صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
زير مدار صفر درجهآفلاين
زبون بسته!
زبون بسته!

تاريخ عضويت: شنبه 20 آبان 1385
مجموع ارسالها: 12
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: نامشخص
ارسال پنجشنبه 13 دي 1386، ساعت 23:01
 2 سال و 8 ماه پيش

در چند روز گذشته از راديو صداي تهران يکي از قوي ترين استدلالها در مخالفت با دادن حق

طلاق به زنان ‏پخش شد. ‏

‏"فريدون اميرآبادي" در اين‎ ‎برنامه راديويي گفت: "زنان امروز تخم مرغ هم بلد ‏نيستند درست کنن

حق طلاق هم مي‎ ‎خواهند".؟؟

و به همين دليل محکم با دادن حق طلاق به زنها مخالفت کرد. آقاي اميرآبادي يادمان باشد

زنها‎ ‎اگر هم بلد باشند تخم مرغ درست کنند،‎ ‎تخم مرغ پختن را جزو و ظايف ‏خود نمي‎ ‎دانند

و قدر و منزلت و زنانگي خود را با آشپزي براي امثال شما محک نخواهند زد. ‏

فريدون امير آبادي با چنين اظهار نظرهايي منشا ‏همه اختلافات خانوادگي را توقعات نابجاي زنان

دانسته و همه زنان را قبل از مراجعه به محکمه‏‎ ‎يکسره ‏محکوم کرده است. ‏

مسئول حل اختلاف خانوادگي شهر تهران‏‎ ‎معتقد است اگر حق طلاق به زنها داده شود،

هيچ مردي روز خوش ‏نخواهد ديد و به‎ ‎عبارتي ايشان معتقد است براي بهره مندي همه جانبه

نيمي از جامعه از روز خوش، بايستي ‏آگاهانه نيم‎ ‎ديگري از اجتماع از حقوق خود محروم شود. ‏

اظهار نظر فريدون امير آبادي از رسانه‏‎ ‎ملي نه تنها توهيني غيرقابل تحمل به همه زنان ايراني

است که ‏جسارت به تمام‎ ‎مرداني است که قدر و منزلت مادران خود را با آشپزي محک نمي زنند .

‏آقاي امير آبادي احتمالا نمي دانند که دوران خدمت‎ ‎خانگي و تمکين جنسي در مقابل نفقه

به سر آمده است ...

منتظر نظراتتون هستم

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3577
ارسال جمعه 14 دي 1386، ساعت 0:04
 2 سال و 8 ماه پيش

دقيقاً دوست عزيز
تنها و تنها راه شناخت زنان و دليل احترام و عدم احترام به آنان از طريق تخم مرغ است و بس Confused Applause
زناني که فقط تخم مرغ آب پز بلدند زناني ماست و بي حال هستند Razz
زناني که تخم مرغ عسلي بلدند يک کمي شيرين تر و دوست داشتني ترند Rolling Eyes Razz
زناني که نيمرو بلدند چرب و چيلي تر و خوشمزه ترند Wink
زناني که املت گوجه فرنگي هم درست ميکن ند زناني پر حرارت و آتشي مزاجند Razz
.
.
.
.
سلام من رو به اين آقاي آيکيو برسونيد و خدمتشون بگيد که خوشحالم که توي ايران نيستم Dancing

خدا رو صد هزار مرتبه شکر Pray که اينجا در بلاد کفر ملاک ارزش خانمها ~cEnSoReD~ Razz هر چي باشه بهتر از تخم مرغه Razz

4
1
3
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 5003
جنسيت: مرد
ارسال جمعه 14 دي 1386، ساعت 1:35
 2 سال و 8 ماه پيش

با احترام فراوان نسبت به تمام خانمهاي محترم تالار (و غيره)
من فقط چند تا از نظرات خانمها و آقايان در اين باره رو ميارم تا بخثتون داغ بشه.
ذکر اين نکته هم الزاميه که همه زنان (يا همه مردان) خوب يا بد نيستند،بلکه در هر قشري، دسته اي و جامعه اي انسانهاي خوب و بد وجود دارد.

1.
مرتيکه زن ميگيري برده که نمياري خودت قدم رنجه فرما برو براي خودت تخم مرغ درست کن اگه اسلاميشم بخواي بزن نبايد فرمون بدي مرتيکه مفت خور يعني يک زن بايد يک عمري با شوهر ناجنسش بسوزه و بسازه که تو ميخواي زنت برات بردگي کنه!

2.
... به خدا اينجا در آمريکا زن ها از سن پايين شروع ميکنن به کار تا سني که ديگه راه رفتن براشون امکان نداره. از هيچ کاري هم کوتاهي نمي کنند. کدام زن ايراني حاضره که بره دستشويي بشوره؟ يا در يک ساندويچي کار کنه؟ حدد اقل مرد هاي ايراني با تمام تنبلي و تن پروريشون از اين نظر به مراتب از زنها بهترن.
به محظي که به زن ايراني حرف از آشپزي مي زنن فوري فکر ميکنه بهش گفتن کلفت ولي مرد ها بياد مسافر کشي بکنن، همه جور کارهاي پست ديگه هم انجام بدن چون "چشمشون کور ميخواستن زن نگيرن."
100% دختراي ايراني، حتي کم سوادترين و فقيرترينشون، انتظار دارن که يک پسر پولدار و (يک ميليون مشخصه ديگه) با تمام احترامات بياد با اسب سفيد ببرشون. ولي کسي جرات نداره بگه شما يک تخم مرغ بپزيد.
جالب اينجاست که در مورد پسر يا برادر همين خانم ها داستان 180 درجه عوض ميشه. اون عروس بيچاره تبديل ميشه به يک شيطان خبيث و ...

3.
همونقدر که مردان ايراني خشن و زورگو هستند، زنان ايراني هم از پر توقع ترين زنان دنيا هستند. اين را از بابت تجربه زندگي که در سالهاي زياد در کشور هاي مختلف به دست آوردم خدمتتون عرض مي کنم. البته اين حرف در حد کلي است و طبيعتن مردان و زنان با فرهنگ ايراني هم کم نيستند.

4.
من مرده اين شترمرغ بازي نسل جديد زناي ايراني هستم. حقوق برابر يعني همه چي برابر. يعني زن هم بايد خرج خونه رو نصف بده و ... بره کار کنه و از ديد من زن تا وقتي زن ايراني همه نه اکثريت ازدواج مي کنن تا به رفاه مالي برسن يه ورژن جديد خودفروشي با عرض پوزش لياقتشون همين قوانين فکسني اسلاميه ! هر وقت عرضه کرد مثل زناي اروپايي از شونزه هفده سالگي کار کنه اون وقت حرف حق طلاق رو بزنه. اين وسط فقط حق يه عده خيلي کم ضايع مي شه.

...

براي شما که ظاهرا خيلي جوش آوردي؛ زن ايراني را نبايد از روي تخم مرغ بشناسيم، براي شناختن زن ايراني بايد اتيکت قيمتش را ببينيم (مهريه)

___
منظور هيچ يک از نوشته هاي فوق زنان غيرفيمينيست نيستند!

1
1
0
پسر شجاعآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382
مجموع ارسالها: 1840
ارسال جمعه 14 دي 1386، ساعت 2:39
 2 سال و 8 ماه پيش

نقل قول:
براي شما که ظاهرا خيلي جوش آوردي؛ زن ايراني را نبايد از روي تخم مرغ بشناسيم، براي شناختن زن ايراني بايد اتيکت قيمتش را ببينيم (مهريه)

اگه يادت باشه راجع به اين مساله حرف زديم توي تالار نيويورکي ها. فکر مي کنم قيمت چند سال پيش بدون در نظر گرفتن سود روي مهريه و استهلاک محصول و ... با در نظر گرفتن قيمت پايه سکه 145000تومن و 1361 سکه چيزي در حدود 68000 تومن در اومد که البته اين حد آستانه اون (؟) بود.

هر چند که فکر مي کنم شما مبحث love & attraction رو به کلي ناديده گرفتي. تو مگه نمي دوني زنا واسه ما مرداي خبيث اونقدر عشق مي ورزن که هيچ قيمت مادي نمي شه روي اون گذاشت؟ مگه نمي دوني که اونا تازه دارن به ما لطف مي کنن؟ (استفهام انکاري)شما مردا اصن آطفه و محبت سرتون نمي شه. مي خواين همه چيزو مادي ببينين. زنا از سرتونم زياد هستن.

1
-1
2
شازده کوچولوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385
مجموع ارسالها: 1230
ارسال جمعه 14 دي 1386، ساعت 3:08
 2 سال و 8 ماه پيش

بهترين ملاک ارزشگذاري يه ضعيفه آقاشونه. آره داش! اين فقط آقاي خونه اس که ارزش مرزش و همه چي خونه و خونواده و زن و بچه رو تيين ميکونه.

نظر مظر ديگه ايي هم دارين بيايين سر گذر بر و بچ محل خدمتتون ميرسن. (البته خدمت از ماست)

Image Image

1
0
1
پسر شجاعآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382
مجموع ارسالها: 1840
ارسال جمعه 14 دي 1386، ساعت 3:26
 2 سال و 8 ماه پيش

شازده کوچولو نوشته بود:
آره داش! اين فقط آقاي خونه اس که ارزش مرزش و همه چي خونه و خونواده و زن و بچه رو تيين ميکونه.

Image Image

19 تمام . از روي غلطت 100 بار بنويس بيار

1
1
0
شازده کوچولوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385
مجموع ارسالها: 1230
ارسال شنبه 15 دي 1386، ساعت 13:18
 2 سال و 8 ماه پيش

پسر شجاع نوشته بود:
شازده کوچولو نوشته بود:
آره داش! اين فقط آقاي خونه اس که ارزش مرزش و همه چي خونه و خونواده و زن و بچه رو تيين ميکونه.

Image Image

19 تمام . از روي غلطت 100 بار بنويس بيار

اول شما يه دوره داستان نويس و فيلمنامه‌نويسي برو. بعد بيا من برات مشق شب مينويسم.

(البته تماشاي فيلم‌فارسي هم مفيد فايده است.) Wink Wink Wink

1
1
0
حيف!آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385
مجموع ارسالها: 670
ارسال سه‌شنبه 18 دي 1386، ساعت 19:14
 2 سال و 7 ماه پيش

با عرض معذرت از اقليت نظر کرده واقعا به نسبت تعجب برانگيز و قابل احترام ....
..در کل بايد گفت که بحث با اکثر افراد اين رده بي فايده است Not talking ....به همه خانومهاي محترم جدا توصيه مي کنم سعي کنيد ،وقت قشنگتون صرف بحث و جدال سر هيچ موضوعي با اين دسته از موجودات نکنيد Shame on you ...خيلي کارهاي بهتري ميشه انجام داد! Very Happy ...متاسفانه اغلب درکشون خيلي ساده تر از چيزيه فکر مي کنيد Confused .... ومتاسفانه مثل ساير گونه هاي مشابه در طبيعت شديدا احساس قدرت مي کنن مگر اينکه يکي قوي تر پيدا بشه که در اون صورت شديدا احساس موش موردگي دارن....کلا توصيه ميشه راجع مسائلي که بنظر شما خيلي واضحه . واضحه .. معلومه و غيره و مربوط ميشه به مواردي که کمي نزديک به حدود قلمرو اين گونه هاي خطرناکه بي خود زحمت نکشيد Shame on you ..مي تونيد راجع به طعم سبزيجات و پفک و سايز پيچ و مدل بوق ژيان و...صحبت کنيد...وقانع باشيد و انتظار زيادي نداشته باشيد......
اين موضوع رو هم که ميشه همون اول مشخص کرد Think ....لازم نيست منتظر جرقه هاي ذهني آقاي امير آبادي و امثالهم بود....

2
2
0
ستاره’ غريب
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 2315
جنسيت: زن
ارسال سه‌شنبه 18 دي 1386، ساعت 21:02
 2 سال و 7 ماه پيش

من چون خيلي آقامون رو دوست دارم اصلا براش تخم مرغ رو چه به صورت نيم رو چه تمام رو درست نمي کنم.پرسيد چرا ؟ بهش ميگم عزيزم من و تو سني ازمون گذشته بايد به فکر کلسترول خونمون باشيم.

1
1
0
Bayas Goolآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 2235
جنسيت: زن
ارسال پنجشنبه 20 دي 1386، ساعت 11:42
 2 سال و 7 ماه پيش

نقل قول:

مسئول حل اختلاف خانوادگي شهر تهران‏‎ ‎معتقد است اگر حق طلاق به زنها داده شود،
هيچ مردي روز خوش ‏نخواهد ديد

با عرض پوزش از حضور تمامي بانوان دوست داشتني تالار ولي من معتقدم اول بايد ظرفيت يک زن سنجيده بشه و بعد بهش حق طلاق داده شه
بعضي از خانوم هاي اين دوره و زمونه ضعف هاي ديگه خودشون رو در برابر مردها با گرفتن اين حق ، مي پوشونن و باعث تبديل شدن صحنه زندگي به جهنم مي شن

نقل قول:

‏"فريدون اميرآبادي" در اين‎ ‎برنامه راديويي گفت: "زنان امروز تخم مرغ هم بلد ‏نيستند درست کنن
حق طلاق هم مي‎ ‎خواهند".؟؟

اين ديگه توهين خيلي بزرگيه ،‌زن امروز اگه تخم مرغ درست کردن بلد نيست مطمئنن يه هنر بزرگ اجتماعي ديگه داره که يه مشت محکم هست توي دهن جناب آقاي امير آبادي Twisted Evil

2
1
1
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است فوتبال زنان!
1
پاسخها: 6 بیننده: 2208 نویسنده: mhaji
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است روزهايي براي زنان ...
1
پاسخها: 29 بیننده: 1314 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است مردان و زنان
2
پاسخها: 46 بیننده: 2059 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است طراح هايي زيبا بر روي تخم مرغ
1
پاسخها: 5 بیننده: 741 نویسنده: milyooner

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید