صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

3
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
سرابآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385
مجموع ارسالها: 2343
اعتبار کسب شده: 3487
جنسيت: مرد
ارسال پنجشنبه 01 فروردين 1387، ساعت 1:35
 3 ماه و 17 روز پيش

وحيد نوشته بود:
شازده کوچولو نوشته بود:
بيچاره ملت ايران که علافه تا ببينه رئيس جمهور آمريکا کي ميشه. بيچاره ايران که آمريکايي‌ها بايد آبادش کنن.

بنده که شخصاً هيچ اميدي ندارم که آمريکايي ها ايران رو آباد کنن؛ اما دوست هم ندارم دشمني هاي بي مورد بين ايران و آمريکا موجب تحميل خسارت به ايران بشه. بقيه ملت رو نمي دونم.

بقيه ملت هم يقينا با شما موافقن!!! Mr. Green

که تنها تر نشه تنهایی ما...

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
وکيل بعد از اينآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 01 فروردين 1387
مجموع ارسالها: 77
اعتبار کسب شده: 57
ارسال پنجشنبه 29 فروردين 1387، ساعت 2:28
 2 ماه و 19 روز پيش

اگه کلينتون و کين بيان مرحله اخر کلينتون برنده است ولي اگه اوباما و کين بيان مرحله بعد کين برنده است . نظر من بود ديگه چرا اين طوري نگاه ميکني؟ Shame on you Shame on you راستي يادتون باشه در انتخابات سال 2000 رقيب بوش ( اسمش يادم نيست) از لحاظ ارائ کل مردم امريکا بالاتر بود ولي به دليل قوانين انتخاباتي کار به ديوان عالي کشيد که راي به بوش داد. Silenced Silenced

1
1
0
گروه فرارسي ديجيتالآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

تاريخ عضويت: دوشنبه 13 اسفند 1386
مجموع ارسالها: 21
اعتبار کسب شده: 111
ارسال دوشنبه 02 ارديبهشت 1387، ساعت 20:31
 2 ماه و 14 روز پيش

وکيل بعد از اين نوشته بود:
اگه کلينتون و کين بيان مرحله اخر کلينتون برنده است ولي اگه اوباما و کين بيان مرحله بعد کين برنده است . نظر من بود ديگه چرا اين طوري نگاه ميکني؟ Shame on you Shame on you راستي يادتون باشه در انتخابات سال 2000 رقيب بوش ( اسمش يادم نيست) از لحاظ ارائ کل مردم امريکا بالاتر بود ولي به دليل قوانين انتخاباتي کار به ديوان عالي کشيد که راي به بوش داد. Silenced Silenced

دوستان گرامي؛
براي آگاهيتان اين هم يک خلاصۀ کوچک از آخرين انتخابات آمريکا.
انتخابات رياست جمهوري آمريکا، يک انتخابات ملي نيست که هر کانديدايي که بيشترين راي را بياورد، به عنوان رئيس جمهور انتخاب شود، بلکه يک انتخابات از نوع فدرال است که هر کانديدايي که اکثريت راي هيئت انتخاب کنندگان رييس جمهور را به دست بياورد ( 270 راي از 538 راي )، برنده خواهد شد. 538 عضو هيئت انتخاب کنندگان رييس جمهور شامل اعضاي کنگره و سنا و هم چنين 3 راي از واشنگتن دي سي که جزو هيچ ايالتي نيست مي باشند. هر ايالت به تعداد نمايندگانش در کنگره و سنا حق راي دارد. کوچک ترين ايالات با يک عضو در کنگره و دو سناتور در سنا، تنها 3 حق راي دارند. کاليفرنيا به عنوان بزرگ ترين ايالت نيز، 55 حق راي دارد. اعضاي هيئت انتخاب کنندگان رييس جمهور در هر ايالت، در نهايت نامزد يکي از احزاب شرکت کننده در انتخابات را انتخاب مي کنند.

کانديدايي که اکثريت آراي اعضاي هيئت انتخاب کنندگان را به دست بياورد، کانديداي پيروز آن ايالت خواهد بود. بدين ترتيب سيستم انتخاباتي رياست جمهوري در آمريکا، سيستمي کاملا غير متمرکز و در هر ايالت به صورت جداگانه مي باشد.

در سال 2000 آقاي گور با 500.000 راي برندۀ رأي ملي بود ولي فقط 266 رأي هيئت انتخاب کنندگان رييس جمهور آوردند و آقاي بوش 271.‏ اين سومين بار در تاريخ آمريکا بود يک نامزد با بيشتر آر اي ملي نتوانست رئيس جمهور بشود.

گروه فرارسي ديجيتال

وزارت امور خارجۀ آمريکا

1
1
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3007
اعتبار کسب شده: 1310
ارسال دوشنبه 02 ارديبهشت 1387، ساعت 22:43
 2 ماه و 14 روز پيش

گروه فرارسي ديجيتال نوشته بود:
538 عضو هيئت انتخاب کنندگان رييس جمهور شامل اعضاي کنگره و سنا و هم چنين 3 راي از واشنگتن دي سي که جزو هيچ ايالتي نيست مي باشند.

Members of the electoral college have nothing to do with members of the Senate or the House. Liar Why are you trying to confuse these losers?? Wink Razz

1
1
0
گروه فرارسي ديجيتالآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

تاريخ عضويت: دوشنبه 13 اسفند 1386
مجموع ارسالها: 21
اعتبار کسب شده: 111
ارسال سه‌شنبه 03 ارديبهشت 1387، ساعت 18:48
 2 ماه و 13 روز پيش

اميد عزيز؛
مطلبي را که نوشته بودم روشن بود و نبايستي شما را گمراه ميکرد ولي دوباره برايتان يک خلاصۀ کوچک فراهم کردم که اميدوارم که گمراه نشويد. از اين به بعد هم خواهشمندم که به فارسي بنويسيد سپاسگزارم.

طبق قانون اساسى، هر ايالت داراى تعدادى رأى انتخاباتى مساوى با تعداد نمايندگان آن ايالت در کنگره است و منطقه کلمبيا نيز طبق اصلاحيه بيست و سوم (۱۹۶۱) داراى سه رأى انتخاباتى است. يک نامزد، رياست جمهورى را با کسب اکثريت آراء از بين ۵۳۸ رأى انتخاباتى نصيب خود مى کند. (حداقل رأى لازم ۲۷۰ رأى است). اين آراء هنگامى که منتخبان در مرکز ايالات خود در ۱۸ دسامبر گرد مى آيند به صندوق انداخته مى شود (به اين دليل است که به اين هيئت انتخاب کننده کالج انتخاباتى مى گويند.) قانون اساسى تصريح مى کند که منتخبان هر ايالت «به طريقى انتخاب شوند که قانونگذار مى گويد.» از اواسط قرن هيجدهم انتخاب کنندگان رئيس جمهور به وسيله رأى مردم هر ايالت برگزيده مى شوند. در ميان ۵۰ ايالت، بجز ايالتهاى مين و نبراسکا، قانون «برنده همه را بر مى دارد» چيره است: آن نامزد رياست جمهورى که بيشترين آراء را در آن ايالت برده باشد همه آراء انتخاباتى آن ايالت را صاحب مى شود و در عمل همه آراء ساير کانديداها را باطل مى سازد.
گروه فرارسي ديجيتال
وزارت امور خارجۀ آمريکا

1
1
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3007
اعتبار کسب شده: 1310
ارسال سه‌شنبه 03 ارديبهشت 1387، ساعت 21:40
 2 ماه و 13 روز پيش

گروه فرارسي ديجيتال نوشته بود:
اميد عزيز؛
مطلبي را که نوشته بودم روشن بود و نبايستي شما را گمراه ميکرد

You'd said the electoral college includes members of the Senate and the Congress and 3 members from DC and you still insists that this is correct?

نقل قول:

ولي دوباره برايتان يک خلاصۀ کوچک فراهم کردم که اميدوارم که گمراه نشويد.

Thanks for being so kind but next time you prepare an additional explanation, please make sure that it dosn't contain NEW mistakes. In your new explanation you say that " هر ايالت داراى تعدادى رأى انتخاباتى مساوى با تعداد نمايندگان آن ايالت در کنگره است " which is obviously wrong. As you had mentioned yourself before, the number of electoral college members for each state is equal to their number of representatives in the House (i.e. Congress) + their number of Senators (= 2, same for all states).

Anyway, I suggest you change the coffee you drink in the morning. somehow it doesn't seem to be working Wink Angel

1
1
0
وکيل بعد از اينآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 01 فروردين 1387
مجموع ارسالها: 77
اعتبار کسب شده: 57
ارسال پنجشنبه 05 ارديبهشت 1387، ساعت 1:47
 2 ماه و 12 روز پيش

بر منکرش لعنت که شازده کوچولو اطلاعات کامل وجامعي داده ولي براي اعاده اعتبار خودم که به نحو ضمني متهم به نداشتن اطلاعات دقيق شدم بايد بگم که من فقط خواستم بسيار ساده نظر شخصي خودم رو بگم وگر نه که منم با سيستم انتخاباتي امريکا اشنا هستم و اين پيش بيني ها هم فقط براي نشان دادن نتيجه انتخابات بود که در هر صورت خارج از اين سه تن نيست. البته قبول مي کنم که از عبارات چندان درستي استفاده نکردم تا منظورم رو برسونم.

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است مهم: جوکهاي مودبانه!
14
پاسخها: 2111 بیننده: 48907 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است تجميع انتخابات مجلس و رياست جمهوري
1
پاسخها: 4 بیننده: 1046 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است انتخابات رياست جمهوري
1
پاسخها: 2 بیننده: 166 نویسنده: اهورا
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است انتخابات شوراي مرکزي گروه علمي بخش کامپيوتر
1
پاسخها: 8 بیننده: 582 نویسنده: غريب آشنا

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی