صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

3
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
مارمولکآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386
مجموع ارسالها: 739
اعتبار کسب شده: 9594
جنسيت: نامشخص
ارسال يکشنبه 26 اسفند 1386، ساعت 10:09
 4 ماه و 4 روز پيش

خزان نوشته بود:
ا

باز اين حرفا بيخيال اکثريت چه جناحي رفته بابا ؟

Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing

29 درصد اصلاح طلبان Pray و بقيه (71) درصد اصولگرايان Twisted Evil

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
وحيدآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 13 شهريور 1386
مجموع ارسالها: 786
اعتبار کسب شده: 8408
جنسيت: مرد
ارسال يکشنبه 26 اسفند 1386، ساعت 10:38
 4 ماه و 4 روز پيش

مارمولک نوشته بود:
خزان نوشته بود:
ا

باز اين حرفا بيخيال اکثريت چه جناحي رفته بابا ؟

Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing

29 درصد اصلاح طلبان Pray و بقيه (71) درصد اصولگرايان Twisted Evil

اگه با اين وضع رد صلاحيت چهره هاي شاخص، اصلاح طلبان بتونن 29 درصد آرا رو به دست بيارن که شاهکار کردن.

1
1
0
Bayas Goolآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 2107
اعتبار کسب شده: 4177
جنسيت: زن
ارسال يکشنبه 26 اسفند 1386، ساعت 12:09
 4 ماه و 4 روز پيش

نقل قول:

اگه با اين وضع رد صلاحيت چهره هاي شاخص، اصلاح طلبان بتونن 29 درصد آرا رو به دست بيارن که شاهکار کردن.

اصلا توجيه نمي شم
همه اطرافيان من از فاميل و دوست و آشنا ، از هر کسي در مورد انتخابات مي پرسم يا راي ندادن يا به اصلاح طلب ها راي دادن
با هر کسي حرف مي زنم توي خيابون و مغازه و .... همه قرار بوده به ياران خاتمي راي بدن
بعد وقتي ديشب اخبار اعلام کرد که 70 درصد آرا با اصول گرايان بوده Shocked دچار بحران شدم Mad
يا ملت دروغگو شدن که بعيده يا واقعا خبرهائي هست در پسه پرده که ما بي خبريم Evil or Very Mad
خدا از سر تقصيرات تمام بندگان خطا کارش بگذره
ما که از حقمون که هميشه در حال ضايع شدنه نمي گذريم Evil or Very Mad

1
1
0
yektaآفلاين
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 19 مرداد 1386
مجموع ارسالها: 135
اعتبار کسب شده: 949
ارسال يکشنبه 26 اسفند 1386، ساعت 12:29
 4 ماه و 4 روز پيش

ماها واسه دلخوشيه خودمون ميريم راي ميديم عزيزم
نتيجه از قبل از راي گيري تعيين ميشه Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

1
1
0
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385
مجموع ارسالها: 512
اعتبار کسب شده: 2018
ارسال يکشنبه 26 اسفند 1386، ساعت 14:00
 4 ماه و 4 روز پيش

Bayas Gool نوشته بود:
نقل قول:

اصلا توجيه نمي شم
همه اطرافيان من از فاميل و دوست و آشنا ، از هر کسي در مورد انتخابات مي پرسم يا راي ندادن يا به اصلاح طلب ها راي دادن
با هر کسي حرف مي زنم توي خيابون و مغازه و .... همه قرار بوده به ياران خاتمي راي بدن
بعد وقتي ديشب اخبار اعلام کرد که 70 درصد آرا با اصول گرايان بوده Shocked دچار بحران شدم Mad
يا ملت دروغگو شدن که بعيده يا واقعا خبرهائي هست در پسه پرده که ما بي خبريم Evil or Very Mad

به قول تاج زاده اونا فقط در 15 درصد حوزه ها پيروز شدن چون تو 55 درصد بقيه حوزه ها امکان رقابت وجود نداشتSad
اما ليست تهران ديونه شدم عصباني ام ميخوام داد بزنم نمي فهمم مگه مارو اين وزارت کشور الاغ فرض کرده ؟تا 30 اصولگراها بعد اصلاحات حتي اعتماد ملي هم نبود مستقل و بقيه اصولگرا ها که برن بوقشونو بزنن اين کارو اون شاه خائن وطن فروش و...( Wink ) هم نميکرد اون حدقل و اسه شعور مردم ارزش قائل بود اين چه کاري بود تا حالا به اين بزرگي نخورده بودم بابا اگه ميخوان حکومت شاهنشاهي را بندازيد بگيد به خدا دردش کمتر از اينه که اين جوري بزنيد تو صورتمون(جواب انتخاباتو)نمي دونم چي بگم اما به قول يکي از ادما رد صلاحيت شده شما(ادماي حکومت)بايد جواب اين کاراتونو تو همين دنيا و اخرت بديد
به اميد خدا

1
1
0
مارمولکآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال يکشنبه 26 اسفند 1386، ساعت 14:36
 4 ماه و 4 روز پيش

Bayas Gool نوشته بود:
نقل قول:

اصلا توجيه نمي شم

شما بعد از اين همه سال هنوز انتظار دارين که مقامات وقت گرانبها و عمر گرانمايه در اين صرف کنن که من و شما رو توجيه کنن؟

زهي خيال باطل!
اونا کارهاي مهمتري دارن چرا اينو نمي فهمين؟ Brick wall

مردم کيلو چنده ؟

من راي ندادم چون به قول يکي از همکارام که گفت:
از امريکايي پرسيدن نظرت راجع به کمبود غذا چيه؟
گفت : کمبود , چيه؟

از آفريقاييه پرسيدن نظرت راجع به کمبود غذا چيه؟
گفت: غذا چيه ؟

از ايرانيه پرسيدن
گفت : نظر چيه؟ Shocked

هرچي فکر کردم نتونستم سر خودم کلاه بذارم !!! و برم شرکت کنم و دلخوش کنم که نظر من مهم ميتونه باشه! اگه مهم بود که الان مي بايست 70 درصد اصلاح طلب باشه 30 درصد اصولگرا پس ميبينين که راي ها رو نشمردن

همکارم بازرس انتخابات مجلس هفتم بود تعريف ميکنه که چطور تقلب ميکردن من خرمولکم اگه اينا رو بشنوم و برم راي بدم

2
2
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 4967
اعتبار کسب شده: 9596
ارسال يکشنبه 26 اسفند 1386، ساعت 15:47
 4 ماه و 4 روز پيش

ميدونم که قطعا منفي ميگيرم. و ميدونم که حرفم رو قبول نميکنيد. اما حقيقت رو ميگم. من حداقل در 20 شعبه اخذ راي از نزديک حاضر بودم. هر چند راي آوردن کريم زارع کمي برام غير عادي هست، اما در مورد سايرين نتيجه تقريبا همون چيزي هست که در مقياس خرد ديده ميشد. هر چند انتخابات اون دقتي رو که انتظار ميره نداره، اما ميتونم با اطمينان ادعا کنم تقلبي که به تغيير نتيجه منجر بشه صورت نگرفته. اي کاش آراء اسکن شده رو برداشته بودم تا خودتون تحليلش ميکرديد.
توضيح نهايي اينکه من از هيچ کدوم از کانديداها خوشم نميومد، از کسي حمايت نکردم و به کسي هم راي ندادم، اما واقعيت رو نبايد کتمان کرد.

___
به جرات ميگم که هيچ کسي نميتونه به خوبي کميته هاي آي تي، آراء رو ديده باشه. دست اندرکاران انتخابات يا صرفا در يک شعبه بودن و يا در مقامي بودند که فرصت و امکان مشاهده آراء رو نداشتند.

___
اگر شما هم مثل من تصور ميکنيد که نماينده هاي مجلس به درد لاي جرز هم نميخورن، بهتره به دنبال دليل اصلي اين مشکل باشيد، نه تهمتهاي انتخاباتي بي پايه!

3
3
0
وحيدآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال دوشنبه 27 اسفند 1386، ساعت 0:38
 4 ماه و 4 روز پيش

Bayas Gool نوشته بود:
اصلا توجيه نمي شم

اگه کل مردم ايران رو به دو دسته اصلاح طلب و اصولگرا تقسيم کنيم، فکر مي کنم در جوامعي که اکثر ما عضوشون هستيم و شامل افراد تحصيل کرده و باسواد مي شه، برتري مطلق با اصلاح طلبان هست. براي اين که متوجه بشين اين حرف تا چه حد درسته، کافيه يه سر به پايگاه اينترنتي الف بزنين. با توجه به اين که اين پايگاه متعلق به اصولگرايانه، قاعدتاً بيشتر بازديد کنندگانش بايد گرايش اصولگرايانه داشته باشن. در عين حال نظراتي که کاربران در زير خبرها مي نويسن و رأي هاي مثبت و منفي که به اونها تعلق مي گيره مي تونه خيلي چيزها رو روشن کنه. با توجه به آرا مي شه گفت از بين افرادي که به اين پايگاه اينترنتي سر مي زنن، تعداد اصلاح طلبان چندين برابر بيشتر اصولگرايانه. شايد به طور متوسط بشه گفت در چنين جامعه اي اصلاح طلبان 5 برابر اصولگرايان هستن. البته در بعضي جوامع غير تحصيل کرده و سنتي به علت ژست مذهبي تر اصولگرايان، طرفداران اونها بيشتر باشه.

به عنوان نمونه به خبر "آخرين نتايج شمارش آراء" از اين پايگاه اينترنتي سر بزنين و آراي مثبت و منفي زيرش رو بررسي کنين.

1
1
0
خزان
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

آواتار

مجموع ارسالها: 164
اعتبار کسب شده: 811
ارسال دوشنبه 27 اسفند 1386، ساعت 0:43
 4 ماه و 4 روز پيش

yekta نوشته بود:
ماها واسه دلخوشيه خودمون ميريم راي ميديم عزيزم
نتيجه از قبل از راي گيري تعيين ميشه Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

فقط و فقط مي تونم بگم رحمت به اون شيري که خوردي .
خلاص
حرف راست رو ايشون خيلي ديگه راست گفتن

1
1
0
اکتيوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 20 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 1148
اعتبار کسب شده: 1195
ارسال دوشنبه 27 اسفند 1386، ساعت 10:03
 4 ماه و 3 روز پيش

Bayas Gool نوشته بود:
نقل قول:

اصلا توجيه نمي شم

ولي در عوض همه اطرافيان من از فاميل و دوست و آشنا و خيابون و مغازه؛ کاملاً نظري بر خلاف آشنايان شما داشتن.
در شهري هم که درس مي دم باتفاق آرا يه اصولگرا رأي آورد و دانشجوهام و همکارام و حتي آشپزهاي اقامتگاه اساتيد موافقش بودن. حتي رئيس دانشگاه.
حتي خانم دندانپزشکي که من سه شنبه پيش رفته بودم تا دندونام رو تنظيم کنه. اعتراض داشت که چرا فلان خانم به خاطر موقعيت قوميش در ليست اصولگراها قرار گرفته؛ در حالي که هيچ ويژگي اصولگرايي نداره.

پ.ن.
1- اولاً فقط خودتون رو نبينيد. فک و فاميل شما بر اساس اصل Locality به احتمال 70% مثل خود شما فکر مي کنن. بهتره که با برخي از افرادي که مثل خودتون فکر نمي کنن هم رفت و آمد داشته باشين. براي تضارب آرا و باز شدن ديد اجتماعي و درک مخالف خوبه.
2- ثانياً همه غير از خودتون رو بي ارزش و خر فرض نکنيد. اگر افرادي که از نظر مالي پايينتر هستن (جناب آقاي وحيدخان) و يا از نظر ميزان تحصيلات؛ دليل بر اين نميشه که رأيشون بي ارزش باشه. اين ويژگي دموکراسي هست که رأي استاد و دانشجو و کارگز و بيکار يک اندازه ارزش داره.

1
1
0
وحيدآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال دوشنبه 27 اسفند 1386، ساعت 10:20
 4 ماه و 3 روز پيش

اکتيو نوشته بود:
2- ثانياً همه غير از خودتون رو بي ارزش و خر فرض نکنيد. اگر افرادي که از نظر مالي پايينتر هستن (جناب آقاي وحيدخان) و يا از نظر ميزان تحصيلات؛ دليل بر اين نميشه که رأيشون بي ارزش باشه. اين ويژگي دموکراسي هست که رأي استاد و دانشجو و کارگز و بيکار يک اندازه ارزش داره.

از کجاي حرف بنده اين برداشت رو کردي؟ تحليل بنده اين بود که افراد با تحصيلات بالاتر تمايلات اصلاح طلبيشون بيشتره. در مورد خوب يا بد بودن اصلاح طلبي و اصولگرايي هم هيچ اظهار نظري نکردم. فکر مي کنم بنا به گفته شما بين اصلاح طلبي و اصول گرايي و وضعيت مالي افراد هم رابطه مشابهي وجود داشته باشه. در هر صورت بنده اين وسط حق و ناحقي رو مشخص نکردم.

2
2
0
مارمولکآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال دوشنبه 27 اسفند 1386، ساعت 10:46
 4 ماه و 3 روز پيش

احسان نوشته بود:
ميدونم که قطعا منفي ميگيرم. و ميدونم که حرفم رو قبول نميکنيد. اما حقيقت رو ميگم. من حداقل در 20 شعبه اخذ راي از نزديک حاضر بودم. هر چند راي آوردن کريم زارع کمي برام غير عادي هست، اما در مورد سايرين نتيجه تقريبا همون چيزي هست که در مقياس خرد ديده ميشد. هر چند انتخابات اون دقتي رو که انتظار ميره نداره، اما ميتونم با اطمينان ادعا کنم تقلبي که به تغيير نتيجه منجر بشه صورت نگرفته. اي کاش آراء اسکن شده رو برداشته بودم تا خودتون تحليلش ميکرديد.
توضيح نهايي اينکه من از هيچ کدوم از کانديداها خوشم نميومد، از کسي حمايت نکردم و به کسي هم راي ندادم، اما واقعيت رو نبايد کتمان کرد.

___
به جرات ميگم که هيچ کسي نميتونه به خوبي کميته هاي آي تي، آراء رو ديده باشه. دست اندرکاران انتخابات يا صرفا در يک شعبه بودن و يا در مقامي بودند که فرصت و امکان مشاهده آراء رو نداشتند.

___
اگر شما هم مثل من تصور ميکنيد که نماينده هاي مجلس به درد لاي جرز هم نميخورن، بهتره به دنبال دليل اصلي اين مشکل باشيد، نه تهمتهاي انتخاباتي بي پايه!

احسان خان 20 حوزه تو شيراز هرچند که مشتي از خرواره! اما دليل نميشه که همه جا همونطور بوده
در ضمن خوبه خودت هم اذعان داري که راي اوردن "زارعي" (که نمي دونم اصلاح طلب بوده يا اصولگرا) کمي عجيب بوده
و باز هم اقرار ميکني که نيمچه تقلبي وجود داشته!!

و اما اگه من حرف تو را ميشنوم حرف بقيه رو هم ميشنوم که ميگفتن: دقيقه 90 کد انتخابي کانديداهاي اصلاح طلب رو عوض کرده بودن و اين باعث خراب شدن راي کسايي شده بود که از قبل و توي خونه (طبق سفارشات اکيد مسئولان ) آماده کرده بودن و اونجا يا بدون اينکه دوباره چک کنن و يا خيلي هول هولي خواستن کد جديد رو وارد کنن

مثل اينکه شما يادتون رفته در حرکت شيرين دوم خرداد اون سال استان ايلام 130 درصد Shocked Shocked راي داده بود و اونم اکثريت به ناطق نوري!!

و اگر با همه اين اوصاف باز هم حرف شما درست باشه و 70 درصد مردم ما موافق اصولگرايان هستن پس من فقط و فقط مي تونم بگم:

خلايق هرچه لايق!!

و به چنين ملتي که يک بار ديگر حادثه آفريدن و حماسه اي ديگر خلق کردند تبريک ميگم و بي صبرانه منتظر يم تا اين مجلس هم همانند دولت عزيزشان هر روز بيش از ديروز مشکلات گراني , مسکن , اشتغال , ازدواج و........ را حل کند

و همانند اين دو سال که بسياري از مشکلات به دست پر توان رياست جمهور حل شد Liar و آبروي ايران بيش از پيش در جهان خريداري شد Liar و عزت گمگشته ايراني در زمان خاتمي که اصلا نه از گفتمان چيزي ميفهميد Liar و نه از مذاکره Liar و به دنبال انرژي صلح آميز هسته اي براي ساختن تسليحات و دفاع از فلسطين و لبنان و ......و عراق و ... نبود به ما برگردد
آمين يا رب العالمين

2
2
0
Bayas Goolآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 2107
اعتبار کسب شده: 4177
ارسال دوشنبه 27 اسفند 1386، ساعت 11:58
 4 ماه و 3 روز پيش

نقل قول:

1- اولاً فقط خودتون رو نبينيد. فک و فاميل شما بر اساس اصل Locality به احتمال 70% مثل خود شما فکر مي کنن. بهتره که با برخي از افرادي که مثل خودتون فکر نمي کنن هم رفت و آمد داشته باشين. براي تضارب آرا و باز شدن ديد اجتماعي و درک مخالف خوبه.

مردمي که طرز فکرشون مخالف من و خونواده و فاميل و دوست و آشنا و همکار و هم محله اي و هم کلاسي و هم ولايتي و هم زبون هاي من هستند ، حتي نمي دونن نظر چيه ، از انتخابات فقط و فقط اين رو مي دونن که بايد شناسنامه اشون مهر بخوره تا بعدا براشون دردسر نشه ،
البته من هيچ وقت کله گنده هاي اصول گرا رو از نزديک زيارت نکردم تا بتونم با نظراتشون بيشتر آشنا بشم شايد يه مقدار از تحجر گرائيشون به من منتقل شه و به همه چيز به عنوان آياتي از آيات خدا نگاه کنم و هر چيزي که به نفع جيب کله گنده هاست رو حق الهيشون بدونم و هر عملي به نفع ما رو جز احکامي که توسط دين رد شده

من با مارمولک موافق ترم ، اگر مردم ايران واقعا اين نماينده ها رو انتخاب کردن ، بايد بيشتر از اين ها رو بعد از اين تحمل کنن
ولي قظعاانتخاب مردم تهران ، راي چند درصد مردمي که راي دادن نبوده Smile

1
1
0
وحيدآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال دوشنبه 27 اسفند 1386، ساعت 19:57
 4 ماه و 3 روز پيش

تناقض در آمار آراي اعلام شده توسط وزارت کشور

در حالي که قرار است به زودي نتيجه نهايي آراي تهران اعلام شود، تناقض جدي در آمار و نسبت‌هاي اعلام‌شده در جديدترين اطلاعيه وزارت کشور وجود دارد.

در اطلاعيه وزارت کشور، آراي غلامعلي حداد عادل به عنوان نفر اول 605.885 رأي يعني 37.94 درصد کل آراي اعلام‌شده را به دست آورد و آراي مرتضي آقاتهراني 414.480 رأي با 33.79 درصد کل آرا اعلام شده است.
اين در حالي است که نسبت آراي اين دو نفر 1.46 و نسبت درصدهاي اعلام‌شده توسط وزارت کشور 1.11 است که تناقض جدي دارد.

گفتني است، درصدهاي اعلام‌شده متناقض توسط وزارت کشور تأثير جدي بر تعداد کانديداهاي راه‌يافته به دور دوم دارد، به گونه‌اي که اگر آراي اعلام شده حداد عادل ملاک قرار گيرد، تنها سه کانديداي نخست تهران به دور دوم راه پيدا مي‌کنند اما اگر آراي آقاتهراني ملاک قرار گيرد، هجده نفر در دور اول به مجلس راه پيدا مي‌کنند و در صورتي که نسبت آراي اعلام‌شده احمد توکلي مبنا باشد، چهارده نفر در دور اول به مجلس مي‌روند.

لازم به ذکر است که اطلاعيه شماره 27 وزارت کشور که آخرين اطلاعيه اعلام نتايج اين وزارتخانه است و روز گذشته صادر شده، تنها به تعداد 2880 صندوق اشاره شده و از اعلام تعداد آراي شمارش‌شده از اين صندوق‌ها خودداري شده است.

Image

منبع: تابناک
http://tabnak.ir/pages/?cid=8036

1
1
0
وحيدآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال دوشنبه 27 اسفند 1386، ساعت 20:20
 4 ماه و 3 روز پيش

در توضيح خبر بالا بايد عرض کنم که وزارت کشور درصدهاي چند تا از نامزدها رو اشتباه اعلام کرده بوده که در پايگاه اينترنتيش تصحيحشون کرده. درصد آراي غلامعلي حداد عادل به جاي 47.94، 37.94 و درصد آراي مرتضي آقا تهراني به جاي 32.79، 33.79 اعلام شده که بعداً تصحيح شده. بد به دلتون راه ندين؛ به هيچ وجه تقلبي در کار نيست. از آرا مردم به شدت صيانت مي شه. Eh? فقط معلوم نيست چرا مطابق معمول تعداد کل آرا رو اعلام نکردن که لازم نباشه براي محاسبه اش بريم سراغ ماشين حساب! Rolling Eyes

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است انتخابات رياست جمهوري آمريکا (سال 2008)
3
پاسخها: 36 بیننده: 1927 نویسنده: شازده کوچولو
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است تجميع انتخابات مجلس و رياست جمهوري
1
پاسخها: 4 بیننده: 1088 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است [ نظر سنجي ] انتخابات مجلس هشتم اينترنتي مي شود