| نویسنده |
پیغام |
مسافر  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 12 آبان 1382 مجموع ارسالها: 101 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 17 اسفند 1382، ساعت 9:10 |
|
 |
4 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
سلام به همه بچه ها
من دارم با ASP کار مي کنم اما DATA BASE ام SQL SERVER 2000 هست.
روي کامپيوتر خودم همه چيز درسته اما از يه کامپيوتر ديگه که به LOCALHOST خودم وصل ميشم هر جا ميرسه به پروسه اي که مرتبط هست با DB دچار مشکل ميشه و ERROR ميده. نمي دونم چيکار کنم. من با XP کار مي کنم. به نظرتون مشکل از کجاست آخه قبلا که DB ؛ ACCESS بود اين مشکل پيش نمي اومد. اگه کمکم کنيد خيلي ممنون ميشم.
لطفا اگه راهي بلديد هر چه زودتر خبر بديد.
در پناه حق باشيد. |
|
_________________ من از انسان سخن گفتم --- من از عاشق شدن گفتم
به من رندانه خنديدند --- مرا هرگز نفهميدند
|
|
|
|
|
 |
سيب  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 527 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 17 اسفند 1382، ساعت 14:23 |
|
 |
4 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
|
منظورت رو درست متوجه نمي شم. يعني برنامت روي کامپيوتر خودت درست کار ميکنه ولي وقتي از راه دور بهش وصل ميشي مشکل داره؟ |
|
_________________ By all means marry. If you get a good wife, you''ll be happy. If you get a bad one, you''ll become a philosopher
|
|
|
|
|
 |
مسافر  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 12 آبان 1382 مجموع ارسالها: 101 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 19 اسفند 1382، ساعت 16:31 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
با سلام
برنامه روي کامپيوتر خودم به خوبي اجرا ميشه اما اين يه سايته که قراره از ساير کامپيوتر ها بهش وصل شن، اما وقتي از کامپيوتر ديگه اي وصل ميشي مثلا صفحه login مياد اما وقتي submit ميکني که بايد بره تو db و جواب بده error ميده. |
|
|
|
|
|
|
 |
سيب  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 527 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 19 اسفند 1382، ساعت 16:46 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
من يه دفعه همچين مشکلي برام پيش اومد. علتشم اين بود که اسم سرور رو توي Conncetion String نوشته بودم localhost. وقتي که از راه دور بهش وصل مي شدن ديگه localhost درست نبود و بايد اسم سرور رو ميتوشتم. اما اين مشکل وقتي پيش مياد که برنامه و SQL Server روي دوتا کامپيوتر جداگانه نصب شده باشن. شايد مشکل تو هم همين باشه.
درضمن يه چيز ديگه. تو براي Upload کزدن database از چي استفاده ميکني؟ |
|
_________________ By all means marry. If you get a good wife, you''ll be happy. If you get a bad one, you''ll become a philosopher
|
|
|
|
|
 |
مسافر  بزنم به تخته!
 |
يکشنبه 24 اسفند 1382، ساعت 17:04 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
سلام
در واقع کامپيوتر من server هست و من يه سايت با asp نوشتم و از database هم sql srver 200 هستش. اما بالاخره قراره که user ها از ساير کامپيوتر ها به من وصل شن اما از کامپيوتر ديگه نميشه صفحات رو ديد. من براي اينکه مطمئن شم localhost ام درسته يه قسمت static بالاي صفحه اي که توش با db ارتباط برقرار کردم گذاشتم اما اون قسمت static رو نشون ميده و مشکل سر برقراري ارتباط با db هست. نميدونم چيکار کنم. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |