| نویسنده |
پیغام |
rAMa  زبون بسته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 04 بهمن 1386 مجموع ارسالها: 7 اعتبار کسب شده: 88 محل سکونت: اليگودرز جنسيت: مرد |
 |
جمعه 19 بهمن 1386، ساعت 2:01 |
|
 |
3 ماه و 8 روز پيش |
|
|
| |
بسم الله الرحمن الرحيم
با سلام و با عرض تبريک فرارسيدن دهه فجـــــرخدمت شما 3 روز يک نامه در وب بود شما دانشجويان آبرو وحيصيت يک دانشجو رو زير سوال قرار داديد..
در همان پست اول گفتم که اين يه وبه واسه حرف و نظرات شما دانشجويان درد و دل شما دانشجويان و.خبرهايي از دانشگاه اليگودرز...
تا اينکه يکي از دوستان به من ايميل داد وخواستار قرار دادن نامه ايشان در اين وب بودن منم اين کار رو انجام دادم.و به قول خودم که فقط 3 روز در وبم قرار دهم عمل کردم.اما بيشترين ضرر رو خودم کردم اولا.خيلي ها به من توحين کردن.اينو ناديده مي گيرم و به فکرشم نيستم.اما از اينکه من به مدير گروه محترم خودم يعني استادسعيد منش توحين کنم اصلا براي من قابل قبول نيست.اين وب حدود يک سال نيمي هست که فعال هست کساني که مرتب به اين وب سر مي زنند شاهد هستند که من بارها از جناب سعيد منش حمايت کردم .حتي به خاطر چاپ يکي از مقالات ايشان در روز نامه هاي بين المللي امريکا تبريک گفتـــــيم..حالا شما قضاوت کنيد ما قصد توهين به استاد محترم خود را داريم...استادي که در همان ترم اول به من 2 واحد بيشتر از ديگر دانشجويان دانشگاه دادن.
يا اينکه من قصد سوال بردن محيط دانشگاه اليگودرز رو دارم ..نه..ما فقط قصد پيشرفت دانشگاه وشهرمان را خواستاريم.شهري که امسال به عنوان شهرستان چهارم لرستان دارن تلقي مي پندارنش. .ماشاهد اين هستيم که ديگر دانشگا هاي استان لرستان در ترم جديد هم رشته اضافه کنند وهم ساختمان آموزشي.در حالي که دانشگاه ما .......
در حيطه کاري بايد ببينند نظرات دانشجويان نسبت به پيشرفت دانشگاه چيست.
امادر يکي از نظرات من مشاهد کردم که دانشجويان به نحوه نمره دادن استادان اعتراض دارن اما
بحث استاد ونمره بحثي ديگر است که بعددا به آن اشاره ميکنم..
افتتاح خوابگاه دانشجويي دانشگاه آزاد اليگودرز
خبرگزاري دانشجويان اليگودرز- منطقه لرستان
همزمان با دهه فجر پروژه خوابگاه دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي اليگودرز به بهره برداري رسيد .
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)منطقه لرستان ، وبه نقل از روابط عمومي دانشگاه آزاد اليگودرز
اين پروژه با مساحت 7 هزارو500 متر مربع وزير بناي 5 هزار و500 متر مربع در سه طبقه به اجرا رفته است .
گفتني است ظرفيت اين خوابگاه 600 نفر است که با اعتباري بالغ بر يک ميليارد و300 ميليون تومان به بهره برداري رسيده است .
لازم به ذکر است در حال حاضر 4 هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اليگودرز مشغول به تحصيل هستند
http://univeraligodarz.parsiblog.com/ |
|
|
|
|
|
|
 |
pantea  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1207 اعتبار کسب شده: 2377 محل سکونت: سن: 24 جنسيت: زن |
 |
جمعه 19 بهمن 1386، ساعت 2:33 |
|
 |
3 ماه و 8 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |