صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

5
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
نبيآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385
مجموع ارسالها: 1216
اعتبار کسب شده: 4142
جنسيت: مرد
ارسال دوشنبه 12 فروردين 1387، ساعت 14:56
 3 ماه و 20 روز پيش

* جهت مظلوم واقع نشدن پست اميد :
Omid نوشته بود:
خطبه هاي پرشکوه نماز يکشنبه در باب ديناميک انتخواب جفت در پستانداران و انسان و ساير مسائل بيربط (5.5 mB)

Image

اميد عالي بود. thanks ، خيلي توضيحات و نکات آموزنده اي بود ، به درد من يکي که خورد و با ديدگاهام match هست

خوب با اين حساب من يک مرد اومگا (Ω ω - آخرين حرف يوناني!) هستم ، فکر کنم مهمترين عاملش کمي اعتماد بنفس هست در من (نسبت به استعدادي که دارم! ) و به نوعي ديگر گشادي! و ...

خوب من اينجا خودم رو به عنوان يه case study در نظر مي گيرم، رفتاري که با دختراي تالار دارم دقيقا loser بودنمو نشون مي ده! که خوب مورد اخيرش همين داونلود youtube ها بود که پر احساسترين جوابي که گرفتم اين بود : نمي دوني چقدر خوشحالم کردي.مي دوني؟ Mr. Green Mr. Green Brick wall

در مورد مزمني که با دوست دختر اولم داشتمو هنوز هم breakup نشده و اين خانوم با آلفا و بتا و ... هاي مختلفي همزمان در just as friend و x-sher هاي فراوان ديگه هست ، ايشون 5 ساعت با موبايل با يکي از اين آلفا بتاها صحبت کرده و ناراحتيشو از فيش تلفن به من در مي کرد ( که اين خانوما به حساباشون خيلي ريز مي رسن) و من با يه تعارف که بزار من حساب کنم، دقيقا داشت اينکارو مي کرد و حاضر شده بود و به هر حال حتي که مي گفت پولو مي ده ( مشکل پولي نداره اين دختره ، مشکل خونواده داره که گير مي دن) ولي قرار بود من حسابدارش بشم برم کاراي بانکيشو بکنم ، که خوشبختانه سخنان گهر بار اميد به يادم اومد و از مخمصه در رفتم.
خوب بعضا جرقه هايي از آلفا بودن هم پديدار شده ، (با اينکه با توجه به ويژگي xخليم و کمبود اعتماد به نفس در اين حال غير ممکنه که خودمو آلفا بتونم تلقي بکنم) يه چند هفته پيش که تازه مرتفع شده بودم Mr. Green (به درجه مديريت فني مهندسي شرکت! - که خودم هم موندم اينا چطور از خودشون chart و چرت وپرت و درجه تعيين کردند!) خلاصه اين باعث شد اين دختره فکر کنه من آلفاشم و بخوام بگيرمش و يکم رفتارش عوض شد ! ولي از اونور در آن لحظه xخلي و loser بودنم شروع به نمايش خودش کرد، و بقيش شد همون آش و همون کاسه ( البته بماند که اين دختر خودش منو واسه انتخاب بين آلفاهاش نگه داشته ، و الا رک بهش گفتم که من نمي خوام صحبت کنيم و همين الان هم زنگ زد و جواب ندادم! Mr. Green )

Image

خوب به نظرم اول بايد من اعتماد به نفسمو زياد کنم و خودمو بالا بگيرم (تو محيط کار هم اين روش بهترين جواب رو ميده و متاسفانه من استفاده نمي کنم!) خوب مسئله اينه که چجوري آلفا شم!؟! به طور ساده! يعني شايد من باطنا آلفا باشم (پول کافي دارم و شغل و ...) ولي ظاهرا اينجوره رفتارم که در مقابل بتاهاي ديگه امگا نشون مي دم و لزومي نمي بينم خودمو آلفا نشون بدم . (تو رفتارم تو اين فروم هم مشخصه) مثلا تو محيط کار من لزومي نمي بينم بيام يه xخل که فلان تصميمو واسه فلان کار گرفته، بيام راضي کنم که نه فکر تو غلطه و حرف من درسته!
____

به هر حال اين آخري خيلي باحال تر بود از صحبتهاي قبلي و منتظر reccomendation ها تون واسه من هستم!

راستي توضيحات سيب گرامي هم خيلي باحال بود و متشکرم (البته اينا حقيقتايي هستن که بايد بدونيم!)

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3273
اعتبار کسب شده: 5266
جنسيت: نامشخص
ارسال دوشنبه 12 فروردين 1387، ساعت 23:23
 3 ماه و 20 روز پيش

من يه چيزايي شنيدم ,ولي هيچ چيزي در مورد هيچ چيزي نميدونم Razz Confused
هر چي شما بفرماييد سرورم Angel

P.S

نبي جان ديگه اصلاً از ليست آلفابت بيرون افتادي Razz زياد خودش و نا راحت نکن که اگه الان دم دستم بودي
با مايتابه ي نا زنينم ميزدم توي سرت Evil or Very Mad
چي چي و حقايقي هستند که بايد بدونيم
قانون شکار در جنگل هاي سر سير با گرمسير , جنگل هاي قطبي و استوايي فرق ميکنه فراواني شکار ايضاً Razz

و همانگونه که سرورم فرمودند شيري که درجنگلي بتا محسوب ميشود در گروهي ديگر شايد به مقام آلفايي برسد Razz
و همينطور شيري که در جنگلي آلفاست در جايي ديگر ممکن است بتا بشود Razz زياد سخت نگير زندگي واقعاً دو روزه Dancing

2
2
0
TITAN
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

مجموع ارسالها: 983
اعتبار کسب شده: 2475
ارسال دوشنبه 12 فروردين 1387، ساعت 23:56
 3 ماه و 20 روز پيش

Omid نوشته بود:

Image
Image

راستش من يه دوست دارم که چند ساليه رفته ژاپون؛ چند وقت پيش آنلاين ديدمش، گفت بزار جند تا عکس جديدم رو برات بفرستم، نشون به اين نشون که محجبه ترين عکسي عکسي بود که با 5-6 تا دختر سيا و سفيد و زرد کنار يه استخر گرفته بود ... راستش فکر کنم ميره يا خواهش تمنا ميکنه يا پول ميده که دختراي سکسي باهاش عکس بندازند...
حالا چرا ياد اين موضو افتادم نيمدونم والا...

2
1
1
مسافر کويرآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383
مجموع ارسالها: 1798
اعتبار کسب شده: 4889
ارسال سه‌شنبه 13 فروردين 1387، ساعت 2:18
 3 ماه و 20 روز پيش

اميد جان!
آقا حيفه به خدا که اين تجربيات رو به اين راحتي در اختيار بقيه قرار بدي. Razz يه چيزي از شاگردها بگير!
دوستان عزيز باور کنيد که هرکدوم از اين توصيه ها واسه يه عمر زندگي مشترک کافيه!
من که حسابي چيزاي جديد ياد گرفتم.
ممنون

2
2
0
شازده کوچولوآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385
مجموع ارسالها: 978
اعتبار کسب شده: 6357
ارسال سه‌شنبه 13 فروردين 1387، ساعت 2:23
 3 ماه و 20 روز پيش

مسافر کوير نوشته بود:
اميد جان!
آقا حيفه به خدا که اين تجربيات رو به اين راحتي در اختيار بقيه قرار بدي. Razz يه چيزي از شاگردها بگير!
دوستان عزيز باور کنيد که هرکدوم از اين توصيه ها واسه يه عمر زندگي مشترک کافيه!
من که حسابي چيزاي جديد ياد گرفتم.
ممنون

وقتي که تو ميگي چيزاي جديد ياد گرفتي. پس معلومه که واقعا گهر بار بوده

(اما واقعا اين فايل آخريه يه شاهکاره ها)

1
1
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3037
اعتبار کسب شده: 1310
ارسال سه‌شنبه 13 فروردين 1387، ساعت 2:50
 3 ماه و 20 روز پيش

ممنون شاهين جان والا خودم هم نميدونم چرا برا اين مفلوک ها وقت ميزارم Confused يه جور کار خيرييه هست. واقعا دلم ميسوزه وقتي دوستن جوانمون با افکاري تخيلي مثل اين به ازدواج نگاه مي کنند . خداوند را شکر ميکنم که به من فوت و فن شکار و زندگي جاندارن را آموخت اگر منم فقط تو دانشگاه وتوي ايران مونده بودم شايد مثل بقيه همچنان در عالم ببويي ميموندم Angel Razz

2
2
0
mammadآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 25 بهمن 1384
مجموع ارسالها: 312
اعتبار کسب شده: 831
ارسال سه‌شنبه 13 فروردين 1387، ساعت 12:46
 3 ماه و 19 روز پيش

من اجازه مي خوام ابتدا از يه مقدمه ي X-sher گونه شروع کنم و به مرور به موضوع اصلي برسم:

من فکر مي کنم جريان تکامل ذهني هر مردي رو (اونهايي که مخشون کار ميکنه) به دو بخش ميشه تقسيم کرد:

تو بخش اول که از کودکي تا انتهاي جواني (يا ابتداي ميانسالي) ادامه داره ذهن ما يک روند تکثرگرايانه ي بي جهت رو طي ميکنه يا همون حرکت از سمت وحدت به کثرت. بچه که به دنيا مياد در وحدتِ مطلق هست. تمام دنيا براي او در وجود يک فرد به نام مادر خلاصه ميشه. به مرور که بزرگ ميشه و با افراد و افکار مختلف آشنا ميشه فضاي فکريش توسعه پيدا ميکنه ولي يک توسعه ناهماهنگ و پراکنده. اين تکثرگرايي در سنين جواني به اوج خودش ميرسه. جوان انبوهي از اطلاعات و گزاره هاي مختلف اجتماعي ، سياسي ، روانشناسي ، اطلاعات مربوط به جنس مخالف و... رو با يک کنجکاوي حريصانه و گاها توام با احساسات ، از طريق خوندن انواع کتابها و مجلات و... توي ذهنش ميريزه. ولي اونقدر توانايي نداره که مجموعه اين اطلاعات پراکنده رو جمع آوري و تحليل کنه و اونها رو در جهت رسيدن به نتايج قطعي و کاربردي ، دسته بندي و همگرا کنه...

در بخش دوم که از انتهاي جواني يا ابتداي ميانسالي شروع ميشه ذهن فرد (و بهتر بگويم مرد) از کثرت به سمت وحدت حرکت ميکنه. مرد به مرور ميفهمه که براي فهم زندگي نيازي به خواندن انبوهي از کتابها نيست. ميفهمه که بخش عمده اي از کتابها و باورها ، بيهوده و تکراري و خطاپذير و يا بکلي اشتباه هست. از طرف ديگه با توجه به تجربه هاي عملي يي که خودش در حوزه هاي مختلف کسب کرده ميبينه که اعتبار اين تجربيات شخصي در خيلي موارد بيشتر هست از مطالب تئوري کتابها. همچنين احساسات تند و کور و ايده آليسمي جواني کم کم فروکش ميکنه و منطق عقلانيِ رئاليسمي جايگزين اون ميشه و به قولي : شعر ، در برابر نثر ، سر فرود مي آورد !!
لذا ناخودآگاه شروع ميکنه به مهندسي ِ مجدد افکار پراکنده قديمي. بخش عمده اي از اون افکار بيهوده رو بيرون ميريزه و سعي ميکنه مجموعه ي باقيمانده رو به سمت رسيدن به چند اصل کوتاه و مختصر ، منظم و همگرا کنه. اين وحدت در انتهاي ميانسالي (يا اوايل پيري) به اوج خودش ميرسه. ( مسافرت و دنياديده بودن از جمله عواملي است که اين مرحله دوم رو سريعتر و دقيقتر ميکنه... )
مثلا شما اگه از يه دانشجوي رشته علوم سياسي در مورد مفاهيمي مثل آزادي يا عدالت سوال کني ميشينه براي شما حسابي سخنراني ميکنه و از انواع و اقسام نظريه هاي بزرگان براي اثبات حرفهاش شاهد مياره. چون اون هنوز توي مرحله تکثر دست و پا ميزنه. اما اگر همين سوال رو از يه کسي مثل کاسترو بپرسيد ، جواب او يقينا کوتاه و مختصر خواهد بود که عصاره سالها تجربه عملي خود اوست. (و در آنچه خواهد گفت هيچ کاري به نظريات رسمي مطرح شده در کتابها و تکيه بر کلام بزرگان اين حوزه نخواهد داشت و اگر مثلا خبرنگار سمجي از او دليل و بينه مستدل مبني بر اثبات حرفهايش مطالبه کند، احتمالا با چند حرف درشت و آبدار مواجه شود! )

خب ديگه بسه. من اين مقدمه رو گفتم تا بچه هاي تالار ارزش حرفهاي اميد رو بيشتر بدونند :
شرايط سني Twisted Evil ، تجربه Think ، مسافرت و آشنايي با ساير فرهنگها بعلاوه اندکي Twisted Evil هوش باعث شده استاد اميد ، اون مرحله شلوغ و ترحم برانگيز اولي Brick wall رو که همواره توام با تزلزل و اضطراب هست پشت سر بذاره و به اون مرحله پختگي توام با ثبات منتقل بشه. Dancing
جوونترهاي تالار بايد بدونند که اکثر بزرگان فلسفه و جامعه شناسي و روانشانسي نيز پس از سالها مطالعه و مکاشفه و بحث و جدل نيز به همين نتايجي رسيده اند که اميد با زبون ساده و خودموني داره مطرح ميکنه. "زناشويي يعني: رابطه جنسي، پول و موقعيت اجتماعي و مابقي هيچ !! ..."
کاش قدر بدانستندي ! " کاش ، جوان مي دانست و پير مي توانست ! "

بگذريم. بهر حال باز هم از اميد به خاطر تمام ارسالهاي اين تاپيک مخصوصا اين ارسال آخري تشکر مي کنم. Applause و اگر قواعد تالار اجازه مي داد حداقل 5 امتياز مثبت به اميد ميدادم ( اين هم پيشنهادي براي احسان و وحيد: هر کاربر بتواند حداکثر تا سه امتياز مثبت يا منفي به هر ارسال بدهد )

4
4
0
وحيدآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 13 شهريور 1386
مجموع ارسالها: 790
اعتبار کسب شده: 8408
ارسال سه‌شنبه 13 فروردين 1387، ساعت 14:30
 3 ماه و 19 روز پيش

mammad نوشته بود:
( اين هم پيشنهادي براي احسان و وحيد: هر کاربر بتواند حداکثر تا سه امتياز مثبت يا منفي به هر ارسال بدهد )

از بيانات شما استفاده فرموديم. Angel
به جون خودم غريب آشنا توي کماست. وحيد هم يه کاربر معمولي مثل بقيه هست و کوچکترين اختيارات مديريتي نداره.

2
2
0
نبيآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385
مجموع ارسالها: 1216
اعتبار کسب شده: 4142
ارسال سه‌شنبه 13 فروردين 1387، ساعت 23:21
 3 ماه و 19 روز پيش

sedayedel نوشته بود:
نبي جان ديگه اصلاً از ليست آلفابت بيرون افتادي Razz زياد خودش و نا راحت نکن که اگه الان دم دستم بودي
با مايتابه ي نا زنينم ميزدم توي سرت Evil or Very Mad

ممنون به خاطر محبت Wink ! Razz روزگار پشت سر هم با مايتابش مي زنه سرم! کافيه فعلا Mr. Green سر درد مي گيرم Razz

نقل قول:
چي چي و حقايقي هستند که بايد بدونيم
قانون شکار در جنگل هاي سر سير با گرمسير , جنگل هاي قطبي و استوايي فرق ميکنه فراواني شکار ايضاً Razz

و همانگونه که سرورم فرمودند شيري که درجنگلي بتا محسوب ميشود در گروهي ديگر شايد به مقام آلفايي برسد Razz
و همينطور شيري که در جنگلي آلفاست در جايي ديگر ممکن است بتا بشود Razz زياد سخت نگير زندگي واقعاً دو روزه Dancing

من مي خوام بيام کانادايي سوئدي ! (يعني آرزومه! و اقدام هم کردم!)
ولي با اين وصف بايد به فکر مهاجرت به افغانستان باشم! اونجا مطمئنم که ديگه آلفا هستم! Mr. Green

به هرحال من فکر مي کنم استعداد آلفا شدن رو دارم و بعضي چيزها که مهمترينشون همين اعتماد بنفس و عدم استقلال کامل از خونه و خونواده بود که به زودي حل مي شه!
شايدم يکم بايد ++ بودنرو بزارم کنار و Twisted Evil باشم!

1
1
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3037
اعتبار کسب شده: 1310
ارسال سه‌شنبه 13 فروردين 1387، ساعت 23:33
 3 ماه و 19 روز پيش

sedayedel نوشته بود:
هر چي شما بفرماييد

بچه ها توصيه هاي سيما خانم رو کاملا جدي بگيريد. ايشون در انتخواب مرد مورد علاقشون بسيار بسيار خوش سليقه هستند.

شازده کوچولو و وحيد: شما هيچ نظري يا خاطره اي در مورد اين فايل آخري نداريد? فقط دوست داريد در مورد گناهان حضرت آدم بحث کنيد?? Razz Razz Confused

1
1
0
وحيدآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال چهارشنبه 14 فروردين 1387، ساعت 0:08
 3 ماه و 19 روز پيش

Omid نوشته بود:
شازده کوچولو و وحيد: شما هيچ نظري يا خاطره اي در مورد اين فايل آخري نداريد? فقط دوست داريد در مورد گناهان حضرت آدم بحث کنيد?? Razz Razz Confused

بنده اعتراف مي کنم که تا به حال حتي يک بايت از پهناي باندم رو صرف دريافت فرمايشات گهربار جناب عالي که در قالب فايلهاي صوتي به جهانيان ابلاغ مي شود نکرده ام. لذا نظري در موردشون ندارم. Razz

1
1
0
شازده کوچولوآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385
مجموع ارسالها: 978
اعتبار کسب شده: 6357
ارسال چهارشنبه 14 فروردين 1387، ساعت 0:54
 3 ماه و 19 روز پيش

بنده به هر صدايي گوش ميدم و بعد خودم تصميم ميگيرم که اين رو باور کنم يا نه

اين فايل آخري شما خيلي خوب بود و به طور کامل به ما (Looserها)ياد داد که در برخوردمون با خانمها چه اشتباهي مرتکب شديم. d'oh! d'oh! d'oh!
فايلهاي قبلي شما مطالب خوبي رو عنوان مي‌کردن، اما اين آخري جنبه بنيادين و تاريخي داشت. فکر نکنم هيچ آموزگار و يا محقق ديگه‌اي تونسته باشه اين مشکل رو به اين خوبي توضيح بده.

و اما بعد... وحيدجان! نظرت چيه درباره "ريش" و مسائل شرعي مربوط به "تراشيدن ريش" با هم بحث کنيم؟

1
1
0
وحيدآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال چهارشنبه 14 فروردين 1387، ساعت 1:07
 3 ماه و 19 روز پيش

شازده کوچولو نوشته بود:
و اما بعد... وحيدجان! نظرت چيه درباره "ريش" و مسائل شرعي مربوط به "تراشيدن ريش" با هم بحث کنيم؟

بنده ضمن احترام گذاشتن و مهم دونستن احکام ظاهري و فقهي دين، توجه بيش از حد به اونها و اصل دونستنشون و کم توجهي به اصول واقعي و ريشه هاي دين رو به ضرر دين و دينداري مي دونم. در نتيجه حساسيتهاي بي مورد بر روي چنين جزئياتي ندارم. در هر صورت اگه جايي لازم باشه در موردش بحث هم مي کنم.

1
1
0
mhajiآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 3388
اعتبار کسب شده: 3447
ارسال چهارشنبه 14 فروردين 1387، ساعت 10:07
 3 ماه و 18 روز پيش

وحيد نوشته بود:
بنده اعتراف مي کنم که تا به حال حتي يک بايت از پهناي باندم رو صرف دريافت فرمايشات گهربار جناب عالي که در قالب فايلهاي صوتي به جهانيان ابلاغ مي شود نکرده ام. لذا نظري در موردشون ندارم. Razz

اتفاقا همين جاها هست که بايد نظر بدي! Very Happy

شازده کوچولو نوشته بود:
بنده به هر صدايي گوش ميدم و بعد خودم تصميم ميگيرم که اين رو باور کنم يا نه
...

مهم اين نيست که همه بايتهاش رو دانلود و گوش کنيد! مهم اينه که آدم به باورهاي خودش، اعتقاد داشته باشه و به اعتفاداتش باور! اين خيلي مهمه خوشتيپا!

1
1
0
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385
مجموع ارسالها: 963
اعتبار کسب شده: 2082
ارسال چهارشنبه 14 فروردين 1387، ساعت 10:45
 3 ماه و 18 روز پيش

من چند روزي هست که گرفتار سريال Friends شدم و فکر کنم توي تعطيلات عيد نزديک 100 قسمت ديدم. کليه نکاتي که توي اين تاپيک مطرح ميشه کاملاً توي اين سريال تلويزيوني ديده ميشه:

مثلاً يه شخصيتي هست به اسم Ross اين آقا دکتر هست و در زمينه paleontology يه دانشمند محسوب ميشه و از لحاظ مالي وضعش از همه بهتره، اما Loser ترين شخصيت سريال هست و مرتب از سوي خانومها Dump ميشه. چون چند تا عادت بد داره، مثلاً غلطهاي گرامري افراد را تذکر ميده و وقتي با خانومي بيرون ميره درباره علم و دايناسورها و ... با آونها صحبت مي کنه. راس تا حالا سه بار ازدواج کرده و هر سه تا به طلاق ختم شده.

در عوض يه شخصيتي هست به اسم Joey که يه هنرپيشه بيکار و آس و پاس هست که تمام سرمايه اش تيپ و قيافه اش و لباساي تنش هست. اما رابطه با خانوها خيلي موفق تر هست.

“When you are happy, you’re always good. But, When you are good, you’re not always happy.”
“The picture of Dorian Gray” by Oscar Wilde

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است روزنامه استاد فلسفه ...
1
پاسخها: 4 بیننده: 386 نویسنده: pirooztornado
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است