صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
جوادآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 26 آبان 1385
مجموع ارسالها: 320
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: مرد
ارسال جمعه 14 دي 1386، ساعت 22:34
 11 ماه و 2 روز پيش

من يک پيامبر جديدم به من ايمان بياوريد!

در زير اصول و آموزه‌هاي دين خود را بر مي‌شمارم، اگر مايل بوديد به دين من ايمان بياوريد.

من پيامبر روشنفکري هستم و خودم را خاتم نمي‌دانم. شما حتي مي‌توانيد به پيامبراني که بعد از من مبعوث مي‌شوند نيز ايمان بياوريد.

در آيين من هيچ قاعده و قانون و فقهي وجود ندارد و کلا انسان بايد آدم باشد. قدرت بشر از همه قدرت‌ها فراتر است و بشر نبايد زير بار هيچ قدرت ديگري قرار گيرد. اصولا خدايي وجود ندارد که قدرت مطلق باشد. خدا زائيده ذهن بشر است.

در دين من نه تنها حقوق زن و مرد برابر است بلکه حقوق همه چيز با همه چيز برابر است. حتي حقوق حيوانات و درختان و سنگ‌ها با انسان برابر است و حقوق گاوها نيز در اعلاميه حقوق گاوها بيان شده است. مردها حق دارند به فرزندان خود شير دهند و حتي حق دارند حامله شوند. انسان حق دارد مانند حيوان در ملاعام دفع کند و حيوانات هم حق دارند اتومبيل شخصي داشته باشند.

دين نبايد مانع آزادي بشر شود. دين نبايد مانع صلح و گفتگو شود. دين نبايد باعث خشونت شود. دين من با جنگ و اسلحه مخالف است، حتي اگر براي گرفتن حقي باشد. دين نبايد با فراورده‌هاي مدرنيته مخالفت کند. دين نبايد مانع برقراري دموکراسي شود زيرا دموکراسي بالاترين و بهترين چيز است و هيچ چيزي حق ندارد جلوي آن را بگيرد. از آن فراتر دين به هيچ وجه حق ندارد شهوت و غريزه انسان را کنترل کند. در دين من همان طور که در فيلم "امريکن پاي" مشاهده مي‌شود، همه ساله جشني برگزار مي‌شود که مرد و زن به صورت لخت مادرزاد در آن شرکت خواهند کرد و مسير مسابقه را در حال مستي و کاملا عريان مي‌دوند و شاد خواهند شد.

اساس دين من بر بي‌خيال بودن استوار است. هر انساني که احساس کرد کمي دغدغه و ناراحتي پيدا کرده است بايد با مشروبات و مخدرات خود را مست و بي‌خود کند. همچنين همه انسان‌ها بايد در حالي که مست هستند با هم گفتگوي تمدن‌ها کنند و همه دختر و پسرها بايد با هم در حال گفتگوي تمدن‌ها باشند. مخصوصا دختراني که شلوار کوتاه و مانتوي تنگ و چسبان و چکمه‌هاي بلند مي‌پوشند در اولويت هستند و حتما بايد مورد گفتگوي تمدن‌ها واقع شوند.

در دين من هيچ انساني نبايد به فکر انسان ديگري باشد و به او کمک کند. مظلومان و محرومان هم اگر خيلي محروم و مظلوم‌اند بايد بروند سراغ همان مشروب و مخدر تا بي‌خيال شوند. در دين من هيچ‌کس نبايد مجازات شود، نه اراذل و اوباش و نه مفسدين اقتصادي و نه جاسوس‌ها، زيرا انسان کرامت دارد.

در دين من قيمت گوجه‌ فرنگي از همه چيز مهم‌تر است. مقولاتي چون شرف و عزت و استقلال به هيچ وجه جايي ندارد و تنها قيمت گوجه فرنگي است که اهميت دارد.

جالب است بدانيد متن را در وبلاگي پيدا کردم که مصداق بازري از ايمان آوردندگان به همين پيامبر بود !

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
itwmanآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 16 آذر 1386
مجموع ارسالها: 393
اعتبار کسب شده: 3018
ارسال شنبه 15 دي 1386، ساعت 2:25
 11 ماه و 2 روز پيش

من بهش ايمان ميارم ! فقط واسه گوجه فرنگيش...

1
1
0
بچه برقي 78آفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385
مجموع ارسالها: 1039
اعتبار کسب شده: 3000
ارسال شنبه 15 دي 1386، ساعت 16:52
 11 ماه و 2 روز پيش

جواد نوشته بود:

جالب است بدانيد متن را در وبلاگي پيدا کردم که مصداق بازري از ايمان آوردندگان به همين پيامبر بود !

لينکش هم مي ذاشتي! ما از کجا بدونيم که راست مي گي؟!

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است آيا حضرت محمد (ص) آخرين پيامبر است؟
1
پاسخها: 262 بیننده: 6478 نویسنده: spring
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است سوتي هاي وطني!
2
پاسخها: 9 بیننده: 764 نویسنده: غريب آشنا
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است شعبان , ماه پيامبر
1
پاسخها: 7 بیننده: 632 نویسنده: nashenas114
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است دانشگاه مجازي (مدل وطني)
1
پاسخها: 1 بیننده: 263 نویسنده: احسان

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌های این تالار شرکت کنید
قوانين تالارهاي گفتمان گزارش خطا
سوال در مورد تالارهاي گفتمان پيشنهاد