صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

3
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
bijoolآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 08 بهمن 1386
مجموع ارسالها: 40
اعتبار کسب شده: 246
جنسيت: مرد
ارسال پنجشنبه 18 بهمن 1386، ساعت 5:47
 5 ماه و 13 روز پيش

نقل قول:
دقيقاً! بنده هم همين نظر رو دارم. شما مي دوني هزينه هاي تسليحاتي ايران چقدره؟ هزينه سامانه پرتاب موشک به فضا چي؟ در مورد هزينه ساخت ماهواره اطلاعاتي داري؟ قاعدتاً نه! اين جور اطلاعات در اختيار من و شما نيست. در ضمن بنده که در اين زمينه هاي تخصصي صاحب نظر نيستم و علاقه اي هم به اظهار نظر بدون داشتن اطلاعات کافي و مطالعات مناسب ندارم. در نتيجه اظهار نظري نمي کنم و اصولاً اين جور مباحث رو در اين سطح بي نتيجه مي دونم. فقط به طور کلي اعتقاد دارم "هر چيز به جاي خويش نيکوست" و پيشرفتهاي علمي و نظامي ايران رو در تقابل به رسيدگي به وضعيت بد اقتصادي اقشار ضعيف نمي دونم. فکر مي کنم اگه همين پيشرفتهاي نظامي نبود، خيلي وقت پيش آمريکا و اسرائيل به ايران حمله کرده بودن. پيشرفتهاي علمي رو هم در راستاي سياستهاي بلند مدت کشور ارزيابي مي کنم و فدا کردن مصالح بلند مدت رو به پاي مصالح کوتاه مدت و همچين برعکسش رو صلاح نمي دونم. دولت قاعدتاً بايد هر دوي اينها رو مد نظر داشته باشه. پرتاب کاوشگر 1 هم از بعد نظامي و هم از بعد علمي براي کشور دستاورد مهمي محسوب مي شه و بنده از هر دو جهت کاملاً خرسندم.

دوست عزيز اينکه ما موشک به فضا پرتاب ميکنيم دستاورد است يا نه صرفا مسئله موشک نيست بلکه مجموعه ايي از شرايط است که خوب و بد يک عمل را مشخص ميکند شايد در زماني ديگر اين عمل دستاوردي عظيم باشد ...
ما صنعت پايه نداريم قصد داريم پا در عرصه صنعت مدرن هوا فضا بزاريم..
دوست عزيز هر چيزي به وقت خودش تو همين تاپيک ديدم صدام 20 سال پيش همين موشک را به هوا فرستاد؟؟؟ ابر قدرت شد؟؟؟ و توسط آمريکا فتح نشد؟؟ دوست عزيز براي مسائل بظاهر ملي (که به هيچ وجه منافع ملي در اين پروژه دنبال نميشه) جشن نگيريد . من مرده شما زنده يک روز همين موشک دليل نابودي ما خواهد شد .. مثلا آمريکا معطل نشسته و از ما ميترسه؟؟ حالا هم که يک موشک که البته بيشتر به يه فشفشه شبيه بود تا موشک فضا پيما هوا کرديم خودمونو بيمه کرديم؟؟ مسئله اين يه موشک يا 100 تا از اين موشکا نيست بلکه مسئله نوع تفکر نظام است که صنعت پايه و علوم پايه را به حال خودش رها کرده و دست به اعمالي ماجراجويانه ميزند که نتيجش فقط نابوديست و بس صدام نمونه روشن اين مثال است دوست عزيز ما نبايد بهانه به آمريکا بديم و گرنه آمريکا نه از اين موشک و نه از 100 تا از اين موشکا نميترسه..
البته اين گفته در جواب گفته شما بود که گفتيد اگر اين کارهارو نميکرديم تاحالا کشورمون توسط آمريکا و اسرائيل فتح شده بود . دوست عزيز ايراد نظام ما در اين است که براي سرپوش نهادن بر فساد داخليش بايد دشمن تراشي کند و گرنه امريکا امروز نه نفت کسي را ميدزده نه مياد حساب يانکهاي مرکزي کشورها رو خالي ميکنه ... اين حرفا فقط شانتاجه بجاي 20 سال فعاليت اتمي مخفيانه و بسيار بسيار پر هزينه و هزاران عمل بيهوده ديگه ميشد نزاريم نفت فلات قاره اينجوري مفت مفت گير اعراب نيفته شما فکر ميکنيد قطر و امارات از کجا اينگونه شدند؟؟؟ برادر من نفت فلات قاره رو خوردن يه ليوان آبم روش ما هنوز گير انرژي هسته ايي هستيم و اين مسئله خيال باطل است که فکر کنيم اجازه ميدهند ما به انرژي هسته ايي برسيم و اين اعمال فقط نابودي اين مملکت را رقم ميزند.
مملکت را با شعارهاي مسخره بظاهر ميهن پرستانه به نابودي کشيده اند بعد وزير امور خارجه ميره تو مجلس سران کشورهاي اسلامي ميگه نه خليج فارس نه خليج عربي بزاريم خليج دوستي (اينجا رو يه پوز خند فرض کنيد) تاريخ مملکتو دارن نابود ميکن بعدش ميشينن ميگن براي نام ايران تمام پولمونو بريزيم تو نيروگاه هاي هسته ايي!
ميگن برق ، خيله خوب برق اما نيروگاه 1800 کيلو واتي اهواز داره خاک ميخوره در حالي که نيروگاه بوشهر تنها 1000 کيلو وات برق ميده.

نقل قول:
بله. چنين مسائلي واقعاً دردناک است. اما تفکر مدرن، براي اين مسائل ارزشي قائل نيست. توسعه‌ي بدون «عدالت» چنين معضلاتي به بار مي‌آورد. حتي اگر حکومتي نخواهد که به اين عدالت فکر کند، به هر حال اين بي‌عدالتي روزي گريبانش را خواهد گرفت. امام علي (ع) فرموده است: «حکومت با کفر باقي مي‌ماند ولي با ظلم نه».
به همين دليل‌اه که در سياست توسعه‌اي کشور، بايد عدالت هم در نظر گرفته شود و اين بدان معني است که نبايد کورکورانه نگرش مادي صرف در جامعه رواج يابد تا دولت و مردم نسبت به اقشار پايين جامعه بي‌تفاوت شوند.

من که نفهميدم منظورتون تکريم شرايط موجوده يا تکفير لطفا کمي بيشتر توضيح دهيد.
نقل قول:
اين دقيقاً همان «پوپوليسم» است که از آن بيزاريد. آسمان به ريسمان بافتن و نتايج بي‌ربط از آن استخراج کردن، عوام‌فريبي است. بهتر است از واژه‌اي فارسي استفاده کنيم؛ چرا که هر واژه‌اي در چارچوب جامعه‌ي خود بامعنا مي‌باشد و در سياست هم اين موضوع بارزتر است. به همين دليل هم من از واژه‌ي «عوام‌فريبي» استفاده کردم.

من جواب شما دال بر اينکه چرا اين رفتارها گرسنگي فقر و نابودي به بار مي آورد را در بالا تر دادم و چگونه فرصتهاي تاريخي براي پيشرفت از دستمون رفته..
نقل قول:
اگر اين دستاورد ملي کشور، مستقيماً از آمريکا خريداري شده بود (با فرض اين‌که به ما مي‌فروختند) گمان مي‌کنم که از نظر شما، مشکلي نداشت و سوت و هورا هم برايش مي‌کشيديد.
صفار هرندي، يادداشتي در اين باره دارد که بهتر است خود بخوانيد.
چيزي که در حقيقت رخ داده است اين است که برخي به دلايل سياسي، نمي‌خواهند باور کنند که ايران مي‌تواند در زمينه‌ي فناوري‌هاي نوين، اين‌قدر پيشرفت کرده باشد.
در زمينه‌ي سلول‌هاي بنيادي و درمان ضايعات نخاعي هم همين حرف‌ها را مي‌توان زد و بر خلاف حرف شما، بسياري هم اين‌ها را دروغ مي‌خوانند و مي‌گويند چه خوب بود پول در جاي ديگري صرف مي‌شد!

اشکال شما اينه که فکر ميکنيد اگر کسي وجود آمريکا را پذيرفت يعني طرفدار آن است از نظر من هم آمريکا يک کشور است مثل کشورهاي ديگر اما قدرتش و ثروتش به اندازه نيم بيشتر جهان است به طوري که اروپا با اين قدرتش در در قالب يک اتحاديه در مقابل صف آرائي ميکند ... و من اين را ميپذيرم و با اين قدرت بي جهت درگير نميشم.
در ضمن بنده به هيچ وجه براي دستاوردهاي خارجي سوت نميزنم مگر نظر من در مورد ماهواره ايراني که چند سال پيش توسط روسيه براي ايران در مدار زمين قرار گرفت در همين تاپيک نخونديد؟؟؟ نظر بنده اين است اگر اين موشک قرار است مقدمات پرتاب قمر مصنوعي را فراهم کند در حالي که الان ما يک ماهواره در مدار داريم حالا ماهواره قبلي که الان در ارتفاع متوسط به دور زمين ميچرخد چه دستاورد خاصي براي ما داشته؟؟؟
دوست من اينا همه حرف است موشکي که به فضا پرتاب شد از سري موشکهاي بالستيک بوده و مصرفي کاملا نظامي دارد و اين فضا پيمايي ايرانيها تنها يک سرپوش براي آزمايشات نظاميشان است.. حقيقت اين است و گرنه اين اعمال هيچ توجيه اقتصادي ندارد در حالي که نظام اعلام ميکند تمام اين درگيري ها بر سر منافع اقتصادي ايران است.. مسئله اين است که اصلا ايران و ايراني در اين درگيريها نفعي نميبرد مسائل ملي تنها يک بهانه است هدف صدور انقلاب و اسلام شيعي به منطقه است اينان با نام ايران غريبه اند دوست عزيز و گرنه پيشنهاد نميدادند که نام خليج را خليج دوستي بگذاريم اين افراد از نژاد پارسي بيزارند.
نقل قول:
ولي اين حرف‌هاي شما ارتباطي به موضوع ندارد. اين حرف‌هايي که شما مي‌زنيد، انتقاد نيست؛ از اين نارحتيد که رژيم موردنظر شما، حاکم نيست. وگرنه ارتباط دادن يک دستاورد زيرساختي کشور، به مشکلات موجود، حداقل به شيوه‌ي ادعاي شما، منطقي نيست. ما منتظريم که دليلي بشنويم، ولي شما هر بار حرف‌هاي خود را تکرار مي‌کنيد.
مي‌توان هم به فکر گرسنگان بود و هم پيشرفت اقتصادي داشت. با همين هدف است که ايران به دنبال روند توسعه‌اي متناسب با ويژگي‌هاي جامعه‌ي اسلامي ايران است که هم رشد اقتصادي محقق شود، و هم سلطه‌ي اقتصادي عده‌اي محدود بر ثروت‌هاي جامعه ايجاد نشود.

اولا در تفکر من شما هم جاي داريد اما در تفکر شما ما جائي نداريم يا در واقع من مثل شما سيستم ايدئولوژيک خاصي را جستجو نميکنم که بخوام کورکورانه ازش دفاع کنم ..
در ضمن ميشه رشد اقتصادي و سرو سامان گرفتن را واسه ما تعريف کنيد؟؟؟ امشب که سکه طلا به 240000 تومان رسيد و مسکن هم که اينجوري حقوق ها هم که ديگه خيابون گند گرفته اقتصاد مملکت رو با نور فقر چراغوني کرده.
من نميدونم چه نشانه ايي از رشد در مملکت ديده ايد که اينجوري از اين اوضاع اعلام رضايت ميکنيد!؟
اگر نشانه ايي از پيشرفت در اين مملکت هست به ما هم بگيد بدونيم. شايد نظرم عوض شد و من هم مثل شما خوشحال از اين اوضاع براي دکتر احمدي نژاد هورا کشيدم !!!
نقل قول:
مشخص است که چنين مدينه‌ي فاضله‌اي در هيچ کجاي دنيا وجود ندارد؛ اما به ياد بياوريم که زماني که اين انقلاب به پيروزي رسيد، «کميته‌ي امداد» ايجاد شد، و اکنون نقش مؤثري در خدمات رساني به محرومان دارد.
طرح شهيد رجايي براي کمک به سالمندان روستايي از زمان ايشان شروع شد و هنوز نيز پيرمردان و پيرزنان روستايي دعاگوي جمهوري اسلامي و شهيد رجايي هستند که بنيان‌گذار چنين طرحي بود.
شما هم اگر واقعاً رسيدگي به محرومان برات اهميت داره، مي‌توني اول به فقرا از فاميل و آشنا، و بعد از طريق کميته‌ي امداد و طرح‌هايي مثل طرح اکرام ايتام، با مبلغي اندک، اين کار رو انجام بدي. با پرداخت حداقل 10 هزار تومان در ماه، مي‌شه سرپرستي يک يتيم رو بر عهده گرفت. اگر هم که بيشتر خواستي بدي، چه بهتر. البته همه‌ي اين‌ها در صورتيه که حرف‌هات واقعي باشه و فقط شعار سياسي نباشه.
مي‌دانم که همه‌ي اين‌ها براي پاسخ‌گويي به ملت ايران و شأن والاي او کافي نيست؛ اما حداقل چنين هدف و چنين روندي وجود دارد. حداقل «عدالت» در نظام اسلامي مطرح است. نه عدالت بي‌منطق و کمونيستي. در نظام اسلامي، عدالت نظم و قرار گرفتن هر چيز در جاي خويش و بهره‌مندي از امکانات به اندازه‌ي لياقت و شايستگي تعريف شده است؛ نه «توزيع يکسان امکانات».
ممکن است بگوييد در عمل اين محقق نشده است؛ اما پاسخ اين است که حداقل مي‌دانيم در مسير درستي گام برمي‌داريم و مانند سوسياليسم و نيز سرمايه‌داري مسير اشتباهي را انتخاب نکرده‌ايم. در اين باره حاضرم اگر لازم باشد، بيشتر بحث کنم

مثلا حق امام در فلسفه اسلامي نشان گر اين است که هر کس بنا به تلاشش دست مزد ميگيرد Laughing
در ضمن اين وظيفه من نيست که بخوام سرپرستي ايتام را با حقوق 300000تومان در ماه قبول کنم الان بهتون ميگم چرا..
خدا رو شکر دولت بنزين رو سهميه کرد و به انداه توليد داخلي به جامعه عرضه ميکند ... پس سوپسيدش قطع شد.
خودرو تو اين مملکت داره تا 5 برابر قيمت واقعيش به فروش ميره...
ماليات هم که ميديم...
تمام معادن طلا نفت در انحصار دولت است و الباقي اجاره داده ميشن و ماليات ميگيرن..
اداره دارائي مياد اموالتو محاسبه ميکنه و مبالغ حسابي از اين ملت ميگيره ..
و تمام صنايع استراتژيک و درامدزا در اختيار دولت است و هيچ کس حق ورود به آن را ندارد
و در ادامه يه کارگاه دار ساده واسه مبلغ ناچيزي وام به بانک ميره بانک اصلا نگاش نميکنه و هيچي به هيچي حالا با اين شرايط شما حمايت از ايتام رو هم ميخوايد بندازيد گردن ملت الحق که فرزند خلف نظاميد..
من نميدونم يه زني که شوهر نداره و سواد هم نداره بايد بره کلفتي خونه اينو اون با حقوق ماهي 200000تومان در حالي اجاره يک خانه پست در پائين شهر کمتر 100000 تومان نيست من که نميدونم چجوري ميخواد زندگي کنه ...
شايد اگر اتمي شويم ميشه تورم رو کنترل کرد بخش خصوصي رو قدرمتند کرد اقتصاد رو از حالت بيمار دولتي خارج کرد و اقتصاد رو خصوصي کرد اينجور که بوش مياد سرمايه گذاري در راه انرژي هسته ايي و صنايع موشکي بسيار با صرفه تر از سرمايه گذاري براي سيدن به ثبات اقتصاديست..
نقل قول:
چه ربطي به بمب دارد؟! خود ادعاي ساختن بمب مي‌کنيد و خود از آن اشکال مي‌گيريد؟!
چه بحثي از کلاهک هسته‌اي شده است؟! مگر اسرائيل با بمب هسته‌اي اکنون از دست صاحبان اصلي سرزميني که غصب کرده است، راحت است و مي‌تواند صداي اعتراضشان را در گلو خفه کند؟
اين انقلاب با شعار عدالت علوي به پيروزي رسيد و خوشحالم که اينک دولت نيز اين موضوع را در سرلوحه‌ي کارهاي خويش قرار داده است.
حتي اگر احمدي‌نژاد را هم قبول نداريد، بايد بدانيد که گروه‌هاي سياسي ديگر نيز اين روزها به همين سمت گرايش پيدا کرده‌اند و فهميده‌اند که سکولاريسم و ... شعارهاي قابل قبول براي ملتي نيست که با هدف اسلام و عدالت انقلاب کرد. همين گروه‌ها نيز امروز دم از «خدمت صادقانه به مردم» مي‌زنند.
مملکت آرام از نظر شما، حتماً مملکتي مانند مملکت اعراب خليج است، نه؟ بايد بدانيد که در سيستم خاورميانه‌ي جديد آمريکا، اين دولت‌ها نيز بايد حذف شوند و دموکراسي‌هاي طرفدار آمريکا روي کار بيايند. بنابراين، چنين حکومت‌هاي وابسته‌اي هم آن‌طور که فکر مي‌کنيد پايدار نيستند.

يک رفراندوم نشون ميده ملت چقدر به نظام اسلامي علاقه دارند .. رفتار حکام ايران هم نشون ميده که اصلا از اين مسئله ترس ندارن و خيلي دوست دارن يه رفراندوم بزارن تا دهن مخالفين رو ببندن Laughing Whistle
برادر من ملت کجا نظام اسلامي کجا؟؟؟ مثل اينکه شما از بهمن 57 تا بهمن 86 خواب بودي و فکر ميکني اين ملت ملت 29 سال پيشن.
من نميدونم دولت دکتر احمدي نژاد کجاش نشونه ايي از خدمت صادقانه و عدالت طلبانه داره نکنه به شعارهاي بچه گانه دکتر در سفرهاي استاني استناد ميکنيد؟؟؟
گفتم نشانه هاي عدالت رو به ما هم نشون بديد من که خيلي دوست دارم تو مملکتم خوشحال باشم و براي رئيس جمهورم هورا بکشم اما نميشه ، شايد بشه شما کمکي کنيد پس لطفا دستاوردهاي دکتر رو برام بنويسيد[/code]

به سرخي هر ستاره اکنون نشسته بر تن شب نشان صبح سپيد...

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
bijoolآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 08 بهمن 1386
مجموع ارسالها: 40
اعتبار کسب شده: 246
ارسال پنجشنبه 18 بهمن 1386، ساعت 6:12
 5 ماه و 13 روز پيش

نقل قول:
همان‌طور که قبل از اين هم نوشتم، مشکل شما اين است که رژيم مورد نظر شما روي کار نيست؛ وگرنه مشکل امروز ايران، همان استقلال اوست. چه در صنعت هسته‌اي و چه در فناوري ساخت و پرتاب ماهواره.
اين روزها، دهه‌ي فجر و روزهاي جشن و شادي است. روزي که ملت توانست بار ديگر بر سرنوشت خويش حاکم شود...

واقعا روز زيبايست 22 بهمن 57 اما زشتيش اينه که اين انقلاب به دست متحجرين افتاد.. متحجريني که امام گفت اگر مملکت به دست کفار بيفتد بهتر است تا بدست متحجرين بيفتد!
در ضمن شما به چي افتخار ميکنيد ؟؟؟ به اينکه نظام مورد علاقه شما براي بقاش آدم ميکشه و شکنجه ميده؟؟؟
نظام مورد علاقه من شما رو در آغوش ميگيره ميگه شما هم بيا تو هم حق داري حرف بزني ما همه انسانيم در ضمن شعار هم نميديم که امام زمان ضامن اين نظام است و نميگيم نظام ما نظامي الهيست بدون اين شعارها براي ملت حق بيشتري تا شما قائل ميشيم..

نقل قول:

اين همان شيوه‌ي بحث عوام‌فريبانه است. ماهواره يک ماهواره‌ي مخابراتي است که استفاده‌هاي متفاوتي از جمله جمع‌آوري اطلاعات از سدها و ... ديگر کارهاي تبادل اطلاعات غيرهمزمان را بر عهده دارد.
وقتي که در کشور هر چيز سر جاي خود باشد و در زمينه‌هاي مختلف رشد و ترقي داشته باشيم و عدالت نيز مدنظر قرار گيرد، مشکل فقرا نيز حل خواهد شد؛ پيشرفت فناوري به تنهايي خوب و بد نيست. مهم اين است که از آن استفاده‌ي مفيد و مؤثر بشود.
فناوري شرکت‌هاي آمريکايي، اگر فناوري تاريخ‌گذشته باشد، ممکن است به قيمت گزاف در اختيار ما قرار بگيرد، ولي اگر فناوري دست اول و پيشرفته‌اي باشد، نه تنها در اختيار ما قرار نمي‌گيرد، بلکه در اختيار دشمنان ما، مانند اسرائيل قرار مي‌گيرد.
در مقابل، اکنون فناوري داخلي، ارزان‌تر و ساده‌تر در اختيار ماست، و موجب اشتغال و بهبود وضعيت اقتصادي کشور مي‌شود؛ اين فناوري، مي‌تواند به قيمت مناسب در اختيار ديگر کشورها نيز قرار گيرد،
در کشورهاي پيشرفته شرکت‌هاي بزرگ با ثبت فناوري‌ها و مطالبه‌ي قيمت‌هاي کلان براي در اختيار قرار دادن آن، کشورهاي در حال توسعه را از دستاوردهاي بشري محروم مي‌کنند. دستاوردهايي که بسياري از آن‌ها با تلاش دانشمندان جهان سومي به دست آمده، در اختيار آن‌هاست، و قوانين مالکيت معنوي جهاني هم به شدت از آن محافظت مي‌کند تا نکند خداي نکرده! کسي به آن دست يابد.
بايد پرسيد مگر شما بابت اين همه رشد و توسعه‌ي علمي که بخشي از آن با تکيه بر کارگران ارزان، و بخشي ديگر با تکيه بر دستاوردهاي علمي ترجمه شده از مسلمانان به دست شما رسيد، پولي پرداخت کرديد؟
اگر نمي‌دانيد بدانيد که همين آمريکا که شما سنگ آن را به سينه مي‌زنيد، از بيش از 15 ميليون برده بهره‌کشي کرد تا اکنون به اين رشد اقتصادي رسيد.
آشوب‌هاي اين چند سال اخير فرانسه را به ياد داريد؟ آيا بدون استفاده از کارگران مهاجر الجزايري، فرانسه مي‌توانست پس از آن همه ويراني جنگ جهاني دوم به اين‌جا برسد؟ پس از اين همه رنج براي اين مهاجران، در طول آشوب‌هاي سال 2005، سارکوزي يهودي که آن زمان وزير کشور بود و اکنون رئيس جمهور، گفت که اين‌ها يک مشت اراذل‌اند و بايد حسابشان را رسيد! نژاد پرستي و اسلام‌ستيزي امروز در کشورهاي غربي بيداد مي‌کند و مسلمانان از حقوق اوليه‌ي خود محرومند...
نمي‌دانم آيا متوجه نمي‌شويد يا خود را به آن راه مي‌زنيد و مطالب نامرتبط را يک جا جمع مي‌کنيد. براي توسعه‌ي کشور، برنامه لازم است و مديريت و کار و تلاش در همه‌ي عرصه‌هاي جامعه. شما چطور پيشرفت فناوري کشور را به گرسنگي کارتن‌خواب‌ها ربط مي‌دهيد؟!
مشکلاتي که شما مطرح مي‌کنيد، قابل حل است؛ ملت ايران بر سرنوشت خويش حاکم است و به سوي پيشرفت گام برمي‌دارد. اما در کشورهاي غربي، هر چقدر هم که پيشرفت وجود داشته باشد، سهم مسلمانان و ديگر کساني که از نژاد برتر! نيستند، جز حاشيه‌نشيني و فقر نيست. مثال بارزش همان فرانسه است که عرض کردم.

اولا من که چشمم آب نميخوره اقتثادمون پيشرفتي بکنه !! ماهواره مفيده و بسيار کارائي داره اما هر چيزي جائي دارد مين ميگم بجاي اينکه امروز دقدقه صنعت و صنايع پايه داشته باشيم ميريم موشک هوا ميکنيم که دستاورد مخابراتي داشته باشيم ما بدنه اقتصاد و صنايع رو رها کرديم چسيديم به صنايع فضايي اتمي و موشکي.
اتحاد جماهير شوروي هم اتمي بود هم فضايي و هم در صنايع موشکي يکه تاز بود اما آخرش چي به سرش اومد؟؟ تنها دليلش اين بود که از ريشه کار نکرد و مملکتشو با ديکتاتوري سرکوب و دستاوردهاي به ظاهر ارزشمند که به هيچ وجه اوضاع اقتصادي مملکتش را ريشه ايي درمان نکرد و فساد جاري در دستگاه حاکميت همه و همه باعث شد تا مثل يک حباب بترکد و اثري از آثارش نماند .. ايران هم ماکتي از شوروي سابق است..
نقل قول:

شايد هم هر کس ديگري جاي شما بوده و اين همه پيش‌فرض‌هاي نادرست شما را در ذهن داشته باشد، به همين نتايج شما برسد.
اين چند روز فرصتي نشد که در قبال اين همه مطالبي که در موضوعات مختلف در تالار نوشتيد، پاسخي بنويسم. سعي مي‌کنم پس از اين، کمي درباره‌ي اين ادعاها و پيش‌فرض‌هاي شما و نادرست بودنشان بنويسم تا ببينيد که مطالبتان، آن‌طور که فکر مي‌کنيد، منطقي نيست و اتفاقاً به شدت متآثر از تبليغات عوام‌فريبانه است.

خيلي خوشحال ميشم بيشتر با هم بحث کنيم..
نقل قول:
جناب، اين حرف‌هاي شما، دقيقاً همون آسمون به ريسمون بافتنه. اين حرف شما واقعاً عجيبه. هر چيزي، هزينه‌اي داره. شما توقع داري که ما بدون هزينه به يک فناوري برسيم؟
يا بايد خودمان سرمايه‌گذاري کنيم و با هزينه‌ي کمتر و با بهره گرفتن از توان نيروي انساني متخصص داخلي به نتيجه برسيم، يا بايد با پرداخت هزينه‌ي گزاف، اين فناوري رو وارد کنيم. اين هزينه گاهي اوقات فقط مالي نيست. کشوري مثل آمريکا، تا به تغيير رژيم ايران راضي نشود، هيچ فناوري مفيدي را در اختيار ما قرار نخواهد داد. علاوه بر آن، پس از انقلاب اسلامي ايران در سال 57، آمريکا به دنبال تجزيه‌ي ايران است تا کشور پهناور ايران، به کشورهاي کوچکي تبديل شود که اصولاً به چنين فناوري‌هايي نياز نداشته باشند. کشورهايي کوچک که حتي نيروي نظاميشان هم سربازان آمريکايي باشند...

دوست عزيز اين حرف شما اتفاقا کاملا عوام فريبانست چرا که تمام دنيا عقيده دارند ايران به علت نقش تاريخي که در منطقه دارد خود به خود در منطقه يک قدرت است و نبود اين قدرت فضا را به بنياد گراهايي ميدهد که مدام در حال بهم ريختن آرامش هستند اما اين نظام خود عامليست براي نا آراميها و مشکل آمريکا هم اين چنين است دوست عزيز مطالعه کنيد تا بفهميد امروز آمريکا اصلا نيازي به تسخير کشورها ندارد مگر با عراق چه کرد يک قطره نفت از عراق برد؟؟؟

ديگه خيلي خسته شدم بقيش باشه واسه بعدا اما خيلي خوشحال ميشم بيشتر بحث کنيم

به سرخي هر ستاره اکنون نشسته بر تن شب نشان صبح سپيد...

1
1
0
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385
مجموع ارسالها: 512
اعتبار کسب شده: 2018
ارسال پنجشنبه 18 بهمن 1386، ساعت 13:35
 5 ماه و 12 روز پيش

[quote="bijool"]
نقل قول:
بله بله امروز ما تنهاييم و نه امريکا با ماست و نه قدرتي ديگر اين ما هستيم که بايد خودمون کمر راست کنيم و ايران را به يک امپراطوري تبديل کنيم... پس بايد درست و محکم قدم برداريم
مسئله اسرائيل هم جاي بررسي دارد و جاش اينجا نيست.

و قرار هم نيست در هر خونه رو بزنيم بگيم انقدر پول مال تو برو بخور متاسفانه ما بسيار شديد دچار افکار پوپوليستي هستيم.
ميشود اقتصاد اين مملکت را با سرمايه گزاري در بخش صنعت احيا کرد و امروز کارخانجات کوچک و بزرگ در گير مشکلاتي هستند که تنها دليلش حمايت نکردن دولت از بخش صنعت و در عوض حمايت از پرتاب موشک به فضا است و هزارو يک سرمايه گزاري اقتصادي ديگر که انجام نميشود.
در آمريکا هم گرسنگي هست و اکثرا مهاجرين غير قانوني هستند که دولت آمريکا در تلاش است اين وضعيت را کاناليزه کند و سرو ساماني به وضعيت مهاجرين غير قانوني دهد دوست عزيز آمريکا کشوريست که مردم تمام دنيا بدنبال آرزوهايشان به هر شکلي به آن وارد ميشوند و از زمين تا آسمان با شرايط ايران متفاوت است..

حالا گيريم مردم آمريکا همه گرسنه و سطح زندگي در امريکا بسيار پائين است ..
اين چه ربطي به ما دارد حالا کي گفته که بنده از امريکا دفاع ميکنم که شما اينجوري جواب منو ميدي اصلا امريکا بد ترين کشور جهان، چه ربطي به اين داره که ما کاره صحيح رو انجام نديم. و بگوييم حالا که مردم امريکا گرسنه اند و حکومتش جنگ افزار ميسازد پس ما هم ميسازيم... در نظر ما بشريت در امريکا خلاصه ميشه که به هيچ وجه اينطور نيست.
اما امريکا هم اينگونه نيست و در عوض سطح زندگي در امريکا بسيار بالاست.. بهتر است بجاي بهانه گيري بي مورد بحثي سازنده داشته باشيم

سلام
با افکار پوپوليستي کاملا موافقم
در مورد کارخانجات هم قبول دارم که خيلي هايشان خابيده اند وما موشک ميفرستيم هوا اما ممکن بود همين هم نباشد جاي شکرش باقيست که دلت مردان ما حدقل به جنگ افزار اهميت ميدن وگرنه ....
در مورد امريکا اين يه مثال بود چون خيلي ها اون جا رو مدينه فاضله نگاه ميکنن منظورم اين بود که گرسنگي نميشه ازبين برد
به قول مائو قدرت از لوله تفنگ بيرون مياد دلتمردان ما غلام اين سخنن پس بايد التزام عملي به اين سخن داشته باشن

1
1
0
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال پنجشنبه 18 بهمن 1386، ساعت 13:52
 5 ماه و 12 روز پيش

اميرحسين نوشته بود:
نقل قول:
ما در باد اين دستاوردهاي فضايي و اتمي بسياري از بازارهاي جهاني را از دست داده ايم..
مثلا چين بازار فرش ايران را در جهان تصاحب کرده و تجار فرش در آلمان روز به روز وضعي وخيم تر را تجربه ميکنند..
و يا از دست دادن گذر خط لوله گاز از ايران که به دليل مسائل هسته ايي و گذر آن از آسياي ميانه که ميتونست براي ما درامدي بالا و بدون صرف هزينه و وقت داشته باشد و هزاران امتياز اقتصادي ديگر که از دست داده ايم بنده اين مطالب رو بعدا با سند و مدرک خدمتتون ميگم تا متوجه شويد در اين مدتي که رئيس جمهور دولت محترم نهم در راس کار قرار گرفته چه بلايي بر سر ما آمده..

ارتباط دادن اين‌ها به دولت نهم، اشتباه است. خوب است بدانيد که تحريم‌هاي تجاري ايران، در زمان رياست جمهوري آقاي کلينتون به شدت افزايش يافت، و اين در حالي بود که دولت آقاي خاتمي سعي مي‌کرد سياست کنار آمدن با غرب را در پيش بگيرد.
با اين شرايط، بايد بدانيم که هر چه بيشتر در مقابل غرب کوتاه بياييم، بيشتر متضرر خواهيم شد. تا زماني که در مذاکرات حرفي براي گفتن، و دستاورد اقتصادي براي ارائه نداشته باشيم، وضعمان بدتر خواهد شد. هر چقدر عقب‌نشيني کنيم، آن‌ها فشار بر ايران را بيشتر خواهند کرد.
به ياد داريد که چندي پيش سخن از حمله به ايران بود؟ مطمئن باشيد که اگر حمله به ايران ممکن بود، آمريکا چنين کاري را انجام مي‌داد و صد در صد نيز خواهان اين کار بود.
چيزي که آمريکا را از اين کار باز داشت، هم پيشرفت‌هاي نظامي و هم پيشرفت‌هاي غيرنظامي (اقتصادي) و هم عزم ملت ايران بود.
نقل قول:
و در ادامه بايد بگم منهم خواهان دستاوردهاي علمي هستم مثلا پروژه ترميم نخاع با استفاده از علم سلولهاي بنيادين که به دليل کمبود بودجه بسيار کند پيش ميرود.. اين دستاوردي عظيم براي ايران است که ما اين دستاورد را با پرتاب موشک و کاوشگر به فضا فعلا از دست داده ايم من اينرا ميگويم..

قبل از اين هم گفتم که ديدگاه شما در اين باره نادرست است. هر چيزي، با هزينه‌اي همراه است؛ ولي با اين تحليل، شما انتظار داريد که بدون هزينه به همه چيز برسيم و اين ممکن نيست. در ضمن، اولاً اين آزمايش يک آزمايش غير نظامي است و ثانياً حتي پيشرفت‌هاي غيرنظامي ايران هم براي غرب خوشايند نيست. وقتي ايران از واردات يک کالا بي‌نياز مي‌شود و حتي مي‌تواند در اين زمينه به عنوان يک رقيب صادراتي مطرح شود، آيا شرکت‌هاي غربي و دولت‌هاي آن‌ها از اين موضوع خوشحال مي‌شوند؟!
با اين وجود، ما بايد از کارمان دست بکشيم؟ به نظر من چنين نيست.
نقل قول:
در ضمن شما نگفتيد ماهواره ايي که ما در مدار زمين داريم امروز به چه درد ما خورده؟؟؟

ماهواره‌ي مخابراتي، کاربرد مخابراتي دارد. مگر قرار است تلفن يا تلويزيون شما غذاي شما را تأمين کند؟ اين بحث‌هاي شما، به نظر من عوام‌فريبي است؛ شايد هم به واقع نمي‌دانيد که کاربرد ماهواره چيست!

سلام دولت که تو اين مملکت هيج کارست مافياي قدرتمندي به نام سپاه داريم که دولت سايه تشکيل داده و هر دولت بايد از اون تابعيت کنه
البته نفس دولت سايه کار خوبب اما به نه دست کساني که زيا از سياست و اقتصاد چيزي نميدنن
همين کار ها باعث ميشه ادم نه تنها از دولت بلکه از نظام هم نا اميد بشه
در مورد اين ماهواره حتما ميدوني که ماهواره هاي مخابراتي و تلويزيوني در ارتفاع بالا قرار دارن وثابت هستن
اين ماهواره ما يا کاربرد نظامي داره يا هواشناسي

1
1
0
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال پنجشنبه 18 بهمن 1386، ساعت 13:54
 5 ماه و 12 روز پيش

اميرحسين نوشته بود:
وحيد نوشته بود:
نقل قول:
چرا آسمون رو به ريسمون مي بافي؟ نمي گم حرفهات غلطه؛ اما چه ارتباط ويژه اي با پرتاب کاوشگر 1 به فضا داره؟ هر چيز جاي خودش رو داره. پيشرفت علمي به جاي خودش و رسيدگي به وضعيت اقتصادي قشر صعيف جامعه هم به جاي خودش. نمي شه يکيش رو کامل تعطيل کرد و به اون يکي پرداخت که! منافع بلند مدت به جاي خودش و منافع کوتاه مدت هم به جاي خودش. چرا با وجودي که که الان آمريکا دو سه ماهه دچار رکود اقتصادي شديد شده، بودجه پيشنهادي دولتش به مجلس در زمينه نظامي بيشتر شده؟ دليلش مشخصه: حزب جمهوري خواه احساس مي کنه اين هزينه ها براي منافع حزبي و ملي لازمه. پس اين کار رو انجام مي ده. ربط چنداني هم به رکود اقتصادي آمريکا نداره.

به هيچ وجه آسمون به ريسمون بافتن نيست اينکه ما بايد در زمينه هاي علمي پيشرفت کنيم..
در آن شکي نيست اما اين اعمال پر هزينه به صرفه نيست که ما يک کاوشگر را با هزينه هاي بالاي اقتصادي سياسي به فضا پرتاب کنيم.. ما بايد اين عمل را انجام دهيم ولي نه امروز امروز هر عملي که شبه ي فعاليت نظامي را قوي تر ميکند غلط است.

جناب، اين حرف‌هاي شما، دقيقاً همون آسمون به ريسمون بافتنه. اين حرف شما واقعاً عجيبه. هر چيزي، هزينه‌اي داره. شما توقع داري که ما بدون هزينه به يک فناوري برسيم؟
يا بايد خودمان سرمايه‌گذاري کنيم و با هزينه‌ي کمتر و با بهره گرفتن از توان نيروي انساني متخصص داخلي به نتيجه برسيم، يا بايد با پرداخت هزينه‌ي گزاف، اين فناوري رو وارد کنيم. اين هزينه گاهي اوقات فقط مالي نيست. کشوري مثل آمريکا، تا به تغيير رژيم ايران راضي نشود، هيچ فناوري مفيدي را در اختيار ما قرار نخواهد داد. علاوه بر آن، پس از انقلاب اسلامي ايران در سال 57، آمريکا به دنبال تجزيه‌ي ايران است تا کشور پهناور ايران، به کشورهاي کوچکي تبديل شود که اصولاً به چنين فناوري‌هايي نياز نداشته باشند. کشورهايي کوچک که حتي نيروي نظاميشان هم سربازان آمريکايي باشند...
نقل قول:
شما يک سر به بازارهاي بورس ايران کارخانجات شرکتهاي تجارتي و ديگر اصناف بزن تا ببيني اين سرمايه گزاريهاي اقتصادي سياسي در راه مسائل به ظاهر علمي و در باطن جنگي چه به روز اقتصادي آورد که تازه در حال رونق گرفتن بود ...

اطلاعاتتون در اين زمينه خيلي درست نيست. يکي از مشکلات اساسي ايران در زمينه‌ي بورس، اطلاعات نادرست و زد و بندهايي است که در آن صورت مي‌گيرد.
براي مثال، کافي است به پيش‌بيني سود شرکت‌ها دقت کنيد. اين پيش‌بيني‌ها معمولاً دروغ و جعلي است و با سندسازي و ... و براي بالا بردن ارزش سهام انجام مي‌شود. معمولاً به دليل همين پيش‌بيني‌هاي نادرست، برخي شرکت‌ها مانند «بانک ...» در صدر سهام‌هاي پرطرف‌دار قرار دارند، ولي هنگام بررسي سود و بازده، سهام اين مؤسسه در رده‌هاي پايين قرار دارد.
پس از روي کار آمدن دولت جديد، اين جو نادرست و رشد حبابي شرکت‌ها متوقف شد. اينک با تغييرات انجام شده و تصويب برخي قوانين، چنين پيش‌بيني‌هاي نادرستي براي شرکت‌ها دشوارتر شده است. هر چند، اين مبارزه با فساد بايد ادامه يابد.
نقل قول:
دوست عزيز ما يه مانور علمي نظامي ميديم نفت گرون ميشه و گراني نفت به ضرر ماست هرچند ما صادر کننده نفت خام هستيم اما بيشتر از اينکه صادر کنيم محصولاات نفتي وارد ميکنيم و اين در عمل به ضرر ماست نه به نفع ما.
و البته هزاران مسئله ديگر..

راه حل اين مشکل، سرمايه‌گذاري در صنايع نفت و گاز و ايجاد کارخانجات پتروشيمي و ... است. در اين زمينه هم با وجود تلاش آمريکا براي تحريم ايران، هنوز هم سرمايه‌گذاري‌هاي خوبي از طرف کشورهايي مثل چين، ايتاليا و ... انجام مي‌شود.

امريکا هيچ مشکلي با رژيم ايران داره تازه از زمان اون خائن(شاه)بيشتر دوست داره سر کار بمونه(هنوز وقت ندارم اثبات کنم شرمنده)

1
1
0
سياسفيدآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385
مجموع ارسالها: 2872
اعتبار کسب شده: 6959
ارسال پنجشنبه 25 بهمن 1386، ساعت 13:31
 5 ماه و 5 روز پيش

دروغ پشت دروغ !

* آمريکايي ها بعد از انتشار خبر پرتاب موشک «کاوشگر يک» ايران به فضا گفتند اين خبر دروغ است چون فيلم پرتاب را نشان ندادند!

*بعد از نمايش فيلم پرتاب موشک هم گفتند: بازهم دروغ است و موشک «بالستيک» بوده، نه فضايي!

* بعد از اعلام مشخصات «کاوشگر يک» که نشان مي دهد يک موشک فضاپيما بوده است، آمريکايي ها گفتند ايران با کمک روسيه و چين اين موشک را به فضا فرستاده است.

* و بعد از اين هم که معلوم شد اين موشک ساخت خود ايران است، اعلام کردند ايران قصد دارد از اين تکنولوژي پيشرفته فضايي براي پرتاب کلاهک اتمي استفاده کند!

...

منبع : سايت روزانه مبين

Image

2
2
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است ايراني ها حق شرکت در دوره هاي ردهت را ندارند؟؟!!!
1
پاسخها: 4 بیننده: 496 نویسنده: harvard
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است اولين سوپر کامپيوتر ايراني در دانشکده مهندسي دانشگاه شيراز
1
پاسخها: 27 بیننده: 2099 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است موسي صدر يک ايراني
1
پاسخها: 4 بیننده: 292 نویسنده: majidjon13
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است يک بانوي ايراني خيلي چيزها را حل کرد
1
پاسخها: 14 بیننده: 1969 نویسنده: mhaji

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید