| نویسنده |
پیغام |
بچه برقي 78  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 960 اعتبار کسب شده: 2082 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 02 اسفند 1386، ساعت 13:32 |
|
 |
4 ماه و 14 روز پيش |
|
|
| |
«شما جاي برادر من هستيد»
وقتي دختري به شما گفت: «شما جاي برادر من هستيد»، شما يا Delete شده ايد و يا در حال Delete شدن هستيد و ارزش نداره که وقتتون را هدر بديد يا حتي اصلاً بهش فکر کنيد. به عنوان آخرين تلاش مي تونيد بگيد که: «من خودم خواهر دارم، مرسي. فعلاً دنبال يک Partner هستم». در اين صورت قضيه fifty-fifty هست. يا آناً Shift delete مي شيد. که در اين صورت خيال خودتون و اون خانوم را راحت مي کنيد. و يا احتمالاً به نتايج خوبي مي رسيد. |
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3007 اعتبار کسب شده: 1310 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 02 اسفند 1386، ساعت 21:12 |
|
 |
4 ماه و 14 روز پيش |
|
|
| |
بسيار متين فرموديد. خداوند (ع) چنين اراده فرمود که طايفه نسوان دوستان مذکر خويش را به دو دسته مجزا تقسيم نمايند. پس نردبانها براي ايشان قرار داد و باعث سردرگمي طيف فجيعي از جوانان در جغرافياي تاريک گيسوان سيما خانم شد |
|
_________________ يادمون باشه هر چيزي جز قتل نفس و خودکشي دليل مناسبي براي مرگ ميتونه باشه
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 969 اعتبار کسب شده: 6357 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 02 اسفند 1386، ساعت 23:46 |
|
 |
4 ماه و 14 روز پيش |
|
|
| |
اميد جان! شما قبلا آموزشهاي کوتاهتري ميدادين. من که حوصله ندارم که مرتب روي Next کليک کنم.
خلاصه اين تئوري احتمالا مفيدتر و جذابتره. |
|
_________________ نکند من هم يک خرده به آدم بزرگها رفتهام؟ «بايد پير شده باشم».
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنتگزوپهري)
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1215 اعتبار کسب شده: 4142 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 03 اسفند 1386، ساعت 5:35 |
|
 |
4 ماه و 13 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1767 اعتبار کسب شده: 4889 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
جمعه 03 اسفند 1386، ساعت 10:17 |
|
 |
4 ماه و 13 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 2230 اعتبار کسب شده: 4505 جنسيت: زن |
 |
جمعه 03 اسفند 1386، ساعت 13:18 |
|
 |
4 ماه و 13 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3386 اعتبار کسب شده: 3779 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
شنبه 04 اسفند 1386، ساعت 0:05 |
|
 |
4 ماه و 13 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 2230 اعتبار کسب شده: 4505 جنسيت: زن |
 |
شنبه 04 اسفند 1386، ساعت 12:19 |
|
 |
4 ماه و 12 روز پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| حداقل همين الاآنش! 20 تا دوست دختر ، در حد "just as friend" داشته باشم! خودم هم اسم social friend گذاشتم! و عموما هر بار صحبت کردن با بعضيا! يک فحش صميمانه از قلبم! در وجودم آزاد مي شه! که غالبا به زبان نميارم |
نبي جان عزيز من خوب اولش فقط يه دوستي براي اون دختر.کم کم که اون دختر شما رو شناخت و باهات آشنا شد و فهميد شخصيت شما چه جور رابطه اي دوست داره اون با شما برقرار کنه.اون موقع با احتياط به شما نزديک ميشه.اما بدون هميشه يه راه فرار براي خودش باقي مي ذاره که اگه اشتباه از رفتارت برداشت کرده بود و شما فقط قصدت دوستي بوده بتونه يه جورايي در بره تا به قول معروف ضايع نشه.مطمئن باش خيلي از دخترا دوستت دارن اما غرور يا شايد خجالت نميذاره بهت نزديک بشن.وگرنه پسر مهربوني مثل شما هيچ وقت تنها نيست.نبي اينقدر نسبت به خودتظالم نباش.شخصيت شما بالاتر از اون هست که به خاطر يه دختر خودشو کوچيک ببينه.اصلا ببينم مگه جنس مخالف چي داره که ما به خاطرش جنس مخالفمون رو بخوايم ؟ هيچي نداره مطمئن باش. |
|
_________________ ازم نخوا با تو بمونم
تو هيچي از من نمي دوني
اگه بگم راز دلم رو
تو هم کنارم نمي موني
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 960 اعتبار کسب شده: 2082 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 04 اسفند 1386، ساعت 13:51 |
|
 |
4 ماه و 12 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3007 اعتبار کسب شده: 1310 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 19 اسفند 1386، ساعت 3:37 |
|
 |
3 ماه و 27 روز پيش |
|
|
| |
درس ششم : ازدواج دانشجويي در خارج از کشور و ساير مقاطع مخروطي.
گوش کنيد (4.9MB, 20 Minutes)
|
|
_________________ يادمون باشه هر چيزي جز قتل نفس و خودکشي دليل مناسبي براي مرگ ميتونه باشه
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3386 اعتبار کسب شده: 3779 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 20 اسفند 1386، ساعت 5:26 |
|
 |
3 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
| Omid نوشته بود: |
...ازدواج دانشجويي در خارج از کشور و ...
|
مقوله ازدواج دانشجويي و به طور کلي ازدواج از اون مسائليه که وقتي بعد از مدتها تلاش و جستجو به زعم خودمون همه شرايط و قيودش رو پيدا ميکنيم و ميذاريم کنار هم، تازه به اين نتيجه ميرسيم که مساله نه تنها جوابي نداره بلکه اصلا از ابتدا تعريف مشخصي نداشته. يعني اينکه فلسفه و منطق زندگي مشترک که در دوره حاضر داره به سمت يک فلسفه و منطق فازي حرکت ميکنه، ديگه به ما اجازه نميده که جواب بدون ابهامي براي معادله ازدواج و خيلي ديگه از مسائل ذاتا ناقض زندگي پيدا کنيم. پس در چنين شرايطي که رسيدن به کمال غايي انسان با نردبان کوتاه تعقل و تدبر امکان پذير نيست، بهترين راه اينه که مسائل رو به بهترين نحو حل کنيم. مثلا در مقوله ازدواج، در صورتيکه ببينيم ازدواج برامون خوبه و به خير و صلاحمونه ازدواج کنيم و اگه برامون خوب نيست ازدواج نکنيم. شخصي رو هم که براي زندگي مشترک انتخاب ميکنيد بهتره که آدم خوبي باشه و حتي از اون بهتر اينه که آدم خيلي خوبي باشه.ضمنا ازدواج با دختران اروپايي هم همونطور که قبلا حکم دادم به شرطيکه زوجين مقاربه نکنند بلامانع و صحيح است. |
|
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
 |
دوشنبه 20 اسفند 1386، ساعت 6:36 |
|
 |
3 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
| Omid نوشته بود: |
درس ششم : ازدواج دانشجويي در خارج از کشور و ساير مقاطع مخروطي.
گوش کنيد (4.9MB, 20 Minutes)
|
امام جمعه محترم شهر پالم بيچ گاردن، آيت العظمي حاج اميد جهرمي دامش برکاته در خطبات اين هفته نماز شنبه، حقايقي را درباب مساله مهم تزويج بيان داشتند. بدون ذکر نتيجه و conclusions براي تنوير افکار نمازگزاران. احتمالاً حقايق براي استاد که در مراحل پيشرفته عرفان و شهود قرار دارند آنقدر commonsense بوده است نيازي توضيح نداشته.
بهر صورت جسارتي نموده و يک conclusion ناقابل خدمت شما ارئه مي دهيم. به توجه فرمايشات استاد تنها ازدواج زن ايراني و مرد غربي شدني هست و بقيه موارد fail مي شوند، پس پسرهاي تالار که بايد کلاً همه بايد قيد ازدواج را بزنند.
بگفته يکي ديگه از اساتيد و سادات (فرزندان رسول) که در کشور دانمارک مشغول تبليغ اسلام مي باشند: «مردها بخاطر خستگي و زنان بخاطر کنجکاوي ازدواج مي کنند.»
Conclusions
Bob Marley: Now Woman, No Cry
اگه اشتباه نکنم اين آهنگ زيرخاکي باب مارلي، مي تونه نتيجه گيري بحث براي آقايون عزيز باشه. |
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1215 اعتبار کسب شده: 4142 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 20 اسفند 1386، ساعت 7:28 |
|
 |
3 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
بنده جا داره از حضور شيخ محترم ، العظمي اميد ، تشکر کنم
قبلا درخواست همچين توضيحي رو از صداي دل داشتم که چيزي نگفته بود ! (حقايقي هستند که به وضوح من مي بينم!)
مثلا يکي از دوستان کانادا رفته ، يکسال نشده زنش طلاق مي گيره ، ايشون متاسفانه فرهنگش رو حفظ کرده ، و مي خواد باز برگرده، تجديد فراش کنه!
دوست ديگري در سوئد نيز با داشتن دو فرزند ، به جدايي کشيده! البته به نظرمياد اون فرزندان يتيم ، مي شن، و بدبخت! ولي از من و خيلياي ديگه اينور آب زندگي بهتري دارند! هر وقت دلشون بخواد مي رن پيش بابا، هر وقت خواستن مي رن پيش مامان، دولت هم تو يه مدرسه اي ثبت نام کرده که به انگليسي درس مي خونن و بعد از فراغت از تحصيل به راحتي مي تونن به آمريکا/کانادا/ انگليس و ... جهت شروع دوران دانشجويي! بروند!
فکر کنم مشکل اصل انعطاف نا پذير بودن دو نفره!
من که فعلا مي خوام حال زندگيمو ببرم، و بعد حياطشو!
قسمت آخر صحبت هاي اميد هم يه امتياز 10/10 داره!
و همچنين اونجا که مي گه دختراي ايراني دوست دارن پسرا رو مدام ضايع کنن و ... يه 10/10 ديگه داشت! |
_________________ Every experience you have and how it makes you feel is a direct result of your perspective on life.
|
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2099 اعتبار کسب شده: 4177 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 20 اسفند 1386، ساعت 10:58 |
|
 |
3 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 20 اسفند 1386، ساعت 19:38 |
|
 |
3 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
| بچه برقي 78 نوشته بود: |
| امام جمعه محترم شهر پالم بيچ گاردن، آيت العظمي حاج اميد جهرمي دامش برکاته در خطبات اين هفته نماز شنبه، حقايقي را درباب مساله مهم تزويج بيان داشتند. |
Thanks! Next week, I'll give guys some tips about "class" and what it takes to become "high class". Gaining high status in the society is VERY DIFFERENT for men and women so we'll talk about it. Now, any comments or questions before we talk about class? What's your idea? |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|