| نویسنده |
پیغام |
ستاره’ غريب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 2230 اعتبار کسب شده: 4505 جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 22 بهمن 1386، ساعت 1:40 |
|
 |
4 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
به تو من لاو و اتنشن ندادم
فقط همين! |
نه تو رو خدا داشته باش !!!
براي صدمين بار هست که ميگم من از شعرهايي که خوشم بياد کپيشون مي کنم و مي فرستم.براي فرد خاصي هم نمي فرستم.چون من نسبت به همه سر هستم.
عزت زياد مشدي کم |
|
_________________ ازم نخوا با تو بمونم
تو هيچي از من نمي دوني
اگه بگم راز دلم رو
تو هم کنارم نمي موني
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3007 اعتبار کسب شده: 1310 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 22 بهمن 1386، ساعت 20:38 |
|
 |
4 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
در سردر کاروانسرايي
تصوير زني به گچ کشيدند
ارباب عمائم اين خبر را
از مخبر صادقي شنيدند
گفتند که واشريعتا خلق
روي زن بي نقاب ديدند
آسيمه سر از درون مسجد
تا سردر آن سرا دويدند
ايمان و امان به سرعت برق
مي رفت که مؤمنين رسيدند
اين آب آورد آن يکي خاک
يک پيچه ز گِل بر او بريدند
ناموس به باد رفته اي را
با يک دو سه مشت گِل خريدند
چون شرع نبي ازين خطر جَست
رفتند و به خانه آرميدند
سالها پيش در توکيو
|
|
_________________ يادمون باشه هر چيزي جز قتل نفس و خودکشي دليل مناسبي براي مرگ ميتونه باشه
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3386 اعتبار کسب شده: 3779 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 22 بهمن 1386، ساعت 22:11 |
|
 |
4 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
شايد
شايد هم نه!!
مدت زمان تقريبي توليد پست: 6 ثانيه (نگارش متن) + 50 ثانيه (انتخاب عکس) |
|
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3249 اعتبار کسب شده: 5266 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 23 بهمن 1386، ساعت 0:35 |
|
 |
4 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
| سياسفيد نوشته بود: |
....................................
آقا اميد، آخرين باري بود که پست من را مسخره کردي . |
داداش جون اين چند کلام رو از من داشته باش
اين پست من به تأييد يا تکذيب کار اميد نيست مهم هم نيست که من باهاش موافقم يا مخالف
ولي توي زندگي ,کاري رو که فکر ميکني درسته ,و خودت احساس خوبي ازش ميگيري انجام بده
برات هم مهم نباشه که کسي مسخره ميکنه ,تکذيب ميکنه ,يا تأييد
اين يعني با خودت و خواست خودت واقعي زندگي کردن ,و اعتماد به نفس رو در خودت رشد دادن
و اين نمونه اي از هزار خروار وقايعي در زندگي آيندست ,که مردماي ديگه ميخوان تأييد يا تکذيبش کنّن
چه اهميتي داره
من ,اميد ,مهدي X يا y چه فرقي ميکنه ,که ما چي فکر ميکنيم |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3007 اعتبار کسب شده: 1310 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 23 بهمن 1386، ساعت 3:03 |
|
 |
4 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
| sedayedel نوشته بود: |
پست من به تأييد يا تکذيب کار اميد نيست مهم هم نيست که من باهاش موافقم يا مخالف  |
بسيار متين فرموديد. به عبارت دقيقتر "بنده شخصا اعتقاد دارم که پست من به تأييد يا تکذيب کار اميد نيست. ممکنه اين تصور در ذهن بعضي تبلور يافته باشه که که من باهاش موافقم. مهم هم نيست که من باهاش موافقم يا مخالف. در گذشته و حال چنين افرادي در فهرست تالارها هم وجود داشتن و هنوز هم دارن. همچنانکه در گذشته وجود داشتند در آتيه هم احتمالا کماکان وجود خواهند داشت." |
|
_________________ يادمون باشه هر چيزي جز قتل نفس و خودکشي دليل مناسبي براي مرگ ميتونه باشه
|
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1308 اعتبار کسب شده: 2352 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 23 بهمن 1386، ساعت 3:39 |
|
 |
4 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
آن قدر طوفانيم که باد را هم .......
يعني از مستيه يادت ياد را هم ......
دوش شيرين را به خواب نازشيرين ....
بخت اگر ياد کند فرياد را هم ......
زير من فرياد مي کردي کمک مي خواستي
بيشتر فرياد کن امداد را هم ........
در کلاس عشق تو مانند شاگردم هنوز
با همه ي شاگرديم استاد را هم ......
...... بسيار است و وقت اندک زين شب
هر دشمني کز قلم افتاد را هم .......
دغدغه هاي نئوکانتي جامعه بشري-مدني و انقلاب کبير ايتاليا به روايت تاريخ
|
|
_________________ شوهر نمي خوام چون به اعتقاد من زندگيم ميشه تکرار مکررات.مثل يه فيلم تکراري که خيلي مسخرست از نظر من.الان دلم مي خواد با نقاشي بتونم خودمو نشون بدم.بعدش اصلا من غير از متخصصين هيچ پزشک عمومي رو قبول ندارم حتي بابامو.پزشک عمومي مثل يه بچهء کلاس اوليه از ديد من.
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 2230 اعتبار کسب شده: 4505 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 23 بهمن 1386، ساعت 12:39 |
|
 |
4 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
بايد تنها باشم
خودم از تنهابودن متنفرم
ولي
سرنوشتي رقم خورده است
گريزي از آن نيست
بايد بپذيرم هر چند سخت است
سخت است |
|
_________________ ازم نخوا با تو بمونم
تو هيچي از من نمي دوني
اگه بگم راز دلم رو
تو هم کنارم نمي موني
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3386 اعتبار کسب شده: 3779 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 24 بهمن 1386، ساعت 0:55 |
|
 |
4 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
خدا رفت بالاي ابرها و خدا شد
آدم رفت بالاي کوه و پيامبر شد
من در خانه ماندم و پيغامبر (مسنجر) نصب کردم...
|
|
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
 |
چهارشنبه 24 بهمن 1386، ساعت 1:09 |
|
 |
4 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
امکان ازدواج جن و انسان در اسلام به قدري بديهي بوده که علما در اين باره نظر دادهاند.
جاحظ يکي از بزرگان اهل سنت ميگويد : به نظر محققين آميزش بين جن و انسان واقع شده است:
(قبل از بهشتيان ، هيچ کس از آدمي و جن با ايشان ـ زنان بهشتي ـ نياميخته است . الرحمن/55)
ابن لهيحه روايت کرده است : ان النبي نهي عن نکاح الجن : همانا پيامبر از ازدواج با جن نهي کرده است.
بعضي از بزرگان از جمله علامه مجلسي ميگويد : حرام نيست زيرا در قران ميبينيم که تکليف جن و انسان با هم عموميت دارد.
روح نوردان سرزمين هاي دور
|
|
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3249 اعتبار کسب شده: 5266 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 24 بهمن 1386، ساعت 1:10 |
|
 |
4 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
 |
چهارشنبه 24 بهمن 1386، ساعت 19:01 |
|
 |
4 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
خانم سيما خانم -الهي وحيد جان فداي اون چشماي اخمالودت بشه- فکر نميکني اينطور موهاتو فرفري ميکني ستونهاي ايمان اين مفلوک ها سست بشه؟ ( پست من به تأييد يا تکذيب اخم نيست)
علل کوچ آرياها به فلات ايران
|
|
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
 |
جمعه 26 بهمن 1386، ساعت 19:22 |
|
 |
4 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
"اينهايي که زيربناي همه چيز را اقتصاد مي دانند، اينها انسان را حيوان مي دانند. حيوان هم همه چيزش فداي اقتصادش است. الاغ هم زير بناي همه چيزش اقتصادش است".
ساير پژوهشهاي فرهنگي
|
|
|
|
|
|
|
 |
pantea  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1235 اعتبار کسب شده: 2389 محل سکونت: سن: 24 جنسيت: زن |
 |
جمعه 26 بهمن 1386، ساعت 19:35 |
|
 |
4 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
سياه چشمي که چشمک بر من انداخت
مرا از بچگي توي غم انداخت
بلندي را تو داري چاله را من
دو زلفون را تو داري شانه را من
بلندي را بده و چاله بستان
دو زلفون را بده و شانه بستان
بلندي چاله ومن در ميونش
گلها خرمن کني من باغبونش
بلندي چاله وگودال گشگل
صفورا نومزه داره مثل پشگل
ميون جاهلها صد رنگ و وارنگ
من و دادند محمد کور چشم تنگ
من ودادند به يه مرد سياهي
که ميزاره روي سر کلاهي
اگر من دختر بابام نبودم
اگر صد اطلس و خارا نبودم
نصيب من شده چهار مال بادي
مگه من تو شما بودم زيادي.
|
|
_________________ shine on! brighter than the sun...live for every moment before the moment''s gone...we shine on you and me tonight!
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
 |
جمعه 26 بهمن 1386، ساعت 21:20 |
|
 |
4 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
- تا آنطرف اقيانوس چقدر راه است؟
- دو بطري و نيم.
کشف اسرار گوگل
|
|
|
|
|
|
|
 |
pantea  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1235 اعتبار کسب شده: 2389 محل سکونت: سن: 24 جنسيت: زن |
 |
جمعه 26 بهمن 1386، ساعت 21:42 |
|
 |
4 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
اي ول bitter moon!
به کوچيکي پسندت کردم اي يار
کوتاه بودي بلندت کردم اي يار
تُرُش بودي مثال سرکه هفت سال
به شيرينيِ قندت کردم اي يار
الف بودم به عشقت دال گشتم
شکر بودم چو زهر مار گشتم
گلي بودم ميان تازه گلها
به دست يار فِتادم خار گشتم
نگارينم نشسته بر لب جو
گلي که اب مياره ميکنه بو
گلي که اب مياره بو نداره
خودم گل مي شم و يارم کنه بو
...
|
|
_________________ shine on! brighter than the sun...live for every moment before the moment''s gone...we shine on you and me tonight!
|
|
|
|
|
 |
|
|