| نویسنده |
پیغام |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1148 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
شنبه 03 فروردين 1387، ساعت 16:20 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
جناب مارمولک:
در مورد پيامبر و اينکه چرا او رو از خودم برتر مي دونم:
من به موقع سر کلاس ميرم و به موقع بيرون ميام. از درسم کم نمي ذارم. با دانشجو برخورد محترمانه و صميمانه دارم. با اين حال در نمره دادن عدالت و تشخيص خودم رو تأثير ميدم؛ نه ميل شخصي و توصيه و درخواست. به دانشجو توهين نمي کنم. هميشه بررسي مي کنم که آيا مطالب رو درست ميگم يا نه؛ بارها شده که سرفصل و مطالبم رو عوض کردم. اگر بتونم کاري براي دانشجويي انجام بدم؛ دريغ نمي کنم. تا هر چقدر که بتونم براي سؤالاتشون در داخل کلاس و بيرون کلاس وقت ميذارم. دروغ نمي گم. به چيزي که حقم نيست دست نمي زنم. صف و اولويت رو رعايت مي کنم. به ديگران آسيب نمي زنم. و خيلي چيزهاي ديگه.
بخشي از اين رفتارها رو از پدر و مادرم ياد گرفتم که اونها به من گفتن اين رفتارها جزو اسلام هست. بخشي ديگه اش چيزهايي است که در گفتار و رفتار پيامبر خوندم و سعي کردم ياد بگيرم. "إن لکم في رسول الله اسوة ٌ حسنةٌ"
محمد امين در عربستان جاهلي که هيچ ارزشي براي صداقت و امانت و عفت قائل نبودند؛ اون طور زندگي کرد.
من گاهي گناه و اشتباه مي کنم؛ در کلاس؛ در خانه؛ در خيابان؛ اما اگر متوجه بشم از گناهم پشيمان ميشم و از اشتباهم عذرخواهي ميکنم.
چندين بار شده که از دانشجو به خاطر يک عصبانيت يا از اساتيدم به خاطر برخورد اشتباه عذرخواهي کردم.
اين ها رو با واسطه يا بي واسطه از محمد امين آموخته ام. پس همينها ملاکهاي من براي پيروي از اوست.
در فساد شديد عربستان پاک بود.
هيچ وقت بت نبود، خاص نبود و با يارانش برابر مي نشست.
مشورت مي کرد. احترام مي گذاشت.
به کودکان محبت مي کرد. به دختران مانند پسران محبت مي کرد؛ بلکه بيشتر. در زماني که کودکان رو تحقير مي کردند و دختران رو مي کشتند.
پاکيزه بود؛ خوش بو بود؛ منظم بود. لباسش را وصله مي کرد و لباس ساده و ارزاني داشت؛ ولي هميشه تميز بود.
اينها رفتارهايي است که کمتر کسي در آن زمان داشت. در اين زمان هم خيليها به بخشي از اين رفتارها عمل مي کنند.
همين رفتارها در کلام خدا قرآن و کلام پيامبر و کلام علي تجليل شده اند.
حرف من اين بود که صحبتهاي سروش تناقضاتي داره که به معني کذاب خوندن محمد امين ميشه که هيچ وقت کسي در مکه آن زمان ازش دروغ نشنيده بود. |
|
_________________ علي يارت
|
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1148 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
شنبه 03 فروردين 1387، ساعت 16:23 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
دوباره جناب وحيد:
در مورد سروش؛ حرف شما درسته. ولي همونطور که اميد با مثالش بيان کرد؛ ساختار دين اسلام؛ يک ساختار منظمه که همه جاش به هم مربوطه. در نتيجه خيلي وقتا اگر کسي يک تيکه اش رو بيحساب جابجا کنه؛ کل ساختار رو به هم ميزنه و در نتيجه با دلايل ابتدايي ميشه حرفش رو رد کرد.
حرفاي سروش خيلي حرفاي ريز و ظريفي هست که به اين راحتي نميشه ردش کرد. ولي وقتي که خلاصه حرفش رو مي خوني مي فهمي که اون حرفاي ظريف به چه نتيجه اي منجر ميشه.
چو دزدي با چراغ آيد - گزيده تر برد کالا
در واقع سروش آدم باهوش و تحصيل کرده ايه. لذا خيلي راحت نميشه مچش رو گرفت.
البته؛ براي انجام بعضي ماستماليهاي لازمه؛ مجبوره که حرفاش رو بپيچونه که من فکر مي کنم دليل اينکه سبک کلام سروش با همه فلاسفه و متکلمين اسلامي و غربي متفاوت هست همينه. بعضي وقتا از يک پاراگراف سروش 10 معني مختلف ميشه برداشت کرد.
دلم مي خواد که eBook کاملش رو گير بيارم تا ببينم ته حرفش چيه.
در پاسخي که به آقاي سبحاني داده؛ به بعضي از احاديث استناد شده که ضعيف هستن. همچنين بعضي توجيهاتي که براي حرفاش آورده با بعضي نتيجه هايي که در مصاحبه اولش گرفته متناقض هست. ولي گاهي به نکاتي اشاره کرده که من تا الان جايي نديده بودم و برام جالبه بدونم که نظر کسي مثل آقاي جوادي آملي در باره اون نکات چيه. |
|
|
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 03 فروردين 1387، ساعت 16:36 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| اکتيو نوشته بود: |
وحيد و شازده کوچولو:
اين حرفا چيه؟ اغواگر بودن ذاتي زن چيه؟ آدم و بهشت و اين بحثا چيه؟
اينها چه ربطي به بحث قرآن داره؟
در مورد آدم،
اشتباه کرد؛ توبه کرد؛ توبه اش پذيرفته شد.
ديگه چرا و چه وقت و کجا و چطور معني نداره.
ما هم اشتباه زياد مي کنيم.
اگه توبه کرديم؛ خدا مي بخشه.
اگر نه، ديگه مهم نيست در چه شرايطي و کجا گناه کردي. بهشت يا جهنم؛ با زن يا بي زن؛ برخلاف دستور مستقيم يا دستور غير مستقيم.
جزئياتش به خدا مربوطه؛ نه به ما. |
براي اين که از ته صفحه در بياد تکرار کردم. |
|
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 858 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 05 فروردين 1387، ساعت 12:02 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 858 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 06 فروردين 1387، ساعت 9:51 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| وحيد نوشته بود: |
| در خوندن قرآن در جاهايي ناچار از تفسير هستيم. به عنوان نمونه در خوندن آياتي که خود قرآن به اونها "متشابهات" مي گه.... |
امير حسين بهم تذکر داد که در اينجا بهتره بگيم "تأويل" نه "تفسير". از تذکرش ممنونم. |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 07 فروردين 1387، ساعت 18:50 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1230 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: هيدالو سن: 28 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 08 فروردين 1387، ساعت 0:29 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
سلام
من در اين مورد قانع شدم که حضرت آدم هرچقدر هم که گناهکار بوده ممکنه که خداوند گناه اون رو به طور کامل بخشيده باشه.
اما حداقل نتيجه اين بحث اين بود که همه قبول کرديم که حضرت آدم که اولين پيامبر هم بوده (حداقل) لغزش داشته. |
|
_________________ هيچ وقت نبايد به حرف گلها گوش داد. گل را فقط بايد بوئيد و تماشا کرد. گلِ من تمامِ اخترکم را معطر ميکرد گيرم من بلد نبودم چهجوري از آن لذت ببرم.
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنت اگزوپري)
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
 |
پنجشنبه 08 فروردين 1387، ساعت 0:41 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| شازده کوچولو نوشته بود: |
سلام
من در اين مورد قانع شدم که حضرت آدم هرچقدر هم که گناهکار بوده ممکنه که خداوند گناه اون رو به طور کامل بخشيده باشه.
اما حداقل نتيجه اين بحث اين بود که همه قبول کرديم که حضرت آدم که اولين پيامبر هم بوده (حداقل) لغزش داشته. |
عليک سلام.
اميدوارم به اميد خدا در بحثهاي بعدي به نتايج بيشتري برسيم. |
|
|
|
|
|
|
 |
mammad  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 25 بهمن 1384 مجموع ارسالها: 315 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 30 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 08 فروردين 1387، ساعت 21:57 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3513 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: My home سن: 37 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 15 خرداد 1387، ساعت 20:35 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|