| نویسنده |
پیغام |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 18 بهمن 1386، ساعت 18:51 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 858 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 19 بهمن 1386، ساعت 1:37 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
تا اونجايي که من مي دونم اين اظهار نظر جديدي از ايشون نيست و سالها پيش اين اظهار نظر رو کردن. در مورد درستي يا نادرستيش هم بنده چون تخصصي ندارم، نمي تونم اظهار کنم. البته قاعدتاً اين عقيده ايشون با برداشتي که ما از قرآن داريم، متفاوته؛ ولي نکته اي که به نظرم نبايد از اون چشم پوشي کرد اينه که در مورد همچين اظهار نظري از کسي مثل دکتر سروش دو احتمال وجود داره:
1- دکتر سروش با اطلاع از نادرستي اين ادعا و با غرض ورزي همچين اظهار نظري کرده و سوء نيت داشته.
با توجه به سوابق دکتر سروش، شخصاً اين احتمال رو خيلي ضعيف مي دونم.
2- دکتر سروش در نتيجه تحقيقات و مطالعاتش به اين نتيجه رسيده.
فکر مي کنم اين احتمال خيلي قوي تر باشه. صرف نظر از اين که از ديد ما اين اظهار نظر چقدر درسته، چون از سوي کسي مثل دکتر سروش مطرح شده، مسلماً جاي بحث و تحقيق و بررسي زيادي داره و به همين راحتي نمي شه در موردش حکم صادر کرد. |
|
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1952 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
جمعه 24 اسفند 1386، ساعت 18:53 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3513 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: My home سن: 37 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 24 اسفند 1386، ساعت 19:37 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
Religious belief is like a house made of playing cards. The whole structure will collapse if you pull one card out. In a few years, Soroosh's life will have the same ending as Ahmad Kasravi. This will solve the problem.
|
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1148 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
شنبه 25 اسفند 1386، ساعت 17:33 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| وحيد نوشته بود: |
تا اونجايي که من مي دونم اين اظهار نظر جديدي از ايشون نيست و سالها پيش اين اظهار نظر رو کردن. در مورد درستي يا نادرستيش هم بنده چون تخصصي ندارم، نمي تونم اظهار کنم. البته قاعدتاً اين عقيده ايشون با برداشتي که ما از قرآن داريم، متفاوته؛ ولي نکته اي که به نظرم نبايد از اون چشم پوشي کرد اينه که در مورد همچين اظهار نظري از کسي مثل دکتر سروش دو احتمال وجود داره:
1- دکتر سروش با اطلاع از نادرستي اين ادعا و با غرض ورزي همچين اظهار نظري کرده و سوء نيت داشته.
فکر مي کنم اين احتمال خيلي قوي تر باشه. صرف نظر از اين که از ديد ما اين اظهار نظر چقدر درسته، چون از سوي کسي مثل دکتر سروش مطرح شده، مسلماً جاي بحث و تحقيق و بررسي زيادي داره و به همين راحتي نمي شه در موردش حکم صادر کرد. |
وحيد جان!
حواست باشه که هيچ کس برات بت نشه.
چون ممکنه بت آدم بت پرست بشه.
و سروش براي خيلي ها بت شده بود.
پاسخ تمامي ادعاهاي سروش تو خود قرآن هست.
کافيه يکبار کامل قرآن رو بخوني.
يا حتي کامل هم نه؛ از نرم افزار استفاده کن و دنبال کلمات "قرآن"؛ "فرقان"؛ "ذکر"، "رسول" و "کتاب" جستجو کن و ببين چي نوشته. شايد بيش از 20 آيه به ادعاي بشري بودن قرآن پاسخ داده اند.
اينکه قرآن از جانب پيامبر هست و يا کلام پيامبر هست و يا پيامبر نقش اساسي (تأثيرگذار-تغيير دهنده) در کلام قرآن داشته؛ با محکمات قرآن که در بسياري جاها تکرار شده متناقض هست.
و تنها راه رفع اين تناقض کذاب خوندن محمد امين هست.
کاش سروش شهامت Omid رو داشت. |
|
_________________ علي يارت
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 858 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 25 اسفند 1386، ساعت 19:32 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| اکتيو نوشته بود: |
وحيد جان!
يا حتي کامل هم نه؛ از نرم افزار استفاده کن و دنبال کلمات "قرآن"؛ "فرقان"؛ "ذکر"، "رسول" و "کتاب" جستجو کن و ببين چي نوشته. شايد بيش از 20 آيه به ادعاي بشري بودن قرآن پاسخ داده اند.
اينکه قرآن از جانب پيامبر هست و يا کلام پيامبر هست و يا پيامبر نقش اساسي (تأثيرگذار-تغيير دهنده) در کلام قرآن داشته؛ با محکمات قرآن که در بسياري جاها تکرار شده متناقض هست.
کاش سروش شهامت Omid رو داشت. |
دکتر سروش به هيچ وجه واسه من بت نيست. اصلاً شناخت درستي روش ندارم که بخوام طرفدارش باشم يا مخالفش. اون آياتي که من و شما و ديگران مي دونيم که توي قرآن اومده و ما ازش اين تفسير رو مي کنيم که قرآن مستقيماً کلام خداست، قطعاً کسي مثل دکتر سروش هم ديده و خونده و تفسير کرده. بدم نمياد بدونم تفسير اون از اين آيات چيه و با نظريه اش چقدر تطابق داره. در هر صورت فکر مي کنم کسي در حد و اندازه دکتر سروش براي اين سؤال جوابهاي در حد نام دکتر سروش داشته باشه و به نظرم نمياد با استدلالات ساده اي که در حد کتاب تعليمات ديني مدارس راهنمايي هست بشه نظريه دکتر سروش رو رد کرد. فکر مي کنم اين نظريه بايد خارج از جو احساسي در يک فضاي علمي بررسي بشه. |
|
|
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 848 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 26 اسفند 1386، ساعت 10:52 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
[quote="اکتيو"]
|
اکتيو جان هرچند که من براي پيامبر احترام خاصي قائلم و کلا معتقدم هرکسي که تونسته اسمش رو در تاريخ ماندگار کنه
آدم با جربزه اي بوده که مثل خيلي از مردم عادي نيومده که زندگي کنه و بميره و کسي نشناسدش و اين قابل تقديره
اما از ديدگاه يه آدم بي طرف که بخواد نظر بده سوال من اينه:
اگه سروش واسه کسي بت شده
تو هم که محمد امين برات بت شده!!!!!!!!!!!!! اينطور نيست؟؟؟؟؟
پي نوشت: بازم ميگم من خودم پيامبر رو دوست دارم و احترام بهش ميزارم |
|
_________________ آره وضع تالار خوبه و اکثر کاربراى اسپمر هم گم و گور شدن.
نظرم عوض شد : از مارمولک بازي خوشم مياد!
|
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1148 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 26 اسفند 1386، ساعت 23:23 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| اکتيو نوشته بود: |
|
اکتيو جان هرچند که من براي پيامبر احترام خاصي قائلم و کلا معتقدم هرکسي که تونسته اسمش رو در تاريخ ماندگار کنه
آدم با جربزه اي بوده که مثل خيلي از مردم عادي نيومده که زندگي کنه و بميره و کسي نشناسدش و اين قابل تقديره
اما از ديدگاه يه آدم بي طرف که بخواد نظر بده سوال من اينه:
اگه سروش واسه کسي بت شده
تو هم که محمد امين برات بت شده!!!!!!!!!!!!! اينطور نيست؟؟؟؟؟
پي نوشت: بازم ميگم من خودم پيامبر رو دوست دارم و احترام بهش ميزارم |
محمد امين براي من بت نشده.
کسي بوده که خدا او رو ساخته؛ همين.
بهتر از من بوده؛ پس دنبال او ميرم.
ثابت کنيد سروش يا هر کس ديگه اي بهتر از اونه؛ تا دنبالش برم.
حتي اگر ثابت کنيد کسي از من بهتره؛ سعي مي کنم ازش ياد بگيرم. |
|
_________________ علي يارت
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1230 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: هيدالو سن: 28 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 27 اسفند 1386، ساعت 17:31 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
ثابت کن که حضرت محمد از خودت بهتر و بالاتر بوده.
اصلا همه اينها رو ول کن. ثابت کن که اولين پيامبر (و اولين انسان) از تو يا من بهتر بوده.
---------------------------------------------------------------
پي نوشت: شک در منشا آسماني قرآن چيز تازهاي نيست و دکتر سروش هم نه اولين فرد و نه معروفترين فرد مطرح کننده اين بحثه، بلکه جديدترين اونهاست. |
|
_________________ هيچ وقت نبايد به حرف گلها گوش داد. گل را فقط بايد بوئيد و تماشا کرد. گلِ من تمامِ اخترکم را معطر ميکرد گيرم من بلد نبودم چهجوري از آن لذت ببرم.
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنت اگزوپري)
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3513 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: My home سن: 37 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 27 اسفند 1386، ساعت 19:33 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
اکتيو و شازده کوچولو:
در منطق و همينطور درحقوق هر کس که يک ادعايي رو مطرح ميکنه بايد خودش براي اثبات اون ادعا دليل بياره. اين که يه نفر يه چيزي رو ادعا کنه بعد به جاي اثبات کردن حرفش، به ديگران بگه که اگه قبول نداريد خلافه ادعاي منو ثابت کنيد سفسطه محسوب ميشه . اين يکي از اصول اساسي منطق هست و در انگليسي به اين شکل بيان ميشه:
The burden of proof is always on the person making an assertion
حالا لطفا بحثتون رو به طور منطقي ادمه بديد. اگر براي ادعا يا اعتقاد خودتون دليلي نداريد راحت بگيد من اين طور معتقدم. لازم نيست دلايل بي سرو ته بيياريد. |
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1230 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: هيدالو سن: 28 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 28 اسفند 1386، ساعت 15:00 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
 |
چهارشنبه 29 اسفند 1386، ساعت 21:41 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| شازده کوچولو نوشته بود: |
| ... اما دلايلي که باعث شده من معتقد باشم که حضرت آدم که اولين انسان و اولين پيامبر بوده (و گفته ميشه که همه پيامبرها معصوم از گناه هستن) از من بهتر و بالاتر نيست رو اينجا مينويسم. اما نميدونم اين اسمش اثبات عقلي هست يا نه. اما همه چيزهايي که بهش استناد ميکنم از خود قرآنه تا کسي نتونه زيرش بزنه. اگه تونستم بعدا آيات مربوطه رو هم براتون ميذارم.... |
با توجه به اين که خودت پايه قرآن رو براي بحث در نظر گرفتي، بنده هم حاضرم بر همين پايه باهات بحث کنم. تو ادعا مي کني که از حضرت آدم بهتر و بالاتري و بنده سعي مي کنم اثبات کنم که همچين ادعايي نمي توني بکني.
بر پايه آيات قرآن حضرت آدم دچار يک لغزش (يا گناه يا اشتباه يا ترک اولي) شد و بعد هم توبه کرد و توبه اش پذيرفته شد. با اين اوصاف حضرت آدم رو بهشتي مي دوني يا جهنمي؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
چهارشنبه 29 اسفند 1386، ساعت 22:27 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
مگه من صاحب بهشت و جهنمم که بگم بهشتيه يا جهنمي. هرکسي که بهشت و جهنم رو ساخته هرکي رو که خواست ميبره بهشت هر کسي رو هم که خواست ميبره جهنم.
شما اين رو ثابت کن که حضرت آدم گناه نکرده بود. اون هم توي بهشت. جايي که فقط زن خودش بوده. و اينکه خود خداوند مستقيما -و بدون واسطه چندين فرشته و انسان و چندين قرن- بهش دستور داده که از ميوه ممنوعه نخوره.
من نميگم کي بخشيده ميشه و کي نميشه. سوال اينه که کي گناه کوچکتري انجام داده.
من از باغ بهشت دزدي نکردم. |
|
_________________ هيچ وقت نبايد به حرف گلها گوش داد. گل را فقط بايد بوئيد و تماشا کرد. گلِ من تمامِ اخترکم را معطر ميکرد گيرم من بلد نبودم چهجوري از آن لذت ببرم.
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
 |
چهارشنبه 29 اسفند 1386، ساعت 23:43 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| شازده کوچولو نوشته بود: |
مگه من صاحب بهشت و جهنمم که بگم بهشتيه يا جهنمي. هرکسي که بهشت و جهنم رو ساخته هرکي رو که خواست ميبره بهشت هر کسي رو هم که خواست ميبره جهنم.
شما اين رو ثابت کن که حضرت آدم گناه نکرده بود. اون هم توي بهشت. جايي که فقط زن خودش بوده. و اينکه خود خداوند مستقيما -و بدون واسطه چندين فرشته و انسان و چندين قرن- بهش دستور داده که از ميوه ممنوعه نخوره.
من نميگم کي بخشيده ميشه و کي نميشه. سوال اينه که کي گناه کوچکتري انجام داده.
من از باغ بهشت دزدي نکردم. |
قرار شد مبناي بحث قرآن باشه. درسته؟ بر مبناي قرآن حضرت آدم پيامبر خدا بوده. آيا امکان داره پيامبر خدا جهنمي باشه؟ پس قطعاً حضرت آدم بهشتي بوده. اين که توبه حضرت آدم پذيرفته شده بر مبناي آيات قرآنه نه حرف شخصي بنده.
تو در باغ بهشت به جاي حضرت آدم و در شرايط اون بودي که همچين گناهي مرتکب نشدي؟ هر کس در موقعيت خودش آزمايش مي شه و مورد سنجش قرار مي گيره.
فکر مي کنم اگه بحث از چارچوب مبناي اون يعني قرآن خارج بشه، به جايي مي ره که به نتيجه نمي رسه. پس اگه هنوز مبنا بودن قرآن رو قبول داري، فقط رد همين چارچوب بحث کنيم و وارد حاشيه ها نشيم. |
|
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط وحيد در تاريخ چهارشنبه 29 اسفند 1386، ساعت 23:53 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
 |
چهارشنبه 29 اسفند 1386، ساعت 23:51 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
اينقدر از من سوال نپرس اين که مناظره تلويزيوني نيست. استدلال خودت رو ادامه بده تا ببينيم چه نتيجه اي مي گيري.
حالا فرض رو بر اين بذار که من قبول دارم. ادامه بده و برو تا آخر. اگه لازم بود و قانع نشدم جواب ميدم. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|