| نویسنده |
پیغام |
سيب  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 527 اعتبار کسب شده: 657 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 19 فروردين 1387، ساعت 22:38 |
|
 |
1 ماه و 8 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2980 اعتبار کسب شده: 2345 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 19 فروردين 1387، ساعت 22:38 |
|
 |
1 ماه و 8 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
_________________ يادمون باشه هر چيزي جز قتل نفس و خودکشي دليل مناسبي براي مرگ ميتونه باشه
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3375 اعتبار کسب شده: 4090 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 20 فروردين 1387، ساعت 1:34 |
|
 |
1 ماه و 8 روز پيش |
|
|
| |
| sedayedel نوشته بود: |
...
هيچ آدمي آشغال نيست
|
هيچ آدمي آشغال نيست. درسته! ولي بعضي از آشغالها شکل آدمند! و بعضي از آشغالهايي که شکل آدمند، خيلي آشغالند.
| sedayedel نوشته بود: |
اگه يه روزي من بگم فلان آقايي که باهاش توي رابطه بودم رو dump کردم يعني اينکه اون آقا از نظر من آشغال بوده پس من هم که باهاش مدتي رو گذروندم آشغال بودم
|
من مدتي پيش با يه آشغال دوست بودم. البته جنس آشغالش مذکر بود و از اول نميدونستم آشغاله. دوستي من و اون آشغال اينطوري شروع شد که مثل يه آشغال چسبيد کف کفشم و من ديگه نکندمش و هر جا رفتم همرام اومد! تا اينکه يه شب بردمش بيرون و بهش شام دادم... حدس بزنيد آخرش به جاي تشکر بهم چي گفت؟؟ ميدونم تصورش سخته که يه آشغال بتونه تا اين حد آشغال باشه. شايد من هم اگه به چشم خودم نديده بودم باور نميکردم. ولي باور کنيد راسته و اغراق نميکنم: اون آشغال وقتي هنوز از در رستوران نيومده بوديم بيرون، مستقيما به من گفت آشغال!!!!
و البته همونطور که سيما جان گفت لياقت من هم همين بود! اما خدا پدر آشغالش رو بيامرزه که خودش بهم گفت! و دقيقا در همون لحظه بود که براي هميشه انداختمش تو سطل آشغال، همون جايي که ازش اومده بود، درش رو هم گذاشتم روش تا بوي گندش مشام خودم و اطرفيان رو آزار نده.
بله همونطور که اولش گفتم بعضي آشغالها کاملا شکل آدمند! و ممکنه شما با آدم اشتباه بگيريدشون. اين يه اشتباه معمول و قابل بخشش و قابل جبرانه. مهم اينه که وقتي آشغال رو شناختيد، در دور انداختنش ترديد نکنيد و هيچ وقت تصميمي که گرفتيد رو عوض نکنيد (يعني هيچ وقت يه آشغال رو نبخشيد و بهش شانس دوباره نديد). |
|
|
|
|
|
|
 |
hadi  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 19 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 911 اعتبار کسب شده: 4851 محل سکونت: شهر ري سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 20 فروردين 1387، ساعت 19:30 |
|
 |
1 ماه و 8 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3189 اعتبار کسب شده: 4835 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 20 فروردين 1387، ساعت 20:48 |
|
 |
1 ماه و 7 روز پيش |
|
|
| |
My weekend was lovely, I'm a little sleepy and tired but I am OK
YEAP Omid jaan NOW I UNDERRRRESTAND
I taught may be "LOTF" is something related to a sexy sleepwear and soft pillow whispering  but I WAS WRONG, MY Fekr is Monharef |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2980 اعتبار کسب شده: 2345 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 21 فروردين 1387، ساعت 18:37 |
|
 |
1 ماه و 7 روز پيش |
|
|
| |
Soft pillow whispering? You FEKER is completely monharef! Repent immediately and ask Virgin Marry to forgive you. Then go to Victoria's Secrete and buy a soft red $%@ with see-through @#$#%.
May God keep your assets in shape and our imagination intact |
|
_________________ يادمون باشه هر چيزي جز قتل نفس و خودکشي دليل مناسبي براي مرگ ميتونه باشه
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 2106 اعتبار کسب شده: 3896 جنسيت: زن |
 |
شنبه 24 فروردين 1387، ساعت 20:57 |
|
 |
1 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
اميد جون ما اينا رو بلديم.لهجه هم نداريم.يه چي بگو به درد منه شرهي بخوره . (شهري )
اي واي وقتي که به يکي که باهاش ميل رد و بدل کردي زنگ بزني و ببيني که واي اين ديگه از کجاس ؟!!! لهجه اش حسابي بخوره تو حالت.وحشتناکه !!!
من الان دارم با کلاس بودن رو گوش مي کنم.بابا عجب با کلاسي هستم من آخه همهء چيزهايي که بايد داشته باشم يا نداشته باشم رو دارا هستم.از خودم خوشم اومد.
هنگاهي هم که نوشيدني مي خورين بايد انکشت آخر و کوچيکتونو بالا نگه داري و فنجون يا ليوان رو 4 دستي نچسبيد.
با کلاس بنوشيد.جرعه جرعه.
به هر کسي هم چراغ سبز نشون نديد.هميشه خودتونو دست بالا بگيريد.
شما همون هستيد که فکر مي کنيد.هميشه در مورد خودتون مثبت فکر کنيد.
فعلا............ |
_________________ شکل تو گل اسم تو گل اما خودت خاري و بس
بغض مني نمي شکني گرفته اي راه نفس
ظالم ظالم
منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
براي من روحيهء خودم مهمه که افسرده نباشه.پس گير به من نده که برام مهم نيستي.___________
بيخود تلاش هم نکن به حالم ب.... 
|
|
|
|
|
 |
E}{$/\N  سال صفري!
تاريخ عضويت: شنبه 06 بهمن 1386 مجموع ارسالها: 61 اعتبار کسب شده: 571 محل سکونت: متغيرالمکان جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 16 ارديبهشت 1387، ساعت 16:26 |
|
 |
11 روز و 3 ساعت پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 16 ارديبهشت 1387، ساعت 18:29 |
|
 |
11 روز و 1 ساعت پيش |
|
|
| |
Great post Ehsaan!
Your story describes a very typical IP-IW dynamics: You were the IW, she is your IP and Mr Nima is the alpha male OB .
Now what you should do with this girl is to NEXT her. Don't ever think about improving your situation with this girl. It will NEVER work. Start with a new girl and remember to act like an alpha male from the very begining!
|
|
|
|
|
|
|
 |
E}{$/\N  سال صفري!
تاريخ عضويت: شنبه 06 بهمن 1386 مجموع ارسالها: 61 اعتبار کسب شده: 571 محل سکونت: متغيرالمکان جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 16 ارديبهشت 1387، ساعت 18:58 |
|
 |
11 روز پيش |
|
|
| |
| Omid نوشته بود: |
Great post Ehsaan!
Your story describes a very typical IP-IW dynamics: You were the IW, she is your IP and Mr Nima is the alpha male OB .
Now what you should do with this girl is to NEXT her. Don't ever think about improving your situation with this girl. It will NEVER work. Start with a new girl and remember to act like an alpha male from the very begining!
|
Thankss!
I have already NEXTed her when i found no way to rebuild a more interesting relationship
I found this definition OB new , which very well defines and matches the situation!
Of course trying beginning with new girls , in new ways make the life newer
That's exactly what I did and am doing and will do!
[/ltr][/ltr] |
|
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 2106 اعتبار کسب شده: 3896 جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 16 ارديبهشت 1387، ساعت 19:10 |
|
 |
11 روز پيش |
|
|
| |
من برداشتم از صحبتاي شما اين بود که شما دنبال دختري هستيد که خودشو در اختيار شما قرار بده تا.......
اما تو جامعهء ما بابت هرچيزي شما بايد پول بديد.خوب هر چقدر بدي آش هم خواهي خورد.
اگر برداشت من اشتباهه که بعيد مي دونم بهم بگيد.
مطمئن باش هميشه يکي لنگهء خودت گيرت مياد پس سعي کن خوب باشي.اينم وصيت و نصيحت من. |
_________________ شکل تو گل اسم تو گل اما خودت خاري و بس
بغض مني نمي شکني گرفته اي راه نفس
ظالم ظالم
منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
براي من روحيهء خودم مهمه که افسرده نباشه.پس گير به من نده که برام مهم نيستي.___________
بيخود تلاش هم نکن به حالم ب.... 
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 16 ارديبهشت 1387، ساعت 19:13 |
|
 |
11 روز پيش |
|
|
| |
| E}{$/\N نوشته بود: |
I have already NEXTed her when i found no way to rebuild a more interesting relationship
I found this definition OB new , which very well defines and matches the situation!
|
Good! Never listen to girls telling you what they like in a boyfriend. They always tell you the same lie "oh, I want a nice guy who underestands me blah blah blah...". This is pure bullshit. Follow my advice, act confident and you WILL succeed.
|
|
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط Omid در تاريخ دوشنبه 16 ارديبهشت 1387، ساعت 19:14 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1206 اعتبار کسب شده: 5573 محل سکونت: اينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 16 ارديبهشت 1387، ساعت 19:14 |
|
 |
11 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سيب  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 527 اعتبار کسب شده: 657 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 16 ارديبهشت 1387، ساعت 20:04 |
|
 |
10 روز و 23 ساعت پيش |
|
|
| |
بحث خيلي باحالي راه انداختي احسان جان.
بچه ها هيچ وقت از اتمام يه رابطه نترسين. هميشه صد برابر بهترش به تورتون مي خوره!!!
براي رسيدن به زني که مي دونين فقط شما رو به عنوان دوست ميشناسه تقلاي الکي نکنين.
يه کليپم ميذارم اينجا. البته بيشتر طنزه. ولي به بحثمون بي ربط نيست.
http://www.youtube.com/watch?v=DrCl84ejQaQ |
|
_________________ By all means marry. If you get a good wife, you''ll be happy. If you get a bad one, you''ll become a philosopher
|
|
|
|
|
 |
E}{$/\N  سال صفري!
 |
سهشنبه 17 ارديبهشت 1387، ساعت 13:56 |
|
 |
10 روز و 5 ساعت پيش |
|
|
| |
| ستاره’ غريب نوشته بود: |
من برداشتم از صحبتاي شما اين بود که شما دنبال دختري هستيد که خودشو در اختيار شما قرار بده تا.......
اما تو جامعهء ما بابت هرچيزي شما بايد پول بديد.خوب هر چقدر بدي آش هم خواهي خورد.
اگر برداشت من اشتباهه که بعيد مي دونم بهم بگيد.
 |
نمي دونم از کجاي حرفام چنين برداشتي کردي. البته که من دنبال همچين چيزي نيستم. حرفاي من در رد کردن رابطه اي بود که طرف بخواد من خودمو در اختيارش قرار بدم تا وقت و بي وقت نيازهاي حاشيه ايش رو با من رفع کنه. فکر مي کنم به شکل واضح با مثال و ... اين رو توضيح دادم |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|