| نویسنده |
پیغام |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3959 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 13 اسفند 1382، ساعت 13:44 |
|
 |
4 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
چند روز از انتشار اولين شماره نشريه بيستون مي گذره و شماره بعد هم ايشالله تا چند روز ديگه منتشر ميشه. نظرات سازنده شما و همکاري همه بچه ها مي تونه در ارتقاء کمي و کيفي نشريه خيلي موُثر باشه. لطفاً نظرات، پيشنهادها و انتقادهاتون رو بگين تا از اونها در جهت پيشرفت مجله استفاده بشه. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3386 اعتبار کسب شده: 3779 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 13 اسفند 1382، ساعت 14:01 |
|
 |
4 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
خيلي دوست داشتني و پر محتواست 8-} |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4955 اعتبار کسب شده: 9273 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 13 اسفند 1382، ساعت 15:49 |
|
 |
4 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4955 اعتبار کسب شده: 9273 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 13 اسفند 1382، ساعت 16:00 |
|
 |
4 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
يادم رفت ...
لازم مي دونم از همه دوستاني که طرح اوليه سايت رو اينجوري بي ريخت کردن تشکر کنم. :X :X :X :X |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
سيب  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 527 اعتبار کسب شده: 671 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 16 اسفند 1382، ساعت 11:24 |
|
 |
4 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
آقا تقصير من نبود! اين بي سليقه ها مجبورم کردن اون بلا رو سرش بيارم! |
|
_________________ By all means marry. If you get a good wife, you''ll be happy. If you get a bad one, you''ll become a philosopher
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 1347 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
شنبه 16 اسفند 1382، ساعت 22:47 |
|
 |
4 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
قبل از هر چيز من بايد در مورد اسم مجله بايد اين توضيح را بدهم که اين نام يکي از نامهاي پيشنهادي بود که در راي گيري با حضور اعضاء هيات تحريريه با کسب بيشترين امتياز انتخاب شد
در مورد طرح اوليه نيز با تشکر از همکاري همه دوستان فکر ميکنم خيلي بهتر شده باشه :rol: |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
شيدا سال صفري!
مجموع ارسالها: 41 اعتبار کسب شده: 101 محل سکونت: ميکده جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 18 اسفند 1382، ساعت 11:58 |
|
 |
4 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
راستش من هنوز وقت نکردم بيستون رو مطالعه کنم.
و راجع به محتويات مجله چيزي نميدونم.ولي با اين حال اگه مجله چاپ بشه بهتر از مجله الکترونيکيه.اينطوري هم فرهنگي تره و هم همه از جمله دانشجويان بخشهاي ديگه هم مطالعه مي کنن.چه بسا خيليها اطلاعي از وجود مجله نداشته باشن وتازه اينطوري ماندگارتره.
و اگه ممکنه يه صفحه اي هم اختصاص بدين به مشکلات دانشجويان
بيستون بر سر راه است مباد از شيرين
سخني گفته و غمگين دل فرهاد کنيد |
|
_________________ ماه و خورشيد به امر تو به منزل رسند
يار مهروي مرا نيز به من باز رسان
|
|
|
|
|
 |
فلفلو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 آبان 1382 مجموع ارسالها: 701 اعتبار کسب شده: 177 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 18 اسفند 1382، ساعت 12:36 |
|
 |
4 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3386 اعتبار کسب شده: 3779 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 18 اسفند 1382، ساعت 14:27 |
|
 |
4 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| فلفلو نوشته بود: |
...
... بي ستون = نشريه بدون ستون ... |
اجازه بديد معادله شما رو بيشتر روشن کنم:
"بي" = "بدون"
پس وقتي "بي" و "بدون" رو از دو طرف اين معادله حذف کنيم:
"ستون" = "نشريه ستون"
و وقتي "ستون" رو هم از دو طرف اين معادله احمقانه حذف کنيم:
"نشريه" = ""
چرا درباره چيزي که وجود نداره، اين همه بحث ميکنيد؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 18 اسفند 1382، ساعت 14:30 |
|
 |
4 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| شيدا نوشته بود: |
... |
اگه تا حالا فرصتي پيدا نکرديد، مطمئن باشيد هيچ وقت ديگه هم پيدا نميکنيد. |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 18 اسفند 1382، ساعت 14:37 |
|
 |
4 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| harward نوشته بود: |
قبل از هر چيز من بايد در مورد اسم مجله بايد اين توضيح را بدهم که اين نام يکي از نامهاي پيشنهادي بود که در راي گيري با حضور اعضاء هيات تحريريه با کسب بيشترين امتياز انتخاب شد
در مورد طرح اوليه نيز با تشکر از همکاري همه دوستان فکر ميکنم خيلي بهتر شده باشه :rol: |
خيلي عجيبه که "بعضي ها که راي ندادند" دوست دارند يک چيزي رو "انتخاب" کنند.
و چيزي رو که "خيلي ها انتخاب کردند" اصلا قبول ندارند |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 18 اسفند 1382، ساعت 17:46 |
|
 |
4 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 19 اسفند 1382، ساعت 11:15 |
|
 |
4 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 1347 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 19 اسفند 1382، ساعت 12:24 |
|
 |
4 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
من يه چيز را بايد بگم و اون اينه که درسته که اين نام به پيشنهاد يکي از دوستان بوده اما با راي همه برگزيده شده حتي اگه کساني اين اسم را خيلي دوست نداشته باشند بهتر نيست به جاي کارشکني توي تلاش بچه ها اونا را کمک کنيم : |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
شيدا سال صفري!
مجموع ارسالها: 41 اعتبار کسب شده: 101 محل سکونت: ميکده جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 19 اسفند 1382، ساعت 14:51 |
|
 |
4 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| mhaji نوشته بود: |
| شيدا نوشته بود: |
... |
اگه تا حالا فرصتي پيدا نکرديد، مطمئن باشيد هيچ وقت ديگه هم پيدا نميکنيد.  |
کم لطفي مي فرماين
ما که مثل شما وقت شناس نيستيم
ولي اگه مجله تون چاپي بشه شايد وقت کردم مطالعه کنم..... |
|
_________________ ماه و خورشيد به امر تو به منزل رسند
يار مهروي مرا نيز به من باز رسان
|
|
|
|