صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

4
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
شازده کوچولوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385
مجموع ارسالها: 1216
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: مرد
ارسال پنجشنبه 16 آبان 1387، ساعت 12:14
 1 سال و 4 ماه پيش

اولين سخنراني باراک حسين اوباما بعد از پيروزي در انتخابات:

اگر در دنيا هنوز کسي هست که شک دارد که امريکا جائي است که در آن هر آرزوئي امکان پذير است، که شک دارد که روياهاي پدران ما هنوز باما و زنده هستند، که هنوز قدرت دموکراسي در امريکا را زير سئوال ميبرد: اين شب پاسخي به اوست !

پاسخ وي صف‌هاي طولاني است که اين مملکت هرگز تاکنون به خود نديده است؛ پاسخش همان مردمي هستند که ساعت‌ها در صف به انتظار ايستادند، و بسياري از آنها اين کار را براي نخستين بار مي‌کردند؛ چرا که اعتقاد داشتند که اين بار بايد متفاوت باشد، و باور داشتند صداي آنها مي‌تواند خود صداي تفاوت و تغيير باشد.

اين پاسخي است از زبان پير و جوان، دارا و ندار، دموکرات و جمهوري‌خواه، سياه، سفيد، آسيايي و آمريکايي. اين پيام آمريکايي‌ها به دنيا بود: ما هرگز مجموعه‌اي از افراد جدا، يا دو دسته جدا از ايالات آبي و قرمز نبوده‌ايم.

ما «ايالات متحده آمريکا» هستيم و خواهيم بود.

اين پاسخ آن کساني است که مدت‌هاي مديد در گوش خود زمزمه ترديد و ترس مي‌شنيدند و اکنون آمده‌اند تا چرخ تاريخ را به سوي اميد به روزگاري بهتر بچرخانند.

اين اتفاق منحصر به ديروز و امروز نيست؛ اما امشب، به دليل کاري که امروز در اين انتخابات و در اين لحظه سرنوشت‌ساز کرديم، تغيير به خاک آمريکا پا گذاشت.

هرگز فراموش نخواهم کرد که صاحب اصلي اين پيروزي کيست. اين پيروزي از آن شماست. اين پيروزي از آن شماست.

به آنها که دنيا را به ويراني مي‌کشند مي‌گويم: ما شما را شکست خواهيم داد. و به آنها که در پي صلح و امنيت‌اند مي گويم: ما از شما حمايت مي‌کنيم.

من نامزدي نبودم که کسي احتمال رسيدنش به اين مقام را بدهد. ما کار خود را با پول زياد يا حمايت فراوان ديگران آغاز نکرديم. مبارزه تبليغاتي ما در تالارهاي عظيم و باشکوه واشينگتن شکل نگرفت. مبارزه ما در حياط‌هاي دموين، اتاق‌هاي کنکورد و ايوان‌هاي چارلستون آغاز شد. مبارزه ما به پشتوانه مردان و زنان کارگري پيش رفت که به سراغ پس‌اندازهاي اندک خود رفتند و پنج دلار و ده دلار و بيست دلار به اين هدف کمک کردند.

اين پيروزي از آن شماست.

و مي‌دانم که اين کار را فقط براي پيروزي در انتخابات نکرديد. و مي‌دانم که اين کار را براي من نکرديد؛ اين کار را کرديد چون عظمت آن‌چه را که در پيش است درک مي‌کنيد. چون حتي همين الان که جشن گرفته‌ايم هم مي‌دانيم چالش‌هايي که فردا پيش روي‌مان خواهد بود بزرگ‌ترين چالش‌هاي زندگي ماست: دو جنگ، کره خاکي در خطر، و بدترين بحران مالي يکصد سال گذشته.

امشب اينجا ايستاده‌ايم؛ اما مي‌دانيم آمريکايي‌هاي شجاع و دلاوري در بيابان‌هاي عراق و کوهستان‌هاي افغانستان از خواب بيدار مي‌شوند تا جان خود را به خاطر ما به خطر بيندازند.

پدران و مادراني که بر بالين فرزندان خود با اين فکر چشم بر هم نمي‌گذارند که چطور قسط خانه و پول دکتر و دارو را تامين کنند و پولي هم براي خرج تحصيل فرزندان‌شان کنار بگذارند.

بايد انرژي‌هاي نو به دست بياوريم، کارهاي جديد ايجاد کنيم، مدارس جديد بسازيم، به تهديدها پاسخ دهيم، و با برخي متحدان دوباره دست دوستي بدهيم.

راهي دراز و قله‌اي پرشيب پيش رو داريم. شايد در يک سال و حتي در يک دوره به آن نرسيم؛ اما آمريکا! من هرگز به اندازه امشب اميدوار نبوده‌ام که به آن خواهيم رسيد.

به شما قول مي‌دهم که در قالب يک ملت به آن خواهيم رسيد.

موانع و مشکلاتي پيش روي‌مان خواهد بود. بسياري هستند که با تصميمات و سياست‌هاي من در مقام رييس جمهوري موافق نخواهند بود. و مي‌دانيم که دولت نمي‌تواند تمامي مشکلات را حل کند.

اما من همواره در مورد چالش‌هاي پيش رو با شما صادق خواهم بود. حرف شما را خواهم شنيد، مخصوصا وقتي که با هم هم‌عقيده نيستيم. و مهم‌تر از همه، از شما خواهم خواست در کار بازسازي اين مملکت به من بپيونديد؛ بازسازي از همان راهي که آمريکا در ??? سال گذشته ساخته شده است؛ آجر به آجر، سنگ به سنگ، دست‌هاي پينه‌بسته در کنار يکديگر.

اين پيروزي تنها تغييري نيست که ما به دنبال آنيم. اين پيروزي فقط فرصتي است براي ما که به تغيير و تحول جامه عمل بپوشانيم.

در اين کشور، ما همه با هم، يک ملت و يک مملکت، اوج مي‌گيريم يا سقوط مي‌کنيم. بياييد در برابر وسوسه بازگشت به آن حقارت و خامي که مدت‌هاست سياست ما را به خود آلوده است بايستيم.

به ياد داشته باشيم که مردي از همين ايالت پرچم حزب جمهوري‌خواه را به کاخ سفيد برد،‌ حزبي که بر پايه ارزش‌هاي اتکا به نفس، آزادي فردي و اتحاد ملي بنا شده است. هزاران نفر از هواداران باراک اوباما رييس‌جمهوري منتخب ايالات متحده براي گوش دادن به سخنان وي در گرانت پارک شيگاکو گرد آمده بودند.

اين ارزش‌هايي است که همه ما به آنها اعتقاد داريم. و گرچه حزب دموکرات امشب به پيروزي بزرگي رسيده است، اين پيروزي را با تواضع و فروتني و تصميم جدي به رفع شکاف‌هايي مي‌پذيريم که مانع پيشرفت‌مان شده‌اند.

همان طور که لينکلن به مملکتي متفرق‌تر از مملکت امروز ما گفت: ما نه دشمن، که با هم دوستيم. شايد بر عشق‌مان خدشه وارد شده باشد، اما رشته‌هايي که ما را به يکديگر پيوند مي‌زند نبايد از هم بگسلد.

و خطاب به آن آمريکايي‌هايي که هنوز حمايت‌شان را جلب نکرده‌ام مي‌گويم: ممکن است امشب رأي شما را نگرفته باشم، اما صداي شما را مي‌شنوم؛ من به کمک شما نياز دارم، و رييس جمهور شما هم هستم.

به آنها که دنيا را به ويراني مي‌کشند مي‌گويم: شما را شکست خواهيم داد.

به آنها که در پي صلح و امنيت‌اند مي‌گويم: از شما حمايت مي‌کنيم.

ما امشب بار ديگر ثابت کرديم که قدرت واقعي ملت ما نه از توان تسليحاتي يا ميزان ثروت‌مان، که از توان ماندگار آرمان‌هاي‌مان سرچشمه مي‌گيرد: آرمان‌هاي دموکراسي، آزادي، فرصت، و اميدي محکم و استوار.

و ويژگي اصلي آمريکا در همين است: که آمريکا مي‌تواند تغيير کند. اتحاد و همبستگي‌مان مي‌تواند به کمال برسد. آن چه تاکنون به آن رسيده‌ايم اميد آن چيزي را که مي‌توانيم و بايد فردا به آن برسيم در ما زنده مي‌کند.

حالا نوبت ماست که نيروهاي خود را دوباره به کار بگماريم و درهاي بخت و اقبال را به روي فرزندان خود بگشاييم؛ رفاه و آسايش را به اين مملکت بازگردانيم و پيام صلح را تبليغ کنيم؛ روياي آمريکايي را احيا کنيم و باز بر اين حقيقت بنيادين مهر تاييد بزنيم که بسياريم اما يکپارچه و يکي؛ تا آخرين نفس اميدواريم. و هر جا که به شک و بدگماني برخورديم يا به افرادي که به ما مي‌گويند نمي‌توانيم، پاسخ ما به ايشان آن باور ازلي و ابدي خواهد بود که همواره جان کلام يک ملت است: ما مي‌توانيم.»

منبع: http://namportokwa.blogspot.com/2008/11/blog-post_05.html#Farsi

ببخشيد که طولانيه. اما چون تاريخي و مهم بود همش رو گذاشتم اينجا. شرمنده Embarassed

2
2
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3448
ارسال پنجشنبه 16 آبان 1387، ساعت 23:56
 1 سال و 4 ماه پيش

Image

اقاى اباما يک سخنران و خطيب درجه يک هست. من اين سخنرانى رو به طور زنده نگاه کردم و واقعا از مشاهده قدرت بيان ايشون حال کردم. Applause

1
1
0
پسر شجاعآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382
مجموع ارسالها: 1671
ارسال جمعه 17 آبان 1387، ساعت 2:43
 1 سال و 4 ماه پيش

من هم زنده نگاه کردم و لذتشو بردم. فرق يک آدم سخت کوش که از ار هاروارد دکتراي حقوق گرفته با آدماي عادي اينجا مشخص ميشه. بايد يه فرقي بين ما با بلاد کفر باشه ديگه. آقاي کردان هم فکر کنم يه دکترا هم از هاروارد تو دست داشته باشه

1
1
0
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3557
جنسيت: نامشخص
ارسال جمعه 17 آبان 1387، ساعت 4:39
 1 سال و 4 ماه پيش

پسر شجاع نوشته بود:
من هم زنده نگاه کردم و لذتشو بردم. فرق يک آدم سخت کوش که از ار هاروارد دکتراي حقوق گرفته با آدماي عادي اينجا مشخص ميشه. بايد يه فرقي بين ما با بلاد کفر باشه ديگه. آقاي کردان هم فکر کنم يه دکترا هم از هاروارد تو دست داشته باشه

It is not all about his carrier, It is his well being and passion and clear essence which is so attractive to people, Instead of using some dirty political plays, his free and prodigious soul is able to battle old American slave history Image Image Razz

1
1
0
TITANآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 23 دي 1385
مجموع ارسالها: 1245
ارسال جمعه 17 آبان 1387، ساعت 12:32
 1 سال و 4 ماه پيش

پس چرا به ايراني ها فهش نداده؟؟ آخه اينجا رسمه تو سخنراني چند تا ليچار هم بار آمريکايي هاي بد بخت کنند

در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام

1
1
0
پسر شجاعآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382
مجموع ارسالها: 1671
ارسال جمعه 17 آبان 1387، ساعت 15:02
 1 سال و 4 ماه پيش

TITAN نوشته بود:
پس چرا به ايراني ها فهش نداده؟؟ آخه اينجا رسمه تو سخنراني چند تا ليچار هم بار آمريکايي هاي بد بخت کنند

گمونم همون جمله "YES,WE CAN" فحشه باشه

2
2
0
شازده کوچولوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385
مجموع ارسالها: 1216
ارسال جمعه 17 آبان 1387، ساعت 19:05
 1 سال و 4 ماه پيش

مارمولک نوشته بود:
اينجارو حتما ببينين
خيلي خفنه
ميتونين ببينين که تو هر ايالت الان کي چقدر راي آورده و تو هر ايالت چند درصد مردم از چه تباري هستن

يه کم طول ميکشه تا لود بشه خيلي کم!

نقشه انتخابات امريکا

اين لينکي که مارمولک عزيز دادن هنوز هم کار ميکنه و نتايج شمارش آرا و همينطور تعداد راي الکترال هر ايالت رو نشون ميده. هنوز نتيجه شمارش آراي ايالت ميسوري (Missouri) مشخص نشده.

1
1
0
itwmanآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 16 آذر 1386
مجموع ارسالها: 637
ارسال يکشنبه 26 آبان 1387، ساعت 9:39
 1 سال و 4 ماه پيش

بسم رب الشهداء والصديقين

خرسندم از اينکه پس از 1400 سال خون گلگون کفنان عاشورا به ثمر نشست و حسين نامي در قلب سرزمين کفر پرچم اسلام را برافراشت.

حسين جان، اکنون که به حول و قوه الهي توانستي بر دهان استکبار مشت محکمي بکوبي و قلب آقا را شاد گرداني بدين وسيله مراتب امتنان خود و آقا را ابراز ميدارم.

براستي که تو براي مردم شهيدپرور آمريکا مصداق بارز "ان الحسين مصباح الهدي و سفينه النجاه" هستي.

محمود احمدي نژاد

1
1
0
itwmanآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 16 آذر 1386
مجموع ارسالها: 637
ارسال چهارشنبه 02 بهمن 1387، ساعت 0:36
 1 سال و 2 ماه پيش

Image

پرتره رسمي باراک اوباما رئيس جمهور ايالات متحده آمريکا

نخستين پرتره رسمي يک رئيس جمهور آمريکا که با دوربين ديجيتال گرفته شده‌است.

ويکي پديا !

1
1
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3448
ارسال چهارشنبه 02 بهمن 1387، ساعت 1:28
 1 سال و 2 ماه پيش

امروز يه چيزى حدود دو ميليون نفر در شهر مقدس واشينگتن دى سى در مراسم تحليف اقاى اوباما شرکت کردند و هنوز هم ملت اونجا هستند و دارن رژه و جشن و از اين برنامه ها انجام ميدن. شب هم ده ها مراسم رقص رسمى در هتلها و سالن هاى مجلل شهر به همين مناسبت برگزار ميشه. اگه اونجا بودم دست ميشل رو ميگرفتم و باهاش يه والس يا سوينگ اساسى ميرقصيدم تا ملت کف کنن! Razz

1
1
0
گروه فرارسي ديجيتالآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

تاريخ عضويت: دوشنبه 13 اسفند 1386
مجموع ارسالها: 38
ارسال جمعه 04 بهمن 1387، ساعت 2:23
 1 سال و 1 ماه پيش

کاربران محترم؛
رسانه هاي ايراني گويا خطابۀ پرزيدنت باراک اوباما را سانسور کرده بودند لطفاً به لينک زير که خطابۀ پس از اداي سوگند رياست جمهوري ميباشد مراجعه فرماييد.
http://www.america.gov/st/usg-persian/2009/January/20090120193731abretnuh0.5162775.html

گروه فرارسي ديجيتال
وزارت امور خارجۀ آمريکا

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است صادرات آمريکا به ايران
1
پاسخها: 21 بیننده: 2086 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است کروبي نامزد انتخابات رياست جمهوري سال آينده!
1
پاسخها: 3 بیننده: 533 نویسنده: sunson
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است تجميع انتخابات مجلس و رياست جمهوري
1
پاسخها: 4 بیننده: 1573 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است انتخابات شوراي مرکزي گروه علمي بخش کامپيوتر
1
پاسخها: 8 بیننده: 936 نویسنده: غريب آشنا

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید