صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
rAMaآفلاين
زبون بسته!
زبون بسته!

تاريخ عضويت: پنجشنبه 04 بهمن 1386
مجموع ارسالها: 7
اعتبار کسب شده: 88
جنسيت: مرد
ارسال جمعه 19 بهمن 1386، ساعت 2:01
 3 ماه و 8 روز پيش

بسم الله الرحمن الرحيم

با سلام و با عرض تبريک فرارسيدن دهه فجـــــرخدمت شما 3 روز يک نامه در وب بود شما دانشجويان آبرو وحيصيت يک دانشجو رو زير سوال قرار داديد..

در همان پست اول گفتم که اين يه وبه واسه حرف و نظرات شما دانشجويان درد و دل شما دانشجويان و.خبرهايي از دانشگاه اليگودرز...

تا اينکه يکي از دوستان به من ايميل داد وخواستار قرار دادن نامه ايشان در اين وب بودن منم اين کار رو انجام دادم.و به قول خودم که فقط 3 روز در وبم قرار دهم عمل کردم.اما بيشترين ضرر رو خودم کردم اولا.خيلي ها به من توحين کردن.اينو ناديده مي گيرم و به فکرشم نيستم.اما از اينکه من به مدير گروه محترم خودم يعني استادسعيد منش توحين کنم اصلا براي من قابل قبول نيست.اين وب حدود يک سال نيمي هست که فعال هست کساني که مرتب به اين وب سر مي زنند شاهد هستند که من بارها از جناب سعيد منش حمايت کردم .حتي به خاطر چاپ يکي از مقالات ايشان در روز نامه هاي بين المللي امريکا تبريک گفتـــــيم..حالا شما قضاوت کنيد ما قصد توهين به استاد محترم خود را داريم...استادي که در همان ترم اول به من 2 واحد بيشتر از ديگر دانشجويان دانشگاه دادن.

يا اينکه من قصد سوال بردن محيط دانشگاه اليگودرز رو دارم ..نه..ما فقط قصد پيشرفت دانشگاه وشهرمان را خواستاريم.شهري که امسال به عنوان شهرستان چهارم لرستان دارن تلقي مي پندارنش. .ماشاهد اين هستيم که ديگر دانشگا هاي استان لرستان در ترم جديد هم رشته اضافه کنند وهم ساختمان آموزشي.در حالي که دانشگاه ما .......

در حيطه کاري بايد ببينند نظرات دانشجويان نسبت به پيشرفت دانشگاه چيست.

امادر يکي از نظرات من مشاهد کردم که دانشجويان به نحوه نمره دادن استادان اعتراض دارن اما

بحث استاد ونمره بحثي ديگر است که بعددا به آن اشاره ميکنم..

افتتاح خوابگاه دانشجويي دانشگاه آزاد اليگودرز

خبرگزاري دانشجويان اليگودرز- منطقه لرستان
همزمان با دهه فجر پروژه خوابگاه دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي اليگودرز به بهره برداري رسيد .
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)منطقه لرستان ، وبه نقل از روابط عمومي دانشگاه آزاد اليگودرز

اين پروژه با مساحت 7 هزارو500 متر مربع وزير بناي 5 هزار و500 متر مربع در سه طبقه به اجرا رفته است .
گفتني است ظرفيت اين خوابگاه 600 نفر است که با اعتباري بالغ بر يک ميليارد و300 ميليون تومان به بهره برداري رسيده است .
لازم به ذکر است در حال حاضر 4 هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اليگودرز مشغول به تحصيل هستند

http://univeraligodarz.parsiblog.com/

1
-1
2
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
panteaآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 1207
اعتبار کسب شده: 2377
جنسيت: زن
ارسال جمعه 19 بهمن 1386، ساعت 2:33
 3 ماه و 8 روز پيش

نقل قول:
اولا.خيلي ها به من توحين کردن.اينو ناديده مي گيرم و به فکرشم نيستم.اما از اينکه من به مدير گروه محترم خودم يعني استادسعيد منش توحين کنم

Shame on you نکن آقا! نکن! هرگز در زندگي به کسي توحين نکن!
ستاد مبارزه با بي سوادي و نهضت گير وسط معرکه!در تالار Razz Mr. Green Anxious

منبع:خدا بيامرز شهيد زنده وحيد غريب آشنا Whistle

2
1
1
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است عکسهاي جشن معارفه دانشجويان ورودي 82
1
پاسخها: 4 بیننده: 352 نویسنده: غريب آشنا
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است عرضه سي دي نانو تکنولوژي در بين دانشجويان سراسر کشور
1
پاسخها: 0 بیننده: 531 نویسنده: deziran
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است مسابقات قويترين دانشجويان خوابگاه!
1
پاسخها: 7 بیننده: 366 نویسنده: عبود
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است مراسم افطاري دانشجويان بخش کامپيوتر
1
پاسخها: 9 بیننده: 631 نویسنده: غريب آشنا

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید