| نویسنده |
پیغام |
1212  زبون بسته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 15 بهمن 1386 مجموع ارسالها: 7 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 16 بهمن 1386، ساعت 18:44 |
|
 |
10 ماه پيش |
|
|
| |
|
مسابقه بين دخترها و پسرهاست يه عددي رو به عنوان عدد مرجع انتخاب مي کنيم اگه دخترها اومدن تو گروه يکي به اون عدد اضافه ميکنن و اگه پسرها اومدن يکي کم ميکنن هچکس حق نداره دو بار پشت سر هم شرکت کنه عدد مرجع 150 انتخاب ميشه اگه به 300 رسيد دخترها برنده ان اگه به 0 رسيد پسرها اول از خودم شروع مي کنم چون دخترم عدد ميشه 149 |
|
_________________ تبليغات در تالارهاي گفتمان ممنوع است، حتي در امضا!
|
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 840 اعتبار کسب شده: 8743 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 17 بهمن 1386، ساعت 15:34 |
|
 |
10 ماه پيش |
|
|
| |
| 1212 نوشته بود: |
| مسابقه بين دخترها و پسرهاست يه عددي رو به عنوان عدد مرجع انتخاب مي کنيم اگه دخترها اومدن تو گروه يکي به اون عدد اضافه ميکنن و اگه پسرها اومدن يکي کم ميکنن هچکس حق نداره دو بار پشت سر هم شرکت کنه عدد مرجع 150 انتخاب ميشه اگه به 300 رسيد دخترها برنده ان اگه به 0 رسيد پسرها اول از خودم شروع مي کنم چون دخترم عدد ميشه 149 |
من ميگم يه جور ديگه اين مسابقه رو برگزار کنيم :
دخترا برن کلاس رياضي
پسرا هم به کارهاي مهمتري که دارن برسن
در پايان دوره آموزش رياضيات اگه دخترا جمع و تفريق رو خوب ياد گرفتن اونوقت ميان و يک عدد مرجع انتخاب ميکنن
واسه تمرين و ممارست و دست گرمي يکيشون وارد ميشه به عدد يه دونه اضافه ميکنه دختر بعدي يه دونه کم ميکنه همينجور ادامه ميدين تا يا به صفر برسين يا خسته شين!
اگه به صفر رسيدين که دخترا برنده ان اگه نرسيدين که بازم دخترا برند ان
پسرا هم همچنان به کارهاي مهمشون ميرسن! و هميشه بازنده ان ! چطوره؟ خوبه پس برين مشغول باشين !(محل نصب خندانکي که به دنبال نخود سياه ميرود) |
|
_________________ نظرم عوض شد : از مارمولک بازي خوشم مياد!
|
|
|
|
|
 |
Payam  زبون بسته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 05 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 7 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 19 بهمن 1386، ساعت 9:17 |
|
 |
9 ماه و 28 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |