| Poll :: به نظر شما مهم ترین معیار ازدواج چیست؟ |
| ايمان |
|
37% |
[ 6 ] |
| اخلاق |
|
37% |
[ 6 ] |
| زيبايي |
|
18% |
[ 3 ] |
| پول و ثروت |
|
6% |
[ 1 ] |
| تحصيلات |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| مجموع آراء : 16 |
|
| نویسنده |
پیغام |
شاکي  سال صفري!
تاريخ عضويت: سهشنبه 21 اسفند 1386 مجموع ارسالها: 31 اعتبار کسب شده: 322 محل سکونت: جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 15 فروردين 1387، ساعت 16:29 |
|
 |
1 ماه و 13 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 2106 اعتبار کسب شده: 3896 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 15 فروردين 1387، ساعت 17:10 |
|
 |
1 ماه و 13 روز پيش |
|
|
| |
| dr_potter نوشته بود: |
مثل اينکه يه معيار ديگه بايد به معياراون اضلف کنيم اونم اينکه کاشاني باشه طرف  |
من نگفتم حتما کاشاني باشه فقط خواستم توصيه کرده باشم.در هر صورت اگه ناراحتتون کردم عذر مي خوام.شرمنده. |
_________________ شکل تو گل اسم تو گل اما خودت خاري و بس
بغض مني نمي شکني گرفته اي راه نفس
ظالم ظالم
منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
براي من روحيهء خودم مهمه که افسرده نباشه.پس گير به من نده که برام مهم نيستي.___________
بيخود تلاش هم نکن به حالم ب.... 
|
|
|
|
|
 |
rezaa سال صفري!
مجموع ارسالها: 49 اعتبار کسب شده: 452 محل سکونت: تهران سن: 19 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 29 فروردين 1387، ساعت 21:48 |
|
 |
28 روز و 22 ساعت پيش |
|
|
| |
| ستاره’ غريب نوشته بود: |
| ايمان داشته باشه.چون اگر ايمان داشته باشه بقيه حله.پول نداشت حلقه تيتانيوممي خريم کسي که نمي دونه ميگيم طلا سفيده.ايمان باعث ميشه خوش اخلاق هم بشه.قيافشم مهم نيست.ديگه چي بود ؟ |
خانوم خانوما ايمان داشتن کافي نيست.درسته که پول خوشبختي نمياره ولي بيپولي بدبختي مياره.وقتي شکمت گرسنست دست به هر کاري ميزني.وقتي ميخواي کسي رو انتخاب کني بايد به امنيت شغلي و مالي اون ايمان داشته باشي.به اين ميگن ايمان.وگرنه اگر شبو روز رو به درگاه خداي منان دعا و مناجات کني اما هيچ حرکتي نکني اطمينان داشته باش برکتي قسمتت نميشه.نشستن و دعا کردن دردي رو درمان نميکنه.بايد بگيم به خدا توکل کنيم و حرکت کنيم.
درسته؟ |
|
_________________ ديريست که دلدار پيامي نفرستاد.ننوشت کلامي و سلامي نفرستاد
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |