صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

5
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
نبيآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385
مجموع ارسالها: 1215
اعتبار کسب شده: 4142
جنسيت: مرد
ارسال يکشنبه 28 بهمن 1386، ساعت 22:42
 4 ماه و 18 روز پيش

مثل هميشه اميد صحبتهايي کرد که يکي از مهمترين مشکلاتمه!
واقعا از بي girl friendي پير شدم! فردا 30 سالم مي شه ديدين موهام سفيده نگين نبي چت شده هااااا! Mr. Green
ولي اينا همشون قدم دومن! و من مشکلم قدم اوله! و مطمئنا با اين فرهنگ (خودم و ديگران) هر کي از جلوم رد بشه که نمي تونم بهش بگم هوا چطوره! يا اينقدي نژاد چقدر رئيس جمهور ..... Silenced Silenced !!!
واللااااا!!!! Mr. Green

Image

خوب براي اينکه اين حرف من پارازيت وسط سخنان اميد نشه! يه متنloser منش copy و paste مي کنم از اين منبع

[b]What to Do When a Woman Does This to You[/b]

When she stares at your mouth, smile...then kiss her.

When she pushes you or hit's you, hug her tight.

When she starts cursing at you, say I love you.

When she's quiet, hold her hand and ask what's wrong.

When she ignores you, act cute so she'll notice you.

When she pulls away, pull her back.

When you see her at her worst, tell her you love her and she still looks amazing.

When you see her walking, approach her...give a kiss on the cheek.

When she's scared, assure her you're not going to leave her.

When she lays her head on your shoulder, tilt your head too...and hold her hand.

When she steals your favorite hat, let her keep it.

When she teases you, tease her back and make her laugh.

When she says that she likes you, she really does more than you could understand.

When she grabs at your hands, hold hers and play with her fingers.

When she bumps into you, bump into her back and make her laugh.

When she tells you a secret, keep it safe and untold.

When she is sick, stay up all night with her.

When she's bored and sad, hang out with her.

When she's mad, hug her tight and don't let go.

When she wants to see her favorite movie or show, watch it with her even if you think it's stupid.

When she says she's okay, don't believe it…talk to her.

When she looks at you in your eyes, don't look away until she does.

When she doesn't answer for a long time, reassure her that everything is okay.

When she looks at you with doubt, back yourself up.

When she misses you, she's hurting inside.

When you break her heart, the pain never really goes away.

When she says it's over, she still wants you to be hers.

When she's not saying anything, stay on the phone with her.

When you see her start crying, hold her...ask her what's wrong.

When she runs up at you crying, the first thing you'd say is..."Who's ass am I gonna kick baby?"

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
نبيآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال يکشنبه 28 بهمن 1386، ساعت 22:44
 4 ماه و 18 روز پيش

Omid نوشته بود:
درس پنجم : نظرخانمها راجع به خانمهاي ديگر و ساير انتگرالهاي بيضوي Angel

گوش کنيد (7.8MB, 33 Minutes)

Image

اين پست صرف مظلوم وافع نشدن پست اميد بود با اجازه ادمين محترم! Mr. Green

1
-1
2
شازده کوچولوآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385
مجموع ارسالها: 969
اعتبار کسب شده: 6357
ارسال دوشنبه 29 بهمن 1386، ساعت 12:57
 4 ماه و 17 روز پيش

نبي نوشته بود:
اين پست صرف مظلوم وافع نشدن پست اميد بود با اجازه ادمين محترم! Mr. Green

اي گيرنده دست مظلوم! اي شکننده دست ظالم!
اي نبي! اي نصب کننده پيامبر! (پيامبر=Messenger)
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

2
2
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3007
اعتبار کسب شده: 1310
ارسال دوشنبه 29 بهمن 1386، ساعت 19:58
 4 ماه و 17 روز پيش

شازده کوچولو نوشته بود:

ظاهرا من اينجا دارم برا يه مشت عرب شعر ترکي ميخونم! Confused Razz Razz شما حضرات علامه هيچگونه نظري انتقادي مشاهداتي تجربياتي حرفي راجع به محتويات اين فايل آخري ندارين? Confused ميترسين? يا اينکه واقعن هيچ ايده يي ندارين ? Wink به اين پيرمرده تو عکس نگاه کنين و يه کم به خودتون بياين جووناي رشيد Liar مملکت!! اين عکسو من جمعه گذشته گرفتم. حالا بشينين چس ناله کنين که امکانات نيست. امکانات هست شماها بي عرضه اين! Very Happy و در نتيجه اين همه دختر خانماي مملکتتون هم دارن ميترشن Angel Razz Razz Brick wall Embarassed Razz

اين پيغام تا به حال يک بار و توسط Omid در تاريخ دوشنبه 29 بهمن 1386، ساعت 20:58 ويرايش شده است.

3
0
3
شازده کوچولوآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال دوشنبه 29 بهمن 1386، ساعت 20:57
 4 ماه و 17 روز پيش

اميدم!

آخه تقصير ما چيه!؟
تو اين مملکت که به دختراي به‌درد بخور (متشخص و غير جلف) نميشه مثل ممالک ديگه دسترسي پيدا کرد.
همه جا حضور فيزيکي دارن ولي دسترسي (فيزيکي و غير فيزيکي) که به اين شکلي که شما گفتين و ما هم از زمانهاي دور آرزوش رو داشتيم امکانپذير نيست.

يه آموزشي چيزي هم درباره اينکه اصلا چطور ميشه استارت زد اينجا بذار. که الانه مشکل همه ما همون استارت ماجراست.
(يه دستياري چيزي هم انتخاب کن که تجربيات داخل کشوري رو هم اون به ما آموزش بده)

(توهين مستقيم به معلم فداکار: تو که خودت هم وقتي ايران بودي هيچ ......ي تناول نفرمودي. چطوري انتظار داري که ما بتونيم تهش رو بليسيم آخه؟ Brick wall Brick wall Brick wall )

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

2
0
2
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3249
اعتبار کسب شده: 5266
جنسيت: نامشخص
ارسال دوشنبه 29 بهمن 1386، ساعت 22:36
 4 ماه و 17 روز پيش

Omid نوشته بود:
شازده کوچولو نوشته بود:

ظاهرا من اينجا دارم برا يه مشت عرب شعر ترکي ميخونم! Confused Razz Razz شما حضرات علامه هيچگونه نظري انتقادي مشاهداتي تجربياتي حرفي راجع به محتويات اين فايل آخري ندارين? Confused ميترسين? يا اينکه واقعن هيچ ايده يي ندارين ? Wink به اين پيرمرده تو عکس نگاه کنين و يه کم به خودتون بياين جووناي رشيد Liar مملکت!! اين عکسو من جمعه گذشته گرفتم. حالا بشينين چس ناله کنين که امکانات نيست. امکانات هست شماها بي عرضه اين! Very Happy و در نتيجه اين همه دختر خانماي مملکتتون هم دارن ميترشن Angel Razz Razz Brick wall Embarassed Razz

روم سياه Razz
من که اصلاً کر و کور و از دنيا بي خبرم Confused Rolling Eyes
ولي شنيدم که يه خانمي بوده ملقب به صداي دل که شونصد بار ,پيش اومده بوده به يه آقايي به نام اميد
گفته بوده که براي خيلي از خانمها پول و خونه و اين چيزا اهميت کمتري داره و ملاک نيست بله
being و اعتماد به نفس اون آقا براشون مهمه ولي اون آقاي اميد هميشه اين صحبت رو رد ميکرده Whistle و خانم صداي دل هم
ميگفته باشه سرورم هر چي شما امر بفرماييد Mr. Green Razz
تا جاييکه اون آقاي اميد در يکي از فايلهاي صوتي قبلي به طور واضح لطف کردن و فرمودن که يه خانوم مثل الاغ
به ساعت آنچناني يک آقا و پول و اين جور چيزا جذب ميشه Evil or Very Mad حيف که گوشام کره و خنگ هم هستم Mr. Green وگرنه متوجه تفاوت از زمين تا به آسمان اين دو صحبت ميشدم Confused
حيف که من کر هستم و گوشهام نميشنوه اگر گوشام ميشنيد
ميگفتم که در فايل صوتي شما همين نکته اي که بهش اشاره کردم و اون قسمتي که خيلي زيبا فرموديد در مورد گذشته ي آدمها
بسيار بسيار عالي بود
بقيش يه جاهايي درسته يه جاهايي نه
اگه يک کم بيشتر فکر کنيد ميبينيد که بعضي از خانمها عادت دارن يه خانم خوشکل که ميبينن به آقاي همراهشون نشون بدن Mr. Green Wink

و من الّله التوفيق Razz

5
4
1
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال سه‌شنبه 30 بهمن 1386، ساعت 1:44
 4 ماه و 17 روز پيش

sedayedel نوشته بود:
ولي شنيدم که يه خانمي بوده ملقب به صداي دل که شونصد بار ,پيش اومده بوده به يه آقايي به نام اميد گفته بوده که براي خيلي از خانمها پول و خونه و اين چيزا اهميت کمتري داره و ملاک نيست بل being و اعتماد به نفس اون آقا براشون مهمه ولي اون آقاي اميد هميشه اين صحبت رو رد ميکرده

بسيار دقيق و متين فرموديد. لاکن اکنون برخي از مومنين به Love and Attention نياز بسيار دارند و استقلال کوزوو در خطرست. پس آنها را در يابيد به به ناز و نوازش خود به کمال (يا جمال) رهنمون شويد. باشد که خداوند به حرمت اين عمل زيبا پاشنه چکمه هاي شما را بلندتر و امتداد آمال ما را کوتاهتر نمايد.

2
-1
3
نبيآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال سه‌شنبه 30 بهمن 1386، ساعت 6:30
 4 ماه و 17 روز پيش

همانگونه که شازده گفت!
ما عموما در قدم اولمون مشکل داريم!
بقيه رو طبق اين encyclopedia مطمئنا professional پيش خواهيم رفت!!

2
2
0
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385
مجموع ارسالها: 960
اعتبار کسب شده: 2082
ارسال سه‌شنبه 30 بهمن 1386، ساعت 13:26
 4 ماه و 16 روز پيش

چند تا از تجربياتي که من کم و بيش بي تجربه در رابطه با خانومها داشتم، با اجازه اميد جان به سخنان گهربارشان اضافه مي کنم.

طرز آرايش مو و لباس خيلي مهم هست. شما با ظاهر مثبت و مدل موي ساده و لباسهاي ساده به هيچ وجه به عنوان دوست پسر جذاب نخواهيد بود. اگه مي خواهيد دوست پسر خوبي باشيد، بايد موهاتون را مدلهاي بروز مثل «گلابي»، «بهم ريخته» و .. اصلاح کنيد. هميشه چند کيلو ژل مو استفاده کنيد. شقيقه هاي عجيب و غريب و به قول معروف خفن.

يک جوون سالم و بدون خلاف که سيگار نميکشه، لب به مشروب نميزنه و تحصيلات فلان داره اصلاً بدرد دوستي نمي خوره، شايد بشه براي ازدواج روش حساب کرد، ولي اصلاً باحال نيست. دخترا اصلاً خوششون نمي ياد. بايد سيگار کشيدن را تمرين کنيد و سر قرار يه سيگار آتيش بزنيد و به خانوم هم تعارف کنيد. دخترا مي ميرن براي بوي سيگار مردا. سيگار Kent و Marlbro توصيه ميشه.

مسأله دوم، دروغ هست. توي جامعه ايران اگه مي خواي در رابطه با خانومها موفق باشي بايد دروغگوي ماهري باشي، مثلاً من اگه بخوام با دختري دوست بشم و حالش را ببرم، به هيچ وجه نبايد بگم که دانشجوي شهرستاني هستم. بايد بگم تهراني هستم. اما چون بابام خيلي حساسه شماره تلفن خونه را نمي تونم بدم، با موبايلم تماس بگير. و همچنين بايد خط موبايل تهران داشته بشم.

اگه بگم فقط دانشجو هستم صد در صد delete ام، بايد بگم شرکت فلان کار مي کنم. و يادم باشه که قرارام را ساعت 5 عصر به بعد که شرکت تعطيل ميشه بذارم.

وقتي بهم زنگ مي زنه بايد وانمود کنم که تازه از سر کار اومدم و خسته ام. و بعضي وقتا بگي که با مدير عامل امروز حرفم شد، مرتيکه فلون فلون شده. همش دنبال نفع خودش هست.... و بعد از منشي هاي شرکت هم براش بگي و بگي که فلان منشي خيلي پا هست.

کل ماجرا اينکه بايد يه فيلمنامه بدون نقص داشته باشي و بدون کوچکترين نقص و لغزشي اون را بازي کني.

“When you are happy, you’re always good. But, When you are good, you’re not always happy.”
“The picture of Dorian Gray” by Oscar Wilde

4
1
3
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال سه‌شنبه 30 بهمن 1386، ساعت 22:35
 4 ماه و 16 روز پيش

Good post Bache Barghi! Very Happy Bravo! Guys should learn to act "cool" and "smooth". How to be cool is slightly different in every culture but it is not difficult to figure out by a smart guy like you. Continue with your tips..

2
1
1
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال چهارشنبه 01 اسفند 1386، ساعت 0:19
 4 ماه و 16 روز پيش

ها ها ها
الهي بميرم که تمام هم و غمتون اينه که يک کم بانمک و بامزه باشيد تا ما ها ازتون خوشمون بياد Razz
حوصلم بياد يه سخنراني صل علي ميکنم خيال همه ي خانوما رو راحت ميکنم تا ياد بگيرن تمام مشخصاتي که
اميد جونم اينا داده مخصوص آقايونيه که به قول اينجاييا player هستن Wink Angel
حالا players کيا هستن Razz بماند انشا الّله اگه حوصله ي سخنرانيم اومد Confused Razz

3
2
1
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال چهارشنبه 01 اسفند 1386، ساعت 0:53
 4 ماه و 16 روز پيش

sedayedel نوشته بود:
حوصلم بياد يه سخنراني صل علي ميکنم خيال همه ي خانوما رو راحت ميکنم تا ياد بگيرن تمام مشخصاتي که اميد جونم اينا داده مخصوص آقايونيه که به قول اينجاييا player هستن.

بسيار نيکو وعده اي داديد. و لاکن خداوند(ع) چنين اراده فرموده که طايفه نسوان به چونين آقايوني بسيار دلبسته در راه سوداي آنان مجاهدتهاي عظيم بنمايند. در مثنوي داستان بانويي زيبا به نام Simana روايت شده که با همه علم و دانشش در چنگال يک پلير اسير بود و شب ها در باغستانهاي اطراف ارواين چنگ مينواخت.

4
1
3
ستاره’ غريبآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385
مجموع ارسالها: 2230
اعتبار کسب شده: 4505
جنسيت: زن
ارسال چهارشنبه 01 اسفند 1386، ساعت 20:13
 4 ماه و 15 روز پيش

sedayedel نوشته بود:
Omid نوشته بود:
شازده کوچولو نوشته بود:

روم سياه Razz
من که اصلاً کر و کور و از دنيا بي خبرم Confused Rolling Eyes
ولي شنيدم که يه خانمي بوده ملقب به صداي دل که شونصد بار ,پيش اومده بوده به يه آقايي به نام اميد
گفته بوده که براي خيلي از خانمها پول و خونه و اين چيزا اهميت کمتري داره و ملاک نيست بله
being و اعتماد به نفس اون آقا براشون مهمه ولي اون آقاي اميد هميشه اين صحبت رو رد ميکرده Whistle و خانم صداي دل هم
ميگفته باشه سرورم هر چي شما امر بفرماييد Mr. Green Razz
تا جاييکه اون آقاي اميد در يکي از فايلهاي صوتي قبلي به طور واضح لطف کردن و فرمودن که يه خانوم مثل الاغ
به ساعت آنچناني يک آقا و پول و اين جور چيزا جذب ميشه Evil or Very Mad حيف که گوشام کره و خنگ هم هستم Mr. Green وگرنه متوجه تفاوت از زمين تا به آسمان اين دو صحبت ميشدم Confused
حيف که من کر هستم و گوشهام نميشنوه اگر گوشام ميشنيد
ميگفتم که در فايل صوتي شما همين نکته اي که بهش اشاره کردم و اون قسمتي که خيلي زيبا فرموديد در مورد گذشته ي آدمها
بسيار بسيار عالي بود
بقيش يه جاهايي درسته يه جاهايي نه
اگه يک کم بيشتر فکر کنيد ميبينيد که بعضي از خانمها عادت دارن يه خانم خوشکل که ميبينن به آقاي همراهشون نشون بدن Mr. Green Wink

و من الّله التوفيق Razz

سيما خانوم جون شما کاملا در اشتباهيد الان دخترا از پسرا همه چيز مي خوان.يعني مرد علاوه بر خونه و ماشين بايد مدرکش بالا -خوش تيپ-خوش چهره و جذاب و....باشه. الان دخترا به همين راحتي زن هرکسي که نميشن اما دقت کنيد هر دختري که دم دستتون اومد منظور من نيست. Anxious

تو هم کنارم نمي موني

1
0
1
شازده کوچولوآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال پنجشنبه 02 اسفند 1386، ساعت 1:40
 4 ماه و 15 روز پيش

اميدم!

اگر ممکنه کمي (يا زيادي) درباره تفاوتهاي ميان peoety-@#$ (منبع: تاپيک "وبلاگ من") و X-sher (قديمي‌ترين مرجع تاريخي تاپيک "ازدواج اميد") توضيح بدين.

ابهامات موجود باعث سردرگمي طيف فجيعي از جوانان اين مرز و بوم (و مرز و بوم اقصي نقاط جهان) شده بيده جيگر.

با تشکر

1
1
0
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال پنجشنبه 02 اسفند 1386، ساعت 2:46
 4 ماه و 15 روز پيش

Omid نوشته بود:

بسيار نيکو وعده اي داديد. و لاکن خداوند(ع) چنين اراده فرموده که طايفه نسوان به چونين آقايوني بسيار دلبسته در راه سوداي آنان مجاهدتهاي عظيم بنمايند. در مثنوي داستان بانويي زيبا به نام Simana روايت شده که با همه علم و دانشش در چنگال يک پلير اسير بود و شب ها در باغستانهاي اطراف ارواين چنگ مينواخت.

Ha ha ha Razz Poor her, evidence has approved that it was a kind of very horrible and unfaithful Ghool Razz Wink and here is a memory of those days Mr. Green

Image

and I heard that not only she was playing Chang but also she was singing and dancing all around Irvine's gardens too Razz Wink
See

Image

Image

Here is a truth about Life
We make them Cry, Who care for us Confused
We cry for those who never care for us Razz
And we care for those. who will never cry for us Rolling Eyes
This is the truth of life, it is strange but true Once you realise this, it is never too late to change Smile
So when it happen to you don't resist it, enjoy the moments, since time is like a river, you can not touch the same water twice, because the flow that has passed will never pass again Wink Smile