| نویسنده |
پیغام |
کيوان  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 12 ارديبهشت 1384 مجموع ارسالها: 108 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 08 اسفند 1386، ساعت 7:41 |
|
 |
9 ماه و 9 روز پيش |
|
|
| |
|
Marriage is business! |
|
_________________ ..
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3369 اعتبار کسب شده: 3732 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 08 اسفند 1386، ساعت 7:53 |
|
 |
9 ماه و 9 روز پيش |
|
|
| |
|
به درخواست نويسنده حذف شد. |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3369 اعتبار کسب شده: 3732 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 08 اسفند 1386، ساعت 8:55 |
|
 |
9 ماه و 9 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
dr_potter  سال صفري!
تاريخ عضويت: يکشنبه 28 بهمن 1386 مجموع ارسالها: 83 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ناکجاآباد سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 08 اسفند 1386، ساعت 10:44 |
|
 |
9 ماه و 9 روز پيش |
|
|
| |
اول خدمت صداي دل عرض کنم که همين جوري در مورد ديگران نظر ندن
بعد به نظر مياد زيادي داره بحث به سمت کل کل پيش ميره
به قول صداي دل خودشمون دوست دارن که کنار يکي باشن که مرد باشه!خوب مرد بودن رو چي تعريف مي کنين؟
به نظر مياد که شما يه بار شکست عشقي خوردين که اينقدر به مردها بدبين هستين (فقط يه حدس)
به هر حال اينو بول داريد که تو زندگي مشترک هر يک از طرفين يک سري وظايفي دارن که يکيش همون بيدار کردن صبحگاهيه با عشق!!!!!!!!!!
به نظر من اگه ديد درستي نسبت به ازدواج داشته باشيد ،بعد ازدواج آنقدر مسئوليت تان بالا هست که ديگه به دنبال کار مجردي نرويد |
|
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2299 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 08 اسفند 1386، ساعت 13:40 |
|
 |
9 ماه و 9 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
بزرگمهر  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 30 دي 1386 مجموع ارسالها: 124 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 08 اسفند 1386، ساعت 17:02 |
|
 |
9 ماه و 9 روز پيش |
|
|
| |
| dr_potter نوشته بود: |
اول خدمت صداي دل عرض کنم که همين جوري در مورد ديگران نظر ندن
بعد به نظر مياد زيادي داره بحث به سمت کل کل پيش ميره
به قول صداي دل خودشمون دوست دارن که کنار يکي باشن که مرد باشه!خوب مرد بودن رو چي تعريف مي کنين؟
به نظر مياد که شما يه بار شکست عشقي خوردين که اينقدر به مردها بدبين هستين (فقط يه حدس)
به هر حال اينو بول داريد که تو زندگي مشترک هر يک از طرفين يک سري وظايفي دارن که يکيش همون بيدار کردن صبحگاهيه با عشق!!!!!!!!!!
به نظر من اگه ديد درستي نسبت به ازدواج داشته باشيد ،بعد ازدواج آنقدر مسئوليت تان بالا هست که ديگه به دنبال کار مجردي نرويد  |
يک راه براي اهتراز از اين که بحث به سمت بگو مگو (معادل ادبي خوبي براي کل کله؟) پيش بره اينه که اصراري نداشته باشيم نظرمونو حتماً طرف مقابل قبول کنه. و به دنبال اين نباشيم که همه شواهد حاکي از مورد قبول واقع شدن حرفمون باشه حتي اگر استارتر تاپيک باشيم.
به خصوص با جمله آخري هم مشکل دارم. نمي دونم چرا نمي پسندم آدمايي رو که بعد از ازدواج عوض مي شوند. انگار تغيير ماهيت مي دهند. آدمايي که تا قبل از اين گرم و صميمي و آزادمنش بود بعد از ازدواج تبديل به موجودي سرد و بي اعتنا و محافظه کار و سطحي مي شوند. انگار تمام زندگي و هستي شون در ازدواج و چارديواري خونه شون محدود شده. حداقل من خودم دوست ندارم اين جوري بشم. به نظر من ازدواج نبايد چنين تأثير محدود کننده اي داشته باشه. اگه چنين اتفاقي بيفته يک علامت منفيه. |
|
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3173 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 08 اسفند 1386، ساعت 18:18 |
|
 |
9 ماه و 9 روز پيش |
|
|
| |
| sedayedel نوشته بود: |
ولي اين خانوم اگه زن رييس جمهور فرانسه بود مطمئناً لبخند فراختري داشت  |
بسيار متين فرموديد. هر آينه خداوند(ع) نسوان متاهل را دهان فراخ و دوام در گفتار مرحمت مي کند. |
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
dr_potter  سال صفري!
تاريخ عضويت: يکشنبه 28 بهمن 1386 مجموع ارسالها: 83 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ناکجاآباد سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 08 اسفند 1386، ساعت 23:07 |
|
 |
9 ماه و 8 روز پيش |
|
|
| |
به نظر من اين تصور غلطي مي باشد که بعد از ازدواج کسي عوض مي شود بلکه شرايط به سمتي پيش مي رود که ديگران تصور مي کنند يک نفر تغيير کرده است
در مورد حرف صداي دل که گفته بودن پارتنر ها نبايد در کار هم دخالت کنند بايد عرض کنم که واژه پارتنر براي هم بستر شدن براي يه شب بيشتر به کار ميره تا اينکه در مورد زن و شوهر
به نظر من قبل از ازدواج بسياري از پسرها و دختر ها خصوصيات هم رو کامل به همديگه نمي گن واسه همين بعدا به مشکل بر مي خورن
واسه اينم نمي گن که ميترسن طرف پشيمون بشه ولي اين کاملا اشتباهه |
|
|
|
|
|
|
 |
dr_potter  سال صفري!
 |
جمعه 10 اسفند 1386، ساعت 20:22 |
|
 |
9 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
باز خوبه يکي از خانم ها پيدا شد که يه کمي انصاف داشته باشه وبه کمي هم حق واسه آقايون قايل باشه منظورم ستاره غريب
به نظر من اين خانم هايي که مي خواهند بعد از ازدواج هم مجرد باشند اگر يه شب شوهرشان ديربه خونه بياد شاکي ميشن يا تحمل نمي
کنن که شوهرشون با دوستاش مجردي بره بيرون
اصلا اگه زن و شوهر هر کدومشون بخوان مجردي زندگي کنن که که نشد زندگي!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
يه مسئله اي هم هست که کمتر به اون توجه ميشه اينه که دختر پسرها وقتي با هم آشنا ميشن چه خودشون آشنا بشن چه برن خواستگاري چه دوران نامزدي بهترين و ايده آل ترين رفتارها رو دارن که طرفو به اشتباه ميندازه ،به نظر من آدم بايد خواسته هاشو به طرفش بگه بدون رودربايستي،چون مسئله يه عمر زندگي
يا اگه طرفشو اينقدر دوست داره که خيلي از چيزها رو هم قبول کرده نبايد بعدا منت بزاره
به نظر من مهمترين معيار واسه ازدواج ايمانه اونم ايمان واقعي که اگه باشه مطمئنا رو اخلاق هم تاثير ميزاره
زيبايي رو نميشه معيار اصلي گذاشت چون هميشه يه زيباتري هم وجود داره ولي تو معيار زيبايي بيشتر مثل اينکه علف بايد به دهن بزي شيرين بياد
اگر آدم به اين نتيجه برسه که ميخواد ازدواج کنه که کنار يه نفر به آرامش برسه ديگه ازدواج ميشه عين آزادگي
به هر حال همه اين مسئله رو قبول دارن که هر کسي قبل از ازذواجش يه سري دوست داشته،که هيچ اشکالي نداره اگه به زندگي مشترک لطمه اي نميزنه به اونها هم سر بزنه
يه توصيه هم واسه دوستام دارم اينه که هميشه خودشون باشن
|
|
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3173 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 10 اسفند 1386، ساعت 21:12 |
|
 |
9 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
| dr_potter نوشته بود: |
| زيبايي رو نميشه معيار اصلي گذاشت چون هميشه يه زيباتري هم وجود داره به نظر من مهمترين معيار واسه ازدواج ايمانه |
بسيار بسيار متين فرموديد. اينهم جايزه شما
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
جمعه 10 اسفند 1386، ساعت 21:40 |
|
 |
9 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
Ommmmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiid
Why did you wear a pink shirt
What happened to the poor old guy what have you done to him |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
 |
جمعه 10 اسفند 1386، ساعت 22:54 |
|
 |
9 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
اون پيرمرده با يه دختر خانم خيلي با ايمان ازدواج کرد و از اين دنيا رفت. |
|
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1110 اعتبار کسب شده: 5604 محل سکونت: هيدالو سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 11 اسفند 1386، ساعت 0:38 |
|
 |
9 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
خدايش بيامرزاد! يالقوزا که او بود.
(چرا به پسر مجرد ميگن عزب؟ اين دوران که خيلي هم دوران شاديه. بايد مرد متاهل رو بگن عزب) |
|
_________________ تو تا زندهاي نسبت به چيزي که اهلي کردهاي مسئولي. تو مسئول گُلِتي...
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنت اگزوپري)
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط شازده کوچولو در تاريخ شنبه 11 اسفند 1386، ساعت 0:41 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
dr_potter  سال صفري!
 |
شنبه 11 اسفند 1386، ساعت 0:41 |
|
 |
9 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
خداييش اميد و صداي دل خيلي با حالن
به نظر با تجربه هم ميان
يکمي هم بچه ها رو نصيحت کنين خوبه!!!!! |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 11 اسفند 1386، ساعت 3:45 |
|
 |
9 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|