| نویسنده |
پیغام |
bijool  سال صفري!
تاريخ عضويت: دوشنبه 08 بهمن 1386 مجموع ارسالها: 40 اعتبار کسب شده: 246 محل سکونت: تهران سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 08 بهمن 1386، ساعت 2:00 |
|
 |
3 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
|
من ميخواستم بدونم چگونه ميشه از يه اسکريپت آماده در وب سايت خودمون استفاده کنيم بنده اطلاعاتي در مورد PHP ندارم اما بر حسب اتفاق موردي پيش آمده که اسکرپيتشم دارم اما ازش نميتونم استفاده کنم در ضمن IIS و PHP4 رو هم نصب کردم لطفا منو راهنمايي کنيد |
|
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 746 اعتبار کسب شده: 7995 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 08 بهمن 1386، ساعت 2:04 |
|
 |
3 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
|
اگه اسکريپت ساده اي باشه و تو هم آدم باهوشي باشي، يا آدم وارد مي تونه در عرض چند دقيقه استفاده ازش رو بهت ياد بده. در هر صورت بعيد مي دونم با اين بک مطرح کردن سؤال در تالارهاي گفتمان بتوني جواب مناسبي براش بگيري. |
|
|
|
|
|
|
 |
bijool  سال صفري!
تاريخ عضويت: دوشنبه 08 بهمن 1386 مجموع ارسالها: 40 اعتبار کسب شده: 246 محل سکونت: تهران سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 08 بهمن 1386، ساعت 3:44 |
|
 |
3 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
|
ممنونم وحيد جان مشکلم حل شد |
|
_________________ ..بگو به ميهن که خون بيژن ستاره گشت و از آن چه سان شراره دميد
به سرخي هر ستاره اکنون نشسته بر تن شب نشان صبح سپيد...
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |