| Poll :: چه IDE را برای کار با جاوا پیشنهاد می دهید؟ |
| NetBeans |
|
50% |
[ 2 ] |
| Intelij Ideaٍ |
|
25% |
[ 1 ] |
| Eclipse |
|
25% |
[ 1 ] |
|
| مجموع آراء : 4 |
|
| نویسنده |
پیغام |
coolzero  زبون بسته!
تاريخ عضويت: جمعه 28 دي 1386 مجموع ارسالها: 1 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 28 دي 1386، ساعت 17:29 |
|
 |
10 ماه و 19 روز پيش |
|
|
| |
سلام . تو تمام موضوع هاي اينجا گشتم چيزي در مورد جاوا پيدا نکردم . گفتم استارت کا رو بزنو .
از علاقه مندان به جاوا دعوت ميکنم بيان |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 6568 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 28 دي 1386، ساعت 17:47 |
|
 |
10 ماه و 19 روز پيش |
|
|
| |
| coolzero نوشته بود: |
سلام . تو تمام موضوع هاي اينجا گشتم چيزي در مورد جاوا پيدا نکردم . گفتم استارت کا رو بزنو .
از علاقه مندان به جاوا دعوت ميکنم بيان |
خوش اومدي.
اما اينقدر هم که گفتي اينجا خالي از جاوا نيست.
if x != x
NetBeans IDE
جاوا يک پنج!
...
|
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3420 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
شنبه 29 دي 1386، ساعت 9:37 |
|
 |
10 ماه و 18 روز پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| چه IDE را براي کار با جاوا پيشنهاد مي دهيد؟ |
از IDE هاي جاوا، من با JBuilder کار ميکردم که چون در ليست بالا نيومده، اين نظر سنجي رو از اين لحظه باطل و در حکم محاربه با بورلند اعلام ميکنم.
عجب! الان که لينکهاي بالا رو کليک کردم از خودم پرسيدم واقعا اين من بودم؟ يا من اين بودم؟ پس چي شد؟ کجا رفتم؟ مني که اينقدر دلم براي تعليم و تعلم ميتپيد چي شد که به اين روز افتادم؟ چرا الان فقط ريچال ميگم؟
بياييد همينجا بشينيم و به واقع درباره اش فکر کنيم! |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
شنبه 29 دي 1386، ساعت 14:47 |
|
 |
10 ماه و 18 روز پيش |
|
|
| |
| mhaji نوشته بود: |
از IDE هاي جاوا، من با JBuilder کار ميکردم که چون در ليست بالا نيومده، اين نظر سنجي رو از اين لحظه باطل و در حکم محاربه با بورلند اعلام ميکنم. |
فکر کنم براي محاربه! يک کم دير شده. سال 2005 بود که بورلند در صنعت IDE! دچار مشکلات زيادي شد و تا حد بي خيال شدن Delphi و JBuilder پيش رفت.
در نهايت هم اعلام شد که نسخه هاي بعدي JBuilder روي پلتفرم Eclipse ايجاد خواهند شد.
در حال حاضر، بورلند که از فروختن بخش IDE شرکت به خاطر قيمت هاي پايين پيشنهادي گذشته، يک شرکت مستقل به نام CodeGear ايجاد کرده که کار توليد و توسعه Delphi و JBuilder و ... را بر عهده دارد.(يک چهارم درآمد بورلند از اين شرکت است)
عجب! الان که لينکهاي بالا رو کليک کردم از خودم پرسيدم واقعا اين من بودم؟ يا من اين بودم؟ پس چي شد؟ کجا رفتم؟ مني که اينقدر دلم براي تعليم و تعلم ميتپيد چي شد که به اين روز افتادم؟ چرا الان فقط ريچال ميگم؟
ياد ايامي ... |
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط اميرحسين در تاريخ شنبه 29 دي 1386، ساعت 15:10 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2368 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 29 دي 1386، ساعت 14:57 |
|
 |
10 ماه و 18 روز پيش |
|
|
| |
| mhaji نوشته بود: |
از IDE هاي جاوا، من با JBuilder کار ميکردم که چون در ليست بالا نيومده، اين نظر سنجي رو از اين لحظه باطل و در حکم محاربه با بورلند اعلام ميکنم.
مهدي جان...نگران نباش شما احتياج به خون تازه داري!!! ميتوني از اينجا دوباره شروع کني |
_________________ I Am SO Cute!!! 
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |