صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

5
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385
مجموع ارسالها: 960
اعتبار کسب شده: 2082
ارسال پنجشنبه 02 اسفند 1386، ساعت 13:32
 4 ماه و 14 روز پيش

«شما جاي برادر من هستيد»

وقتي دختري به شما گفت: «شما جاي برادر من هستيد»، شما يا Delete شده ايد و يا در حال Delete شدن هستيد و ارزش نداره که وقتتون را هدر بديد يا حتي اصلاً بهش فکر کنيد. به عنوان آخرين تلاش مي تونيد بگيد که: «من خودم خواهر دارم، مرسي. فعلاً دنبال يک Partner هستم». در اين صورت قضيه fifty-fifty هست. يا آناً Shift delete مي شيد. که در اين صورت خيال خودتون و اون خانوم را راحت مي کنيد. و يا احتمالاً به نتايج خوبي مي رسيد.

“When you are happy, you’re always good. But, When you are good, you’re not always happy.”
“The picture of Dorian Gray” by Oscar Wilde

4
4
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3007
اعتبار کسب شده: 1310
جنسيت: مرد
ارسال پنجشنبه 02 اسفند 1386، ساعت 21:12
 4 ماه و 14 روز پيش

بسيار متين فرموديد. خداوند (ع) چنين اراده فرمود که طايفه نسوان دوستان مذکر خويش را به دو دسته مجزا تقسيم نمايند. پس نردبانها براي ايشان قرار داد و باعث سردرگمي طيف فجيعي از جوانان در جغرافياي تاريک گيسوان سيما خانم شد Sad

2
-2
4
شازده کوچولوآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385
مجموع ارسالها: 969
اعتبار کسب شده: 6357
ارسال پنجشنبه 02 اسفند 1386، ساعت 23:46
 4 ماه و 14 روز پيش

اميد جان! شما قبلا آموزشهاي کوتاه‌تري ميدادين. من که حوصله ندارم که مرتب روي Next کليک کنم.
خلاصه اين تئوري احتمالا مفيدتر و جذاب‌تره.

2
2
0
نبيآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385
مجموع ارسالها: 1215
اعتبار کسب شده: 4142
ارسال جمعه 03 اسفند 1386، ساعت 5:35
 4 ماه و 13 روز پيش

بچه برقي 78 نوشته بود:
«شما جاي برادر من هستيد»

وقتي دختري به شما گفت: «شما جاي برادر من هستيد»، شما يا Delete شده ايد و يا در حال Delete شدن هستيد و ارزش نداره که وقتتون را هدر بديد يا حتي اصلاً بهش فکر کنيد. به عنوان آخرين تلاش مي تونيد بگيد که: «من خودم خواهر دارم، مرسي. فعلاً دنبال يک Partner هستم». در اين صورت قضيه fifty-fifty هست. يا آناً Shift delete مي شيد. که در اين صورت خيال خودتون و اون خانوم را راحت مي کنيد. و يا احتمالاً به نتايج خوبي مي رسيد.

دقيقا!
اين دخترا خيلي باحال مي پيچونند! Mr. Green
يکي مي گه ، مثلا من فعلا قصد دوست پسر داشتن رو ندارم، يکي مي گه من از پسرا بدم مياد يکي مي گه شرايطشو ندارم! و يکي مي گه کسي منو دوست نداره!!! ( آخه جانم! من پس کشکم؟!!!!) و ....
n تا چيز ديگه که باعث شده! من حداقل همين الاآنش! 20 تا دوست دختر ، در حد "just as friend" داشته باشم! خودم هم اسم social friend گذاشتم! و عموما هر بار صحبت کردن با بعضيا! يک فحش صميمانه از قلبم! در وجودم آزاد مي شه! که غالبا به زبان نميارم! Twisted Evil
واقعا شرم آوره! Brick wall Brick wall Brick wall Razz

1
-1
2
مسافر کويرآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383
مجموع ارسالها: 1767
اعتبار کسب شده: 4889
ارسال جمعه 03 اسفند 1386، ساعت 10:17
 4 ماه و 13 روز پيش

Applause Applause Applause
دوستان عزيز تر از جانم!
اولا: اين مهم نيست که دخترا چه طوري ميپيچونن! مهم اينه که ياد بگيريم چطوري دخترا رو بپيچونيم! Mr. Green
يه زماني خيلي علاقه داشتم کاري کنم که واسه جنس مخالف جذاب باشم اما الان به اين نتيجه رسيدم من همينم که هستم! هرکس خواست قدمش روي چشم! هر کسي هم نخواست, اونقدر ها هستن که بخوان! بعدا وقتي من رو با يکي ديگه ديد خودش پشيمون ميشه!! Very Happy Razz Mr. Green
ثانيا: نکاتي که استاد اميد ذکر کردن همگي درست هستند اما تا تجربه اين نکات رو همراهي نکنه نه تنها تاثير مثبت ندارن بلکه ممکنه بر عکس هم جواب بده!بنا بر اين اي جوانان !شجاع باشيد! اي دريادلان دل رو به دريا بزنيد! از شکست نهراسيد که شکست پل پيروزي است!يه نکته ي اميد رو به خودم و بقيه يادآوري ميکنم که اگر ميخواهيد سراغ کسي بريد , سعي کنيد اون فرد زيبا ترين و جذاب ترين فرد ممکن باشه چون: اگر موفق شديد که خوشا به حالتون! و اگر شکست خورديد دلتون به اين خوشه که از جذاب ترين و خوشکلترين فرد جواب رد شنيديد نه از کسي که بقيه حتي نگاهشم نميکنن!
ثالثا: سعي کنيد در آغاز , دوران و پايان رابطه هاتون مردانه عمل کنيد.با صلابت و قطعيت و بدون ذره اي رمانتيک بازي.

با خودت مرا ببر , خسته ام از اين کوير .......

3
1
2
ستاره’ غريبآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385
مجموع ارسالها: 2230
اعتبار کسب شده: 4505
جنسيت: زن
ارسال جمعه 03 اسفند 1386، ساعت 13:18
 4 ماه و 13 روز پيش

Brick wall رو رو برم.شما عمرا بتونيد من يکي رو بپيچونيد.. Laughing حيف که دلم نميذاره سر کر بذارم پسري رو.فوري دلم براش مي سوزه.ميگم اينا مثل داداشم هستن و گناه دارن.براي همينم همه رو به استثناي داداشم مي فرستم جهنم. Mr. Green
با اميد کاملا موافقم اعتماد به نفستونو ببريد بالا.

تو هم کنارم نمي موني

1
1
0
mhajiآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 3386
اعتبار کسب شده: 3779
ارسال شنبه 04 اسفند 1386، ساعت 0:05
 4 ماه و 13 روز پيش

نبي نوشته بود:
...
n تا چيز ديگه که باعث شده! من حداقل همين الاآنش! 20 تا دوست دختر ، در حد "just as friend" داشته باشم! خودم هم اسم social friend گذاشتم!

طبق تئوري نردبان، اسم (يا نقش) خود شما ميشه intellectual whore
اين مهمترين (و شايد تنها) دليلي هست که اون 20 نفر! شما رو در نردبون دوست (friend ladder) نگه داشتند.
نظر شخصي بنده، با توجه به شناختي که از شما به عنوان «نبي تالار» دارم، اين هست که مقدار n براتون 1 هست! در ساير موارد مشابه، ميشه چند عامل ديگه رو هم مثل «سرگرم کننده بودن» يا «شوخ طبع بودن» [براي قرار گرفتن در نردبان دوستها] اضافه کرد.
که البته هيچ کدوم از اينها مهم نيست. مهم اينه که وقتي مردي در نردبان دوست قرار ميگيره، بايد بتونه اين رو زود کشف کنه تا ديگه وقت خودش رو تلف نکنه و قبل از اينکه از اين نردبونِ بد پرت بشه (يعني دختر پرتش کنه) و اصطلاحا ضايع بشه، مثل بچه آدم خودش بياد پايين و بره شانسش رو يه جاي ديگه امتحان کنه (اين هم خلاصه اي از تئوري نردبون براي شازده کوچولو).

نبي نوشته بود:

واقعا شرم آوره! Brick wall Brick wall Brick wall Razz

کاملا موافقم!

3
1
2
ستاره’ غريبآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385
مجموع ارسالها: 2230
اعتبار کسب شده: 4505
ارسال شنبه 04 اسفند 1386، ساعت 12:19
 4 ماه و 12 روز پيش

نقل قول:
حداقل همين الاآنش! 20 تا دوست دختر ، در حد "just as friend" داشته باشم! خودم هم اسم social friend گذاشتم! و عموما هر بار صحبت کردن با بعضيا! يک فحش صميمانه از قلبم! در وجودم آزاد مي شه! که غالبا به زبان نميارم

نبي جان عزيز من خوب اولش فقط يه دوستي براي اون دختر.کم کم که اون دختر شما رو شناخت و باهات آشنا شد و فهميد شخصيت شما چه جور رابطه اي دوست داره اون با شما برقرار کنه.اون موقع با احتياط به شما نزديک ميشه.اما بدون هميشه يه راه فرار براي خودش باقي مي ذاره که اگه اشتباه از رفتارت برداشت کرده بود و شما فقط قصدت دوستي بوده بتونه يه جورايي در بره تا به قول معروف ضايع نشه.مطمئن باش خيلي از دخترا دوستت دارن اما غرور يا شايد خجالت نميذاره بهت نزديک بشن.وگرنه پسر مهربوني مثل شما هيچ وقت تنها نيست.نبي اينقدر نسبت به خودتظالم نباش.شخصيت شما بالاتر از اون هست که به خاطر يه دختر خودشو کوچيک ببينه.اصلا ببينم مگه جنس مخالف چي داره که ما به خاطرش جنس مخالفمون رو بخوايم ؟ هيچي نداره مطمئن باش. Smile

تو هم کنارم نمي موني

1
1
0
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال شنبه 04 اسفند 1386، ساعت 13:51
 4 ماه و 12 روز پيش

«مرد بايد بوي باروت بده»

اين جمله را از بچه هاي بوشهر که باهاشون هم اتاقي بودم زياد شنيدم، اين جمله حاوي نکات اخلاقي زيادي هست که ميشه در شرح و تفسير اون کتابها نوشت. اين اصل کلي نه تنها در بازي «شلم» و ارتباط با خانومها کاربرد داره، بلکه توي تمام مراحل زندگي بايد اون را آويزه گوش کرد. بخش زيادي از صحبت هاي استاد اميد و خودم را ميشه توي اين جمله خلاصه کرد. مخصوماً حرفهاي شاهين که جان کلام را گفت.
ارتباط با خانومها شباهت زيادي به بازي شلم داره، مخصوصاً تکنيک «بلوف» و اينکه نبايد دستت را به طرف رو کني. «شلم بازهاي» خوب معمولاً «خانم بازهاي» خوبي هستند.

مسافر کوير نوشته بود:
Applause Applause Applause
دوستان عزيز تر از جانم!
اولا: اين مهم نيست که دخترا چه طوري ميپيچونن! مهم اينه که ياد بگيريم چطوري دخترا رو بپيچونيم! Mr. Green
يه زماني خيلي علاقه داشتم کاري کنم که واسه جنس مخالف جذاب باشم اما الان به اين نتيجه رسيدم من همينم که هستم! هرکس خواست قدمش روي چشم! هر کسي هم نخواست, اونقدر ها هستن که بخوان! بعدا وقتي من رو با يکي ديگه ديد خودش پشيمون ميشه!! Very Happy Razz Mr. Green
ثانيا: نکاتي که استاد اميد ذکر کردن همگي درست هستند اما تا تجربه اين نکات رو همراهي نکنه نه تنها تاثير مثبت ندارن بلکه ممکنه بر عکس هم جواب بده!بنا بر اين اي جوانان !شجاع باشيد! اي دريادلان دل رو به دريا بزنيد! از شکست نهراسيد که شکست پل پيروزي است!يه نکته ي اميد رو به خودم و بقيه يادآوري ميکنم که اگر ميخواهيد سراغ کسي بريد , سعي کنيد اون فرد زيبا ترين و جذاب ترين فرد ممکن باشه چون: اگر موفق شديد که خوشا به حالتون! و اگر شکست خورديد دلتون به اين خوشه که از جذاب ترين و خوشکلترين فرد جواب رد شنيديد نه از کسي که بقيه حتي نگاهشم نميکنن!
ثالثا: سعي کنيد در آغاز , دوران و پايان رابطه هاتون مردانه عمل کنيد.با صلابت و قطعيت و بدون ذره اي رمانتيک بازي.

“When you are happy, you’re always good. But, When you are good, you’re not always happy.”

3
-1
4
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال يکشنبه 19 اسفند 1386، ساعت 3:37
 3 ماه و 27 روز پيش

درس ششم : ازدواج دانشجويي در خارج از کشور و ساير مقاطع مخروطي.

گوش کنيد (4.9MB, 20 Minutes)

Image

3
3
0
mhajiآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 3386
اعتبار کسب شده: 3779
ارسال دوشنبه 20 اسفند 1386، ساعت 5:26
 3 ماه و 26 روز پيش

Omid نوشته بود:
...ازدواج دانشجويي در خارج از کشور و ...

مقوله ازدواج دانشجويي و به طور کلي ازدواج از اون مسائليه که وقتي بعد از مدتها تلاش و جستجو به زعم خودمون همه شرايط و قيودش رو پيدا ميکنيم و ميذاريم کنار هم، تازه به اين نتيجه ميرسيم که مساله نه تنها جوابي نداره بلکه اصلا از ابتدا تعريف مشخصي نداشته. يعني اينکه فلسفه و منطق زندگي مشترک که در دوره حاضر داره به سمت يک فلسفه و منطق فازي حرکت ميکنه، ديگه به ما اجازه نميده که جواب بدون ابهامي براي معادله ازدواج و خيلي ديگه از مسائل ذاتا ناقض زندگي پيدا کنيم. پس در چنين شرايطي که رسيدن به کمال غايي انسان با نردبان کوتاه تعقل و تدبر امکان پذير نيست، بهترين راه اينه که مسائل رو به بهترين نحو حل کنيم. مثلا در مقوله ازدواج، در صورتيکه ببينيم ازدواج برامون خوبه و به خير و صلاحمونه ازدواج کنيم و اگه برامون خوب نيست ازدواج نکنيم. شخصي رو هم که براي زندگي مشترک انتخاب ميکنيد بهتره که آدم خوبي باشه و حتي از اون بهتر اينه که آدم خيلي خوبي باشه.ضمنا ازدواج با دختران اروپايي هم همونطور که قبلا حکم دادم به شرطيکه زوجين مقاربه نکنند بلامانع و صحيح است.

3
3
0
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال دوشنبه 20 اسفند 1386، ساعت 6:36
 3 ماه و 26 روز پيش

Omid نوشته بود:
درس ششم : ازدواج دانشجويي در خارج از کشور و ساير مقاطع مخروطي.

گوش کنيد (4.9MB, 20 Minutes)

امام جمعه محترم شهر پالم بيچ گاردن، آيت العظمي حاج اميد جهرمي دامش برکاته در خطبات اين هفته نماز شنبه، حقايقي را درباب مساله مهم تزويج بيان داشتند. بدون ذکر نتيجه و conclusions براي تنوير افکار نمازگزاران. احتمالاً حقايق براي استاد که در مراحل پيشرفته عرفان و شهود قرار دارند آنقدر commonsense بوده است نيازي توضيح نداشته.
بهر صورت جسارتي نموده و يک conclusion ناقابل خدمت شما ارئه مي دهيم. به توجه فرمايشات استاد تنها ازدواج زن ايراني و مرد غربي شدني هست و بقيه موارد fail مي شوند، پس پسرهاي تالار که بايد کلاً همه بايد قيد ازدواج را بزنند.
بگفته يکي ديگه از اساتيد و سادات (فرزندان رسول) که در کشور دانمارک مشغول تبليغ اسلام مي باشند: «مردها بخاطر خستگي و زنان بخاطر کنجکاوي ازدواج مي کنند.»

Conclusions

Bob Marley: Now Woman, No Cry
اگه اشتباه نکنم اين آهنگ زيرخاکي باب مارلي، مي تونه نتيجه گيري بحث براي آقايون عزيز باشه.

2
2
0
نبيآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385
مجموع ارسالها: 1215
اعتبار کسب شده: 4142
ارسال دوشنبه 20 اسفند 1386، ساعت 7:28
 3 ماه و 26 روز پيش

بنده جا داره از حضور شيخ محترم ، العظمي اميد ، تشکر کنم
قبلا درخواست همچين توضيحي رو از صداي دل داشتم که چيزي نگفته بود ! (حقايقي هستند که به وضوح من مي بينم!)
مثلا يکي از دوستان کانادا رفته ، يکسال نشده زنش طلاق مي گيره ، ايشون متاسفانه فرهنگش رو حفظ کرده ، و مي خواد باز برگرده، تجديد فراش کنه!
دوست ديگري در سوئد نيز با داشتن دو فرزند ، به جدايي کشيده! البته به نظرمياد اون فرزندان يتيم ، مي شن، و بدبخت! ولي از من و خيلياي ديگه اينور آب زندگي بهتري دارند! هر وقت دلشون بخواد مي رن پيش بابا، هر وقت خواستن مي رن پيش مامان، دولت هم تو يه مدرسه اي ثبت نام کرده که به انگليسي درس مي خونن و بعد از فراغت از تحصيل به راحتي مي تونن به آمريکا/کانادا/ انگليس و ... جهت شروع دوران دانشجويي! بروند!

فکر کنم مشکل اصل انعطاف نا پذير بودن دو نفره!

من که فعلا مي خوام حال زندگيمو ببرم، و بعد حياطشو!

قسمت آخر صحبت هاي اميد هم يه امتياز 10/10 داره! Mr. Green Applause
و همچنين اونجا که مي گه دختراي ايراني دوست دارن پسرا رو مدام ضايع کنن و ... يه 10/10 ديگه داشت! Mr. Green

1
0
1
Bayas Goolآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 2099
اعتبار کسب شده: 4177
ارسال دوشنبه 20 اسفند 1386، ساعت 10:58
 3 ماه و 26 روز پيش

نبي نوشته بود:

قسمت آخر صحبت هاي اميد هم يه امتياز 10/10 داره! Mr. Green Applause
و همچنين اونجا که مي گه دختراي ايراني دوست دارن پسرا رو مدام ضايع کنن و ... يه 10/10 ديگه داشت! Mr. Green

Applause Applause
اين به خاطر تشکر از اميده به خاطر وقتي که براي بچه هاي تالار تا الان گذاشته
اميدوارم بچه ها بتونن منظور اميد رو همون جوري که هست ، متوجه بشن و ما بقي عمرشون رو بتونن مفيد بگذرونن Pray Pray

در مورد نحوه برخورد دخترهاي ايراني با گل پسرهاي ايراني ، يه دختر ايراني چاره اي جز ضايع کردن يه پسر ايراني نداره
در برخورد با آقايان ايراني ، اول بايد کلي وقت بذاريم تا ظرفيت و جنبه طرف دستمون بياد بعد بتونيم رابطه رو صميمي کنيم
وقتي يه مرد ايراني اينقدر بي جنبه است که با هر لبخندي از يک دختر ، نه موقعيت خودش رو در نظر مي گيره و نه موقعيت و شخصيت طرف مقابل رو و دائما در توهم زندگي مي کنه که فلاني رو ديدي چه خنده اي کرد ، عاشقه منه و مدام به من نخ مي ده و هزار تا توهم ديگه پشت سرش ...... چطور مي شه به مرد ايراني حتي به عنوان همکار روي خوش نشون داد
تا زماني که مردان ايراني رشد عقلي نداشته باشن که بتونن تفاوت بين رابطه هاي دو جنس مخالف رو از هم تشخيص بدن ، وضعيت هميني هست که اميد در اول سخنرانيش ايفاد فرمود Twisted Evil

2
2
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال دوشنبه 20 اسفند 1386، ساعت 19:38
 3 ماه و 26 روز پيش

بچه برقي 78 نوشته بود:
امام جمعه محترم شهر پالم بيچ گاردن، آيت العظمي حاج اميد جهرمي دامش برکاته در خطبات اين هفته نماز شنبه، حقايقي را درباب مساله مهم تزويج بيان داشتند.

Thanks! Next week, I'll give guys some tips about "class" and what it takes to become "high class". Gaining high status in the society is VERY DIFFERENT for men and women so we'll talk about it. Now, any comments or questions before we talk about class? What's your idea? Wink Very Happy

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است روزنامه استاد فلسفه ...
1
پاسخها: 4 بیننده: 381 نویسنده: pirooztornado
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است مسائل فلسفه
1
پاسخها: 2 بیننده: 159 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است معرفي كتاب تاريخ فلسفه غرب
1
پاسخها: 0 بیننده: 197 نویسنده: s_mr66
اين موضوع قفل شده است شما نمي توانيد پيغام جديدي ارسالي کنيد، به پيغامي پاسخ دهيد و يا آن را ويرايش کنيد. مسايل فلسفه !
1