صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

5
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
سيبآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 527
اعتبار کسب شده: 657
جنسيت: نامشخص
ارسال دوشنبه 19 فروردين 1387، ساعت 22:38
 1 ماه و 8 روز پيش

اي واي ميبينم که آمپر سيما خانم بالا رفت. بنده همينجا به عنوان کوچکترين عضو اين تالار از شما و هر کسي که از اين واژه منحوس بدش مياد کمال عذرخواهي رو دارم. Embarassed باشد که همه ما به راه راست و صواب هدايت گرديم. آمين. Pray به قول اميد: Take it easy. منظوري نداشتم. Razz

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 2980
اعتبار کسب شده: 2345
جنسيت: مرد
ارسال دوشنبه 19 فروردين 1387، ساعت 22:38
 1 ماه و 8 روز پيش

Sima khanoom khoshkelee cutee emotionaalee! Razz Razz This word sounds bad but its not that bad after all. Now how are you doing today? Confused Did you have a good weekend? Did you underetand what I meant by the word "lotf" ?? Confused Confused Razz Razz Mr. Green

1
0
1
mhajiآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 3375
اعتبار کسب شده: 4090
ارسال سه‌شنبه 20 فروردين 1387، ساعت 1:34
 1 ماه و 8 روز پيش

sedayedel نوشته بود:
...
هيچ آدمي آشغال نيست

هيچ آدمي آشغال نيست. درسته! ولي بعضي از آشغالها شکل آدمند! و بعضي از آشغالهايي که شکل آدمند، خيلي آشغالند.

sedayedel نوشته بود:

اگه يه روزي من بگم فلان آقايي که باهاش توي رابطه بودم رو dump کردم يعني اينکه اون آقا از نظر من آشغال بوده پس من هم که باهاش مدتي رو گذروندم آشغال بودم Shame on you

من مدتي پيش با يه آشغال دوست بودم. البته جنس آشغالش مذکر بود و از اول نميدونستم آشغاله. دوستي من و اون آشغال اينطوري شروع شد که مثل يه آشغال چسبيد کف کفشم و من ديگه نکندمش و هر جا رفتم همرام اومد! تا اينکه يه شب بردمش بيرون و بهش شام دادم... حدس بزنيد آخرش به جاي تشکر بهم چي گفت؟؟ ميدونم تصورش سخته که يه آشغال بتونه تا اين حد آشغال باشه. شايد من هم اگه به چشم خودم نديده بودم باور نميکردم. ولي باور کنيد راسته و اغراق نميکنم: اون آشغال وقتي هنوز از در رستوران نيومده بوديم بيرون، مستقيما به من گفت آشغال!!!!
و البته همونطور که سيما جان گفت لياقت من هم همين بود! اما خدا پدر آشغالش رو بيامرزه که خودش بهم گفت! و دقيقا در همون لحظه بود که براي هميشه انداختمش تو سطل آشغال، همون جايي که ازش اومده بود، درش رو هم گذاشتم روش تا بوي گندش مشام خودم و اطرفيان رو آزار نده.
بله همونطور که اولش گفتم بعضي آشغالها کاملا شکل آدمند! و ممکنه شما با آدم اشتباه بگيريدشون. اين يه اشتباه معمول و قابل بخشش و قابل جبرانه. مهم اينه که وقتي آشغال رو شناختيد، در دور انداختنش ترديد نکنيد و هيچ وقت تصميمي که گرفتيد رو عوض نکنيد (يعني هيچ وقت يه آشغال رو نبخشيد و بهش شانس دوباره نديد).

2
2
0
hadiآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 19 ارديبهشت 1385
مجموع ارسالها: 911
اعتبار کسب شده: 4851
ارسال سه‌شنبه 20 فروردين 1387، ساعت 19:30
 1 ماه و 8 روز پيش

سيب نوشته بود:
در استاي بالا رفتن از نردبان الهي: Mr. Green

اين مورد رو چند بار تا حالا ديدم:

شما با يه نفر اصطلاحاً Date ميکنين و بعد از آشنا شدن با طرف، با اينکه به اين نتيجه ميرسين که طرف مالي نيست، با اين حال به رابطه اداه مي دين.

جالب اينه که وقتي از اين جور افراد سوال ميشه که چرا اين رابطه به دردنخور رو داري ادامه ميدي، ميگه: آخه دلم به حالش ميسوزه!!!!! Mad اون به من احتايج داره!!! Brick wall درست نيست ولش کنم! به من وابسته شده!! Evil or Very Mad
....

مرسي اقاي سيب.
بعد از خوندن مطلبي که نوشته بوديد سئوالات زيادي به ذهنم رسيد و بد جوري به هم ريختم اخه يه مشکلي برام پيش اومده بود ولي خوشبختانه هم جواب سئوالاتمو گرفتم هم خيالم راحت شد . الان هم به ارامش رسيدم Smile
بازم ممنون

1
1
0
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3189
اعتبار کسب شده: 4835
ارسال سه‌شنبه 20 فروردين 1387، ساعت 20:48
 1 ماه و 7 روز پيش

Omid نوشته بود:
Sima khanoom khoshkelee cutee emotionaalee! Razz Razz This word sounds bad but its not that bad after all. Now how are you doing today? Confused Did you have a good weekend? Did you underetand what I meant by the word "lotf" ?? Confused Confused Razz Razz Mr. Green

My weekend was lovely, I'm a little sleepy and tired but I am OK Razz
YEAP Omid jaan NOW I UNDERRRRESTAND
I taught may be "LOTF" is something related to a sexy sleepwear and soft pillow whispering Anxious but I WAS WRONG, MY Fekr is Monharef Embarassed Rolling Eyes Confused Razz
Razz

1
1
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال چهارشنبه 21 فروردين 1387، ساعت 18:37
 1 ماه و 7 روز پيش

Soft pillow whispering? You FEKER is completely monharef! Repent immediately and ask Virgin Marry to forgive you. Then go to Victoria's Secrete and buy a soft red $%@ with see-through @#$#%. Razz Razz

May God keep your assets in shape and our imagination intact Pray

1
0
1
ستاره’ غريبآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385
مجموع ارسالها: 2106
اعتبار کسب شده: 3896
جنسيت: زن
ارسال شنبه 24 فروردين 1387، ساعت 20:57
 1 ماه و 3 روز پيش

اميد جون ما اينا رو بلديم.لهجه هم نداريم.يه چي بگو به درد منه شرهي بخوره . (شهري )
اي واي وقتي که به يکي که باهاش ميل رد و بدل کردي زنگ بزني و ببيني که واي اين ديگه از کجاس ؟!!! لهجه اش حسابي بخوره تو حالت.وحشتناکه !!! Shocked
من الان دارم با کلاس بودن رو گوش مي کنم.بابا عجب با کلاسي هستم من آخه همهء چيزهايي که بايد داشته باشم يا نداشته باشم رو دارا هستم.از خودم خوشم اومد.
هنگاهي هم که نوشيدني مي خورين بايد انکشت آخر و کوچيکتونو بالا نگه داري و فنجون يا ليوان رو 4 دستي نچسبيد.
با کلاس بنوشيد.جرعه جرعه. Wink
به هر کسي هم چراغ سبز نشون نديد.هميشه خودتونو دست بالا بگيريد.
شما همون هستيد که فکر مي کنيد.هميشه در مورد خودتون مثبت فکر کنيد.
فعلا............ Wink

منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
Crying or Very sad
براي من روحيهء خودم مهمه که افسرده نباشه.پس گير به من نده که برام مهم نيستي.___________
بيخود تلاش هم نکن به حالم ب.... Brick wall

3
3
0
E}{$/\Nآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 06 بهمن 1386
مجموع ارسالها: 61
اعتبار کسب شده: 571
ارسال دوشنبه 16 ارديبهشت 1387، ساعت 16:26
 11 روز و 3 ساعت پيش

Nonlinear Hybrid Dynamics of Soft-People
در مورد صحبتهايي که در مورد انواع نردبان و دسته بنديها شده بود اينجا مي خوام يه تجربه بتا گونه اي که داشتم رو تشريح کنم،‌ باشد که به هوش باشيد! فکر مي کنم که ميتونه يه case study خيلي خوب باشه و حتي بشه تست هاي مختلفي رو روش اجرا کرد!! خب از اواسط داستان شروع مي کنم !!!
...و من چند بار سعي کردم که به او نزديک بشم ،‌يعني از حالت just a friend( به قول نبي) خارج شم! ‌اما دقيقا همون موقع ها بود که با واکنش منفي اون مواجه مي شدم. Brick wall اصولا جواب همه حرفامو مي داد جز مواقعي که از اين دست صحبتا رو پيش مي کشيدم. يا سکوت مي کرد يا اينکه تهش مي گفت "خب عزيزم ،‌خيلي صحبت کردم. ببخشيد ..." d'oh! همه اينا منو به اين باور رسوند که نميشه از Beta category‌ به Alpha ارتقا يافت يا اگه بشه از قحطي آلفا واسه اون طرفه. تلاشهاي بيهوده من ادامه داشت تا جايي که فهميدم يه Alpha male خيلي توپ رو بسيار قبل تر از من يافته و من در صدر نردبان بتا قرار داشتم .‌ اوج اين فضاحت جايي بروز پيدا کرد که واسه اينکه اون آلفا مدتي باهاش در تماس نبود پيش من درد دل مي کرد و انتظار داشت که من بگم " آخييييي نگران نباش . حتما اوشون(آقا نيما مثلا) حالشون خوبه!!!! " Sick و حتي مي گفت اون(نيما) وقتش پره و زياد با من در تماس نيست.(يعني تو انقدر بيکاري و وقت آزاد داري که من هر وقت دلم بخواد با تو ... اما با نيما نمي تونم.) اين حد بتا بودن رو تحمل نکردم و با ديدن اين اوضاع کم کم خودم از نردبون پايين اومدم.
البته کسي که اينطوره ،دوست بتا صفتشو واقعا دوست داره. حتي بارها گفته بود به من ، اما هميشه يه پسوند "به عنوان دوست واقعي" يا ايکس شعري شبيه اين پشتش مي ذاشت تا حواسم باشه که خيالاتي نشم و فکر روابط به شکل ديگرو از سرم بيرون کنم. حرفايي شيبه اين چرت و پرتا ز ياد شنيدم که "دوستي ما خيلي پاک و صادقانه و مقدسه!! ‌ وراي همه ي دوستياست !!! و خيلي ارزشمنده و..." Laughing Laughing
در واقع خانوما غالبا افرادي رو اين گونه و واسه مقاصد خاصي پيدا مي کنن. ممکنه سرويسهاي متنوعي رو مطالبه کنن و بسياري از نيازهاي غير س ک س يشون رو اينطور با شما رفع کنند. نياز به يک همدرد ، غمخوار ، ‌کسي که به حرفاشون گوش بده و گاهي نظر بده ،‌ در مورد طالعشون باهاشون صحبت کنه ،‌ از خاطرات گذشته واسش حرف بزنن و کاراي روزمره و خريدهايي که مي خوان فردا با دوستاشون انجام بدن و ...هزار تا چيز کوفتي ديگه که به ذهنتونم نمي رسه و يه آلفا علاقه اي به انجامش نداره و سرويسها رو يک يا چند بتا ي بدبخت بايد بدن. Not talking البته خوشبختانه سرويسهايي مثل يافتن نرم افزار و آهنگ و تحقيق واسه درس تاريخ اسلام و ياد دادن رياضي مهندسي و ترجمه يه بخش ازفلان کتاب و يافتن استاد ادبياتي واسه اينکه تو طراحي هاي معماري بهش کمک کنه و ازش الهام بگيره!!!!و ... رو متحمل نشدم. حتما کسان ديگري پيدا شدن که دم دست تر بودن . وقتي ديدم که به خصوصياتي از يه رابطه که دنبالشم نمي تونم دست پيدا کنم تا حد + اپسيلون رابطه رو کمرنگ کردم. البته کورسو يي براي برگشت گذاشتم تا اگه خواستم تستهاي شبيه سازي رو پياده کنم .!!! Mr. Green Mr. Green
به هوش باشين که کلي شواهد و قراين واسه تشخيص بتا بودن واستون آوردم . مواظب باشين توروابطي شبيه اين گير نيفتين و اگه هستين راحت ميتونين متوجه شين. پس هر چه سريعتر خودتونو از اين منجلاب تحقير کننده بيرون بکشين! d'oh! چون بعضي دوستامو ميبينم اين جور ين و تلاش مي کنن که اونجوري بشن! حرفاي منم تو کلشون نميره Brick wall
به نظرم اگه دوستان هم تجربياتي در زمينه روابط اين چنيني يا آنچناني !!‌ دارن بگن که بقيه هم استفاده کنن و حالشو ببرن! Dancing
خب من خيلي حرف زدم، اگه احتمالا چيزاي تکراري داشت ببخشيد ،‌ به حساب عضو جديد بودن بذار ين. اما حداقل يه case واقعي ارايه کردم واستون که ميتونه تيوري هاي ذکر شده در اين تاپيک رو verify/validate کنه. فعلا...

Image

3
3
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال دوشنبه 16 ارديبهشت 1387، ساعت 18:29
 11 روز و 1 ساعت پيش

Great post Ehsaan! Applause Applause

Your story describes a very typical IP-IW dynamics: You were the IW, she is your IP and Mr Nima is the alpha male OB .

Now what you should do with this girl is to NEXT her. Don't ever think about improving your situation with this girl. It will NEVER work. Start with a new girl and remember to act like an alpha male from the very begining!

Razz

Image

2
2
0
E}{$/\Nآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

ارسال دوشنبه 16 ارديبهشت 1387، ساعت 18:58
 11 روز پيش

Omid نوشته بود:
Great post Ehsaan! Applause Applause

Your story describes a very typical IP-IW dynamics: You were the IW, she is your IP and Mr Nima is the alpha male OB .

Now what you should do with this girl is to NEXT her. Don't ever think about improving your situation with this girl. It will NEVER work. Start with a new girl and remember to act like an alpha male from the very begining!

Razz

Thankss!
I have already NEXTed her when i found no way to rebuild a more interesting relationship
I found this definition OB new , which very well defines and matches the situation!
Of course trying beginning with new girls , in new ways make the life newer Razz Razz
That's exactly what I did and am doing and will do!
Wink Wink
[/ltr][/ltr]

1
1
0
ستاره’ غريبآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385
مجموع ارسالها: 2106
اعتبار کسب شده: 3896
جنسيت: زن
ارسال دوشنبه 16 ارديبهشت 1387، ساعت 19:10
 11 روز پيش

من برداشتم از صحبتاي شما اين بود که شما دنبال دختري هستيد که خودشو در اختيار شما قرار بده تا.......
اما تو جامعهء ما بابت هرچيزي شما بايد پول بديد.خوب هر چقدر بدي آش هم خواهي خورد.
اگر برداشت من اشتباهه که بعيد مي دونم بهم بگيد.
مطمئن باش هميشه يکي لنگهء خودت گيرت مياد پس سعي کن خوب باشي.اينم وصيت و نصيحت من. Embarassed

منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
Crying or Very sad
براي من روحيهء خودم مهمه که افسرده نباشه.پس گير به من نده که برام مهم نيستي.___________
بيخود تلاش هم نکن به حالم ب.... Brick wall

1
1
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال دوشنبه 16 ارديبهشت 1387، ساعت 19:13
 11 روز پيش

E}{$/\N نوشته بود:

I have already NEXTed her when i found no way to rebuild a more interesting relationship
I found this definition OB new , which very well defines and matches the situation!

Good! Never listen to girls telling you what they like in a boyfriend. They always tell you the same lie "oh, I want a nice guy who underestands me blah blah blah...". This is pure bullshit. Follow my advice, act confident and you WILL succeed. Very Happy

اين پيغام تا به حال يک بار و توسط Omid در تاريخ دوشنبه 16 ارديبهشت 1387، ساعت 19:14 ويرايش شده است.

2
0
2
نبيآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385
مجموع ارسالها: 1206
اعتبار کسب شده: 5573
ارسال دوشنبه 16 ارديبهشت 1387، ساعت 19:14
 11 روز پيش

آخي!!
يکي هم مثل من پيدا شد تو اين دوره زمونه! فکر مي کردم تنهام!
next کردن راه حل خوبيه ، ولي به نظرم بايد طرف رو در کف ترک کردن گذاشت، يه چيزي بيشتر از NEXT که اگه برگردي و تبديل به alpha شده باشي ، طرف نه نگه! يکم سخته و زمان مي بره ولي اينجا رو بخون The Gatsby Plan
اين سايت که اميد معرفي کرد واقعا سايت توپيه
کاري که من کردم
1- The Gatsby Plan
2- برگشتن به سمت دختري که من آلفاش بودم! (البته کليه رفتاراي بتا مانندمو گذاشتم کنار)
3- جالب اين دختر دنبال seduction من بود! و کرد! Mr. Green Mr. Green Razz
4- خودمو به مرحله RAFC مي رسونم. (هنوز فکر مي کنم تو rAFC م نه RAFC)
5- در اين حال اتفاقاي جالب جديدي پيش اومده که خيلي با حال بودن Whistle
6- حتي موردي که بهتر از آلفاي قبليم! ولي فعلا باز واسه اون آلفا نيستم! در حالي که بتا هم نيستم! به هر حال تو Good ladder ش هستم!

2
2
0
سيبآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 527
اعتبار کسب شده: 657
ارسال دوشنبه 16 ارديبهشت 1387، ساعت 20:04
 10 روز و 23 ساعت پيش

بحث خيلي باحالي راه انداختي احسان جان.

بچه ها هيچ وقت از اتمام يه رابطه نترسين. هميشه صد برابر بهترش به تورتون مي خوره!!!

براي رسيدن به زني که مي دونين فقط شما رو به عنوان دوست ميشناسه تقلاي الکي نکنين.

يه کليپم ميذارم اينجا. البته بيشتر طنزه. ولي به بحثمون بي ربط نيست.

http://www.youtube.com/watch?v=DrCl84ejQaQ

2
2
0
E}{$/\Nآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

ارسال سه‌شنبه 17 ارديبهشت 1387، ساعت 13:56
 10 روز و 5 ساعت پيش

ستاره’ غريب نوشته بود:
من برداشتم از صحبتاي شما اين بود که شما دنبال دختري هستيد که خودشو در اختيار شما قرار بده تا.......
اما تو جامعهء ما بابت هرچيزي شما بايد پول بديد.خوب هر چقدر بدي آش هم خواهي خورد.
اگر برداشت من اشتباهه که بعيد مي دونم بهم بگيد.
Embarassed

نمي دونم از کجاي حرفام چنين برداشتي کردي. البته که من دنبال همچين چيزي نيستم. حرفاي من در رد کردن رابطه اي بود که طرف بخواد من خودمو در اختيارش قرار بدم تا وقت و بي وقت نيازهاي حاشيه ايش رو با من رفع کنه. فکر مي کنم به شکل واضح با مثال و ... اين رو توضيح دادم

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است روزنامه استاد فلسفه ...
1
پاسخها: 4 بیننده: 362 نویسنده: pirooztornado
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است مسائل فلسفه
1
پاسخها: 2 بیننده: 155 نویسنده: احسان