صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 5521
اعتبار کسب شده: 3549
جنسيت: مرد
ارسال شنبه 16 اسفند 1382، ساعت 22:13
 4 سال و 4 ماه پيش

محمدعلي ابطحي، معاون حقوقي و پارلماني رييس‌جمهور، در تازه‌ترين نوشته خود در سايت شخصي‌اش، اظهار کرده است که حتي خانم‌ها با ظاهر امروزي (بدحجاب) هم نگران شيوع فساد اخلاقي در جامعه و سلامت اخلاقي فرزندانشان هستند.

ابطحي نوشته است: چندي پيش، مشغول مصاحبه با يکي از خبرگزاري‌هاي غربي بودم که نماينده عالي‌رتبه‌اش به ايران آمده بود. خانمي هم به عنوان نماينده آن آژانس در تهران کار مي‌کرد و به عنوان مترجم نيز در آن جلسه آمده بود، طبعاً خيلي مرفه و خيلي هم امروزي. من داشتم مي‌گفتم که جهان کوچک شده، مرزها برداشته شده و کامپيوتر همه دنيا را (منجمله جوانان ايران را) زير چتر خود قرار داده و لذا نمي‌توان اين نسل را به عقب برگرداند. تصادفي سامان و نيما از يک جلسه همايش اينترنتي ديني برمي‌گشتند، گفتند که در اين جلسه، کارت‌هاي اينترنتي‌اي توزيع کرده‌اند که بالاي آن به عنوان تبليغ نوشته‌اند با فيلتر کامل! من دنبال مسأله را نگرفتم. يقين داشتيم که اين مسأله براي خبرنگاران غربي بي معناست. اما وقتي مصاحبه تمام شد، ديدم که خانم مترجم دنبال آدرس اين کارتها مي‌گردد. پرسيدم براي چه؟ گفت من به شدت دنبال اين کارت ها هستم که در اختيار فرزندانم قرار دهم تا خيالم از جاهايي که در اينترنت سر مي‌زنند، راحت باشد. باور کنيد. نه يک کلمه بيشتر نه يک کلمه کمتر!

يک بار ديگر در کتابفروشي بودم. دو پسر جوان به اتفاق مادرشان براي خريد کتاب آمده بودند. با لباس غيررسمي بودم. داشتم سر صندوق پول خريد کتابهاي خود را حساب مي‌کردم، در صف قبل از من اين خانواده بودند. جوان خانواده مرا شناخت. خيلي ابراز لطف مي‌کرد. روزهايي بود که خيلي دلمان خوش بود و مي‌گفتيم که اگر انتخابات به اين شکل باشد آن را برگزار نمي‌کنيم. قسم و آيه داد که مبادا عقب‌نشيني کنيد، تورو خدا به آقاي خاتمي بگوييد عقب‌نشيني نکند و از اين حرفها. بنده هم قول قطعي که نه، ما اصلاً اين انتخابات را برگزار نمي‌کنيم!! مادرشان که خانمي بود با قيافه کاملاً امروزي، به من گفت که خواهش مي‌کنم به حرف اين جوونا گوش نکنين. من مي‌ترسم درگيري پيش بياد و در کشور هرج و مرج شود. حالا که آنها کوتاه نمي‌آيند، شما کوتاه بياييد. اگر حکومت ساقط شود، نگران جريانات قبل از انقلاب هستم، موقعي که خانمه مي‌گفت خود ما دانشجو بوديم و نمي‌توانستيم حداقل اصول اخلاقي را در جامعه ببينيم، اگر چنين شود، اين فرزند من قرباني خواهد شد. هرچند من اصلاً اين جناح راست را قبول ندارم ولي نگذاريد که کشور به درگيري و هرج و مرج برسد. حسابي بين مادر و پسر دعوا سر گرفت. من يک جوري وساطت کردم. مسأله فيصله يافت.

اما توجه به اين دو ماجرا نشان مي‌دهد که حتي در بين کساني که ما گمان نمي‌برديم، کساني هستند که رفتار متفاوت دارند. و يا حداقل نگراني‌هاي متفاوتي دارند. توجه به اين واقعيت‌هاست که مي‌تواند شناخت کاملي از جامعه به ما بدهد.

http://www.baztab.com

من اين رو کاملاً قبول دارم. نميشه خيلي به ظاهر افراد اعتماد کرد. خيلي وقتها شخصيت آدمها با اون شخصيتي که ما از ظاهرشون برداشت مي کنيم خيلي فرق داره. البته معمولاً اين اشکال اونها نيست؛ اشکال از ماست که معيارهاي نامناسب يا غلطي در ذهنمون داريم. از اين مثالها تو جامعه زياد پيدا ميشه. مثلاً کافيه شبهاي احيا بعد از مراسم يه نگاهي به سر و وضع آدمهايي که از حسينيه ثارالله ميان بيرون بندازين. بعضيهاشون رو اگه بخوايم از رو قيافه شون نظر بديم، فکر مي کنيم اصلاً طرف نمي دونه خدا کيه و دين چيه! البته عکس اين قضيه هم وجود داره. يعني کم نيستن آدمهايي که تظاهر به دين داري مي کنن؛ ولي کارشون از همه خرابتره.

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
nashenas114
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

مجموع ارسالها: 150
اعتبار کسب شده: 106
ارسال يکشنبه 17 اسفند 1382، ساعت 12:43
 4 سال و 4 ماه پيش

السلام عليک يا اباعبدالله

به نظر من کليه افرادي که شما ميگوييد کساني هستند که هم خدا رو مي خوان هم خرما . به قول قران
افتومنون ببعض الکتاب و تکفرون ببعض
اند . اين که دلش نمي خواد بچه اش اينترنت آزاد داشته باشه به خاطر اينه که نمي خواد مشکلات حاصل از بي بند و باري در خونه اش باشه . نه اينکه چون خدا دوست نداره من هم دوست ندارم . بد نيست ادامه آيه رو هم بنويسم
فما جزا من يفعل ذلک الا خزي في الحياه الدنيا و يوم القيامه يردون الي اشد العذاب
آري کساني که اينجور مثل ما زندگي مي کنند نه دنيا دارند نه آخرت .
يا خدايا يا خرما!!!
Shame on you Shame on you Shame on you

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 5521
اعتبار کسب شده: 3549
جنسيت: مرد
ارسال دوشنبه 18 اسفند 1382، ساعت 10:16
 4 سال و 4 ماه پيش

nashenas114 نوشته بود:
به نظر من کليه افرادي که شما ميگوييد کساني هستند که هم خدا رو مي خوان هم خرما . به قول قران
افتومنون ببعض الکتاب و تکفرون ببعض
اند . اين که دلش نمي خواد بچه اش اينترنت آزاد داشته باشه به خاطر اينه که نمي خواد مشکلات حاصل از بي بند و باري در خونه اش باشه . نه اينکه چون خدا دوست نداره من هم دوست ندارم . بد نيست ادامه آيه رو هم بنويسم
فما جزا من يفعل ذلک الا خزي في الحياه الدنيا و يوم القيامه يردون الي اشد العذاب
آري کساني که اينجور مثل ما زندگي مي کنند نه دنيا دارند نه آخرت .
يا خدايا يا خرما!!!
Shame on you Shame on you Shame on you

خوب همه اصول اخلاقي براي جلوگيري از همين مشکلات هست ديگه! اين که کسي به اصول اخلاقي پايبند باشه، به هر دليل که باشه، خيلي خوبه. چه خودش به اين نتيجه رسيده باشه که تبعيت از اصول اخلاقي به نفع خودش، خانواده اش و اجتماع هست و چه به صرف اين که دستور خدا هست از اون تبعيت کنه. تازه، اگه تبعيت به صورت آگاهانه باشه و نه اطاعت کورکورانه، ارزشش خيلي بيشتره.
منظور من اين بود که از روي ظاهر افراد نميشه خيلي درست قضاوت کرد. اگر کسي به هر دليل نسبت به بعضي از احکام اسلام بي توجه هست، اما سعي مي کنه اصول اخلاقي رو رعايت کنه، نميشه اون شخص رو تکفير کرد که! بي توجهي به احکام اسلام بعضي وقتها تو يه مسائل ظاهري مثل عدم پايبندي به حجاب اسلامي جلوه پيدا مي کنه و خيلي وقتها هم تو مسائل ديگه اي مثل دروغ گفتن، غيبت کردن، دورويي، بدخلقي و ... جلوه گر ميشه که معمولاً اثرات زيان بارشون خيلي بيشتر از مسائل ظاهري هست. چه خوبه که علاوه بر توجه به مسائل ظاهري، به مسائل عميق تر هم توجه داشته باشيم.

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است وبلاگ آقاي محمد علي ابطحي
1
پاسخها: 13 بیننده: 819 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است گفت و گو با سيدمحمدعلي ابطحي
1
پاسخها: 4 بیننده: 331 نویسنده: s_mr66
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است منم محمدعلي ابطحي!
1
پاسخها: 5 بیننده: 538 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است روايت جوان آمريكايي از سفر حج
1
پاسخها: 29 بیننده: 706 نویسنده: سياسفيد

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید