| نویسنده |
پیغام |
Al3x  سال صفري!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 56 اعتبار کسب شده: 371 جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 10 بهمن 1386، ساعت 22:11 |
|
 |
5 ماه و 7 روز پيش |
|
|
| |
سلام بچه ها
از اونجا که مي دونم بزرگان اينجا از وب کاراي خفن هستن گفتم يه سوالي بکنم.
آقا ما من دنبال يه نرم افزار توپ و راحت مي گردم براي طراحي وبسايت که تمپليت خوشگل هم داشته باشه به خصوص واسه ي فلش کاري و اينا. شما چي رو پيشنهاد مي کنيد؟ من وقت زيادي ندارم و از طرفي چند تا کار رو دستم مونده و با frontpage هم خيلي کار پر زحمت مي شه. يه چيزي مي خوام که straight forward يه خروجي خوشگل و مامان بده بهم.
ممنون از کمکتون. |
_________________ آقاي ادمين! يا اين عنوان ننگين سال صفري رو همين الان ور مي داري يا اينکه همين حالا ورش مي داري. 
|
|
|
|
|
 |
pantea  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1235 اعتبار کسب شده: 2389 محل سکونت: سن: 24 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 11 بهمن 1386، ساعت 9:28 |
|
 |
5 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
طبق تجربه بنده و اينکه الان هم مشغول به همين کارم خدمتت بگم هيچي ييهو هلو بدست نمياد!
در هر حال بايد با swish يا flash کار کني تمام لايه ها و تصاوير و لاين هاتو با فتوشاپ ياکورل بسازي و بقيه رو هم که با frontpage يا dreamweaver سوار کني ! طراحي وبي که مرواريد باشه ارزون باشه غلتون! باشه به اين روشي که مي گي بدست نمياد.
موضوع وب ات چيه من قالب آماده فلش زياد دارم شايد بتونم کمکي کنم! |
|
_________________ shine on! brighter than the sun...live for every moment before the moment''s gone...we shine on you and me tonight!
|
|
|
|
|
 |
Al3x  سال صفري!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 56 اعتبار کسب شده: 371 جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 11 بهمن 1386، ساعت 10:19 |
|
 |
5 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
آره مي دونم ولي چون وقت زياد ندارم پرسيدم شايد يه همچين چيزي وجود داشته باشه.
موضوع کار يه شرکت واردات و صادرات مواد خام و صنايع سبک و سنگينه. يه چيزي تو اين مايه ها اگه تمپليت داري ممنون مي شم در جريان بذاري منو. |
_________________ آقاي ادمين! يا اين عنوان ننگين سال صفري رو همين الان ور مي داري يا اينکه همين حالا ورش مي داري. 
|
|
|
|
|
 |
maryam44  سال صفري!
تاريخ عضويت: يکشنبه 05 اسفند 1386 مجموع ارسالها: 23 اعتبار کسب شده: 187 محل سکونت: همدان جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 07 اسفند 1386، ساعت 23:51 |
|
 |
4 ماه و 10 روز پيش |
|
|
| |
سلام ببخشيد من به تازگي عضوء اين تالار شدم يه تاپيک هم به اسم در خواست کمک هم کذاشتم ولي از شما هم مي خوام به من کمک کنيد چون فرصت من خيلي کم است
در حقيقت من مي خوام يه وب سايت با ويژوال بيسيک دات نت طراحي کنم ولي نمي دونم از کجا شروع کنم و سايت من بايد داراي شه صفحاتي باشد از کمک شما متشکرم |
|
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 772 اعتبار کسب شده: 8408 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 08 اسفند 1386، ساعت 0:20 |
|
 |
4 ماه و 10 روز پيش |
|
|
| |
| maryam44 نوشته بود: |
سلام ببخشيد من به تازگي عضوء اين تالار شدم يه تاپيک هم به اسم در خواست کمک هم کذاشتم ولي از شما هم مي خوام به من کمک کنيد چون فرصت من خيلي کم است
در حقيقت من مي خوام يه وب سايت با ويژوال بيسيک دات نت طراحي کنم ولي نمي دونم از کجا شروع کنم و سايت من بايد داراي شه صفحاتي باشد از کمک شما متشکرم  |
عليک سلام. به جمعمون خوش اومدي.
سوالت بيش از اندازه کلي هست و در ضمن به نظر مي رسه هيچ سر رشته اي تو اين قضيه نداري. اگه جزئيات قضيه رو تعريف کني، شايد بشه يه کم راهنماييت کرد؛ اما با توجه به اين که احتمالاً در اين زمينه حتي اطلاعات مقدماتي رو هم نداري، در يه فرصت محدود و بدون آموزش کار تقريباً نشدني هست. |
|
|
|
|
|
|
 |
maryam44  سال صفري!
تاريخ عضويت: يکشنبه 05 اسفند 1386 مجموع ارسالها: 23 اعتبار کسب شده: 187 محل سکونت: همدان جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 09 اسفند 1386، ساعت 23:40 |
|
 |
4 ماه و 8 روز پيش |
|
|
| |
ممنون از توجهت و اين همه لطفي که توي تعريف از من داشتي
راستش من تا حدي با vb کار کردم اما نه در حدي که بتونم اين وب رو طراحي کنم مي دوني طراحي اين وب پروژه درس شبکه منه من نمي دونم براي طراحي يه سايت مثل وب سايت مخابرات طرح اوليه چي از کجا با توجه به اشنايي کم من با vb شروع کنم البته من شروع به خوندن vb هم کردم مي توني کمکم کني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 772 اعتبار کسب شده: 8408 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 09 اسفند 1386، ساعت 23:49 |
|
 |
4 ماه و 8 روز پيش |
|
|
| |
فکر مي کنم براي اين کار مي توني از CMS هاي باز متن و رايگان موجود استفاده کني و نتيجه مطلوب بگيري. احتمالاً کسي هم که به شما پروژه رو داده فقط به دنبال نتيجه هست و کاري نداره شما از چي استفاده کردي.
اين يه فهرست به نسبت کامل از CMS هاي مختلف هست که با يه تحقيق مختصر در موردشون مي توني يکيش رو انتخاب کني و ازش استفاده کني.
چند تا از اين CMS ها از جمله Joomla و Mambo مشهورتر از بقيه هستن. اگه فرصت نداري در موردشون تحقيق کني و بفهمي کدوم CMS بيشتر به درد کارت مي خوره، پيشنهاد مي کنم يکي از اين دو تا رو انتخاب کني که از خيلي لحاظ شبيه هم هستن. در مجموع من Joomla رو پيشنهاد مي کنم.
استفاده از CMS ها و طراحي يه پايگاه اينترنتي به درد بخور با اونها در اکثر مواقع اون قدر هم که ساده به نظر مي رسه نيست و درسر به نسبت زيادي داره. در هر صورت با يه مقدار وقت گذاشتن روش مي شه نتيجه مطلوبي گرفت. |
|
|
|
|
|
|
 |
maryam44  سال صفري!
 |
جمعه 10 اسفند 1386، ساعت 22:48 |
|
 |
4 ماه و 7 روز پيش |
|
|
| |
بازم از لطفت ممنون آقا وحيد اما از انجا که من دانشجو هستم و گفتم که اين پروژه درس شبکه منه واستاد ما گفته اين وب رو بايد با aspيا يکي از زبان هاي که اون روsupport مي کنه مثل vb.net و c++.net و c#.net و بقيه که تو خودت مطمئا مي دوني و منم با vb.net تا يه حدودي آشنايي دارم مي خوام اين وب رو با vb طراحي کنم مي توني کمکم کني؟
راستي چون من زياد فرصت وصل شدن به اينترنت رو ندارم مي توني بگي چه روزها و چه ساعتي بيشتر وصل مي شي تا بتونم سوالهام رو ازت بپرسم البته اگر از نظرت مشکلي نداشته باشه بازم ممنون |
|
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
 |
جمعه 10 اسفند 1386، ساعت 23:56 |
|
 |
4 ماه و 7 روز پيش |
|
|
| |
پروژه درس شبکه چه ارتباطي با طراحي وب داره؟! همون جور که مي شه حدس زد استاد مي خواد شما رو بپيچونه و شما هم بايد استاد رو بپيچونين! به نظر من با يکي از همين CMS ها سايت رو راه بنداز و بعد هم مي توني يه دست کاري خيلي کوچولو تو يکي از ماژولهاش انجام بدي و ادعا کني که بعضي از ماژولهاش رو خودت تغيير دادي. نتيجه کار هم چون چيزي مطلوبي مي شه و قطعاً از پروژه اکثر افراد بهتر از آب در مياد، مورد پذيرش استاد ارجمند شما قرار مي گيره. از نوع پروژه اي که استاد شبکه براي شما تعريف کرده مي شه حدس زد که طرف چه جور آدمي بايد باشه. در نتيجه باهاش مشکلي نخواهي داشت. بنده حاضرم تضمين بدم. ما خودمون اين کاره هستيم! با بيش از نيم قرن تجربه در پيچاندن اساتيد و دانشجويان!
پيشنهاد من استفاده از DotNetNuke هست که به خواسته استادتون نزديک تر باشه. به نظر من در اين قضيه شک نکن و کارت رو زودتر شروع کن. تجربه خوبي هم براي خودته. فکر نمي کنم به روش ديگه اي بتوني خودت به اين راحتي به نتيجه مطلوبي برسي. |
|
|
|
|
|
|
 |
maryam44  سال صفري!
 |
شنبه 11 اسفند 1386، ساعت 1:24 |
|
 |
4 ماه و 7 روز پيش |
|
|
| |
از راهنماييت ممنون مي دونم الان ديگه از دستم عصباني مي شي ولي تو خودت تا حالا با vb کار نکردي نمي توني در زمينه طراحي وب با vb کمکم کني ؟
مي تونم بپرسم شما دانشجويي چه رشته اي هستي ؟ و اينکه اگر من بخواهم شروع به برنامه نويسي با يک زبان برنامه نويسي با يه زبان که در حال حاضر کاربرد داره کنم بايد تمرکزم رو روي چه زباني داشته باشم؟
آخه مي دوني احساس مي کنم يه جوراي بلا تکليفم (مرسي) |
|
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
 |
شنبه 11 اسفند 1386، ساعت 2:50 |
|
 |
4 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
|
به نظر من نه بنده و نه هيچ کس ديگه اي به اين شکل آنلاين نمي تونيم بيشتر از اين کمکت کنيم. فکر مي کنم اگه اصرار داري مثلاً بري VB.Net ياد بگيري و با اون طراحي وب واسه پروژه درس شبکه انجام بدي، يا بايد وقت به نسبت زيادي رو صرف کني و يا يه نفر به صورت فشرده و خصوصي بهت ياد بده. در هر صورت کمک آنلاين تو اين مرحله به دردت نمي خوره. بنده هم تخصصي در اين زمينه ندارم که بتونم کمي کنم. از روي تجربه شخصي بهت مي گم اون چيزي که استادت مي خواد با اون چيزي که الان ذهنت رو مشغول کرده، با هم تفاوت داره. اصلاً چرا يه استاد شبکه بايد پروژه طراحي وب بده به دانشجوهاش؟! احتمالاً اين پروژه طراحي وب رو براي خودش احتياج داره. در نتيجه خروجي کار براش مهمه و نه اين که تو از چه طريقي به نتيجه رسيدي. با يه CMS باز متن و حداکثر يه کم دستکاري در کدهاي يکي دو تا ماژولش مي توني هم سايت رو طراحي کني و هم رضايت استاد رو جلب کني. تجربه خوبي هم براي خودت مي شه. |
|
|
|
|
|
|
 |
maryam44  سال صفري!
 |
شنبه 11 اسفند 1386، ساعت 23:25 |
|
 |
4 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
به نظر شما در بازار کار امروزه بهتر کسي روي vb.net مسلط باشه يا c#.net ؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1769 اعتبار کسب شده: 4889 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
شنبه 11 اسفند 1386، ساعت 23:53 |
|
 |
4 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
| maryam44 نوشته بود: |
به نظر شما در بازار کار امروزه بهتر کسي روي vb.net مسلط باشه يا c#.net ؟  |
من فکر ميکنم امروزه مسلط بودن مهمه.حالا روي چه چيزي مسلط باشيد زياد مهم نيست.مهم نفس عمله. |
|
_________________ اين تويي در آن طرف , پشت ميله ها رها
اين منم در اين طرف پشت ميله ها اسير
دست خسته ي مرا , مثل کودکي بگير
با خودت مرا ببر , خسته ام از اين کوير .......
|
|
|
|
|
 |
|
|