| نویسنده |
پیغام |
مهسا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 03 تير 1385 مجموع ارسالها: 451 اعتبار کسب شده: 1258 محل سکونت: سن: 22 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 18 دي 1386، ساعت 12:51 |
|
 |
5 ماه و 29 روز پيش |
|
|
| |
اون پسره هنوز هست.مي خواستم واستون يک چيزيو تعريف کنم.فکر مي کنم من دچار "خودآزاري " هستم!
من با اون پسره مهرماه دعوام شد ويک ماهي با هم قطع رابطه کرديم،چقدر اون يک ماه عالييييييييي بود!
اما آبان ماه با هم رفتيم يک کنگره اي.البته با بچه هاي دانشگاه،اونجا خوب قهر بوديم ومن اصلا محلش ندادم.اما خودش اس ام اس زد وگفت بيا آشتي کنيم ومن .... خام شدم!
ما آشتي کرديم،الان با هم دوستيم،فقط يک مساله اي است که الان سه ماهه ديگه دعوامون نشده!اين خيلي عجيبه!
تازه اگه هم اتفاقي بيفته ومن بخوام باهاش دعوا کنم،خيلي زود آشتي مي کنه!!!!
خلاصه اينکه من که نمي دونم چي شده.بچه خوبي شده(چشم نخوره).
و قصه ي من واون پسره هنوز ادامه داره.هر وقت اتفاق جديدي افتاد خبرتون مي کنم! |
|
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 969 اعتبار کسب شده: 6357 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 18 دي 1386، ساعت 12:59 |
|
 |
5 ماه و 29 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3249 اعتبار کسب شده: 5266 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 19 دي 1386، ساعت 21:09 |
|
 |
5 ماه و 28 روز پيش |
|
|
| |
| hunger نوشته بود: |
اون پسره هنوز هست.
...............................................
و قصه ي من واون پسره هنوز ادامه داره.هر وقت اتفاق جديدي افتاد خبرتون مي کنم!  |
Hunger جونم شما علاوه بر خود آزاري دچار خود گيجي هم هستيد
تاپيک بعدي در مورد اون پسره بايد اين باشه که تو داري براش ميگي
نذار بينمون فاصله باشه من آهنگش و ندارم وگرنه برات upload ميکردم |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
مهسا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 03 تير 1385 مجموع ارسالها: 451 اعتبار کسب شده: 1258 محل سکونت: سن: 22 جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 19 دي 1386، ساعت 21:43 |
|
 |
5 ماه و 28 روز پيش |
|
|
| |
هوممممممممممم.کاش ميشد آهنگ "بادا بادا مبارکبادا"رو مي خونديم! |
|
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3007 اعتبار کسب شده: 1310 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 19 دي 1386، ساعت 22:57 |
|
 |
5 ماه و 28 روز پيش |
|
|
| |
| sedayedel نوشته بود: |
Hunger جونم شما علاوه بر خود آزاري دچار خود گيجي هم هستيد
|
|
|
_________________ يادمون باشه هر چيزي جز قتل نفس و خودکشي دليل مناسبي براي مرگ ميتونه باشه
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |