| نویسنده |
پیغام |
جواد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 26 آبان 1385 مجموع ارسالها: 320 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد سن: 19 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 14 دي 1386، ساعت 22:34 |
|
 |
11 ماه و 2 روز پيش |
|
|
| |
من يک پيامبر جديدم به من ايمان بياوريد!
در زير اصول و آموزههاي دين خود را بر ميشمارم، اگر مايل بوديد به دين من ايمان بياوريد.
من پيامبر روشنفکري هستم و خودم را خاتم نميدانم. شما حتي ميتوانيد به پيامبراني که بعد از من مبعوث ميشوند نيز ايمان بياوريد.
در آيين من هيچ قاعده و قانون و فقهي وجود ندارد و کلا انسان بايد آدم باشد. قدرت بشر از همه قدرتها فراتر است و بشر نبايد زير بار هيچ قدرت ديگري قرار گيرد. اصولا خدايي وجود ندارد که قدرت مطلق باشد. خدا زائيده ذهن بشر است.
در دين من نه تنها حقوق زن و مرد برابر است بلکه حقوق همه چيز با همه چيز برابر است. حتي حقوق حيوانات و درختان و سنگها با انسان برابر است و حقوق گاوها نيز در اعلاميه حقوق گاوها بيان شده است. مردها حق دارند به فرزندان خود شير دهند و حتي حق دارند حامله شوند. انسان حق دارد مانند حيوان در ملاعام دفع کند و حيوانات هم حق دارند اتومبيل شخصي داشته باشند.
دين نبايد مانع آزادي بشر شود. دين نبايد مانع صلح و گفتگو شود. دين نبايد باعث خشونت شود. دين من با جنگ و اسلحه مخالف است، حتي اگر براي گرفتن حقي باشد. دين نبايد با فراوردههاي مدرنيته مخالفت کند. دين نبايد مانع برقراري دموکراسي شود زيرا دموکراسي بالاترين و بهترين چيز است و هيچ چيزي حق ندارد جلوي آن را بگيرد. از آن فراتر دين به هيچ وجه حق ندارد شهوت و غريزه انسان را کنترل کند. در دين من همان طور که در فيلم "امريکن پاي" مشاهده ميشود، همه ساله جشني برگزار ميشود که مرد و زن به صورت لخت مادرزاد در آن شرکت خواهند کرد و مسير مسابقه را در حال مستي و کاملا عريان ميدوند و شاد خواهند شد.
اساس دين من بر بيخيال بودن استوار است. هر انساني که احساس کرد کمي دغدغه و ناراحتي پيدا کرده است بايد با مشروبات و مخدرات خود را مست و بيخود کند. همچنين همه انسانها بايد در حالي که مست هستند با هم گفتگوي تمدنها کنند و همه دختر و پسرها بايد با هم در حال گفتگوي تمدنها باشند. مخصوصا دختراني که شلوار کوتاه و مانتوي تنگ و چسبان و چکمههاي بلند ميپوشند در اولويت هستند و حتما بايد مورد گفتگوي تمدنها واقع شوند.
در دين من هيچ انساني نبايد به فکر انسان ديگري باشد و به او کمک کند. مظلومان و محرومان هم اگر خيلي محروم و مظلوماند بايد بروند سراغ همان مشروب و مخدر تا بيخيال شوند. در دين من هيچکس نبايد مجازات شود، نه اراذل و اوباش و نه مفسدين اقتصادي و نه جاسوسها، زيرا انسان کرامت دارد.
در دين من قيمت گوجه فرنگي از همه چيز مهمتر است. مقولاتي چون شرف و عزت و استقلال به هيچ وجه جايي ندارد و تنها قيمت گوجه فرنگي است که اهميت دارد.
جالب است بدانيد متن را در وبلاگي پيدا کردم که مصداق بازري از ايمان آوردندگان به همين پيامبر بود ! |
|
_________________ من منم،هيچکس به جاي من نيست و من به جاي هيچکس نيستم،پس آنگونه زندگي ميکنم که ميانديشم.
هميشه راهي براي نفوذ است و هيچ سيستمي به طور مطلق امن نيست. بلکه بايستي آن راه نفوذ را کشف کرد .هنر هک هم در همين نکته متبلور ميشود
|
|
|
|
|
 |
itwman  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 16 آذر 1386 مجموع ارسالها: 393 اعتبار کسب شده: 3018 محل سکونت: کاشان سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 15 دي 1386، ساعت 2:25 |
|
 |
11 ماه و 2 روز پيش |
|
|
| |
|
من بهش ايمان ميارم ! فقط واسه گوجه فرنگيش... |
_________________ هميشه پشت سر هر مرد موفق ، زني هست که نتونسته جلوي موفقيت شو بگيره. 
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 1039 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
شنبه 15 دي 1386، ساعت 16:52 |
|
 |
11 ماه و 2 روز پيش |
|
|
| |
| جواد نوشته بود: |
جالب است بدانيد متن را در وبلاگي پيدا کردم که مصداق بازري از ايمان آوردندگان به همين پيامبر بود ! |
لينکش هم مي ذاشتي! ما از کجا بدونيم که راست مي گي؟! |
|
_________________ ... دلبري برگزيده ام که مپرس
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |