| نویسنده |
پیغام |
| Omid |
|
اويس را گفتند -رضي الله عنه- که دراين نزديکي تو مردي است . سي سال است که گوري فرو کرده است و کفني درآويخته و بر سر آن نشسته است و مي گريد و نه به شب قرار گيرد و نه به روز. اويس گفت : مرا آنجا بريد تا او را ببينم .
اويس را نزديک او بردند . او را ديد زرد گشته و نحيف شده و چشم از گريه در مغاک افتاده .بدو گفت :اي مرد سي سال است تا گور و کفن تو را از خداي مشغول کرده است و بديد هر دو باز مانده اي و اين هر دو بت راه تو آمده است . آن مرد به نور او آن آفت در خويش بديد، حال بر او کشف شد، نعره اي بزد و در آن گور افتاد و جان بداد.
|
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3173 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 07 خرداد 1387، ساعت 22:51 |
|
 |
6 ماه و 8 روز پيش |
|
|
| |
آن خليفه الهي ، آن دعامه نامتناهي ، آن سلطان العارفين ، آن حجةالخلايق اجمعين ، آن پخته جهان ناکامي ، شيخ بايزيد بسطامي رحمةالله عليه ، اکبر مشايخ و اعظم اوليا بود ، و حجت خداي بود ، و خليفه بحق بود ، و قطب عالم بود ، و مرجع اوتاد ، و رياضات و کرامات و حالات و کلمات او را اندازه نبود و در اسرار و حقايق نظري نافذ ، و جدي بليغ داشت ، و دايم در مقام قرب و هيبت بود. و مصداق اين سخن آن است که گفت : سي سال خداي را ياد کردم . چون خاموش شدم ، بنگريستم حجاب من ذکر من بود .
ذکر شيخ بايزيد بسطامي رحمةالله عليه
|
|
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3173 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 10 خرداد 1387، ساعت 20:15 |
|
 |
6 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
تصميم گرفتهام ديگر ننويسم.
نميدانم براي چه مينويسم.
تا امروز هم نميدانستم
ولي اين ندانستن آزار نميداد،
حالا ميدهد.
شايد از تبعات سکوت باشد،
سکوتي که به آن خو ميگيرم آرام آرام.
|
|
|
|
|
|
|
 |
pantea  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1269 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 25 جنسيت: زن |
 |
جمعه 10 خرداد 1387، ساعت 20:37 |
|
 |
6 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
ايها الکاربران هو سميع الليل الاميد! و لا نظروا... او نظرون المنفي البااشاره!....عليهم الديسکانکت... انتم الذين دريافت الکارت الاينترنت بالايديه اليسار و ثم يحزنون...
ترجمه: اي کساني که از شب اميد ديدن مي کنيد و نظر نمي دهيد...يا نظر منفي مي دهيد .... ديسکانکت بر شما باد... شما همان هايي هستيد که کارت اينترنتتان را با دست چپ مي گيريد و آن وقت از کارتان شرمگين مي شويد...
هو الذي وارد الي البست ثم نظروا البزيتيو ، يدرود تاوزن تاوزن الآي پي حتي الزمان الديسکانکت...
ترجمه: هرکس وارد پستي شود و نظر مثبت بدهد هزار هزار آي پي تا زمان ديسکانکت شدن بر او درود مي فرستند...
و رحمه الآي پي يان و برکاته |
|
_________________ مه اديان و بيشترِ آيينها به شيشهي پنجره ميمانند : راستي را از پسِ آنها ميبينيم، ولي ميان ما و راستي حائل ميشوند و ما را از آن دور ميدارند. جبرانخليلجبران
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 14 خرداد 1387، ساعت 8:20 |
|
 |
6 ماه و 2 روز پيش |
|
|
| |
هر آينه ميمويم
و دستهايم را
به سوي چشمهاي پرشکسته او
ميگيرم
و در اوار ترانه ها
محو ميشوم.
من همان تصور سرشکسته پيرم
که در هياهوي شرمگين دست کفشدوزک ها
لانه کرده ام
و به اسمان نگاه ميکنم
تا مرا چون چکمه هاي آن کودک ناياب
به رودخانه هاي دور بسپارد.
درد من از گمراهي بي رحم عشق نيست
درد من کم رنگي آن مرغابي فقيريست
که هر صبحگاه
بر فراز آرامش ياد او
پرواز مي کند.
گمراهي بي رحم عشق (Vangelis)
|
|
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 18 خرداد 1387، ساعت 20:51 |
|
 |
5 ماه و 27 روز پيش |
|
|
| |
شايد واقعاً دست از کوتاه کوتاه نوشتن برداشتم و کمي بلندتر نوشتم. حيف که ميدانم قصه گفتن و داستان نوشتن از من برنميآيد. براي داستان نوشتن بايد داستاني داشته باشي. من داستاني ندارم، اصلاً نميدانم چطور ميشود نوشت. شبها يک ده دقيقهاي از پنجره بيرون را تماشا ميکنم ولي تا بتوانم خودم را راضي کنم طول ميکشد. آثار بزرگ ادبي در مقطعي پديد ميآيند که دوره تجربي آنها در حال به پايان رسيدن باشد.
|
|
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1110 اعتبار کسب شده: 5604 محل سکونت: هيدالو سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 18 خرداد 1387، ساعت 23:50 |
|
 |
5 ماه و 27 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
TITAN  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 دي 1385 مجموع ارسالها: 1135 اعتبار کسب شده: 3876 محل سکونت: بين هيچ کجا و خداحافظ سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 19 خرداد 1387، ساعت 1:13 |
|
 |
5 ماه و 27 روز پيش |
|
|
| |
سوال
| شازده کوچولو نوشته بود: |
اين ديگه چيه بغل زدي؟ خدا بهت صبر بده!  |
جواب:
مونث*
----------------
فقط مونث باشه، مبلغ و شکل و اخلاق و انسانيت و ظرافت و .... رو بيخيال، آلفا باش |
|
_________________ خوشبختي را ديروز به حراج گذاشتند حيف من زاده ي امروزم. خدايا جهنمت فرداست پس چرا امروز مي سوزم
در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام
|
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385 مجموع ارسالها: 1994 اعتبار کسب شده: 8671 محل سکونت: پشت هيچستان! جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 19 خرداد 1387، ساعت 1:36 |
|
 |
5 ماه و 27 روز پيش |
|
|
| |
| TITAN نوشته بود: |
سوال
| شازده کوچولو نوشته بود: |
اين ديگه چيه بغل زدي؟ خدا بهت صبر بده!  |
جواب:
مونث*
----------------
فقط مونث باشه، مبلغ و شکل و اخلاق و انسانيت و ظرافت و .... رو بيخيال، آلفا باش |
اين اميد آقا از آلفا گذشته ، به سيگما و گاما و ... رسيده! |
|
_________________ برو بچ کامپيوتر همه ديوونن ولي هاليشون نيست!!
"فلفلو"
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 19 خرداد 1387، ساعت 5:23 |
|
 |
5 ماه و 27 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 19 خرداد 1387، ساعت 22:32 |
|
 |
5 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
"کسيکه دربارة توحيد ، با عبارتي جواب از آن دهد مُلحِد است ، و کسيکه با اشارتي بسوي آن اشاره نمايد زنديق است ، و کسيکه به سويش ايماء کند پرستندة بت است ، و کسيکه در آن لب بگشايد و سخن گويد غافل است ، و کسيکه از آن سکوت کند جاهل است ، و کسيکه پندارد به سويش واصل گشته است براي او حاصلي نميباشد ، و کسيکه گمان نمايد او به آن نزديک است از آن دور است ، و کسيکه بنظر خود آنرا وجدان کند فقدان آنرا کرده است."
کلامِ شِبْليّ بغداديّ پيرامون توحيد
|
|
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3369 اعتبار کسب شده: 3732 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 21 خرداد 1387، ساعت 1:45 |
|
 |
5 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
اميد جونم اينا چي داري توي اين عکسه ميخوري لپت قلنبه شده بيده خيلي Cuutteeee |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2181 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 21 خرداد 1387، ساعت 20:31 |
|
 |
5 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
يا قمر بني هاشم.
اينا چيه ديگه اميد جان.بي زحمت 2 ..3 تا عکس با چند تا موجود که حداقل شباهتي با ادميزاد داشته باشند بنداز
کمي حالش رو ببريم.البته در مورد شخصيت اين خانم و ميزان تحصيلاتش چيزي نميدونم.ولي اگر اين عکس رو در ضمينه thriller و براي ترسوندن بچه ها ميگيري بايد بگم که بدجوري موفقي داداش.
بياص گللللللللللللللل |
|
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2368 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 22 خرداد 1387، ساعت 0:11 |
|
 |
5 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
کدومشون اميده؟؟ |
_________________ I Am SO Cute!!! 
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3369 اعتبار کسب شده: 3732 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 22 خرداد 1387، ساعت 3:56 |
|
 |
5 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
شب و روز در اين باره فکر ميکردم؛ در واقع نميتوانستم دربارهي چيز ديگري فکر کنم. راستش اين اولين فرصتي بود که براي فکر کردن به چيز ديگري داشتم؛ يا بايد بگويم: به چيزي فکر کردن تا آن وقت مقدور نبود. چون اولاً چيزي نبود که بشود دربارهاش فکر کرد و ثانياً علامتهايي که بشود با آنها فکر کرد وجود نداشتند. ولي از لحظهاي که آن علامت بهوجود آمد براي هر متفکري ممکن شد به يک علامت و در نتيجه همان علامت من فکر کنند، به اين صورت علامت هم چيزي بود که آدم ميتوانست دربارهاش فکر کند و هم خودش علامت چيزي بود که به آن فکر ميشد.
بنابراين وضعيت از اين قرار بود: علامت به کار نشان گذاشتن روي يکجا ميآمد، ولي در عين حال به اين معني بود که آنجا به خودي خود يک علامت است (علامت مهمتر بود چون کلي جا وجود داشت ولي فقط يک علامت بود) و باز در عين حال آن علامت مال من بود، علامت من، چون تنها علامتي بود که من ساخته بودم و من تنها کسي بودم که علامتي ساخته بودم. مثل اسم بود، اسمي براي آن نقطه، و اسم من که در آن نقطه علامت گذاشته بودم. خلاصهاش کنم، تنها اسم موجود براي همهي چيزهايي بود که اسمي ميخواست...........
اين هم عکس آن علامت به شهادت نوشته ام
|
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
|
|