| نویسنده |
پیغام |
بزرگمهر  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 30 دي 1386 مجموع ارسالها: 124 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 01 بهمن 1386، ساعت 9:00 |
|
 |
8 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
خوب موضوعيه که يه مقدار عجيبه. از اين تاپيک هدف واحد مشخصي ندارم ولي فکر مي کنم موضوعيه که مي تونه براي پرخواننده تر کردن تالار پزشکي و جلب توجه ما به بدن و روان خودمون کمک کننده باشه. در نتيجه اين جلب توجه ممکنه علاقه مون به پيگيري مسائل بهداشتي و پزشکي هم بيشتر بشه. به طور بالقوه مسائل مربوط به روان و روانپزشکي هم از موضوعات مرتبط با تاپيک حاضره.
اين که مي گم تالار پزشکي رو پرخواننده تر مي کنه منظورم اين نيست که الزاماً موضوع پرطرفداري خواهد بود بلکه از اين جهت اين حرف رو مي زنم که زمينه بيشتري براي مشارکت مخاطب عمومي فراهم مياره. يک مقدار حوزه و حدود گفتگو درباره مسائل مرتبط با پزشکي رو توسعه مي ده. ديگه براي نوشتن در اين تالار نياز به داشتن اطلاعات موثق و نيمه موثق پزشکي نيست و فقط کافيه بخواهيم از يه تجربه بدني خودمون صحبت کنيم.
همه مون گاهي تجربيات غيرمعمول و عجيب بدني پيدا مي کنيم که شايد فکر کنيم علامت يه بيماريه و نگران بشيم. يا اين که به سادگي يه تجربه خاص بدني فقط نظرمون رو جلب کنه و دوست داشته باشيم درباره اش حرف بزنيم و اطلاعات بيشتري پيدا کنيم. تجربيات و مشاهدات رواني هم گاهي مي تونن ما رو براي نوشتن و درميان گذاشتن اونها با دوستان ديگه علاقه مند کنند. همونطور که مي دونيم اختلالات رواني شايعترين بيماريهاي بشري هستند. درصورت علاقه مندي در اين محيط مي شه بعضي از ابهامات و نگرانيهاي خودمونو در ارتباط با مشکلات روانپزشکي مطرح کنيم.
البته چيزي که من در نظر دارم اين طور نيست که همه بيان سوال بپرسن و يه نفر مجبور باشه همه رو جواب بده. لااقل من به عنوان استارتر همچين مسؤوليتي رو قبول نمي کنم. اينجا شايد بهتر باشه بيشتر شبيه يه بحث گروهي کار کنيم. البته دوستان مطلع و مسؤول هم ممکن است نظارت داشته باشند.
تاپيک مشابهي با عين همين نوشته در حدود شونزده ماه قبل تو فوروم گزاره شروع کرده بودم. اميدوارم اينجا هم مثل اونجا خوب پيش بره. |
|
|
|
|
|
|
 |
بزرگمهر  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 30 دي 1386 مجموع ارسالها: 124 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 01 بهمن 1386، ساعت 9:04 |
|
 |
8 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
|
اونجا تو گزاره تالار پزشکي داشتيم. تقريباً تو هر تالار گفتگوي ديگه اي هم بوده ام هميشه تالار پزشکي داشته، متعجبم چطور اينجا همچين تالاري وجود نداره. در هر حال اميدوارم اين تالار مناسبترين تالار براي اين تاپيک باشه و مديران محترم مجبور نشوند جابه جاش کنند. |
|
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1865 اعتبار کسب شده: 4600 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 01 بهمن 1386، ساعت 11:45 |
|
 |
8 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2298 اعتبار کسب شده: 3160 جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 01 بهمن 1386، ساعت 12:37 |
|
 |
8 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| متعجبم چطور اينجا همچين تالاري وجود نداره. |
تعجبي نداره اينجا اگر کسي بخواد از دردي که داره حرف بزنه فورا از طرف همه طرد ميشه. |
|
|
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 802 اعتبار کسب شده: 10242 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 01 بهمن 1386، ساعت 14:14 |
|
 |
8 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
چند وقت بود که تو فکرش بودم يه تاپيک بزنم با عنوان پزشکي سلامت
و نکته هاي مهمي درباره سلامتي مون بنويسيم نکته هايي که خيلي باهاشون سروکار داريم
مثلا امروزه هرکيو ميبيني يه هدفون تو گوششه و داره کارهاشو انجام ميده
مثلا من خودم شبا که مي خوام بخوابم هدفون ميذارم تو گوشم و ميخوابم
موسيقي جزء لاينفک زندگي منه!
ولي نکته مهمي که مي خوام بگم اينه که با وجود اينکه بينهايت دوست دارم صداي
موسيقي رو بلند کنم ولي چون مي دونم سلولهاي شنوايي جزو سلولهايي هستن که اگه بميرن ديگه
مردن و نمي شه زنده شون کرد بعبارتي repair نمي شن!
واسه همينم توصيه شديد ميکنم که صدا رو تا کمترين حد ممکن پايين بيارين! |
|
_________________ دلم برات هنگ شده!
|
|
|
|
|
 |
بزرگمهر  بزنم به تخته!
 |
دوشنبه 01 بهمن 1386، ساعت 20:08 |
|
 |
8 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
بزرگمهر  بزنم به تخته!
 |
دوشنبه 01 بهمن 1386، ساعت 20:09 |
|
 |
8 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
| ستاره’ غريب نوشته بود: |
| نقل قول: |
| متعجبم چطور اينجا همچين تالاري وجود نداره. |
تعجبي نداره اينجا اگر کسي بخواد از دردي که داره حرف بزنه فورا از طرف همه طرد ميشه.  |
ستاره غريب عزيز
از حضور شما در اين تاپيک ممنونم
والا نمي دونم چي بنويسم. فکر مي کنم درباره هر کلمه از همين يه جمله شما يه پاراگراف مي تونم بنويسم. فعلاً يه چيزايي مي نويسم، هر قسمتش که به درد خورد همون قسمت رو بخونيد.
تو يکي از تاپيکها خوندم که اينجا رو عده اي از دانشجويان فني مهندسي شيراز راه انداخته اند و شايد همين هم دليل کم توجهي به موضوع پزشکي بوده. لابد تو تيم اوليه کسي نداشته اند که اعتماد به نفس کافي براي راه انداختن تالار پزشکي داشته باشه.
تالار پزشکي هم فقط براي اين که اعضا از نظرات و مشکلات خودشون بگويند نيست. اغلب نوشته هايي که تو خيلي از فورومها در تالار پزشکي خونده ام نقل قول و کپي پيست از مطالب پزشکي و سلامت ساير سايتها بوده. همين مقدار هم اگر مي بود شايد از هيچي بهتر بود.
اين که ديگران درباره نظرات و خواسته هاي ما چي فکر مي کنند، طرد مي کنند يا استقبال مي کنند، هيچ وقت به اون اهميتي نيست که خودمون درباره خودمون چي فکر مي کنيم و چي مي خواهيم. حالا اگه خواست خودمون اين باشه که درباره چيزي بنويسيم، طرز واکنش ديگران معيار تصميم گيري اصلي در اين مورد نيست.
تازه من حدس مي زنم اين که مي گوييد همه طرد مي کنند يک مقدار اغراق و تعميم دادن و کلي گوييه. تو اين بيش از پنج هزار نفر اعضا و مهماناني که به تالار سر مي زنند حتماً هميشه هستند کساني که با حالت نويسنده همدلي کنند.
آخر اين که اين اظهارنظر شما باعث شده اين طور حدس بزنم که در ارتباط با موضوع تاپيک حرفهايي داريد که علاقه منديد گفته بشه. نيازي به گفتن نيست که کنجکاو شده ام. در اين باره يا هر مطلب مرتبط ديگه هر وقت خواستيد و هر چي خواستيد بنويسيد، مي خونيم. حداقل در مورد خودم مي تونم بگم با اشتياق. |
|
|
|
|
|
|
 |
بزرگمهر  بزنم به تخته!
 |
دوشنبه 01 بهمن 1386، ساعت 20:10 |
|
 |
8 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
| مارمولک نوشته بود: |
چند وقت بود که تو فکرش بودم يه تاپيک بزنم با عنوان پزشکي سلامت
و نکته هاي مهمي درباره سلامتي مون بنويسيم نکته هايي که خيلي باهاشون سروکار داريم
مثلا امروزه هرکيو ميبيني يه هدفون تو گوششه و داره کارهاشو انجام ميده
مثلا من خودم شبا که مي خوام بخوابم هدفون ميذارم تو گوشم و ميخوابم
موسيقي جزء لاينفک زندگي منه!
ولي نکته مهمي که مي خوام بگم اينه که با وجود اينکه بينهايت دوست دارم صداي
موسيقي رو بلند کنم ولي چون مي دونم سلولهاي شنوايي جزو سلولهايي هستن که اگه بميرن ديگه
مردن و نمي شه زنده شون کرد بعبارتي repair نمي شن!
واسه همينم توصيه شديد ميکنم که صدا رو تا کمترين حد ممکن پايين بيارين! |
مارمولک عزيز
بازم سلام
بي انصاف! فقط يک تاپيک با موضوع کلي پزشکي و سلامت؟ به نظرت يه تاپيک کم نيست؟ و من واقعاً متعجبم در حالي که گويا اينجا لااقل از سال هشتاد و سه مستقر و مستدام بوده تازه حالا فکر ايجاد يه دونه تاپيک با اين عنوان به ذهن يکي از اعضا رسيده؟ يعني پيش از اين حتي يک تاپيک درباره اين موضوع تو پرشن بي بي وجود نداشته؟
درباره هدفون هم عرض مي شود که من هم از مبتلايان به اين دردم. و متأسفم بگم که احساس مي کنم استفاده طولاني مدت از هدفون واقعاً قدرت شنوايي منو کاهش داده. با اين وضعيت معلوم نيست در ايام سالمندي، اگه براي من وجود داشته باشه، چه وضعيتي خواهم داشت. قبلاً به طور بي محابا و ناخودآگاهانه اي موسيقي رو با هدفون با صداي بلند گوش مي دادم ولي تو اين يه سال اخير با تصميم قبلي هميشه از اول سعي مي کنم صداشو پايين تنظيم کنم. و فقط وقتي که مي خوام به خودم يه جايزه يا استراحت کوچولو بدم صداشو زيادتر مي کنم. استفاده طولاني مدت از هدفون به خصوص با صداي بلند نه تنها به قول شما باعث آسيب سلولهاي گيرنده شنوايي و در نتيجه کاهش قدرت شنوايي مي شه بلکه باعث رشد بيشتر باکتريها روي لاله گوش و داخل مجراي گوش هم مي شه. علت اين موضوع رطوبتيه که بدنبال پوشيده شدن طولاني مدت لاله گوش و در نتيجه تعريق و عدم تبخير اون در محل ايجاد مي شه. دقيقاً به همين علته که کسايي که از هدفون استفاده مي کنند بيشتر نياز پيدا مي کنند گوششونو بخارونند. استفاده از هدفونهايي که قسمت گوشيشون، از لاله گوش بزرگتره و در اطراف لاله گوش بر روي پوست سر قرار مي گيره با مکانيسم مشابهي ممکنه باعث ريزش موي بيشتر در نواحي بشه که موقع استفاده از هدفون زيرش قرار مي گيرند. گذشته از اينها همه هدفونها روي لاله گوش فشار مکانيکي وارد مي کنند، چه به خاطر وزن خود هدفون و چه به خاطر حالت فنري هدفون که براي ثابت نگه داشتن هدفون روي سر و در محل خودش، در ساختمان هدفون مورد استفاده قرار مي گيره. اين فشار باعث درد و آزردگي لاله گوش مي شه. دومين شکايت اصلي من درباره استفاده از هدفون بعد از کاهش شنوايي، همين دردهاييه که بعضي وقتها تشديد مي شه. خلاصه اين که براي دوستاني که ممکنه اين سخن براشون عملي و به درد بخور باشه پيشنهاد مي کنم حتي الامکان به جاي هدفون از اسپيکر استفاده کنند و استفاده از هدفون رو براي مواقع استثنايي و خاص نگه دارند. |
|
|
|
|
|
|
 |
yekta  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: جمعه 19 مرداد 1386 مجموع ارسالها: 135 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جايي نزديک خزر سن: 21 جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 01 بهمن 1386، ساعت 20:55 |
|
 |
8 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
موضوع جالب و بدرد بخوريه
من يه مسئله اي که دارم اينه که همش فکر ميکنم طرز قرار دادن سر روي بالش موقعه ي خواب مي تونه فرم صورتو تغيير بده شايد خنده دار باشه ولي من واسه همين خيلي از شبا راحت نمي خوابم
حالا نميدونم تا چه حد درسته! |
|
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 858 اعتبار کسب شده: 8376 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 01 بهمن 1386، ساعت 21:54 |
|
 |
8 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
چون موضوع جديدي در تالارهاي گفتمان هست و بزرگمهر هم از کاربران جديده، لازم ديدم به عنوان يه عضو نه چندان برجسته و کمي تا قسمتي فرو رفته، مراتب حمايت خودم رو اعلام کنم تا دوست جديدمون در ادامه راهش مطمئن تر و مصمم تر باشه. |
|
|
|
|
|
|
 |
بزرگمهر  بزنم به تخته!
 |
سهشنبه 02 بهمن 1386، ساعت 2:10 |
|
 |
8 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
| yekta نوشته بود: |
موضوع جالب و بدرد بخوريه
من يه مسئله اي که دارم اينه که همش فکر ميکنم طرز قرار دادن سر روي بالش موقعه ي خواب مي تونه فرم صورتو تغيير بده شايد خنده دار باشه ولي من واسه همين خيلي از شبا راحت نمي خوابم
حالا نميدونم تا چه حد درسته! |
يکتاي عزيز
موضوع جالب و تازه اي مطرح کرديد.
تا جايي که من مي دونم به طور معمول فشار بالش موقع خواب هيچ تأثير مشخصي روي اسکلت بندي سر و صورت بچه ها و آدمهاي بالغ نداره. بالش نامناسب و وضعيت نامناسب سر و گردن موقع خواب شايد باعث خور خور کردن بشه يا انسداد و اشکال نسبي در مسير هوايي و تنفسي بوجود بياره و در نتيجه فرد هنگام خواب احساس تنگي نفس کنه. اين حالت ممکنه باعث از خواب پريدن و بدخواب شدن بشه. از عوارض ديگه بالش نامناسب فشاريه که روي ستون فقرات گردني و نيز عضلات گردني مي تونه وارد کنه و باعث دردناک شدن اونها بشه. مثلاً شايد همه مون يه خاطره اي که از خوابيدن تو اتوبوس داشته باشيم درد گردنيه که بعد از بيدار شدن از خواب روي عضلات احساس مي کنيم و اين به خاطر آويزون شدن سر براي مدت طولاني به يک طرف و کشيدگي بيش از حد و طول کشيده اون عضلات بوجود مياد.
تا جايي که مي دونم فشار نامتناسب بالش در نوزادان مي تونه در کوتاه مدت باعث بدشکل شدن جمجمه و نه صورت بشه. اصولاً استخوانهاي جمجمه نوزادان چفت و بست محکمي به هم ندارند. مثلاً نرمي که جلو سر نوزادان و شيرخواران تحت عنوان ملاج لمس مي کنيم محل به هم رسيدن چهار تکه استخوانيه. بقيه محلهاي اتصال استخواني هم به همين شليه. اين شلي يک مکانيسم حفاظتيه و به جمجمه نوزاد اجازه مي ده موقع زايمان تحت تأثير فشارهاي وارده قدري جمعتر و کوچکتر بشه و زايمان راحت تر انجام بشه. همين شلي هم هست که اجازه مي ده در سالهاي بعد جمجمه رشد کنه و بزرگتر و حجيمتر بشه. براي اين که اين بدفرمي بوجود نياد پيشنهاد کرده اند نوزاد و شيرخوار هميشه به يک حالت ثابت سرش روي بالش يا رختخوابش قرار داده نشه بلکه هر بار به يک طرف متفاوت سر بچه قرار داده بشه. البته من نشنيدم رعايت نکردن اين توصيه در دراز مدت مشکل مشخصي براي بچه بوجود بياره ولي خوب توصيه ايه که انجام شده و رعايت کردنش ضرري نداره.
درباره مشکل خوابتون پيشنهاد مي کنم بيشتر و
دقيقتر بهش فکر کنيد. شايد علت ديگه اي براش پيدا کنيد. |
|
|
|
|
|
|
 |
بزرگمهر  بزنم به تخته!
 |
سهشنبه 02 بهمن 1386، ساعت 2:10 |
|
 |
8 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
از مراتب حمايت وحيد عزيز هم متشکرم.
هرچند فکر مي کنم به اندازه کافي پررو و پرچونه هستم که بدون
اين اعلام حمايت هم چيزي از سطح فعاليتم کاسته نمي شد. |
|
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3127 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 02 بهمن 1386، ساعت 5:36 |
|
 |
8 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2367 اعتبار کسب شده: 3190 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 02 بهمن 1386، ساعت 12:17 |
|
 |
8 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 802 اعتبار کسب شده: 10242 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 02 بهمن 1386، ساعت 15:45 |
|
 |
8 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
بنده کاملا با سراب موافقم!
تا سوال يکتا رو خوندم ياد سوالهايي که يکي از دخترامون تو دانشگاه از دکتر
توحيدي مي پرسيد افتادم!
يادش بخير دکتر اگه کارد بهش ميزدي خونش در نميومد!!
(( به قول رضا مارمولک من نمي دونم اين سوالها رو از کجاش در مي آره؟))*
* اين جمله سانسوري نيست به يه دليل خيلي محکم : وزارت ارشاد هم تو فيلم اينو سانسور نکرده شما که از اونا بدتر نيستين!! |
|
_________________ دلم برات هنگ شده!
|
|
|
|
|
 |
|
|