| نویسنده |
پیغام |
ice.plus  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 29 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 862 اعتبار کسب شده: 3601 محل سکونت: کاخ سفيد جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 01 اسفند 1386، ساعت 23:35 |
|
 |
4 ماه و 15 روز پيش |
|
|
| |
البته بر همگان واضح و مبرهن است که ويستا خوبتر ميباشد، زيرا روي کامپيوتر سعيداينها نصب ميباشد و او هي فيفا 08 بازي مينمايد و ما که روي کامپيوترمان اوبونتو نصب ميباشد دلمان ميسوزد و ما هرچه به پدرمان غر ميزنيم تا روي کامپيوترمان ويستا نصب بنمايد تا آن کدي را که لباسهاي دخترهاي توي Gta را در ميآورد امتحان بنماييم او به ما ميگويد ما بايد از همين حالا حقوق ديگران و کپي رايت را رعايت بنماييم اما نميدانم چرا خودش زمين مامانبزرگمان را بالا کشيده است و توي وبلاگش مطالب ديگران را کپي پيست مينمايد.
هميشه ما از اين که روي کامپيوترمان اوبونتو ميباشد ضايع ميشويم چون سعيد به ما ميگويد که سيدي ويستا ديويدي ميباشد و خيلي باکلاس است اما سيدي اوبونتو سيدي ميباشد و اصلآ کلاس ندارد.
اوبونتو بسيار بد ميباشد زيرا مودم کامپيوترمان را نشناخت و ما مجبور شديم يک مودم ديگر بخريم و دوباره آن را هم نشناخت و پدرمان به دولت فحش داد و او خيلي بد ميباشد زيرا معلم ديني ما گفتهاند که دولت خيلي خوب ميباشد و ما بايد آن را دوست داشته باشيم و به آن احترام بگذاريم و براي آن بميريم تا شهيد شويم.
اوبونتو خيلي بد ميباشد زيرا پرينترمان را هم نشناخت و ما مجبور شديم دوباره يک پرينتر بخريم و پدر ما به ما گفت توله سگ، و او خيلي بد ميباشد زيرا معلم ديني ما گفتهاند که حرف زشت بد ميباشد.
اوبونتو بسيار بد ميباشد و تازگيها پدرمان هم به آن واقف ميباشد چون ميگويد اين قدر که براي آن خرج کامپيوتر کردهايم اگر ديويدي اوريجينال ويستا را هم ميخريديم ارزانتر ميشد، تازه اينجا که ديويدي ويستا هفت هزارتومان است. اما پدر ما زياد وارد نميباشد زيرا ما خودمان يکي را ميشناسيم که با هزار تومان ديويدي ويستا را رايت مينمايد. و معلم ديني ما ميگويد که ايران خيلي خوب ميباشد و اين چيزها در خارج خيلي گران ميباشد و دولت خيلي خوب ميباشد. و تازه همان کسي که ميشناسيم يک بار برايمان با پانصد تومان يک سيدي رايت کرد که پدر و مادر سعيد داخل آن کارهاي زشت مينمودند و ما آن را داشتيم داخل اوبونتوي پدرمان ميديديم و داشتيم يک جوري ميشديم که بابايمان رسيد و ما را کتک زد و سيدي را از ما گرفت اما خودش يواشکي مامانمان هر روز آن را ميبيند و روي زينت خانوم مامان سعيد همين طور مکث مينمايد، و پدر ما خيلي خوب ميباشد زيرا معلم ديني ما گفتهاند که ما بايد همسايههايمان را دوست داشته باشيم و به آنها احترام بگذاريم و پدرمان هم زينت خانوم را خيلي دوست دارد و به او احترام ميگذارد اما مامانمان خيلي بد ميباشد زيرا هر وقت پدرمان توي کوچه به زينت خانوم احترام ميگذارد توي خانه او را دعوا ميکند و من فکر مينمايم خداوند او را سنگ بنمايد چون معلم ديني ما گفتهاند که خداوند آدمهاي بد را سنگ مينمايد اما من دوست ندارم مامانم سنگ شود چون فکر مينمايم کيفش هم سنگ شود و من ديگر نميتوانم از تويش پول بدزدم و با آن توي گيمنت فيفا 08 بازي بنمايم.
اوبونتو خيلي بد ميباشد زيرا قبلآ ما يک سري عکس از اينترنت گرفته بوديم که خيلي خوب بود و حتي پدرمان يک بار گفت اينها از زينت خانوم هم قشنگتر ميباشند، اما وقتي اوبونتو را نصب نموديم همهي آنها پاک شد و ما از اين انشا نتيجه ميگيريم که اوبونتو بسيار بد ميباشد اما ويستا خيلي خوب ميباشد.
منبع |
_________________ پرسپوليس اول ميشي،ولي آخرم بشي دوسِت داريم
|
|
|
|
|
 |
ice.plus  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 29 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 862 اعتبار کسب شده: 3601 محل سکونت: کاخ سفيد جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 01 اسفند 1386، ساعت 23:41 |
|
 |
4 ماه و 15 روز پيش |
|
|
| |
هي فلاني مايکروسافت شايد همين باشد!
هي فلاني مايکروسافت شايد همين باشد
يک فريب نسبتآ گنده
آن هم از دست رئيسي که جهانش را
جز براي پول و جز ثروت نميخواهد
من گمانم مايکروسافت بايد همين باشد
آه آه اما
اين طرفها هيچ کس اين را نميداند
يا که ميدانند اما…..خب نميدانند
يا که من اين را نميدانم
من نميدانم چرا ويندوزيان اين را نميدانند
من نميدانم چرا آنها
پستهي در بستهي کرموي پوکي را
بهتر از صد پستهي در باز لبخندان
دوست ميدارند؟
گرچه ميدانند، آخرش بايد
با دو تا چکش، يا چه ميدانم سه تا چکش
هي بيفتندي به جان پستهي در بستهي کرمو، تو بخوان ويندوز
گر چه آخر داخلش پوک است!
پس چرا از اولش آنها
پستهي در باز، بستهي کدباز، تو بخوان لينوکس
خب نميگيرند؟
من نميدانم چرا آنها نميدانند
دو سه جين پک از همين ويستا، تو بگو اصلش
مينيرزد اندکي حتي به قاب سيدي پارسيکس!
من نميدانم چرا آنها نميدانند، گر چه حق دارند
در حياط کوچک ويندوز
که کمي تا قسمتي همرنگ زندان است،
مردم آنجا آن سوي ديوار زندان را نميبينند
آن طرف که مثل يک دنياست،
آن طرف يعني: يک جهان باز بيديوار
آن طرف يعني جهان مردم کدباز
با عذرخواهي از روح مهدي اخوان ثالث به خاطر وارد کردن واژههاي قبيح ويندوز و مايکروسافت در شعر معظمشان!
نوشته شده در فوريه 18, 2008 توسط Ehsan Moslehi |
|
|
|
|
|
 |
ice.plus  پرچونه!!
 |
چهارشنبه 01 اسفند 1386، ساعت 23:42 |
|
 |
4 ماه و 15 روز پيش |
|
|
| |
الا يا ايهاالويندوز، تو را کردم چرا ولها؟
لينوکس آسان نمود اول ولي افتاد مشکلها
کد و کنسول و ترمينال، به عصر داس برگشتم
شبيه خر فرو رفتم، درون هجمهي گلها
محيط زشت کيدياي، کم از جينوم(گنوم) نميدارد
آئروهاي آن ويستا، چه ميکردند بر دلها
خوره گيمان ويندوزي، کجا دانند حال من؟
که نصب يک فيفا اينجا، ندارد سود و حاصلها
نميآپم وبلاگم، ز دست اين مودم نشناس
خوشا بر حال و احوال همان لينوکس غافلها
دبيان يا اوبونتو يا فدورا نسخهي ردهت
سر و ته از يه کرباسند، چو ميگويند عاقلها:
اگر حالي بسي خواهي، ز بيل غافل مشو حافظ
که ميگولند مغز ما، اوپن سورسان محفلها
منبع:نوشته شده در فوريه 16, 2008 توسط Ehsan Moslehi |
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |