صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

5
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3173
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: مرد
ارسال چهارشنبه 14 فروردين 1387، ساعت 18:10
 8 ماه و 3 روز پيش

اون وحيد:

"از بين اين همه ارسال روزانه در تالارهاي گفتمان، من اين موضوع رو مشتاقانه دنبال مي کنم که از تجارب ارزنده استاد اميد استفاده کنم. البته اينها فعلاً همه اش کلاس تئوري هست. کلاس عمليش کي برگزار مي شه؟ آزمايشگاه و کارگاه براي اين درس تعريف نکردن؟ "

اين وحيد :

"بنده اعتراف مي کنم که تا به حال حتي يک بايت از پهناي باندم رو صرف دريافت فرمايشات گهربار جناب عالي که در قالب فايلهاي صوتي به جهانيان ابلاغ مي شود نکرده ام. لذا نظري در موردشون ندارم."

Wink Liar Liar Mr. Green

mammad نوشته بود:
... من اين مقدمه رو گفتم تا بچه هاي تالار ارزش حرفهاي اميد رو بيشتر بدونند : شرايط سني Twisted Evil ، تجربه Think ، مسافرت و آشنايي با ساير فرهنگها بعلاوه اندکي Twisted Evil هوش باعث شده استاد اميد ، اون مرحله شلوغ و ترحم برانگيز اولي Brick wall رو که همواره توام با تزلزل و اضطراب هست پشت سر بذاره و به اون مرحله پختگي توام با ثبات منتقل بشه. Dancing ...

ممنون از اظهار لطفتون. لطفا از نظرات و تجربياتتون برامون بنويسيد Angel

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
وحيدآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 13 شهريور 1386
مجموع ارسالها: 858
اعتبار کسب شده: 6761
ارسال چهارشنبه 14 فروردين 1387، ساعت 19:09
 8 ماه و 3 روز پيش

Omid نوشته بود:
اون وحيد:

"از بين اين همه ارسال روزانه در تالارهاي گفتمان، من اين موضوع رو مشتاقانه دنبال مي کنم که از تجارب ارزنده استاد اميد استفاده کنم. البته اينها فعلاً همه اش کلاس تئوري هست. کلاس عمليش کي برگزار مي شه؟ آزمايشگاه و کارگاه براي اين درس تعريف نکردن؟ "

اين وحيد :

"بنده اعتراف مي کنم که تا به حال حتي يک بايت از پهناي باندم رو صرف دريافت فرمايشات گهربار جناب عالي که در قالب فايلهاي صوتي به جهانيان ابلاغ مي شود نکرده ام. لذا نظري در موردشون ندارم."

Wink Liar Liar Mr. Green

خيلي عجيبه؟ به نظر من که عجيب نيست. يک سال و يک ماه از اظهار نظر قبلي بنده گذشته. تو اين مدت خيلي چيزها فرق کرده. تالارهاي گفتمان ديگه اون تالارهاي گفتمان نيست. "اين وحيد" هم ديگه "اون وحيد" نيست. اگه بود که الان "وحيد" نبود؛ "غريب آشنا" بود. پس اظهار نظرها هم الزاماً مشابه نيست.

1
1
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال چهارشنبه 14 فروردين 1387، ساعت 19:36
 8 ماه و 3 روز پيش

وحيد نوشته بود:
خيلي عجيبه؟

نه!

اين جايزه رو از طرف خشکل ترين دختر تالار به شما تقديم ميکنم. Angel

1
1
0
سيبآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 527
جنسيت: نامشخص
ارسال چهارشنبه 14 فروردين 1387، ساعت 20:21
 8 ماه و 3 روز پيش

سلام ملت! مسافرت بودم اومدم ديدم يه عالمه بحثاي جديد شده. فايل صوتي دکتر اميد هم که توووووپ بيد از شنيدنش بسي حال برديم و بسي بيشتر ياد گرفتيم.

نبي جون در مورد اون قضيه قبض موبايلي که نوشته بودي يه نکته کوچولو هست که برات مينويسم. (مسلمه که اصل حرف رو اميد خيلي بهتر و قشنگتر و البته علمي تر توضيح داده):

ما مردا وقتي با مشکلاتمون با هم ديگه حرف مي زنيم، معمولاً از طرف انتظار داريم که مخشو به کار بندازه و يه راه حلي برامون پيدا کنه. وقتي يه مرد با مشکلي مواجه ميشه، در موردش حرف نمي زنه مگر اونکه مشاوره بخواد. بنابراين اگر به يکي از دوستانتون يه توصيه خوب بکنيد، اوج مرام و دوستي رو نشون داديد. اما....! زنا! خوب زنا فرق ميکنن. پسراي خوب و خوشکل!دکتراي عزيز! وقتي يه زن داره در مورد مشکلش با شما حرف مي زنه، زودي براش نسخه نپيچين! زودي براش راه حل ارائه ندين. چيزي که اون احتياج داره راه حلاي مهندسي شما نيست! Brick wall حرف زدن از مشکلات، براي زنها يک راه تخليه استرس و فشار روحيه. تنها کاري که بايد بکنيد اينه که شنونده خوبي باشيد. (فکر کنم اينو اميد يه بار تو يکي از اين فايلا گفته بود.) بذاريد خووووب حرفاشو برنه. وسط حرفش نپرين. به جاش تشويقش کنين که بيشتر حرف بزنه. بعدش شايد بتونين اصلاً يواشکي موضوع بحث رو به سمت يه چيز Cool بکشونين و خلاص! اصلاً ديگه يادشم ميره که داشت از چي گله مي کرد. خوب. اينطوري حداقل آدم ميتونه اطمينان داشته باشه که توي اون ليست آلفابتکال کذايي آخري نيست. Mr. Green و قبض موبايلو يکي ديگه حساب ميکنه! مطمئن باشيد يه شنونده خوب براي خانمها ارزشش خيلي زياده. مي دونين بيشترين شکايتي که خانمها از مردا دارن چيه؟ اون درکم نمي کنه! فکر ميکنين درک کردي يعني چي؟ يعني تا درد دلش وا شد بگي: خوب اين که کاري نداره عزيزم، بيا من اين کارو برات ميکنم. احتمالاً نه. Wink

2
2
0
وحيدآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 13 شهريور 1386
مجموع ارسالها: 858
اعتبار کسب شده: 6761
ارسال چهارشنبه 14 فروردين 1387، ساعت 22:58
 8 ماه و 3 روز پيش

Omid نوشته بود:
وحيد نوشته بود:
خيلي عجيبه؟

نه!

از خوشگل ترين دختر تالار و پيرترين پسر تالار خيلي ممنونم. Angel

2
2
0
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3369
اعتبار کسب شده: 3732
ارسال چهارشنبه 14 فروردين 1387، ساعت 23:11
 8 ماه و 3 روز پيش

وحيد نوشته بود:

Your most welcome Vahid jaan Mr. Green Razz

1
0
1
ستاره’ غريب
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 2299
جنسيت: زن
ارسال پنجشنبه 15 فروردين 1387، ساعت 10:20
 8 ماه و 3 روز پيش

وحيد نوشته بود:
Omid نوشته بود:
وحيد نوشته بود:
خيلي عجيبه؟

نه!

وحيد جان دمت قيچ قاچ

1
1
0
Bayas Goolآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 2169
ارسال پنجشنبه 15 فروردين 1387، ساعت 11:16
 8 ماه و 3 روز پيش

دلم خون شد براي پسراي تالارمون
بابا الان چند وقته اميد وقت و بي وقت و جديدا جناب سيب ، دارن تجربياتي رو که با خون جيييگر کسب کردن مفت و رايگان در اختيار اين آقا پسرا ميذارن و متاسفانه پسرامون هنوزم سر جاي خودشون دارن درجا مي زنن
کافي بود يه فايل صوتي براي يه سري از دخترهاي امل و عقب افتاده ايران ، بدين صورت که اميد مو به مو طريقه با کلاس شدن و جنتملن شدن رو شرح داده ، جمع آوري مي کرديم تا در عرض يک هفته تغيير و تحول دختر ايراني رو ببينيد
البته اينجا لازمه يه ايراد کوچولو به سخنراني اميد گرفت که قبول نداره دخترا تغيير پذيريشون بيشتر از پسرهاست
يه دختر خيلي زودتر شرايط دور و برشون رو تشخيص مي ده و خودش رو با وضع جديد ( حتي اگر بالاترين رتبه کلاس باشه) وفق مي ده ، براي اثبات صحبت هام مي تونم چند تا مثال زنده رو نام ببرم
ولي متاسفانه هيچ کدوم از صحبت هاي اميد روي پسرهاي تالار ( حداقل اونائي که من باهاشون در تماسم ) نداشته و به احتمال بسيار زياد نخواهد داشت d'oh! براي اثبات اين جمله هم مي تونم چند تا مثال زنده با ذکر تمامي چيپ بازي هائي که داشته ان رو نام ببرم Twisted Evil
و در آخر از دخترهاي گل تالار عاجزانه مي خوام هيچ وقت ارزش واقعي آلفا مرد زندگيشون رو ( چه دوست پسر و چه شوهر) با داشتن رابطه هاي بي ارزش با برخي پسرها از بين نبرن
اگه با مردتون از نظر جنسي و روحي ارضا مي شيد ديگه هيچ وقت براي بقيه نيازهاي زندگيتون ( مثل مواردي که اميد بهش اشاره کرد) به مرداني با رتبه هاي پائين رو نياريد که نتيجه اش فقط و فقط از بين رفتن مقام و منزلت شما نزد آلفا خان و جريحه دار شدن غرورشه Sad

در آخر تر هم از اميد به خاطر اين همه لطفي که در حق آقا پسرها داره تشکر مي کنم هر چند که يه سري از صحبت هاش اصلا به نفع ما نيست Smile

6
6
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال پنجشنبه 15 فروردين 1387، ساعت 18:39
 8 ماه و 2 روز پيش

A - اين نکته که دکتر سيب گفتند 100% درست هست و يکي از دلايل اصلي اختلاف و طلاق در بين زوج هاي جوان ايراني عدم اطلاع پسرها از همين نکته است.

B - فقط وقتي به غر زدن هاي يه دختر خانم گوش کنيد که ايشون همسر شما يا دوست دختر رسمي شما باشه و يا اينکه حداقل يکبار به شما "لطف" کرده باشه. هيچوقت به غر زدن دختري که سعي دارين باهاش دوست بشين گوش نکنين چون فورا برچسب بتا بودن ميخورين. Angel

C - هيچوقت به غر زدن يه خانم از دست دوست پسرش, همسرش, دوست پسر قبليش و... تحت هيچ شرايطي گوش نکنين حتي اگر اين خانم همسر شما يا دوست دختر شما باشن .

2
2
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال پنجشنبه 15 فروردين 1387، ساعت 21:19
 8 ماه و 2 روز پيش

Bayas Gool نوشته بود:
دلم خون شد براي پسراي تالارمون بابا الان چند وقته اميد وقت و بي وقت و جديدا جناب سيب ، دارن تجربياتي رو که با خون جيييگر کسب کردن مفت و رايگان در اختيار اين آقا پسرا ميذارن و متاسفانه پسرامون هنوزم سر جاي خودشون دارن درجا مي زنن کافي بود يه فايل صوتي براي يه سري از دخترهاي امل و عقب افتاده ايران ، بدين صورت که اميد مو به مو طريقه با کلاس شدن و جنتملن شدن رو شرح داده ، جمع آوري مي کرديم تا در عرض يک هفته تغيير و تحول دختر ايراني رو ببينيد

در اينکه اين جوانان رشيد چيزي ياد نخواهند گرفت شکي نيست! Brick wall Very Happy من اين فايل ها رو برا حال کردن خودم و يکي دوتا ديگه از دوستان (شاهين, مهدي ...) ميذارم که البته ايندوستن هم هيچ احتياجي به اين مطالب ندارن Angel مصي خانم خوشکلي لطف کن يه کم در مورد کلاس برا دختر خانومها توضيح بده! باحال ميشه Razz Razz Applause

4
3
1
مهساآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 03 تير 1385
مجموع ارسالها: 455
ارسال پنجشنبه 15 فروردين 1387، ساعت 21:29
 8 ماه و 2 روز پيش

ميشه من يه ذره توضيح بدم؟
اولين کاري که دخترا براي با کلاس شدن مي کنند،بسيار کشدار و به قول خودشون با لهجه تهراني صحبت کردنه.بعدش مي رن سراغ آرايش و مدلهاي جديدي هم در آرايش صورت وهم در لباس پوشيدن ونيز آراستن موهاشون به کار مي برن.
خوب ديگه اين که اسم چندتا خواننده خارجي تابلو رو(مثل جرج مايکل ،جنيفر لوپز و....) ياد مي گيرن وسعي مي کنن از اين خواننده ها در زندگيشون استفاده کنن مثلا از مدل موهاشون يا از آهنگاشون براي زنگ موبايل!
Mr. Green Mr. Green

2
1
1
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3369
اعتبار کسب شده: 3732
ارسال جمعه 16 فروردين 1387، ساعت 0:16
 8 ماه و 2 روز پيش

Omid نوشته بود:
A - اين نکته که دکتر سيب گفتند 100% درست هست و يکي از دلايل اصلي اختلاف و طلاق در بين زوج هاي جوان ايراني عدم اطلاع پسرها از همين نکته است.

B - فقط وقتي به غر زدن هاي يه دختر خانم گوش کنيد که ايشون همسر شما يا دوست دختر رسمي شما باشه و يا اينکه حداقل يکبار به شما "لطف" کرده باشه. هيچوقت به غر زدن دختري که سعي دارين باهاش دوست بشين گوش نکنين چون فورا برچسب بتا بودن ميخورين. Angel

Razz Razz Razz
لفطاً اميد جونم اينا ,اجازه لفطاً چون من يک کم خنگم Razz ميشه بگيد منظورتون از اين لطف چيه Confused Rolling Eyes
و آيا فقط يک بار لطف کفايت ميکنه Confused
و اگر چند بار لطف باشه ميزان غر زدن چقدر ميتونه بيشتر بشه Confused Razz
بعدشم اگه اون خانم از نوع آلفاهاش باشه ,و سايز package خوبي داشته باشه ميزان غر زدن چقدر ميتونه بيشتر بشه Razz
خلاصه کمي توضيح بيشتر موجبات سرگرمي تالار است Razz

3
3
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال جمعه 16 فروردين 1387، ساعت 9:22
 8 ماه و 2 روز پيش

خطبه هاي پرشکوه نماز جمعه در باب تفاوت بنيادي خانم ها و آقايون در نحوه انتخواب دوست از جنس مخالف و دلايل کوچ آريايي ها از فلات ايران (3.5 MB) Angel

Image

3
1
2
نبيآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385
مجموع ارسالها: 1276
اعتبار کسب شده: 3303
ارسال جمعه 16 فروردين 1387، ساعت 20:58
 8 ماه و 1 روز پيش

نقل قول:
من اين فايل ها رو برا حال کردن خودم و يکي دوتا ديگه از دوستان (شاهين, مهدي ...) ميذارم که البته ايندوستن هم هيچ احتياجي به اين مطالب ندارن

اينجانب با نديدن اسمم در اين ليست اعلام مي کنم که تمام تلاشهامو در استفاده از نکات شما در موفقيتم دارم به کار مي برم! (خيلي با حالن!)
مشکل اصلي جديد من شروع کردن دوستي با يه case جديده! به هر حال
خبر خوش! خود سانسوري Whistle ! Dancing از توضيح اضافي معذورم، فقط به اطلاعات خيلي آموزنده تر نياز دارم! Mr. Green Razz (در حالي که زياد تمايلي به ادامه اين relation ندارم! ولي چي مي شه کرد! Mr. Green )

الان در حال گوش کردنم به آخرين صحبتهاي اميد هستم! Razz
____
اضافه شده بعد از ويرايش:

نکات جالبي بودن، مرسي Applause Applause . من خودم که بتا بودن رو به مقدار زيادي تجربه کردم قبول دارم
الان هم مي دونم که استعداد آلفا شدن (power & money رو دارم) فقط ظاهران رفتار بتا منشم باعث مي شه که بتا بشم. خوب نکته مهمي که اين مبحث هاي تئوريک رو عملي کنه بحث pick-up و به اصطلاح شروع يه رابطه بود. کلا مردي مثل من در محيط کار و friends با دختراي خيلي کمي رفت و آمد دارم . و تنها راه چاره ، pickup تو خيابونه. و من نمي دونم با عامل power and money چطور مي تونم اين عمل رو انجام بدم Mr. Green يعني خيلي shy هستم! ممنون مي شم در seasion يعدي در مورد اين نکات هم توضيح بدي! مي خوام کليه friend هاي قبلي تو شهرم رو refresh کنم و regenerate! Applause

1
1
0
TITANآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 23 دي 1385
مجموع ارسالها: 1135
اعتبار کسب شده: 3876
ارسال جمعه 16 فروردين 1387، ساعت 23:12
 8 ماه و 1 روز پيش

Bayas Gool نوشته بود:

ولي متاسفانه هيچ کدوم از صحبت هاي اميد روي پسرهاي تالار ( حداقل اونائي که من باهاشون در تماسم ) نداشته و به احتمال بسيار زياد نخواهد داشت d'oh! براي اثبات اين جمله هم مي تونم چند تا مثال زنده با ذکر تمامي چيپ بازي هائي که داشته ان رو نام ببرم

لازم ميدونم که همينجا خدمتون عرض کنم که خانم bayas gool هيچگونه تماسي با من نداشته اند..

در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است اصول فلسفه و روش رئاليسم از ديدگاه طرف مقابل
1
پاسخها: 13 بیننده: 649 نویسنده: بچه برقي 78
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است