صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
وحيدآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 13 شهريور 1386
مجموع ارسالها: 746
اعتبار کسب شده: 7995
جنسيت: مرد
ارسال پنجشنبه 11 بهمن 1386، ساعت 1:04
 3 ماه و 16 روز پيش

من متأسفانه از اونهايي نيستم که خيلي خوب و دقيق قوانين حق مالکيت معنوي رو رعايت کنم؛ اما دوست دارم بيشتر به اين قانون احترام بذارم. يه جاهايي شايد رعايتش براي ما که ابزار خريد آنلاين به راحتي در دسترسمون نيست سخت باشه؛ اما در خيلي از موارد به راحتي مي تونيم با استفاده از نرم افزارهاي رايگان و بازمتن، هم کارمون رو راه بندازيم و هم قانون حق مالکيت معنوي رو زير پا نذاريم. فقط کافيه يه کم توجه بيشتري به خرج بديم.

در دنياي نرم افزارهاي رايگان و باز متن، ضد ويروس به درد بخوري وجود داره؟ کسي در اين مورد اطلاعي نداره؟ Think

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 4948
اعتبار کسب شده: 9885
ارسال پنجشنبه 11 بهمن 1386، ساعت 1:39
 3 ماه و 16 روز پيش

1
وحيد نوشته بود:
...
آدم عاقل از يه سوراخ دو بار گزيده نمي شه. از اين به بعد واژه ها رو در لغت نامه دهخدا جستجو مي کنم؛ البته در نسخه آنلاينش که راحت تره...

2
وحيد نوشته بود:
... اما دوست دارم بيشتر به اين قانون احترام بذارم ...

منبع: لغت نامه دهخدا
http://www.loghatnaameh.com

از 1 و 2 نتيجه مي گيريم که ... Think Whistle Shame on you Anxious Not talking Mr. Green

2
2
0
اميرحسينآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384
مجموع ارسالها: 1616
اعتبار کسب شده: 6929
ارسال پنجشنبه 11 بهمن 1386، ساعت 1:43
 3 ماه و 16 روز پيش

وحيد نوشته بود:
در دنياي نرم افزارهاي رايگان و باز متن، ضد ويروس به درد بخوري وجود داره؟ کسي در اين مورد اطلاعي نداره؟ Think

به نظر من هم نرم‌افزار آزاد در حال حاضر گزينه‌ي خوبي است؛ به شرطي که شرکت‌ها و يا دانشگاه‌هاي استفاده کننده، با سرمايه‌گزاري بر روي آن، در ارتقاء و بهبودش بکوشند. چيزي که در مورد لينوکس و بسياري از نرم‌افزارهاي آزاد اتفاق افتاده و در نهايت محصول رايگان و آزاد از محصول تجاري بهتر از آب در آمده است. يک مثال خوب، محصولات بنياد Apache است. به خصوص سرويس‌دهنده‌ي عالي وب آن که در مقايسه با نرم‌افزارهاي تجاري مانند IIS مايکروسافت، يک سر و گردن بالاتر است.

من تنها يک ويروس‌ياب معروف مي‌شناسم که نرم‌افزار آزاد (با اجازه‌نامه GPL) باشد. آن هم CLAMAV است که ويندوز، لينوکس و ... را پشتيباني مي‌کند. نسخه‌ي ويندوزي آن CLAM WIN نام دارد که بد نيست امتحانش کنيد. البته مطمئنم که به پاي McAfee و Kaspersky و برخي ديگر از محصولات گران‌قيمت تجاري نمي‌رسد؛ اما به هر حال به عنوان يک ويروس‌ياب رايگان و آزاد و قابل استفاده در سيستم عامل‌هاي مختلف، بدرد بخور است. براي ديدن سايت CLAM WIN و دانلود آن، اين‌جا را ببينيد. نسخه‌هاي ويندوزي ديگري نيز بر مبناي CLAMAV نوشته شده است که رابط گرافيکي متفاوتي را فراهم مي‌کنند. به اين پروژه سري بزنيد.
ImageImage

اين هم تصويري از محيط کاربري ساده آن:

Image

2
2
0
اکتيوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 20 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 1148
اعتبار کسب شده: 2078
ارسال يکشنبه 14 بهمن 1386، ساعت 2:42
 3 ماه و 13 روز پيش

از سال 81 که تو شبکه CSE از سيمانتک شبکه (Corporate edition) استفاده مي کردم، تا مدتي پيش؛ کاملاً از اون راضي بودم.
اصلاً از مک آفي خوشم نميومد؛ خصوصا چون به ايران آپديت نميده. نورتون خيلي خوبه ولي سنگينه.
از اين جديدا استفاده نکردم؛ از قيافه نود32 خوشم نمياد.
مدتهاي مديدي هم بدون آنتي ويروس بودم و هر از گاهي دستي ويروسا رو پاک مي کردم.

در چند مدته اخير؛ ويروسهايي که از طريق فلش و حافظه هاي سيار و شبکه منتقل ميشن؛ ويروسهايي که به نظر من بسيار بي کلاس و از نظر تکنولوژيک بسيار پايين هستن؛ مد شده اند. اين ويروسها همگي بر روشهاي استاندارد و معمولي که ويندوز براي اجراي خودکار برنامه ها در نظر گرفته است مبتني هستند.

عمده آنتي ويروسها با اين ويروسها مشکل دارند. يک مورد که خودم دچار شدم؛ سيمانتک تا يک هفته بعد از انتشار هنوز شناسايي نمي کرد. مواردي هم ديدم که نود يا مک آفي شناسايي نمي کرده اند؛ بسته به اينکه ويروس کي گزارش شده باشد.
چون اين روشهايي که ويروسها براي اجراي خودشون در نظر مي گيرن؛ مبتني بر نقاط ضعف سيستم عامل نيست و اکثراً هيچ جا سيستم عامل رو دور نمي زنن و دسترسي بيشتري به دست نميارن؛ آنتي ويروسها نمي تونن فعاليت مشکوکي ثبت کنن.
از نظر آنتي ويروسها فقط چند فايل اجرايي معمولي دارن اجرا ميشن و چند تا فايل کپي يا حذف ميکنن.
فقط بعد از آپديت و دريافت مشخصات شناسايي ميتونن ويروس رو بگيرن.

اميدوارم آنتي ويروسهاي سال 2008 آمادگي بيشتري براي مبارزه با اين ويروسها داشته باشن.
خصوصاً اينکه اکثر اين ويروسها رو به راحتي ميشه به صورت دستي پاک کرد.

اما چند راهنمايي ساده:
1- از دو کاربر مختلف براي انجام کارهاتون استفاده کنيد؛ يه کاربر معمولي با دسترسي محدود و يه کاربر ادمين با دسترسي مديريتي.
براي کار با سي-دي هاي ناشناخته؛ وسايل انتقال اطلاعات (کابل شبکه؛ انواع حافظه هاي قابل حمل؛ سي-دي؛ زيپ-درايو؛ هارد ديسک؛ دوربينهاي ديجيتال و موبايلها و هر چيز ديگري که باش ميشه فايل جابجا کرد) از کاربر عادي استفاده کنيد. همچنين براي کار با اينترنت؛ ديدن فايلهاي ورد و اکسل و انواع متون مختلف ويندوز يا آفيس و همه کارهايي که ميشه با کاربر عادي انجام داد؛ حتي اگر دردسر داشته باشه.
براي ايجاد کاربر و انجام تنظيمات مديريتي و تغيير وضعيت ديسکها و ارتباطات از کاربر ادمين استفاده کنيد.
چون اغلب اين ويروسهاي شايع در سال گذشته و جديد بر اساس دسترسيهاي معمولي برنامه هاي کاربردي فعاليت مي کردند؛ کاملاً ميزان آسيب رساني آنها به دسترسي کاربري که اونها رو اجرا ميکنه بستگي دارد.
2- پارتيشنها به خصوص پارتيشن ويندوز رو از نوع NTFS ايجاد کنيد. بهتر اينه که هنگام نصب ويندوز پارتيشن رو فرمت کنيد؛ چون برخي از دايرکتوري هاي خاص رو با دسترسيهاي خاصي ايجاد ميکنه. مي تونيد هم با دستور convert پارتيشن رو تبديل کنيد که پيشنهاد ميکنم حتماً دسترسي هاي دايرکتوريهاي کاربرها؛ ويندوز؛ و Program Files؛ Temp و برخي دايرکتوريهاي خاص و مهم ديگه رو تنظيم کنيد (system32, config, cache و غيره)
اين کار در ترکيب با پيشنهاد اول خيلي از مشکلات رو تقليل ميده.
3- ويژگي Autorun رو غيرفعال کنيد. دقيق يادم نيست کجاي رجيستري بود. يکي از دوستان کککککمممممککک! از Local Policy اگر غيرفعالش کنيد خيلي بهتره.
4- اگر ميخواهيد يک فلش يا حافظه Autorun مشکوک رو باز کنيد؛ با دکمه هاي Win+E اکسپلورر رو باز کنيد. سپس به جاي اينکه روي آيکون درايوها دوبار کليک کنيد؛ بر روي ساختار درختي سمت چپ مسير مورد نظر رو انتخاب کنيد. اينطور برنامه Autorun رو خودتون اجرا نمي کنيد. اين کار رو براي درايوها يا دايرکتوريهاي مشکوک سيستم خودتون؛ درايوها و دايرکتوري هاي شبکه؛ سي-دي و همه ابزار حمل اطلاعات به کار ببريد.
--- نکته مهم: مشکوک يعني اينکه حتي اگر 1 ثانيه به يک سيستم وصل بشه که از وضعيتش بيخبر هستين. و يا بيش از 1 دقيقه به کسي سپرده باشين؛ حتي اگر تو جيبش باشه.
در ضمن؛ بسياري از ويروسها آيکون قايلهاي ورد؛ اکسل، فولدر و آيکونهاي مشابه رو به خودشون ميگيرن و يا گزينه هاي مربوط به فولدرها رو اضافه ميکنند که گمراه بشيد. استفاده از ساختار درختي اکسپلورر و يا محيط سطر فرمان راهي هست که اطمينان بيشتري ايجاد ميکنه ( ونه صد در صد)
5- در اين همه گيريهاي جديد؛ اجراي ويرايشگر رجيستري و يا محيط سطر فرمان هم خيلي امن نيست. خصوصاً که سطر فرمان هم براي خودش startup داره. خلاصه مسائلي که من سالها به عنوان حماقتهاي ويندوز ميشناختم؛ الان مورد استفاده برخي از دوستان و همکاران براي آسيب رساند داره قرار ميگيره. خاک بر سر مايکروسافت.
6 اگر سيستمتون ويروسي شد؛ سريع به صورت سخت افزاري ريست کنيد و سيستم رو به حالت Safe Mode بالا بياريد. اگر نشد سيستم رو Safe Mode بياريد و نرمال بالا اومد؛ باز ريست سخت افزاري کنيد و دوباره تلاش کنيد که Safe-mode بياد بالا. اگر اطلاعات مهم ضبط نشده داريد؛ احتمالاً ضبط کردن اونها قبل از ريست مي تونه بيخطر باشه. به هر حال اصلاً Shutdown, Restart و Logoff يا روشهاي نرمال ويندوز رو براي خروج از محيط سيستم استفاده نکنيد؛ بعضي از اين ويروسها در زمان خروج خودشون رو به startup اضافه مي کنند.
7- در حالت safe-mode هر چيز مشکوکي رو که در startup از منوي شروع و يا رجيستري، و يا برنامه سطر فرمان و يا load اکسپلورر براي کاربر خودتون و يا همه کاربرها تعريف شده؛ حذف کنيد. (مشکوک يعني اينکه 120کمتر از % از اون مورد ؛ و خود فايلش و کاربردش و آدرس و تک تک حروف اسم فايل و آدرس اون فايل مطمئن باشيد.) مي تونيد موارد رو در يک فايل notepad يادداشت کنيد که بعد از بررسي هاي بيشتر برگردونيد.
----نکته» قبل از ويروسي شدن سيستم به اينجاها يه سري بزنيد که بعد از ويروسي شدن؛ بهتر بتونيد تشخيص بديد کدوما مشکوک هستن.

با تشکر»
محمد سکيورتي Mr. Green

4
4
0
وحيدآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال يکشنبه 05 اسفند 1386، ساعت 12:57
 2 ماه و 22 روز پيش

در راستاي رعايت قانون حق مالکيت معنوي، تصميم گرفتم از نرم افزارهاي ضد ويروس رايگان استفاده کنم. ظاهراً در اين دسته سه تا نرم افزار معروف هست:

AVG Anti-Virus Free Edition

Avast Home Edition

Avira AntiVir PersonalEdition Classic

بعد از يه تحقيق ساده، به اين نتيجه رسيدم که بهتره اول AVG Anti-Virus Free Edition رو امتحان کنم و الان مشغول دريافت اون از روي اينترنتم. ايشالله نتيجه رو بهتون خبر مي دم. Angel

1
1
0
Fareedآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 29 بهمن 1386
مجموع ارسالها: 46
اعتبار کسب شده: 312
ارسال سه‌شنبه 14 اسفند 1386، ساعت 2:53
 2 ماه و 13 روز پيش

سلام آقاي وحيد شما قبلاNod32
را بعنوان آنتي ويروس خوب معرفي کرديدمن هم از اون رو دانلود کردم و الان هم خيلي خوب داره کار ميکنه و آپ ديت هم ميشه.الان نظرتون همونه يا مشکلي براتون ايجاد کرده?

[/ltr]

1
1
0
وحيدآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال سه‌شنبه 14 اسفند 1386، ساعت 17:54
 2 ماه و 13 روز پيش

Fareed نوشته بود:
سلام آقاي وحيد شما قبلاNod32
را بعنوان آنتي ويروس خوب معرفي کرديدمن هم از اون رو دانلود کردم و الان هم خيلي خوب داره کار ميکنه و آپ ديت هم ميشه.الان نظرتون همونه يا مشکلي براتون ايجاد کرده?

[/ltr]

عليک سلام. قطعاً NOD32 نرم افزار خيلي خوبيه؛ اما متأسفانه رايگان نيست. کرکي که در موردش در همين موضوع معرفي کرده بودم به يک باره از کار افتاد و يه تلنگر به من زد. البته مسلمه که مي شد با دردسر نه چندان زيادي دنبل يه سريال يا کرک بهتر برم؛ اما بعد از اين تلنگر به خاطر رعايت حق مالکيت معنوي سعي کردم يه نرم افزار رايگان پيدا کنم. AVG Free Edition هم رايگانه و هم قابليتهاي خيلي خوب و قابل توجهي داره. درجه اي که در پايگاه اينترنتي Download.com کسب کرده خيلي بالاست. تا الان بيش از 60 ميليون نسخه از اون از اين پايگاه اينترنتي دريافت شده و نظرات کاربران هم در موردش خيلي مثبت بوده. فايلهاي به روز رسانيش رو هم مي شه از روي اينترنت دانلود کرد و بعد به صورت آفلاين اين کار رو انجام داد. در مجموع به نظر من کاملاً قابل قبول هست و دست کم در اين يه مورد بهانه اي براي زير پا گذاشتن حق مالکيت معنوي وجود نداره.

1
1
0
Fareedآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 29 بهمن 1386
مجموع ارسالها: 46
اعتبار کسب شده: 312
ارسال چهارشنبه 15 اسفند 1386، ساعت 1:39
 2 ماه و 12 روز پيش

خيلي ممنون از راهنماييتون

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است همکاري در توسعه و بهبود نرم افزار تالارهاي گفتمان
6
پاسخها: 44 بیننده: 1481 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است دريافت کتاب مقدمه اي بر نرم افزارهاي متن باز
1
پاسخها: 5 بیننده: 563 نویسنده: harvard
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است در محيط word يا هر نرم افزار ديگري نستعليق بنويسيد
1
پاسخها: 10 بیننده: 848 نویسنده: ice.plus
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است تذکر مهم در مورد جواب هاي مهندسي نرم افزار 1
1
پاسخها: 3 بیننده: 1249 نویسنده: حسين

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید