صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 29 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 858
اعتبار کسب شده: 4456
جنسيت: مرد
ارسال چهارشنبه 24 بهمن 1386، ساعت 20:21
 3 ماه و 3 روز پيش

Image
اين از لينک ها با حجم تقريبا 300 مگابايتSadلينک ها مستقيم هست و رمز براي باز کردن فايل فشردهwww.pcseven.com)
http://gator162.hostgator.com/~martin/files/pcseven.Santori.part1.rar
http://gator162.hostgator.com/~martin/files/pcseven.Santori.part2.rar
http://gator162.hostgator.com/~martin/files/pcseven.Santori.part3.rar

اما در مورد فيلم:
Image
Image
Image
آفتاب: فيلم سينمايي سنتوري ساخته داريوش مهرجويي به اعتقاد بينندگان و دوستداران سينما اميد بخش ترين فيلم جشنواره امسال است. علي بلورچي فرزند حاج آقا بلورچي يکي از کسبه قديمي وصاحب نام صنف بلور و شيشه است. حاج آقا بلورچي که در زمان کودکي و نوجواني سختي هاي زيادي را متحمل شده است تحت تاثير عقده‌هاي آن دوران، پسرانش را آن طورکه خود مي خواهد تربيت مي‌کند. حامد پسر بزرگترحاج آقا از همان دوران مدرسه از درس محروم شده تا نزد پدر پادو باشد در نهايت ادامه دهنده راه او باشد. علي پسر دوم حاج آقا است که از بچگي با ساز کهنه اي که متعلق به دايي مرحومش بوده انس گرفته وقصد داشته تحصيلات خود را در رشته موسيقي ادامه دهد اما با مخالفت مادر مواجه شده وبه اجبار در رشته بازرگاني درس مي خواند.

علي عصيان زده از شرايط حاکم در خانه درس و خانه پدري را رها کرده و از خانواده جدا مي شود. علي به همراه دوستش "تمايل" يک گروه موسيقي تشکيل مي دهد و با اجرا در جشن ها و مناسبات مختلف گذران زندگي مي کند و به خاطر تبحرش در نواختن سنتور به علي سنتوري معروف مي شود. علي به تدريج در پي معاشرت با دوستان و کارهاي شبانه روزي هر از چند گاهي سراغ مواد مخدر ومشروب مي‌رود ولي اين استفاده تفنني از مواد مخدر به صورت عادت درمي‌آيد. طي مراسمي که اجراي موسيقي آن با علي سنتوري است دختري به نام هانيه مجذوب هنر علي شده و اين آشنايي به ازدواج آنها منجر مي شود. اين اتفاق‌ها براي مدت کوتاهي به زندگي علي نشاطي تازه مي بخشد و حتي او را تشويق به فعاليت بيشتر مي کند. علي که حالا زندگي مستقلي تشکيل داده کماکان به مصرف مواد مخدر ادامه مي دهد تا به خيال خود شرايط روحي اش را تقويت کند ولي پس از مدتي به خاطر اوضاع نامناسب مالي و رفتارهاي بي ثبات ناشي از مصرف مواد مخدر بين او وهانيه مشکلات زيادي پديد مي آيد تا اينکه هانيه به تنگ آمده و به قهر از خانه علي مي رود. علي که به خاطر آلوده شدن به مواد مخدر کمتر امکان کار برايش فراهم مي شود فرصتي مي يابد تا به همراه دوستش تمايل اجراي برنامه موسيقي يک مراسم عروسي را انجام دهد.

در اثناي عروسي و اجراي موسيقي ميان خانواده داماد و برخي از اقوام و آشنايان آنها که اختلاف فاميلي داشتند درگيري شديدي پيش مي‌آيد که منجر به زد‌ و خورد بين مهمانان مي شود و در اين بين وسايل و آلات موسيقي علي به کلي آسيب ديده و خود وي هم از ناحيه دست به شدت مضروب مي شود. آسيب ديدگي شديد علي و عدم توانايي او در ساز زدن تنها امکان پول درآوردن او را از بين مي برد. صاحب خانه هم عذر او را مي خواهد و علي با مقداري خرت و پرت، آواره وسرگردان شده وبالاخره درگوشه‌اي از يک پارک جنگلي چادر مي‌زند در اين دوران با بي خانمان‌ها و معتادان و محشور مي شود و چون درمانده و نيازمند است براي پول درآوردن به هر کاري تن مي دهد. زندگي درميان مشتي معتاد و آواره در حاشيه شهر علي را خموده‌تر شکسته‌تر و آلوده‌تر مي‌کند. يک شب که علي در ميان معتادان و بي خانمان ها مشغول ترياک‌کشي است و مي‌خواهد از اين طريق خاطرات تلخ گذشته را فراموش کند، ماموران نيروي انتظامي سر رسيده و همه آنان را دستگير مي کنند. علي به مرکز ترک اعتياد فرستاده مي شود و مسوولان اين مرکز متوجه اختلالات روحي او شده و سعي در برقراري ارتباط با علي از طريق روان درماني دارند محيط مناسب و شرايط درماني آنجا به علي کمک مي کند تا بهبودي نسبي بيابد تا اينکه با خريد يک سنتور توسط روان‌شناس مرکز براي علي، او فرصت و انگيزه‌اي مي يابد تا دوباره موسيقي را از سر بگيرد.

همين اشتياق موجب برقراري کلاس‌هاي آموزش سنتور به ساير معتادين توسط علي مي‌شود. حاج آقا بلورچي به همراه حامد به مرکز بازپروري مي‌رود تا به علي بگويد که از گذشته پشيمان شده و حاضر است پس از آزادي و ترک اعتياد علي همه امکاناتش را در اختيار او بگذارد ولي علي که ديگر معلم ويژه موسيقي براي ساير افراد درحال بازپروري به حساب مي‌آيد، مي‌گويد با اينکه مشکل اعتيادش حل شده و وضعيت جسماني کاملا مناسب وسالمي دارد و در عين حال که دوران محکوميتش به پايان رسيده ديگر حاضر نيست آنجا را ترک کند چون براي اولين بار احساس امنيت و آرامش مي‌کند و تازه خانه واقعي‌اش را يافته جايي که دور از هياهوي جامعه‌اي بي رحم مي تواند براي آدم‌هايي مثل خودش مفيد باشد و با نغمه سازش به آنها عشق و زندگي بدهد. در نهايت علي به همراه شاگردانش که از بيماران همان مرکزهستند، کنسرت کوچکي اجرا مي‌کنند، چشم علي به هانيه مي‌افتد که در بين جمعيت او را تشويق مي‌کند ولي در پايان خبري از هانيه نيست.

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال چهارشنبه 24 بهمن 1386، ساعت 23:08
 3 ماه و 3 روز پيش

خودم نشستم الان ديدم خيلي جالب بود به هر حال از اون "اسپارت ها را ملاقات کن" خيلي جالب تر بود و مسائل واقعي جامعه رو بيان مي کرد فقط حيف که من دوست دارم آخر فيلم هندي باشه همه به هم برسن اما اينطوري نشد d'oh!
کسي نميدونه چرا اين فيلم اجازه ي اکران نگرفته؟

1
1
0
itwmanآفلاين
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 16 آذر 1386
مجموع ارسالها: 158
اعتبار کسب شده: 1018
ارسال پنجشنبه 25 بهمن 1386، ساعت 1:58
 3 ماه و 3 روز پيش

اونقدر آلبوم هاي محسن چاوشي رو دزديدن و پخش کردن که بتده خدا قيده خوانندگي رو زد ، حالا ميخايد کاري کنين که

داريوش مهر جويي قيد فيلم ساختن رو بزنه ؟

من هرچيزي برعکس يک مسيحي هستم،

و بشردوستي در مقايسه با آن‌چه من باور دارم بي‌ارزش به‌نظر مي‌رسد.

من به‌جاي اين‌که اجازه بدهم به يک صليب ميخ‌کوب شوم، با هر سلاحي که دستم به آن برسد مي‌جنگم.

فرمانده چه

1
1
0
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال پنجشنبه 25 بهمن 1386، ساعت 2:13
 3 ماه و 3 روز پيش

itwman نوشته بود:
اونقدر آلبوم هاي محسن چاوشي رو دزديدن و پخش کردن که بتده خدا قيده خوانندگي رو زد ، حالا ميخايد کاري کنين که

به نظر شما فيلمي رو که تا حالا هيچ جا اجازه ي پخش نداشته و پخش نشده اون هم در حوالي جشنواره فجر امسال و بعد از اين که ميفهمند امسال هم حق شرکت در جشنواره رو ندارن چه کسي مي تونه در اينترنت پخش کنه بجز عوامل فيلم چه کسي اون رو در اختيار داره؟

1
1
0
rfj_b_kasآفلاين
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 23 مرداد 1386
مجموع ارسالها: 159
اعتبار کسب شده: 922
ارسال پنجشنبه 25 بهمن 1386، ساعت 11:47
 3 ماه و 3 روز پيش

وا لا راست مي گن

فيلمي که به خاطر شباهت با گذشته ي يکي از شخصيت هاي سياسي ما جلوشو مي گيرن و نمي زارن مردم اين جور فيلم ها رو ببينه ؟

بايد به هر طريقي پخش شه

يا حق

1
1
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 2981
اعتبار کسب شده: 2345
ارسال جمعه 26 بهمن 1386، ساعت 1:43
 3 ماه و 2 روز پيش

ديشب اين فيلم سنتوري رو ديدم. يکي از مزخرفترين فيلمهاي که تو عمرم ديدم! فيلم هندي با صداي فارسي! Very Happy بد ترين بازي ممکن از يک هنر پيش نقش اول زن! تمام صحبتها کليشه و شعار. از نظر سينمايي و فيلمسازي در رده فيلمهاي دست پانزدهم هاليوود. من هر از چند سال يه فيلم ايراني ميبينم. خوشبختانه به نظر ميرسه که هيچ چيزي رو از دست ندادم! Razz

نکته تکميلي: يکي از بهترين فيلمهاي سال 2007 فيلم American Gangster هست يه فيلم خيلي جالب ديگه هم The Tailor of Panama با بازي Pierce Brosnan هست (2001). به نظرم بهتره آقاي مهرجويي اينهارو نگاه کنن و ياد بگيرن فيلسازي يعني چي! Angel

Image

1
1
0
itwmanآفلاين
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 16 آذر 1386
مجموع ارسالها: 158
اعتبار کسب شده: 1018
ارسال جمعه 26 بهمن 1386، ساعت 4:19
 3 ماه و 2 روز پيش

ice.plus نوشته بود:
itwman نوشته بود:

به نظر شما فيلمي رو که تا حالا هيچ جا اجازه ي پخش نداشته و پخش نشده اون هم در حوالي جشنواره فجر امسال و بعد از اين که ميفهمند امسال هم حق شرکت در جشنواره رو ندارن چه کسي مي تونه در اينترنت پخش کنه بجز عوامل فيلم چه کسي اون رو در اختيار داره؟

همونطور که فيلمايي مثلهاخراجي ها و .... قبل از اکران پخش شدند...

من هرچيزي برعکس يک مسيحي هستم،

و بشردوستي در مقايسه با آن‌چه من باور دارم بي‌ارزش به‌نظر مي‌رسد.

من به‌جاي اين‌که اجازه بدهم به يک صليب ميخ‌کوب شوم، با هر سلاحي که دستم به آن برسد مي‌جنگم.

فرمانده چه

1
1
0
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال جمعه 26 بهمن 1386، ساعت 13:56
 3 ماه و 2 روز پيش

itwman نوشته بود:
ice.plus نوشته بود:
itwman نوشته بود:

همونطور که فيلمايي مثلهاخراجي ها و .... قبل از اکران پخش شدند...

اما تا اونجايي که حافظه ي من ياري ميکنه اخراجيها تا 3 هفته بعد از اين که روي پرده رفت پخش نشد وقتي هم فيلمي 2-3 هفته اکران بشه طبيعي هست که از يک جايي درج کنه هر فيلمي که پخش شده لا اقل 4-5 روز اکران شده بوده اين پديده در خارج از کشور هم طبيعي هست مثال علنيش همين Meet the Spartans فکر نميکنم 1 هفته بيشتر از اکرانش گذشته بود که براي دانلود به اينترنت راه پيدا کرد
_____
آخرين خبري که خوندم اين بوده که فيلم سنتوري (اين نسخه اي که پخش شده در اينترنت ) از سينمايي در آرژانتين که اين فيلم اکران ميشده ظبط* شده

*گفتم حالا وحيد مياد کل اين متن رو ميخونه به اميد يک غلط املايي نا اميد نشه!!

1
1
0
وحيدآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 13 شهريور 1386
مجموع ارسالها: 746
اعتبار کسب شده: 7995
ارسال جمعه 26 بهمن 1386، ساعت 17:17
 3 ماه و 2 روز پيش

ice.plus نوشته بود:
اما تا اونجايي که حافظه ي من ياري ميکنه اخراجيها تا 3 هفته بعد از اين که روي پرده رفت پخش نشد وقتي هم فيلمي 2-3 هفته اکران بشه طبيعي هست که از يک جايي درج کنه هر فيلمي که پخش شده لا اقل 4-5 روز اکران شده بوده اين پديده در خارج از کشور هم طبيعي هست مثال علنيش همين Meet the Spartans فکر نميکنم 1 هفته بيشتر از اکرانش گذشته بود که براي دانلود به اينترنت راه پيدا کرد
_____
آخرين خبري که خوندم اين بوده که فيلم سنتوري (اين نسخه اي که پخش شده در اينترنت ) از سينمايي در آرژانتين که اين فيلم اکران ميشده ظبط* شده

ممنون از دوستان که ما رو نااميد نمي کنن! منظور يخ مثبت همون "درز کنه" هست که به معني "رخنه کردن" به کار مي ره. Wink

توي روزنامه اعتماد مورخ پنجشنبه 25 بهمن مي خوندم که داريوش مهرجويي از انتشار فيلمش قبل از اکران رسمي شاکي بود و درخواست کرده بود هر چه زودتر مجوز اکران عمومي اون صادر بشه.

1
1
0
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال جمعه 26 بهمن 1386، ساعت 19:11
 3 ماه و 1 روز پيش

وحيد نوشته بود:
ice.plus نوشته بود:
_____

ممنون از دوستان که ما رو نااميد نمي کنن! منظور يخ مثبت همون "درز کنه" هست که به معني "رخنه کردن" به کار مي ره. Wink

توي روزنامه اعتماد مورخ پنجشنبه 25 بهمن مي خوندم که داريوش مهرجويي از انتشار فيلمش قبل از اکران رسمي شاکي بود و درخواست کرده بود هر چه زودتر مجوز اکران عمومي اون صادر بشه.

ديگه همه ي غلط ها رو که نميگم يکيشم خودت بايد پيدا کني مبادا کارت لوث بشه!

1
1
0
شازده کوچولوآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385
مجموع ارسالها: 951
اعتبار کسب شده: 6183
ارسال شنبه 27 بهمن 1386، ساعت 2:53
 3 ماه و 1 روز پيش

Omid نوشته بود:
ديشب اين فيلم سنتوري رو ديدم. يکي از مزخرفترين فيلمهاي که تو عمرم ديدم! فيلم هندي با صداي فارسي! Very Happy بد ترين بازي ممکن از يک هنر پيش نقش اول زن! تمام صحبتها کليشه و شعار. از نظر سينمايي و فيلمسازي در رده فيلمهاي دست پانزدهم هاليوود. من هر از چند سال يه فيلم ايراني ميبينم. خوشبختانه به نظر ميرسه که هيچ چيزي رو از دست ندادم! Razz

نکته تکميلي: يکي از بهترين فيلمهاي سال 2007 فيلم American Gangster هست يه فيلم خيلي جالب ديگه هم The Tailor of Panama با بازي Pierce Brosnan هست (2001). به نظرم بهتره آقاي مهرجويي اينهارو نگاه کنن و ياد بگيرن فيلسازي يعني چي! Angel

Image

اميدم!

من حتي تعجب کردم که تهيه کننده به چه اميدي پول اين فيلم رو داده. تمام اين فيلم توسط کسايي ساخته شده که واقعا عاشق سينما هستن. اين فيلم از نظر من يک در ميليارد هم شانس اکران و کسب درآمد کافي نداره. امکان نداره اجازه بدن که اکران بشه.

ممکنه به نظر فيلم هندي بياد. اما واقعيت جامعه ماست.
اگه هزينه‌اي که براي ساخت اون فيلمهايي رو که گفتي بذاري رو هم ميتوني هزينه دهها فيلم ايراني رو پرداخت کني.
(حالا به ممد خودتون گير دادي به ما ربطي نداشت. Mr. Green برو بچ سينما رو بيخيال شو جون ما)

3
3
0
مسافر کويرآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383
مجموع ارسالها: 1750
اعتبار کسب شده: 5298
ارسال جمعه 03 اسفند 1386، ساعت 14:39
 2 ماه و 25 روز پيش

3-4 روز پيش روزنامه اعتماد ملي با ايده ي حمايت مردمي از فيلم سنتوري شماره حساب تهيه کننده و کارگردان اين فيلم رو اعلام کرد و از کساني که اين فيلم رو به صورت غير مجاز تهيه کردند خواست که پول بليط خود را به اين حساب واريز کنند:

شماره حساب: 0116407795 بانک تجارت شعبه چهار راه پارک کد 032 به نام فرامرز فرازمند و داريوش مهرجويي

2
2
0
وحيدآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 13 شهريور 1386
مجموع ارسالها: 746
اعتبار کسب شده: 7995
ارسال جمعه 03 اسفند 1386، ساعت 19:20
 2 ماه و 24 روز پيش

مسافر کوير نوشته بود:
3-4 روز پيش روزنامه اعتماد ملي با ايده ي حمايت مردمي از فيلم سنتوري شماره حساب تهيه کننده و کارگردان اين فيلم رو اعلام کرد و از کساني که اين فيلم رو به صورت غير مجاز تهيه کردند خواست که پول بليط خود را به اين حساب واريز کنند:

شماره حساب: 0116407795 بانک تجارت شعبه چهار راه پارک کد 032 به نام فرامرز فرازمند و داريوش مهرجويي

ايده جالبي بوده. اگه از اين ايده استقبال بشه، هم اين فيلم که اين همه براش خرج شده و زحمت کشيده شده بي مخاطب نمي مونه و هم از لحاظ مالي به دست اندر کارانش ضرر وارد نمي شه. البته متأسفانه بعيده چنين ايده هايي در جو فعلي جامعه چندان جواب بده.

1
1
0
مسافر کويرآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383
مجموع ارسالها: 1750
اعتبار کسب شده: 5298
ارسال شنبه 04 اسفند 1386، ساعت 8:54
 2 ماه و 24 روز پيش

البته نبايد اينجوري برداشت بشه که ما ميتونيم با خيال راحت اين فيلم رو تهيه کنيم بعد بيايم پولش رو به اين حساب واريز کنيم. Shame on you بلکه اين شماره حساب مربوط به کساني هست که تا حالا فيلم رو تهيه و مشاهده کردند.
اونايي که هنوز فيلم رو نديدند , لطفا دست نگه دارند تا مشخص بشه که آيا اين فيلم مجوز اکران ميگيره يا خير.

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است اگر مهران مديري سازنده فيلم هاي جهان بود!
2
پاسخها: 8 بیننده: 772 نویسنده: honey
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است دانلود کن!
5
پاسخها: 200 بیننده: 8389 نویسنده: sunson
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است دانلود آلبوم رازگشا از عليرضا افتخاري
1
پاسخها: 13 بیننده: 3936 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است دانلود کردن يک پوشه از يک سايت اينترنتي
2
پاسخها: 12 بیننده: 632 نویسنده: وحيد

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید