي شدن رابطه است و هزينه هاي احتمالي ناخواسته ازدواج رو کم مي کنه. کسي اگه نخواد به چنين پيشنهاداتي گوش کنه ناگزير با ريسک بيشتري مواجه خواهد بود ولي البته الزامي نيست که حتماً با شکست و ناکامي مواجه بشه. ولي به نظر من بهتر اينه که خودمونو براي بدترين شرايط آماده کنيم و هميشه مطابق عقل رفتار کنيم. |
|
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2981 اعتبار کسب شده: 2345 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 08 اسفند 1386، ساعت 7:32 |
|
 |
2 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
| sedayedel نوشته بود: |
| پس اينو بدونيد که دوست دختر يک مرد بودن براي يک خانم افتخاري نداره |
بسياربسيار متين فرموديد. کارلا بروني دوست دختر ريييس جمهور فرانسه:
|
|
_________________ يادمون باشه هر چيزي جز قتل نفس و خودکشي دليل مناسبي براي مرگ ميتونه باشه
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط Omid در تاريخ چهارشنبه 08 اسفند 1386، ساعت 7:54 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
|
|