صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
sargolآفلاين
زبون بسته!
زبون بسته!

تاريخ عضويت: دوشنبه 29 بهمن 1386
مجموع ارسالها: 3
اعتبار کسب شده: 3000
ارسال دوشنبه 29 بهمن 1386، ساعت 20:19
 9 ماه و 17 روز پيش

[b]سلام من يه ترفند يا يه نرم افزاري مي خوام که بتونم desktop يه pc ديگه در شبکه را ببينم در ضمن بدون هيچ تغييري(حتي نصب نرم افزاري )در pc اوني که مي خوام به pc اش دسترسي پيدا کنم[/b]

1
0
1
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
حامدآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 08 فروردين 1385
مجموع ارسالها: 1240
جنسيت: مرد
ارسال دوشنبه 29 بهمن 1386، ساعت 23:38
 9 ماه و 17 روز پيش

مدير شبکه هستي؟
در چه حد دسترسي داري؟
هر دوتا کامپوتر تر يه شبکه هستند؟
توپولوژي شبکه چيه؟(البته خيلي شايد مهم نباشه!)
چرا مي خواي ببيني؟

1
1
0
مارمولکآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386
مجموع ارسالها: 840
اعتبار کسب شده: 8743
جنسيت: نامشخص
ارسال سه‌شنبه 30 بهمن 1386، ساعت 17:02
 9 ماه و 17 روز پيش

sargol نوشته بود:
[b]سلام من يه ترفند يا يه نرم افزاري مي خوام که بتونم desktop يه pc ديگه در شبکه را ببينم در ضمن بدون هيچ تغييري(حتي نصب نرم افزاري )در pc اوني که مي خوام به pc اش دسترسي پيدا کنم[/b]

تا اونجا که يادمه يه نرم افزار خوب که فکر کنم اسمش Net School هست که براي تدريس طراحي شده که استاد پشت مانيتور خودش درس ميداد و دانشجو ها مانيتور استاد رو ميديدن بعد استاد سوييچ ميکرد روي يه حالت که مانيتور هر کسي رو ميخواست ميتونست ببينه و اينطوري هيشکي نمي تونست مثلا بجاي حل مساله چت کنه ! من کرکش رو هم داشتم اما بايد روي همه سيستمها نصب بشه ....شرمنده!!!

يا يه نرم افزار هاي اسپاي که بايد رو سيستم طرف نصب کني تا برات هرچند دقيقه که خودت بگي از مانيتورش عکس بگيره ولي خب بازم بايد نصب کني ....شرمنده!

ساده ترين و کم هزينه ترين راه که به ذهنم ميرسه استفاده از ريموت دسکتاپ ويندوزه! که بايد روي اون سيستمي که قراره کنترلش کني Mr. Green Wink به سيستم خودت اين پرميشن رو بدي!! .... بازم شرمنده

اما يه راه ديگه هم هست که اگه واقعا نمي توني بري روي سيستمش چيزي نصب کني (احتمالا چون شبکه تون domain است و ادمين نيستي يا workgroup است و پسورد اون سيستم رو نداري ) ......که اين راه خيلي ساده است و احتياج به هيچ پسوردي نداره و لازم نيست چيزي رو سيستمش نصب کني :

يه آينه بخر و پشت سرش درست مقابل مانيتور بالاي ديوار با يه زاويه اي که بتوني ببينيش نصب کن !
يا اگه هر جفتتون توي يه اتاق نيستين بجاي اينه يه دوربين مخفي همون جا نصب کن ! Applause
Applause Applause Cool Cool Cool Mr. Green Mr. Green

1
1
0
sargolآفلاين
زبون بسته!
زبون بسته!

ارسال سه‌شنبه 30 بهمن 1386، ساعت 19:22
 9 ماه و 16 روز پيش

حامد نوشته بود:
مدير شبکه هستي؟
در چه حد دسترسي داري؟
هر دوتا کامپوتر تر يه شبکه هستند؟
توپولوژي شبکه چيه؟(البته خيلي شايد مهم نباشه!)
چرا مي خواي ببيني؟

دوتا pc توي يه شبکه هستند نه من مدير شبکه نيستم در ضمن اگه لازم ته نصب win server باشه مهم نيست ولي client نه

1
1
0
sargolآفلاين
زبون بسته!
زبون بسته!

ارسال سه‌شنبه 30 بهمن 1386، ساعت 19:24
 9 ماه و 16 روز پيش

مارمولک نوشته بود:
sargol نوشته بود:

تا اونجا که يادمه يه نرم افزار خوب که فکر کنم اسمش Net School هست که براي تدريس طراحي شده که استاد پشت مانيتور خودش درس ميداد و دانشجو ها مانيتور استاد رو ميديدن بعد استاد سوييچ ميکرد روي يه حالت که مانيتور هر کسي رو ميخواست ميتونست ببينه و اينطوري هيشکي نمي تونست مثلا بجاي حل مساله چت کنه ! من کرکش رو هم داشتم اما بايد روي همه سيستمها نصب بشه ....شرمنده!!!

يا يه نرم افزار هاي اسپاي که بايد رو سيستم طرف نصب کني تا برات هرچند دقيقه که خودت بگي از مانيتورش عکس بگيره ولي خب بازم بايد نصب کني ....شرمنده!

ساده ترين و کم هزينه ترين راه که به ذهنم ميرسه استفاده از ريموت دسکتاپ ويندوزه! که بايد روي اون سيستمي که قراره کنترلش کني Mr. Green Wink به سيستم خودت اين پرميشن رو بدي!! .... بازم شرمنده

اما يه راه ديگه هم هست که اگه واقعا نمي توني بري روي سيستمش چيزي نصب کني (احتمالا چون شبکه تون domain است و ادمين نيستي يا workgroup است و پسورد اون سيستم رو نداري ) ......که اين راه خيلي ساده است و احتياج به هيچ پسوردي نداره و لازم نيست چيزي رو سيستمش نصب کني :

يه آينه بخر و پشت سرش درست مقابل مانيتور بالاي ديوار با يه زاويه اي که بتوني ببينيش نصب کن !
يا اگه هر جفتتون توي يه اتاق نيستين بجاي اينه يه دوربين مخفي همون جا نصب کن ! Applause
Applause Applause Cool Cool Cool Mr. Green Mr. Green

مرسي چرا اين فکر به ذهن خودم نخورده بود Very Happy Very Happy

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است سرويسهاي شبکه هاي موبايل ايران
1
پاسخها: 1 بیننده: 120 نویسنده: اکتيو
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است گزارش يک شبکه ماهواره اي از مرگ يک روزنامه‌نگار در برره
1
پاسخها: 1 بیننده: 212 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است فيلم هاي مستند شبکه خبري الجزيره از ارتباط مجاهدين با صدام
1
پاسخها: 0 بیننده: 239 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است جزوه "شبکه هاي کامپيوتري"
1
پاسخها: 6 بیننده: 1083 نویسنده: غريب آشنا

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید