صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

5
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
کيوانآفلاين
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 12 ارديبهشت 1384
مجموع ارسالها: 106
اعتبار کسب شده: 922
ارسال جمعه 16 فروردين 1387، ساعت 23:34
 1 ماه و 11 روز پيش

Bayas Gool نوشته بود:

ولي متاسفانه هيچ کدوم از صحبت هاي اميد روي پسرهاي تالار ( حداقل اونائي که من باهاشون در تماسم ) نداشته و به احتمال بسيار زياد نخواهد داشت d'oh! براي اثبات اين جمله هم مي تونم چند تا مثال زنده با ذکر تمامي چيپ بازي هائي که داشته ان رو نام ببرم Twisted Evil
Smile

و من اينجا پيشنهاد مي کنم چند تا از اين چيپ بازي ها رو با تمام جزييات نام ببري که موجب مسرت و عبرت سايرين گردد که همانا به نظر من حرف شما زنان در اين مورد بخصوص، چه بسا تاثير بيشتري بر مردان ما خواهد گذاشت.
من همينجا داوطلب مي شم اولين قرباني باشم، تا باشد که به موجب آن کسي سر به راه گردد.
Liar

3
3
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
نبيآنلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385
مجموع ارسالها: 1206
اعتبار کسب شده: 5573
جنسيت: مرد
ارسال جمعه 16 فروردين 1387، ساعت 23:51
 1 ماه و 11 روز پيش

کيوان نوشته بود:
Bayas Gool نوشته بود:

ولي متاسفانه هيچ کدوم از صحبت هاي اميد روي پسرهاي تالار ( حداقل اونائي که من باهاشون در تماسم ) نداشته و به احتمال بسيار زياد نخواهد داشت d'oh! براي اثبات اين جمله هم مي تونم چند تا مثال زنده با ذکر تمامي چيپ بازي هائي که داشته ان رو نام ببرم Twisted Evil
Smile

و من اينجا پيشنهاد مي کنم چند تا از اين چيپ بازي ها رو با تمام جزييات نام ببري که موجب مسرت و عبرت سايرين گردد که همانا به نظر من حرف شما زنان در اين مورد بخصوص، چه بسا تاثير بيشتري بر مردان ما خواهد گذاشت.
من همينجا داوطلب مي شم اولين قرباني باشم، تا باشد که به موجب آن کسي سر به راه گردد.
Liar

دقيقا من هم مي خواستم همينو بگم! يه بار quote مي کنم تا بياض گل باز بخونه! Mr. Green منم داوطلب دوم!
____
يادم نرفته بگم که :
cool boys, don't miss omid's latest recording, it is on the perviouse page!

2
2
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 2980
اعتبار کسب شده: 2345
ارسال شنبه 17 فروردين 1387، ساعت 2:48
 1 ماه و 11 روز پيش

Omid نوشته بود:
خطبه هاي پرشکوه نماز جمعه در باب تفاوت بنيادي خانم ها و آقايون در نحوه انتخواب دوست از جنس مخالف و دلايل کوچ آريايي ها از فلات ايران (3.5 MB) Angel

Image

4
1
3
Bayas Goolآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 2080
اعتبار کسب شده: 5672
جنسيت: زن
ارسال شنبه 17 فروردين 1387، ساعت 16:49
 1 ماه و 11 روز پيش

نبي جان و کيوان بالام
من قصد توهين به هيچ کدوم از شماها رو نداشتم ، احيانا Sad
بعضي وقتها از دست دوستان تالاري اينقدر عصباني مي شم که خدا بگه بسه d'oh!
من همه شما ها رو که به طرقي باهاتون در تماسم ، دوست دارم ولي زندگي شخصي و حريم خصوصيم رو خيلي بيشتر از شماها دوست دارم
اگه قرار باشه رابطه با يکي از شماها لطمه اي به اين حريم وارد کنه ، ترجيحم قطع ارتباط با شماست ( شماي نوعي )
و اگر کاسه صبرم لبريز بشه ، حتما به تمام مواردي که يه جورائي روي اعصابم راه رفته اشاره خواهم کرد Twisted Evil

فايل جديد اميد رو هنوز گوش ندادم ، بعد از اينکه خوندم اگه نيازي به جيغ و فرياد بود ، حتما مي زنم
ولي در مورد کلاس خانم ها
اميد جان خيلي خوب به همه موارد اشاره کردي ، اکثر مواردي که آقايون بايد رعايت کنند شامل حال خانوم ها هم مي شه
فقط تنها چيزي که بايد همه دختر خانوووم ها بهش دقت کنن اينه که : جذاب و دلنشين بودن با جلف بودن زمين تا آسمووون فرق داره
زيبائي نعمتيه که خدا به بنده هاش مي ده ولي جذاب و با کلاس بودن دست خود آدماست ( البته به نظر من )
طرز رفتار و طرز لباس پوشيدن يک زن ، نشون دهنده شخصيت و کلاسشه
و هيچ وقت يک زن جلف و سبک که تنها کارش الگوبرداري از مد و لباس ستاره هاي اون ور آبي و اين ور آبيه ، با کلاس نيست
مثال بارزش هم توي کشور خودمون سيگاري شدن اکثر خانوم هاست که اونو کلاس مي دونن در حالي که با لطمه زدن به سلامتي خودشون بي کلاسي خودشون رو به عينه نشون مي دن
همين ديگه
من چون خيلي در قيد کلاس گذاشتن نيستم ، خيلي نمي تونم راهنماي خوبي براي دخترا باشم Razz Mr. Green

4
4
0
Al3xآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 56
اعتبار کسب شده: 371
جنسيت: نامشخص
ارسال شنبه 17 فروردين 1387، ساعت 21:38
 1 ماه و 10 روز پيش

در همين راستا و راستاهاي ديگر اين رو هم ببينيد:

http://www.youtube.com/watch?v=ihfieZBWT_E

البته کلاس درس اميدخان محدود شد به همون رستوران و بقيه ي موارد رو شامل نشد. بد نيست کتاب رو کامل درس بديد آقاي دکتر و کلاس رو نپيچونيد به سبک اساتيد اينور! Wink

1
1
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال شنبه 17 فروردين 1387، ساعت 21:52
 1 ماه و 10 روز پيش

Bayas Gool نوشته بود:
فايل جديد اميد رو هنوز گوش ندادم ، بعد از اينکه خوندم اگه نيازي به جيغ و فرياد بود ، حتما مي زنم
ولي در مورد کلاس خانم ها اميد جان خيلي خوب به همه موارد اشاره کردي ، اکثر مواردي که آقايون بايد رعايت کنند شامل حال خانوم ها هم مي شه فقط تنها چيزي که بايد همه دختر خانوووم ها بهش دقت کنن اينه که : جذاب و دلنشين بودن با جلف بودن زمين تا آسمووون فرق داره

ممنون مصي خانم. قبل از اينکه جيغ و داد کني لطفا يک کم راجع به جيز هاي که تو آقايون دوروبرت ديدي و بي کلاسي هست توضيح بده از هيچ کس هم نترس! بعد راجع به اين فايل آخري جيغ و داد کن. بعد دوباره راجع به کلاس براي خانم ها ادامه بده. باشه? Razz

2
2
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال شنبه 17 فروردين 1387، ساعت 22:12
 1 ماه و 10 روز پيش

sedayedel نوشته بود:
لفطاً اميد جونم اينا ,اجازه لفطاً چون من يک کم خنگم Razz ميشه بگيد منظورتون از اين لطف چيه Razz

در زندگي پر هياهوي بشري و در عالم بي کران هستي، انسان همواره با مصائب و مشکلات فراواني مواجه است که براي حل اين مشکلات و تسکين درد ها و رنجهاي خود هر لحظه به دنبال مآمن و مرجعي است که ا و را از اين مشکلات رهايي بخشيده و مرهمي بر زخمها و در دها يش بگذارد، همچنين انسان براي رسيدن به آرزوهاي بلند و ايده آل هاي خويش نيازمند يک قدرت برتر است که او را به آن آرزوها برساند، با توجه به همين واقعيت است که اروپا يکي از مخوف ترين جنگ هاي تاريخ بشر را تجربه کرد. انسان به نفسه قابل و مستعد وصول به معرفت يقيني نيست و در زندگي خود تنها به واسطه قسمي حادثه فوق العاده و اعجاز گونه مي تواند چنين معرفتي حاصل کند، اما براي آدمي اين معجزه دانش و شناخت فقط در صورتي مهم،با معني و قطعي است که بدون حساب سود و زيان خواهان و آرزومند اين انتقال باشد. راه نجات انسان از جهل اين است که وضع و حالت غم انگيز و فاجعه آميز خود را بشناسد و سپس چشم بسته، يعني نه به وسيله عقل و منطق بلکه به نور ايمان در جستجوي راهي خارج از آن وضع وحالت نکبت آميز و تأسف آور برآيد، زيرا فقط ايمان است که مي تواند صورتي از رابطه و اتصال ميان انسان و خدا در تجربه تاريخي انسان باشد. ما آدميان در حالت جهل تام و تمام بسر مي بريم. حال چون به عجز و جهل خود واقف گشتيم درمي يابيم که در چه وضع اضطراب آوري قرار گرفته ايم. زيرا از يک طرف ما هيچ تصميمي در مورد شناسايي نداريم و از ديگر سو نيازمند به چنين معرفتي هستيم و از آنجا که ما را هيچ راهنمايي نيست، براي تعيين آنچه بايستي بکنيم و نه براي اين که چگونه مي توانيم روشن شويم، آنچه مي توانيم بکنيم اين است که يا هميشه در تاريکي خود همچون شکاک باقي بمانيم و يا با يک جهش معنوي از منطق درگذشته و مؤمن شويم. کسي هرگز نمي تواند قبلاً مطمئن باشد که آن عزم و تصميم درست است. همچنين کسي ممکن است تصميم غلطي بگيرد و اعتقاد نادرست اختيار کند، اين خطر بسيار بزرگ است.

2
1
1
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385
مجموع ارسالها: 960
اعتبار کسب شده: 2300
ارسال يکشنبه 18 فروردين 1387، ساعت 10:48
 1 ماه و 10 روز پيش

مي خواستم براتون يه پست بذارم که پوز همتون را بزنه، ولي ما توي ماه فروردين در مورد اين مسائل صحبت نمي کنيم، بايد صبر کنيد تا ماه فروردين تموم بشه. Mr. Green Very Happy

“When you are happy, you’re always good. But, When you are good, you’re not always happy.”
“The picture of Dorian Gray” by Oscar Wilde

2
2
0
E}{$/\Nآنلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 06 بهمن 1386
مجموع ارسالها: 61
اعتبار کسب شده: 571
ارسال يکشنبه 18 فروردين 1387، ساعت 11:58
 1 ماه و 10 روز پيش

بچه برقي 78 نوشته بود:
مي خواستم براتون يه پست بذارم که پوز همتون را بزنه، ولي ما توي ماه فروردين در مورد اين مسائل صحبت نمي کنيم، بايد صبر کنيد تا ماه فروردين تموم بشه. Mr. Green Very Happy

اتفاقا فروردين دقيقا موقعشه البته به شرطي که با محرم يا صفر مقارن نشه! Shame on you

1
1
0
ستاره’ غريبآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385
مجموع ارسالها: 2106
اعتبار کسب شده: 3896
جنسيت: زن
ارسال يکشنبه 18 فروردين 1387، ساعت 12:29
 1 ماه و 10 روز پيش

فروردين ماه عشق بازي گربه هاست.واي که چقدر دنبال هم مي کنن و جيغ و داد.
واقعا بي حيا هستنا. Embarassed Wink

منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
Crying or Very sad
براي من روحيهء خودم مهمه که افسرده نباشه.پس گير به من نده که برام مهم نيستي.___________
بيخود تلاش هم نکن به حالم ب.... Brick wall

2
2
0
شازده کوچولوآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385
مجموع ارسالها: 951
اعتبار کسب شده: 6183
ارسال دوشنبه 19 فروردين 1387، ساعت 1:11
 1 ماه و 9 روز پيش

اميدم!

شما که "اصول فلسفه و روش رئاليسم" درس ميدين، لطف کنين و يه مقدار هم درباره مباحث مربوط به تجرد از مباحث بسيار عميق فلسفس هست. رهنمودهاي لازم رو عطا نماييد.

با تشکر فراوان
الپرنس و هو ليتل

1
1
0
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385
مجموع ارسالها: 960
اعتبار کسب شده: 2300
ارسال دوشنبه 19 فروردين 1387، ساعت 11:53
 1 ماه و 9 روز پيش

عرفان اسلامي و تئوري نردبان

حالا که دوستان عزيز اصرار مي کنند لازمه که يکي از جديدترين رهيافتهايم را در اينجا به ثبت برسونم.
خداوند (ع) در کتاب بينش اسلامي دوم دبيرستان هدف حيات بشر را قرب الهي قرار داده اند و از طرفي در تئوري نردبان نيز هدف از حيات بشر همانا صعود بر نردبان است. از آنجايي که خداوند (ع) مافوق همه هستي مي باشند، پس صعود بر نردبان همانا تلاش براي قرب الهي ست.
پس اي جوانان تالار در راستاي قرب الهي گام برداريد و پله هاي نردبان را يکي پس ديگري طي بنماييد که خير دنيا و آخرت در اين ست. توصيه هاي اميد را جدي بگيريد که او از مقربان درگاه باري تعالي ست.

“When you are happy, you’re always good. But, When you are good, you’re not always happy.”
“The picture of Dorian Gray” by Oscar Wilde

1
0
1
سيبآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 527
اعتبار کسب شده: 657
ارسال دوشنبه 19 فروردين 1387، ساعت 15:55
 1 ماه و 9 روز پيش

در استاي بالا رفتن از نردبان الهي: Mr. Green

اين مورد رو چند بار تا حالا ديدم:

شما با يه نفر اصطلاحاً Date ميکنين و بعد از آشنا شدن با طرف، با اينکه به اين نتيجه ميرسين که طرف مالي نيست، با اين حال به رابطه اداه مي دين.

جالب اينه که وقتي از اين جور افراد سوال ميشه که چرا اين رابطه به دردنخور رو داري ادامه ميدي، ميگه: آخه دلم به حالش ميسوزه!!!!! Mad اون به من احتايج داره!!! Brick wall درست نيست ولش کنم! به من وابسته شده!! Evil or Very Mad

خوب شايد بعضي از دوستان گرفتار همچين سناريويي شده باشن. راهشم اينه: Please Just DUMP HER. بسياري از بچه ها الکي خودشونو با اين کار بدبخت ميکنن. هيچوقت و تحت هيچ شرايطي رابطه رو به خاطر مصلحت ادامه ندين. زندگي بسيار سخت و تلخ خواهد شد. توجه کنيد که همه اون دلايل بي اساسه. واقعيت اينه که شما ميترسين. ميترسين تنها بشين. ميترسين کس ديگه اي گيرتون نياد. در واقع اين نشونن دهنده loser بودنه. اين حالت بخصوص موقعي که روابط وارد مراحل پيشرفته مثل sexual relationship ميشه، بيشتر ديده ميشه. طرف فکر ميکنه حالا چون رابطه جنسي يا رابطه عاطفي قوي داره ديگه درست نيست ولش کته. حتماً بايد باهاش ازدواج کنم. رابطه يک چيز دوطرفه است. اگه هر کدوم از دو طرف مايل به ادامه دادن نباشن، بهتره که هر چه زودتر تمومش کرد.وقتي هم قرار يک رابطه رو تمومش کنين بدون هيچ معطلي اين کار رو انجام بدين. تفتش ندين! اينجوري هم وقت دو طرف تلف نميشه هم فرصت هاي ديگه رو از دست نمي دن. باور کنيد يه رابطه بد آدم رو زود زود پير ميکنه. Crying or Very sad

پس: در هر مرحله اي از رابطه به محض اينکه مطمئن شدين به درد هم نميخورين، بدون معطلي خداحافظ! Speak to the hand

2
2
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال دوشنبه 19 فروردين 1387، ساعت 18:12
 1 ماه و 9 روز پيش

شازده کوچولو نوشته بود:
اميدم! شما که "اصول فلسفه و روش رئاليسم" درس ميدين، لطف کنين و يه مقدار هم درباره مباحث مربوط به تجرد از مباحث بسيار عميق فلسفس هست. رهنمودهاي لازم رو عطا نماييد.

"الحکمة من التجرد من أجل أن يکمل ذل الإنسان لربه عز وجل ظاهراً وباطناً ، لأن کون الإنسان في رداء وإزار ذل"

ما چون به مباحث مربوط به تجرد واقف گشتيم درمي يابيم که در چه وضع اضطراب آوري قرار گرفته ايم. کسي هرگز نمي تواند قبلاً مطمئن باشد که آن عزم و تصميم درست است. همچنين کسي ممکن است تصميم غلطي بگيرد و اعتقاد نادرست اختيار کند، زيرا از يک طرف ما هيچ تصميمي در مورد شناسايي نداريم و از ديگر سو نيازمند به چنين معرفتي هستيم و از آنجا که ما را هيچ راهنمايي نيست، براي تعيين آنچه بايستي بکنيم و نه براي اين که چگونه مي توانيم روشن شويم، آنچه مي توانيم بکنيم اين است که يا هميشه در تاريکي خود همچون شکاک باقي بمانيم و يا با يک جهش معنوي از منطق درگذشته و مؤمن شويم Angel

1
0
1
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3189
اعتبار کسب شده: 4835
ارسال دوشنبه 19 فروردين 1387، ساعت 21:16
 1 ماه و 8 روز پيش

سيب نوشته بود:

.......................

خوب شايد بعضي از دوستان گرفتار همچين سناريويي شده باشن. راهشم اينه: Please Just DUMP HER.
................
.................
پس: در هر مرحله اي از رابطه به محض اينکه مطمئن شدين به درد هم نميخورين، بدون معطلي خداحافظ! Speak to the hand

Evil or Very Mad

آقاي دکترسيب Not talking Not talking Not talking
مدتهاست که توي forum پست هاي زياد جدي نميذارم Sad چون ديگه حال و هواي تالار داره يه دوره ي ديگه اي رو تجربه ميکنه
ولي اين پستم واقعاً جديه
ميتونيد از مهدي بپرسيد تا بهتون بگه چقدر از کلمه ي dump متنفرم و چقدر استفاده ي اين کلمه از جانب هر آقا يا خانمي برام RED FLAG محسوب ميشه Applause
ميدونم شما بي منظور استفادش کرديد ولي آشغال رو dump ميکنن
هيچ آدمي آشغال نيست
شايد بين دو نفر توي يک relationship يا marriage يه رابطه اي کار نکنه ولي همون دو نفر بتونن افراد ديگه رو خيلي هم خوشحال کنن
آدم خيلي محترمانه رابطه رو تموم ميکنه با اين توضيح که دنياي ما دو تا با هم فرق ميکنه و هر کدوم ديد متفاوتي از رابطه داريم
بحث خوبي و بدي آدمها نيست بحث انتخاب کسيه که با آدم جور باشه
آدم مجبور نيست با کسي بمونه ,يا کار هاش و تأييد کنه ,يا به وجودش در هر مقامي از رابطه که هست افتخار کنه
ولي حق بي احترامي نداره [- X
اگه يه روزي من بگم فلان آقايي که باهاش توي رابطه بودم رو dump کردم يعني اينکه اون آقا از نظر من آشغال بوده پس من هم که باهاش مدتي رو گذروندم آشغال بودم Shame on you
آدم اگه به مردم هم احترام نميذاره به خودش بايد بذاره Cool
از نظر من استفاده ي اين کلمه اصلنم cool نيست و نشانه ي کمبود داشتن طرفه
اين و براتون گفتم چون برام خيلي قابل احتراميد و ميدونم که بي منظور از اين واژه استفاده کرديد Razz

4
3
1
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است روزنامه استاد فلسفه ...
1
پاسخها: 4 بیننده: 362 نویسنده: pirooztornado
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است مسائل فلسفه
1
پاسخها: 2 بیننده: 155 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است معرفي كتاب تاريخ فلسفه غرب
1
پاسخها: 0 بیننده: 175 نویسنده: s_mr66
اين موضوع قفل شده است شما نمي توانيد پيغام جديدي ارسالي کنيد، به پيغامي پاسخ دهيد و يا آن را ويرايش کنيد. مسايل فلسفه !
1
پاسخها: 2 بیننده: 307 نویسنده: wp.ark

</
مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی