| نویسنده |
پیغام |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3549 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 16 اسفند 1382، ساعت 22:13 |
|
 |
4 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
محمدعلي ابطحي، معاون حقوقي و پارلماني رييسجمهور، در تازهترين نوشته خود در سايت شخصياش، اظهار کرده است که حتي خانمها با ظاهر امروزي (بدحجاب) هم نگران شيوع فساد اخلاقي در جامعه و سلامت اخلاقي فرزندانشان هستند.
ابطحي نوشته است: چندي پيش، مشغول مصاحبه با يکي از خبرگزاريهاي غربي بودم که نماينده عاليرتبهاش به ايران آمده بود. خانمي هم به عنوان نماينده آن آژانس در تهران کار ميکرد و به عنوان مترجم نيز در آن جلسه آمده بود، طبعاً خيلي مرفه و خيلي هم امروزي. من داشتم ميگفتم که جهان کوچک شده، مرزها برداشته شده و کامپيوتر همه دنيا را (منجمله جوانان ايران را) زير چتر خود قرار داده و لذا نميتوان اين نسل را به عقب برگرداند. تصادفي سامان و نيما از يک جلسه همايش اينترنتي ديني برميگشتند، گفتند که در اين جلسه، کارتهاي اينترنتياي توزيع کردهاند که بالاي آن به عنوان تبليغ نوشتهاند با فيلتر کامل! من دنبال مسأله را نگرفتم. يقين داشتيم که اين مسأله براي خبرنگاران غربي بي معناست. اما وقتي مصاحبه تمام شد، ديدم که خانم مترجم دنبال آدرس اين کارتها ميگردد. پرسيدم براي چه؟ گفت من به شدت دنبال اين کارت ها هستم که در اختيار فرزندانم قرار دهم تا خيالم از جاهايي که در اينترنت سر ميزنند، راحت باشد. باور کنيد. نه يک کلمه بيشتر نه يک کلمه کمتر!
يک بار ديگر در کتابفروشي بودم. دو پسر جوان به اتفاق مادرشان براي خريد کتاب آمده بودند. با لباس غيررسمي بودم. داشتم سر صندوق پول خريد کتابهاي خود را حساب ميکردم، در صف قبل از من اين خانواده بودند. جوان خانواده مرا شناخت. خيلي ابراز لطف ميکرد. روزهايي بود که خيلي دلمان خوش بود و ميگفتيم که اگر انتخابات به اين شکل باشد آن را برگزار نميکنيم. قسم و آيه داد که مبادا عقبنشيني کنيد، تورو خدا به آقاي خاتمي بگوييد عقبنشيني نکند و از اين حرفها. بنده هم قول قطعي که نه، ما اصلاً اين انتخابات را برگزار نميکنيم!! مادرشان که خانمي بود با قيافه کاملاً امروزي، به من گفت که خواهش ميکنم به حرف اين جوونا گوش نکنين. من ميترسم درگيري پيش بياد و در کشور هرج و مرج شود. حالا که آنها کوتاه نميآيند، شما کوتاه بياييد. اگر حکومت ساقط شود، نگران جريانات قبل از انقلاب هستم، موقعي که خانمه ميگفت خود ما دانشجو بوديم و نميتوانستيم حداقل اصول اخلاقي را در جامعه ببينيم، اگر چنين شود، اين فرزند من قرباني خواهد شد. هرچند من اصلاً اين جناح راست را قبول ندارم ولي نگذاريد که کشور به درگيري و هرج و مرج برسد. حسابي بين مادر و پسر دعوا سر گرفت. من يک جوري وساطت کردم. مسأله فيصله يافت.
اما توجه به اين دو ماجرا نشان ميدهد که حتي در بين کساني که ما گمان نميبرديم، کساني هستند که رفتار متفاوت دارند. و يا حداقل نگرانيهاي متفاوتي دارند. توجه به اين واقعيتهاست که ميتواند شناخت کاملي از جامعه به ما بدهد.
http://www.baztab.com
من اين رو کاملاً قبول دارم. نميشه خيلي به ظاهر افراد اعتماد کرد. خيلي وقتها شخصيت آدمها با اون شخصيتي که ما از ظاهرشون برداشت مي کنيم خيلي فرق داره. البته معمولاً اين اشکال اونها نيست؛ اشکال از ماست که معيارهاي نامناسب يا غلطي در ذهنمون داريم. از اين مثالها تو جامعه زياد پيدا ميشه. مثلاً کافيه شبهاي احيا بعد از مراسم يه نگاهي به سر و وضع آدمهايي که از حسينيه ثارالله ميان بيرون بندازين. بعضيهاشون رو اگه بخوايم از رو قيافه شون نظر بديم، فکر مي کنيم اصلاً طرف نمي دونه خدا کيه و دين چيه! البته عکس اين قضيه هم وجود داره. يعني کم نيستن آدمهايي که تظاهر به دين داري مي کنن؛ ولي کارشون از همه خرابتره. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
nashenas114 بزنم به تخته!
مجموع ارسالها: 150 اعتبار کسب شده: 106 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 17 اسفند 1382، ساعت 12:43 |
|
 |
4 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3549 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 18 اسفند 1382، ساعت 10:16 |
|
 |
4 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |