| نویسنده |
پیغام |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 739 اعتبار کسب شده: 9594 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 26 اسفند 1386، ساعت 10:09 |
|
 |
4 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 786 اعتبار کسب شده: 8408 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 26 اسفند 1386، ساعت 10:38 |
|
 |
4 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2107 اعتبار کسب شده: 4177 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 26 اسفند 1386، ساعت 12:09 |
|
 |
4 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
yekta  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: جمعه 19 مرداد 1386 مجموع ارسالها: 135 اعتبار کسب شده: 949 محل سکونت: جايي نزديک خزر سن: 21 جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 26 اسفند 1386، ساعت 12:29 |
|
 |
4 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 512 اعتبار کسب شده: 2018 محل سکونت: همه جاي ايران سراي من است جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 26 اسفند 1386، ساعت 14:00 |
|
 |
4 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 739 اعتبار کسب شده: 9594 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 26 اسفند 1386، ساعت 14:36 |
|
 |
4 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4967 اعتبار کسب شده: 9596 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 26 اسفند 1386، ساعت 15:47 |
|
 |
4 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
ميدونم که قطعا منفي ميگيرم. و ميدونم که حرفم رو قبول نميکنيد. اما حقيقت رو ميگم. من حداقل در 20 شعبه اخذ راي از نزديک حاضر بودم. هر چند راي آوردن کريم زارع کمي برام غير عادي هست، اما در مورد سايرين نتيجه تقريبا همون چيزي هست که در مقياس خرد ديده ميشد. هر چند انتخابات اون دقتي رو که انتظار ميره نداره، اما ميتونم با اطمينان ادعا کنم تقلبي که به تغيير نتيجه منجر بشه صورت نگرفته. اي کاش آراء اسکن شده رو برداشته بودم تا خودتون تحليلش ميکرديد.
توضيح نهايي اينکه من از هيچ کدوم از کانديداها خوشم نميومد، از کسي حمايت نکردم و به کسي هم راي ندادم، اما واقعيت رو نبايد کتمان کرد.
___
به جرات ميگم که هيچ کسي نميتونه به خوبي کميته هاي آي تي، آراء رو ديده باشه. دست اندرکاران انتخابات يا صرفا در يک شعبه بودن و يا در مقامي بودند که فرصت و امکان مشاهده آراء رو نداشتند.
___
اگر شما هم مثل من تصور ميکنيد که نماينده هاي مجلس به درد لاي جرز هم نميخورن، بهتره به دنبال دليل اصلي اين مشکل باشيد، نه تهمتهاي انتخاباتي بي پايه! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 786 اعتبار کسب شده: 8408 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 27 اسفند 1386، ساعت 0:38 |
|
 |
4 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
خزان بزنم به تخته!
مجموع ارسالها: 164 اعتبار کسب شده: 811 جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 27 اسفند 1386، ساعت 0:43 |
|
 |
4 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1148 اعتبار کسب شده: 1195 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 27 اسفند 1386، ساعت 10:03 |
|
 |
4 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
 |
دوشنبه 27 اسفند 1386، ساعت 10:20 |
|
 |
4 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
| اکتيو نوشته بود: |
| 2- ثانياً همه غير از خودتون رو بي ارزش و خر فرض نکنيد. اگر افرادي که از نظر مالي پايينتر هستن (جناب آقاي وحيدخان) و يا از نظر ميزان تحصيلات؛ دليل بر اين نميشه که رأيشون بي ارزش باشه. اين ويژگي دموکراسي هست که رأي استاد و دانشجو و کارگز و بيکار يک اندازه ارزش داره. |
از کجاي حرف بنده اين برداشت رو کردي؟ تحليل بنده اين بود که افراد با تحصيلات بالاتر تمايلات اصلاح طلبيشون بيشتره. در مورد خوب يا بد بودن اصلاح طلبي و اصولگرايي هم هيچ اظهار نظري نکردم. فکر مي کنم بنا به گفته شما بين اصلاح طلبي و اصول گرايي و وضعيت مالي افراد هم رابطه مشابهي وجود داشته باشه. در هر صورت بنده اين وسط حق و ناحقي رو مشخص نکردم. |
|
|
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
 |
دوشنبه 27 اسفند 1386، ساعت 10:46 |
|
 |
4 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2107 اعتبار کسب شده: 4177 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 27 اسفند 1386، ساعت 11:58 |
|
 |
4 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
1- اولاً فقط خودتون رو نبينيد. فک و فاميل شما بر اساس اصل Locality به احتمال 70% مثل خود شما فکر مي کنن. بهتره که با برخي از افرادي که مثل خودتون فکر نمي کنن هم رفت و آمد داشته باشين. براي تضارب آرا و باز شدن ديد اجتماعي و درک مخالف خوبه.
|
مردمي که طرز فکرشون مخالف من و خونواده و فاميل و دوست و آشنا و همکار و هم محله اي و هم کلاسي و هم ولايتي و هم زبون هاي من هستند ، حتي نمي دونن نظر چيه ، از انتخابات فقط و فقط اين رو مي دونن که بايد شناسنامه اشون مهر بخوره تا بعدا براشون دردسر نشه ،
البته من هيچ وقت کله گنده هاي اصول گرا رو از نزديک زيارت نکردم تا بتونم با نظراتشون بيشتر آشنا بشم شايد يه مقدار از تحجر گرائيشون به من منتقل شه و به همه چيز به عنوان آياتي از آيات خدا نگاه کنم و هر چيزي که به نفع جيب کله گنده هاست رو حق الهيشون بدونم و هر عملي به نفع ما رو جز احکامي که توسط دين رد شده
من با مارمولک موافق ترم ، اگر مردم ايران واقعا اين نماينده ها رو انتخاب کردن ، بايد بيشتر از اين ها رو بعد از اين تحمل کنن
ولي قظعاانتخاب مردم تهران ، راي چند درصد مردمي که راي دادن نبوده |
_________________ ياد آور اين باشيم که عشق معجزه مي کند 
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
 |
دوشنبه 27 اسفند 1386، ساعت 19:57 |
|
 |
4 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
تناقض در آمار آراي اعلام شده توسط وزارت کشور
در حالي که قرار است به زودي نتيجه نهايي آراي تهران اعلام شود، تناقض جدي در آمار و نسبتهاي اعلامشده در جديدترين اطلاعيه وزارت کشور وجود دارد.
در اطلاعيه وزارت کشور، آراي غلامعلي حداد عادل به عنوان نفر اول 605.885 رأي يعني 37.94 درصد کل آراي اعلامشده را به دست آورد و آراي مرتضي آقاتهراني 414.480 رأي با 33.79 درصد کل آرا اعلام شده است.
اين در حالي است که نسبت آراي اين دو نفر 1.46 و نسبت درصدهاي اعلامشده توسط وزارت کشور 1.11 است که تناقض جدي دارد.
گفتني است، درصدهاي اعلامشده متناقض توسط وزارت کشور تأثير جدي بر تعداد کانديداهاي راهيافته به دور دوم دارد، به گونهاي که اگر آراي اعلام شده حداد عادل ملاک قرار گيرد، تنها سه کانديداي نخست تهران به دور دوم راه پيدا ميکنند اما اگر آراي آقاتهراني ملاک قرار گيرد، هجده نفر در دور اول به مجلس راه پيدا ميکنند و در صورتي که نسبت آراي اعلامشده احمد توکلي مبنا باشد، چهارده نفر در دور اول به مجلس ميروند.
لازم به ذکر است که اطلاعيه شماره 27 وزارت کشور که آخرين اطلاعيه اعلام نتايج اين وزارتخانه است و روز گذشته صادر شده، تنها به تعداد 2880 صندوق اشاره شده و از اعلام تعداد آراي شمارششده از اين صندوقها خودداري شده است.
منبع: تابناک
http://tabnak.ir/pages/?cid=8036 |
|
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
 |
دوشنبه 27 اسفند 1386، ساعت 20:20 |
|
 |
4 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
در توضيح خبر بالا بايد عرض کنم که وزارت کشور درصدهاي چند تا از نامزدها رو اشتباه اعلام کرده بوده که در پايگاه اينترنتيش تصحيحشون کرده. درصد آراي غلامعلي حداد عادل به جاي 47.94، 37.94 و درصد آراي مرتضي آقا تهراني به جاي 32.79، 33.79 اعلام شده که بعداً تصحيح شده. بد به دلتون راه ندين؛ به هيچ وجه تقلبي در کار نيست. از آرا مردم به شدت صيانت مي شه. فقط معلوم نيست چرا مطابق معمول تعداد کل آرا رو اعلام نکردن که لازم نباشه براي محاسبه اش بريم سراغ ماشين حساب! |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|