| نویسنده |
پیغام |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 6568 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 06 فروردين 1383، ساعت 4:23 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
(فريادي از سر شادي و ....) بعد از 1295 تلاش ناموفق بالاخره موفق شدم به تالار وصل شم...!!!!
ق
| نقل قول: |
| بل از هر چيز من بايد در مورد اسم مجله بايد اين توضيح را بدهم که اين نام يکي از نامهاي پيشنهادي بود که در راي گيري با حضور اعضاء هيات تحريريه با کسب بيشترين امتياز انتخاب شد |
سليقه هيئت محترم رو مي رسونه!! به علاوه هميشه"بيشترين"، "بهترين" رو نمي رسونه!
| در مورد طرح اوليه نيز با تشکر از همکاري همه دوستان فکر ميکنم خيلي بهتر شده باشه |
و باز هم اخلاق کدخدا منشي ايرانيها!! هر آدمي که حداقل يک چشم براي ديدن داشته باشه ميتونه تفاوت بين طرح اوليه رو با طرح فعلي رو بعينه ببينه. خيلي بهتره که به جاي کدخدامنشي، قضاوت کنيم.
| اولين اشتباه شما اينه که فکر ميکنيد "بيستون" هم مثل "حافظ" و "فردوسي" يک شاعر هست. |
نه! اوليش اينه: "بيستون" نام "مجله" اي در دانشکده "کامپيوتر" دانشگاه "شيراز" ...!!!!
| دومين اشتباه شما اينه که نميدونستيد نشريه "بيستون" متعلق به تمام دانشجويان بخش (از جاي جاي ايران) است. علاوه بر اين،"بيستون" به خوانندگاني فراتر از مرزهاي شيراز و ايران، مي انديشد! |
رئيس باشگاه رئال مادريد با شنيدن جمله فوق تصميم گرفت نام باشگاه را به رئال دنيا (Real World اگه درست نوشته باشم) تبديل کنه!!!
سومين و بزرگترين اشتباه شما اينه که اصل مهم زير رو مرتبا فراموش ميکنيد:
"در يک جامعه مبتني بر منطق و شعور، هر کس، فقط يک حق راي دارد" |
در هر جامعه اي - چه در جامعه مبتني بر منطق و شعور و چه در جامعه ايراني - هر کسي بايد حق اظهار نظر داشته باشد.
| من يه چيز را بايد بگم و اون اينه که درسته که اين نام به پيشنهاد يکي از دوستان بوده اما با راي همه برگزيده شده حتي اگه کساني اين اسم را خيلي دوست نداشته باشند بهتر نيست به جاي کارشکني توي تلاش بچه ها اونا را کمک کنيم |
اگه منظورت به منه، بهتره به عرض برسونم که اولا از شما بابت به کار بردن لفظ "کارشکني" تشکر مي کنم و در ثاني افتخار مي کنم که طرح مجله رو من درست کردم. فکر نمي کنم اظهار نظر در مورد يک اسم کارشکني به حساب بياد جناب آقاي هاروارد!! X-( |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
قلي high کلاس  سال صفري!
تاريخ عضويت: يکشنبه 23 آذر 1382 مجموع ارسالها: 21 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: namidoonam?shiraaaz جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 15 فروردين 1383، ساعت 8:38 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
| mhaji نوشته بود: |
| خيلي دوست داشتني و پر محتواست 8-} |
بابا اعتماد به نفس!
يه خورده خودت رو تحويل بگير! |
|
_________________ فرشته نجات من دير به ما رسيده اي
كهنه شدست زخم ما كوشش بي سبب نكن
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
شنبه 15 فروردين 1383، ساعت 10:27 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
| (اگه منظورت به منه، بهتره به عرض برسونم که اولا از شما بابت به کار بردن لفظ "کارشکني" تشکر مي کنم و در ثاني افتخار مي کنم که طرح مجله رو من درست کردم. فکر نمي کنم اظهار نظر در مورد يک اسم کارشکني به حساب بياد جناب آقاي هاروارد!! X-( |
بابا حالا بهت بر نخوره ما که منکر تلاش شما نيستيم همين الآن کاري که شما کردهر ايد شايد خيلي بيشتر از کار بچه هاي ديگه باشه اما خوب فکر نميکني حالا که يه کار شروع شده و بچه ها دارند سعيشون را ميکنند بهتره به جاي کنار ايستادن و انتقاد کردن بهتره کمکشون کنيم؟(منظورم شما نيست بلکه اکثر بچه هاي بخش است) |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
قلي high کلاس  سال صفري!
تاريخ عضويت: يکشنبه 23 آذر 1382 مجموع ارسالها: 21 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: namidoonam?shiraaaz جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 24 فروردين 1383، ساعت 11:55 |
|
 |
4 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
در خبر است که چهار شنبه گذشته جناب اقاي داعي گريدر محترم ديتا بيس در کلاس حل ضمن تشريح تمرين فرموده اند "اگه خداي نکرده يکي از استادا بيفته بميره درسش حذف ميشه ."
انجمن حمايت از حقوق اساتيد ضمن عرض تسليت پيشاپيش و زبونت رو گاز بگير اين مطلب را تائيد کرده و به همه علاقه مندان به صرفه جويي در وقت پيشنهاد ميکند همواره دعا گوي وجود اساتيد معزز باشند والا ممکنه خودشون پنج ساله وشش ساله بشن.
اين انجمن ضمن انتقاد ازخانوم کشتکاران براي برنامه ريزي غير منصفانه امتحانات ميان ترم اظهار تاسف شديد خود را از بابت احتمال ضعيف خوب شدن نمره هاي ميان ترم اعلام مي دارد.
به اميد گند زدن همه شما عزيزان در امتحانات اخير! |
|
_________________ فرشته نجات من دير به ما رسيده اي
كهنه شدست زخم ما كوشش بي سبب نكن
|
|
|
|
|
 |
سيب  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 527 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 25 فروردين 1383، ساعت 11:58 |
|
 |
4 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| قلي high کلاس نوشته بود: |
در خبر است که چهار شنبه گذشته جناب اقاي داعي گريدر محترم ديتا بيس در کلاس حل ضمن تشريح تمرين فرموده اند "اگه خداي نکرده يکي از استادا بيفته بميره درسش حذف ميشه ."
|
ببخشيد! اين چه ربطي به نشريه بيستون داره! اينو بايد تو تالار شايعات نوشت :vic: |
|
_________________ By all means marry. If you get a good wife, you''ll be happy. If you get a bad one, you''ll become a philosopher
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |