| نویسنده |
پیغام |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 951 اعتبار کسب شده: 6183 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 08 فروردين 1387، ساعت 20:05 |
|
 |
1 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 2106 اعتبار کسب شده: 3896 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 08 فروردين 1387، ساعت 20:22 |
|
 |
1 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
سر کنم دلاتون ميشه تيکه پاره.
خداييش چادر خيلي بهم مياد حيف که............ |
_________________ شکل تو گل اسم تو گل اما خودت خاري و بس
بغض مني نمي شکني گرفته اي راه نفس
ظالم ظالم
منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
براي من روحيهء خودم مهمه که افسرده نباشه.پس گير به من نده که برام مهم نيستي.___________
بيخود تلاش هم نکن به حالم ب.... 
|
|
|
|
|
 |
مهسا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 03 تير 1385 مجموع ارسالها: 451 اعتبار کسب شده: 1399 محل سکونت: سن: 21 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 08 فروردين 1387، ساعت 20:31 |
|
 |
1 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
يک فيلسوفي يا شايد عارفي مي گفت:با ديگران بحث نکن چون اين خطر وجود داره که خودت تغيير کني نه اونا!
با نظرات شاهين موافقم.ازدواج به نظرم يک نقطه پايانه.تمام آزادي هات سلب ميشه ومجبوري خودت رو به يک نفر محدود کني بي اينکه اون خودش رو به تو محدود کنه!
اگه تو يک سگ دست آموز داشته باشي وبه گردنش روبان صورتي ببندي،معتقدي که خوشگلش کردي،اما سگت هم همين اعتقادو داره؟!
از اين بحث بگذريم.بحث ازدواج هيچ سرانجامي نداره. |
|
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 746 اعتبار کسب شده: 7995 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 08 فروردين 1387، ساعت 20:55 |
|
 |
1 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2980 اعتبار کسب شده: 2345 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 08 فروردين 1387، ساعت 22:06 |
|
 |
1 ماه و 19 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 746 اعتبار کسب شده: 7995 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 09 فروردين 1387، ساعت 1:42 |
|
 |
1 ماه و 19 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3189 اعتبار کسب شده: 4835 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 09 فروردين 1387، ساعت 3:01 |
|
 |
1 ماه و 19 روز پيش |
|
|
| |
شما کارتون رو نگاه کن وحيد جان کاريت نباشه
سرورم حرف حرف خودشونه فعلاً هم شديداً زدن به رنگ صورتي |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
dr_potter  سال صفري!
تاريخ عضويت: يکشنبه 28 بهمن 1386 مجموع ارسالها: 80 اعتبار کسب شده: 522 محل سکونت: ناکجاآباد سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 09 فروردين 1387، ساعت 3:11 |
|
 |
1 ماه و 19 روز پيش |
|
|
| |
مثل اينکه بحث ازدواج به بحث حجاب تبديل شده اينجا
خب يکي چادر دوست داره يکي مانتو يکي اصلا حجاب نمي خواد
خدمت دوست عزيزمون هم بگم کسي نگفته مانتو بده بلکه مسئله اينه که چادر حجاب برتر
لازم به دعوا کردن هم نيست چون هر کي هر جور باشه بايد بگرده مثل خودشو پيدا کنه
مسئله مهم هم همينه که آدم بگرده يکي رو پيدا کنه که با معياراش بخونه
بعد از ازدواج هم اين فقط مرد نيست که به زن ميگه چه جوري بگرده حالا درسته يه کم مردا بيشتر توجه مي کنن ولي خيلي وقتا هم هست که خانم ها رئ خيلي چيزا ئاسه آقايون نظر ميدن
زندگيه مشترکه دو نفر دارن با هم زندگي مي کنن ووقتي تصميم گرفتن که با هم زندگي کنن خيلي از شرايط همديگرو پذيرفتن حتما هم ميدونن که نظرات هم واسه حجاب چيه و...... |
|
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3189 اعتبار کسب شده: 4835 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 09 فروردين 1387، ساعت 23:16 |
|
 |
1 ماه و 18 روز پيش |
|
|
| |
اي دل غافل
بچه ها بعضي از مسائل خيلي پيچيده تر از اين هستن که با چند تا جمله عبارت بشه براشون تعيين و تکليف کرد
ازدواج يکي از اونهاست
نميشه مثل حکيم باشي يک نسخه رو به نام ازدواج يا حتي relationship پيچيد و دست مردم داد
براي هر زوجي فرمول رابطشون با زوج ديگه فرق ميکنه هيچ درست و غلط و خوب و بدي هم وجود نداره تا زماني که هر دو طرف با اون فرمول خوشحال باشن
اين فرمول از sex life دو نفر که مهمترين و اساسي ترين قسمت يک رابطست شروع ميشه تا به مسائل ديگه برسه
اينکه ميگم مهمترين قسمت براي اينه که اگه اين مسئله بين دو نفر درست نباشه آدم از بهترين چيزاي ديگه ي زندگي ايراد ميگيره و بهانه درست ميکنه
ولي اگه اين يکي درست باشه قسمت اعظم ماجرا حله
يک سري نکات اصلي هست که عموميت داره و ربطي به ازدواج هم نداره ربط به يادگيري طرف براي معاشرت داره
ولي جداي از اون هيچ نسخه اي رو نميشه ارئه داد
رشد فردي نا هماهنگ بين يک زوج يکي از مهمترين مشکلاتيه که بعد از ازدواج قد علم ميکنه
يکي رشد ميکنه و ديگري راکد ميمونه
و هزاران عامل ديگه که در حجم اين بحث نميگنجه |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
سيب  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 527 اعتبار کسب شده: 657 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 09 فروردين 1387، ساعت 23:54 |
|
 |
1 ماه و 18 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
dr_potter  سال صفري!
تاريخ عضويت: يکشنبه 28 بهمن 1386 مجموع ارسالها: 80 اعتبار کسب شده: 522 محل سکونت: ناکجاآباد سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 10 فروردين 1387، ساعت 1:08 |
|
 |
1 ماه و 18 روز پيش |
|
|
| |
| مهسا نوشته بود: |
يک فيلسوفي يا شايد عارفي مي گفت:با ديگران بحث نکن چون اين خطر وجود داره که خودت تغيير کني نه اونا!
با نظرات شاهين موافقم.ازدواج به نظرم يک نقطه پايانه.تمام آزادي هات سلب ميشه ومجبوري خودت رو به يک نفر محدود کني بي اينکه اون خودش رو به تو محدود کنه!
.  |
اگه تغيير کنيد تو بحث کردن حتما ديگران شما رو قانع کردن پس نظر شما احتمالا يه اشکالاتي داشته
اينکه آدم فکر مي کنه با ازدواج محدود ميشه به يه نفر پس آدم بايد با چند نفر مگه باشه تو زندگيش با يکي ازدواج مي کنه ديگه
دوستمون هم که ميگن ازدواج خوبه ئاسه 6 ماه ميتونن تو بحث ازدواج موقت کمک بيشتري بکنن
صداي دل هم خوب گفتن که نميشه يه نسخه رو واسه همه تجويز کرد ولي يه سري کليات به نظر من وجود داره که ميشه واسه همه گفت
در مورد sexual life چون بروبچ هنوز تو بحث قبل از ازدواج موندن واسه آدم هاي متاهل بهتره وگرنه خودم حرف واسه گفتن زياد دارم با اينکه هنوز قاطي مرغا نيستم |
|
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 2106 اعتبار کسب شده: 3896 جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 14 فروردين 1387، ساعت 16:39 |
|
 |
1 ماه و 14 روز پيش |
|
|
| |
اگر مردي از ديار کاشان نصيبتان شد يکي هم براي من کنار بگذاريد.مردان کاشاني خيلي خوب هستند.
پيشاپيش از همکاري شما ممنونم |
_________________ شکل تو گل اسم تو گل اما خودت خاري و بس
بغض مني نمي شکني گرفته اي راه نفس
ظالم ظالم
منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
براي من روحيهء خودم مهمه که افسرده نباشه.پس گير به من نده که برام مهم نيستي.___________
بيخود تلاش هم نکن به حالم ب.... 
|
|
|
|
|
 |
مهدي پلنگ  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 13 مهر 1382 مجموع ارسالها: 369 اعتبار کسب شده: 1030 محل سکونت: کرج جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 14 فروردين 1387، ساعت 17:05 |
|
 |
1 ماه و 14 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
dr_potter  سال صفري!
 |
پنجشنبه 15 فروردين 1387، ساعت 1:15 |
|
 |
1 ماه و 13 روز پيش |
|
|
| |
مثل اينکه يه معيار ديگه بايد به معياراون اضلف کنيم اونم اينکه کاشاني باشه طرف |
|
|
|
|
|
|
 |
سيب  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 527 اعتبار کسب شده: 657 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 15 فروردين 1387، ساعت 15:42 |
|
 |
1 ماه و 13 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|