| نویسنده |
پیغام |
شازده کوچولو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1230 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: هيدالو سن: 28 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 16 آبان 1387، ساعت 12:14 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
اولين سخنراني باراک حسين اوباما بعد از پيروزي در انتخابات:
اگر در دنيا هنوز کسي هست که شک دارد که امريکا جائي است که در آن هر آرزوئي امکان پذير است، که شک دارد که روياهاي پدران ما هنوز باما و زنده هستند، که هنوز قدرت دموکراسي در امريکا را زير سئوال ميبرد: اين شب پاسخي به اوست !
پاسخ وي صفهاي طولاني است که اين مملکت هرگز تاکنون به خود نديده است؛ پاسخش همان مردمي هستند که ساعتها در صف به انتظار ايستادند، و بسياري از آنها اين کار را براي نخستين بار ميکردند؛ چرا که اعتقاد داشتند که اين بار بايد متفاوت باشد، و باور داشتند صداي آنها ميتواند خود صداي تفاوت و تغيير باشد.
اين پاسخي است از زبان پير و جوان، دارا و ندار، دموکرات و جمهوريخواه، سياه، سفيد، آسيايي و آمريکايي. اين پيام آمريکاييها به دنيا بود: ما هرگز مجموعهاي از افراد جدا، يا دو دسته جدا از ايالات آبي و قرمز نبودهايم.
ما «ايالات متحده آمريکا» هستيم و خواهيم بود.
اين پاسخ آن کساني است که مدتهاي مديد در گوش خود زمزمه ترديد و ترس ميشنيدند و اکنون آمدهاند تا چرخ تاريخ را به سوي اميد به روزگاري بهتر بچرخانند.
اين اتفاق منحصر به ديروز و امروز نيست؛ اما امشب، به دليل کاري که امروز در اين انتخابات و در اين لحظه سرنوشتساز کرديم، تغيير به خاک آمريکا پا گذاشت.
هرگز فراموش نخواهم کرد که صاحب اصلي اين پيروزي کيست. اين پيروزي از آن شماست. اين پيروزي از آن شماست.
به آنها که دنيا را به ويراني ميکشند ميگويم: ما شما را شکست خواهيم داد. و به آنها که در پي صلح و امنيتاند مي گويم: ما از شما حمايت ميکنيم.
من نامزدي نبودم که کسي احتمال رسيدنش به اين مقام را بدهد. ما کار خود را با پول زياد يا حمايت فراوان ديگران آغاز نکرديم. مبارزه تبليغاتي ما در تالارهاي عظيم و باشکوه واشينگتن شکل نگرفت. مبارزه ما در حياطهاي دموين، اتاقهاي کنکورد و ايوانهاي چارلستون آغاز شد. مبارزه ما به پشتوانه مردان و زنان کارگري پيش رفت که به سراغ پساندازهاي اندک خود رفتند و پنج دلار و ده دلار و بيست دلار به اين هدف کمک کردند.
اين پيروزي از آن شماست.
و ميدانم که اين کار را فقط براي پيروزي در انتخابات نکرديد. و ميدانم که اين کار را براي من نکرديد؛ اين کار را کرديد چون عظمت آنچه را که در پيش است درک ميکنيد. چون حتي همين الان که جشن گرفتهايم هم ميدانيم چالشهايي که فردا پيش رويمان خواهد بود بزرگترين چالشهاي زندگي ماست: دو جنگ، کره خاکي در خطر، و بدترين بحران مالي يکصد سال گذشته.
امشب اينجا ايستادهايم؛ اما ميدانيم آمريکاييهاي شجاع و دلاوري در بيابانهاي عراق و کوهستانهاي افغانستان از خواب بيدار ميشوند تا جان خود را به خاطر ما به خطر بيندازند.
پدران و مادراني که بر بالين فرزندان خود با اين فکر چشم بر هم نميگذارند که چطور قسط خانه و پول دکتر و دارو را تامين کنند و پولي هم براي خرج تحصيل فرزندانشان کنار بگذارند.
بايد انرژيهاي نو به دست بياوريم، کارهاي جديد ايجاد کنيم، مدارس جديد بسازيم، به تهديدها پاسخ دهيم، و با برخي متحدان دوباره دست دوستي بدهيم.
راهي دراز و قلهاي پرشيب پيش رو داريم. شايد در يک سال و حتي در يک دوره به آن نرسيم؛ اما آمريکا! من هرگز به اندازه امشب اميدوار نبودهام که به آن خواهيم رسيد.
به شما قول ميدهم که در قالب يک ملت به آن خواهيم رسيد.
موانع و مشکلاتي پيش رويمان خواهد بود. بسياري هستند که با تصميمات و سياستهاي من در مقام رييس جمهوري موافق نخواهند بود. و ميدانيم که دولت نميتواند تمامي مشکلات را حل کند.
اما من همواره در مورد چالشهاي پيش رو با شما صادق خواهم بود. حرف شما را خواهم شنيد، مخصوصا وقتي که با هم همعقيده نيستيم. و مهمتر از همه، از شما خواهم خواست در کار بازسازي اين مملکت به من بپيونديد؛ بازسازي از همان راهي که آمريکا در ??? سال گذشته ساخته شده است؛ آجر به آجر، سنگ به سنگ، دستهاي پينهبسته در کنار يکديگر.
اين پيروزي تنها تغييري نيست که ما به دنبال آنيم. اين پيروزي فقط فرصتي است براي ما که به تغيير و تحول جامه عمل بپوشانيم.
در اين کشور، ما همه با هم، يک ملت و يک مملکت، اوج ميگيريم يا سقوط ميکنيم. بياييد در برابر وسوسه بازگشت به آن حقارت و خامي که مدتهاست سياست ما را به خود آلوده است بايستيم.
به ياد داشته باشيم که مردي از همين ايالت پرچم حزب جمهوريخواه را به کاخ سفيد برد، حزبي که بر پايه ارزشهاي اتکا به نفس، آزادي فردي و اتحاد ملي بنا شده است. هزاران نفر از هواداران باراک اوباما رييسجمهوري منتخب ايالات متحده براي گوش دادن به سخنان وي در گرانت پارک شيگاکو گرد آمده بودند.
اين ارزشهايي است که همه ما به آنها اعتقاد داريم. و گرچه حزب دموکرات امشب به پيروزي بزرگي رسيده است، اين پيروزي را با تواضع و فروتني و تصميم جدي به رفع شکافهايي ميپذيريم که مانع پيشرفتمان شدهاند.
همان طور که لينکلن به مملکتي متفرقتر از مملکت امروز ما گفت: ما نه دشمن، که با هم دوستيم. شايد بر عشقمان خدشه وارد شده باشد، اما رشتههايي که ما را به يکديگر پيوند ميزند نبايد از هم بگسلد.
و خطاب به آن آمريکاييهايي که هنوز حمايتشان را جلب نکردهام ميگويم: ممکن است امشب رأي شما را نگرفته باشم، اما صداي شما را ميشنوم؛ من به کمک شما نياز دارم، و رييس جمهور شما هم هستم.
به آنها که دنيا را به ويراني ميکشند ميگويم: شما را شکست خواهيم داد.
به آنها که در پي صلح و امنيتاند ميگويم: از شما حمايت ميکنيم.
ما امشب بار ديگر ثابت کرديم که قدرت واقعي ملت ما نه از توان تسليحاتي يا ميزان ثروتمان، که از توان ماندگار آرمانهايمان سرچشمه ميگيرد: آرمانهاي دموکراسي، آزادي، فرصت، و اميدي محکم و استوار.
و ويژگي اصلي آمريکا در همين است: که آمريکا ميتواند تغيير کند. اتحاد و همبستگيمان ميتواند به کمال برسد. آن چه تاکنون به آن رسيدهايم اميد آن چيزي را که ميتوانيم و بايد فردا به آن برسيم در ما زنده ميکند.
حالا نوبت ماست که نيروهاي خود را دوباره به کار بگماريم و درهاي بخت و اقبال را به روي فرزندان خود بگشاييم؛ رفاه و آسايش را به اين مملکت بازگردانيم و پيام صلح را تبليغ کنيم؛ روياي آمريکايي را احيا کنيم و باز بر اين حقيقت بنيادين مهر تاييد بزنيم که بسياريم اما يکپارچه و يکي؛ تا آخرين نفس اميدواريم. و هر جا که به شک و بدگماني برخورديم يا به افرادي که به ما ميگويند نميتوانيم، پاسخ ما به ايشان آن باور ازلي و ابدي خواهد بود که همواره جان کلام يک ملت است: ما ميتوانيم.»
منبع: http://namportokwa.blogspot.com/2008/11/blog-post_05.html#Farsi
ببخشيد که طولانيه. اما چون تاريخي و مهم بود همش رو گذاشتم اينجا. شرمنده |
|
_________________ هيچ وقت نبايد به حرف گلها گوش داد. گل را فقط بايد بوئيد و تماشا کرد. گلِ من تمامِ اخترکم را معطر ميکرد گيرم من بلد نبودم چهجوري از آن لذت ببرم.
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنت اگزوپري)
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3513 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: My home سن: 37 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 16 آبان 1387، ساعت 23:56 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
اقاى اباما يک سخنران و خطيب درجه يک هست. من اين سخنرانى رو به طور زنده نگاه کردم و واقعا از مشاهده قدرت بيان ايشون حال کردم. |
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1840 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 17 آبان 1387، ساعت 2:43 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
|
من هم زنده نگاه کردم و لذتشو بردم. فرق يک آدم سخت کوش که از ار هاروارد دکتراي حقوق گرفته با آدماي عادي اينجا مشخص ميشه. بايد يه فرقي بين ما با بلاد کفر باشه ديگه. آقاي کردان هم فکر کنم يه دکترا هم از هاروارد تو دست داشته باشه |
|
_________________ پسر شجاع در جمع دانشجويي:" به خدا سوگند که پست رياست جمهوري برايم از پيشاب بز هم کم ارزش تر است."
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3577 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 17 آبان 1387، ساعت 4:39 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| پسر شجاع نوشته بود: |
| من هم زنده نگاه کردم و لذتشو بردم. فرق يک آدم سخت کوش که از ار هاروارد دکتراي حقوق گرفته با آدماي عادي اينجا مشخص ميشه. بايد يه فرقي بين ما با بلاد کفر باشه ديگه. آقاي کردان هم فکر کنم يه دکترا هم از هاروارد تو دست داشته باشه |
|
_________________ از تخم خودم, تخم خودم, جوجه ميسازم, ميشم جوجه فروش, به تخمم مينازم 
|
|
|
|
|
 |
TITAN  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 دي 1385 مجموع ارسالها: 1252 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: بين هيچ کجا و خداحافظ سن: 29 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 17 آبان 1387، ساعت 12:32 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
|
پس چرا به ايراني ها فهش نداده؟؟ آخه اينجا رسمه تو سخنراني چند تا ليچار هم بار آمريکايي هاي بد بخت کنند |
|
_________________ خوشبختي را ديروز به حراج گذاشتند حيف من زاده ي امروزم. خدايا جهنمت فرداست پس چرا امروز مي سوزم
در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام
|
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1840 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 17 آبان 1387، ساعت 15:02 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| TITAN نوشته بود: |
| پس چرا به ايراني ها فهش نداده؟؟ آخه اينجا رسمه تو سخنراني چند تا ليچار هم بار آمريکايي هاي بد بخت کنند |
گمونم همون جمله "YES,WE CAN" فحشه باشه |
|
_________________ پسر شجاع در جمع دانشجويي:" به خدا سوگند که پست رياست جمهوري برايم از پيشاب بز هم کم ارزش تر است."
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1230 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: هيدالو سن: 28 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 17 آبان 1387، ساعت 19:05 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| مارمولک نوشته بود: |
اينجارو حتما ببينين
خيلي خفنه
ميتونين ببينين که تو هر ايالت الان کي چقدر راي آورده و تو هر ايالت چند درصد مردم از چه تباري هستن
يه کم طول ميکشه تا لود بشه خيلي کم!
نقشه انتخابات امريکا |
اين لينکي که مارمولک عزيز دادن هنوز هم کار ميکنه و نتايج شمارش آرا و همينطور تعداد راي الکترال هر ايالت رو نشون ميده. هنوز نتيجه شمارش آراي ايالت ميسوري (Missouri) مشخص نشده. |
|
_________________ هيچ وقت نبايد به حرف گلها گوش داد. گل را فقط بايد بوئيد و تماشا کرد. گلِ من تمامِ اخترکم را معطر ميکرد گيرم من بلد نبودم چهجوري از آن لذت ببرم.
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنت اگزوپري)
|
|
|
|
|
 |
itwman  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 16 آذر 1386 مجموع ارسالها: 645 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کاشان سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 26 آبان 1387، ساعت 9:39 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
بسم رب الشهداء والصديقين
خرسندم از اينکه پس از 1400 سال خون گلگون کفنان عاشورا به ثمر نشست و حسين نامي در قلب سرزمين کفر پرچم اسلام را برافراشت.
حسين جان، اکنون که به حول و قوه الهي توانستي بر دهان استکبار مشت محکمي بکوبي و قلب آقا را شاد گرداني بدين وسيله مراتب امتنان خود و آقا را ابراز ميدارم.
براستي که تو براي مردم شهيدپرور آمريکا مصداق بارز "ان الحسين مصباح الهدي و سفينه النجاه" هستي.
محمود احمدي نژاد |
|
|
|
|
|
|
 |
itwman  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 16 آذر 1386 مجموع ارسالها: 645 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کاشان سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 02 بهمن 1387، ساعت 0:36 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
پرتره رسمي باراک اوباما رئيس جمهور ايالات متحده آمريکا
نخستين پرتره رسمي يک رئيس جمهور آمريکا که با دوربين ديجيتال گرفته شدهاست.
ويکي پديا ! |
|
_________________ به خانمي که سن واقعيش را مي گه نبايد اعتماد کرد؛ چون از چنين خانمي گفتن هرچيزي بر مياد!
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3513 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: My home سن: 37 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 02 بهمن 1387، ساعت 1:28 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
امروز يه چيزى حدود دو ميليون نفر در شهر مقدس واشينگتن دى سى در مراسم تحليف اقاى اوباما شرکت کردند و هنوز هم ملت اونجا هستند و دارن رژه و جشن و از اين برنامه ها انجام ميدن. شب هم ده ها مراسم رقص رسمى در هتلها و سالن هاى مجلل شهر به همين مناسبت برگزار ميشه. اگه اونجا بودم دست ميشل رو ميگرفتم و باهاش يه والس يا سوينگ اساسى ميرقصيدم تا ملت کف کنن! |
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
گروه فرارسي ديجيتال  سال صفري!
تاريخ عضويت: دوشنبه 13 اسفند 1386 مجموع ارسالها: 38 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 04 بهمن 1387، ساعت 2:23 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|