صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

2
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 5003
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: مرد
ارسال چهارشنبه 12 دي 1386، ساعت 13:47
 2 سال و 8 ماه پيش

دو مبتکر بنابي، سامانه سوخت مخلوط آب و بنزين طراحي کردند
سامانه جديد دوگانه سوز در موتور خودرو شامل آب و بنزين براي اولين بار توسط دو نفر جوان مبتکر بنابي طراحي و آزمايش شد.
به گزارش ايرنا، اين دو جوان به نام‌هاي رامين اميرصياد و صمد خديوي با اجرايي کردن ابتکار خود آب معمولي را جايگزين بنزين کردند.
مجري اين طرح ، هدف از اجراي اين طرح را جايگزيني سوخت پاک به جاي سوخت‌هاي فسيلي ، کمک به کاهش آلودگي هوا و تامين سوخت ارزان قيمت ، همواره در دسترس و تجديدپذير براي خودروها اعلام کرد.
صابر حيدريان افزود: براي اجرا و تکميل اين طرح، هفت ميليون ريال هزينه شده است.
يکي ديگر از مجريان طرح اظهارداشت: اين طرح از قسمت‌هاي مختلفي از جمله دستگاه الکتروليز آب، پمپ و مخزن شير برقي و فيلتر، دستگاه تنظيم‌کننده سوخت و پخش‌کننده سوخت در قسمت ورودي موتور تشکيل شده است و به راحتي با زدن يک کليد در کنار فرمان خودرو، سوخت آن به بنزين تبديل مي‌شود.
نحوه کار سيستم به اين شرح است که آب داخل دستگاه‌الکتروليز به هيدروژن و اکسيژن تجزيه مي‌شود و هيدروژن توليد شده تحت فشار پمپ وارد مخزن مي‌شود و از اين طريق به طرف شيربرقي و فيلتر هدايت مي‌شود، در اين بخش پس از ورود به دستگاه تنظيم‌کننده سوخت و بعد از تنظيم ميزان مصرف، وارد سامانه پخش‌ کننده موتور مي‌شود.
کار ساخت اين سيستم چهار سال به طول انجاميده و هفته گذشته در زمره اختراعات صنعتي کشور به ثبت رسيده و گواهي مربوطه به نام صاحبان آن صادر شده است.
شهرستان ‪ ۱۲۳‬هزار نفري بناب در ‪ ۱۲۷‬کيلومتري جنوب تبريز مرکز استان آذربايجان شرقي واقع شده است.

منبع: روزنامه جام جم

2
2
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

ارسال چهارشنبه 12 دي 1386، ساعت 13:50
 2 سال و 8 ماه پيش

آب به عنوان سوخت
يادم هست وقتي بچه بودم، مثلن دوازده-سيزده ساله، يک ايده داشتم براي اين‌که يک دوچرخه بدون رکاب زدن حرکت کنه. ايده‌ام اين بود که به چرخ جلوي دوچرخه يک دينامو ببينديم تا برق توليد کنه و به چرخ عقب يک موتور وصل کنيم تا چرخ را بچرخونه و در نهايت دينامو را با سيم به موتور وصل کنيم تا برق لازم را تأمين کنه. بعد که بزرگ‌تر شدم فهميدم اين تنها يک فانتزي بچگانه بوده که احتمالن از خنگي من در دوران بجگي سرچشمه مي‌گرفته. ولي خب ظاهرن اين داستان منحصر به من نيست.
مدتي پيش در خبرها ديدم که يک آقايي در آمريکا پيدا شده که روشي براي «سوزاندن» آب‌نمک پيدا کرده. داستان از اين قرار بود که ايشان به‌طور تصادفي متوجه شد که امواج راديويي مي‌تواند آب‌نمک را به هيدروژن و اکسيژن تجزيه کند. ولي هيدروژن توليدشده دوباره آتش مي‌گيرد و با اکسيژن ترکيب مي‌شود. اين آقاي مخترع که خيلي جوگير شده بود زود راه افتاد تا اين کشف را به ثبت برساند و در عين حال با خبرگزاري‌ها هم تماس گرفت و ادعا که مشکل سوخت جهان را حل کرده است و ديگر نيازي به سوخت فسيلي نيست. خلاصه اين جوگيري چندروزي ادامه داشت تا اين که گفتند که اين کشف اگرچه جالب است، ارزش کاربردي ندارد چون انرژي لازم براي تجزيه‌ي آب به هيدروژن و اکسيژن بيش از انرژي آزاد شده به‌خاطر سوختن هيدروژن است.
دي‌روز، در بالاترين لينک خبري را ديدم که دوباره چيزي شبيه اين «براي اولين بار در جهان» اختراع شده است. ظاهرن دو جوان ايراني سيستمي طراحي کرده‌اند که مي‌تواند مخلوط آب و بنزين را بسوزاند که خيلي هم خوب است. مشکل وقتي شروع مي‌شود که بفهميم مجري اين طرح هدف از اجراي اين طرح را جايگزيني سوخت پاک به جاي سوخت‌هاي فسيلي ، کمک به کاهش آلودگي هوا و تامين سوخت ارزان قيمت ، همواره در دسترس و تجديدپذير براي خودروها اعلام کرده است. ظاهرن سيستمي که اين آقايان طراحي کرده‌اند آب را به هيدروژن و اکسيژن تجزيه مي‌کند -البته اين دفعه با الکتروليز يا هم‌آن تجزيه به کمک جريان برق- و سپس هيدروژن را در موتور مي‌سوزاند. خوب طبيعي است که چنين چيزي نشدني است چون انرژي لازم براي الکتروليز آب بيش از انرژي آزاد شده به‌خاطر سوختن هيدروژن است.
در اين که سوخت‌هاي فسيلي بد و کثيف هستند حرفي نيست، ولي علاقه براي سوزاندن آب يک چيز ديگر است. مسأله اين است که آب ماده‌ي خيلي پايداري است و قابليت سوختن ندارد. بنابراين هر وقت شنيديد که موتوري از آب به عنوان سوخت استفاده مي‌کند، بدانيد يک جاي کار مي‌لنگد.

منبع: وبلاگ پسر فهميده

2
2
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

ارسال چهارشنبه 12 دي 1386، ساعت 13:53
 2 سال و 8 ماه پيش

اين دو کامنت هم از همان جا کپي شده اند:
1.
گمانم قانون کارنو بود که رسما جلوي تمامي اين اختراعات و اکتشافات رو گرفت! من و يک دوستي هم درست سالي که قرار بود بشينم براي کنکور درس بخونم، درگير ايده‌اي اينچنيني شده بوديم و آينده‌مون رو به همين سادگي به باد داديم! ما مي‌خواستيم با استفاده از ترکيب قانون ارشميدس، جاذبه و فنرها ماشيني ساده اي طراحي کنيم که بدون نياز به منبع انرژي خارجي خودکار باشه! هنوز هم باور نمي‌کنم که «ماشين کارنو نميتونه وجود داشته باشه!»
Anxious

2.
تو ايران واسه اينکه بگند ما بجز چوب زدن به مردم کارهاي ديگه هم بلديم الکي سر هر چيزي غوغا ميکنند. پيارسال تو تاکسي از راديو شنيدم که يک جوان مبتکر ايراني (که سالهاست خبري از اين مفهوم نديدم) موتور جستجويي درست کرده که از گوگل قوي‌تر عمل مي‌کنه. اسم سايتش هم google.ir هست. اولش گفتم باريکالله. چه نابغه‌اي بوده که تونسته يه الگوريتم جستجو پيدا کنه و جلوي اين بچه‌استنفوردي‌ها شاخ بشه. دقيقه‌اي نگذشته بود که برام سؤال پيش اومد. فرض بگيريم که اين يارو نابغه بوده و يه الگوريتم طراحي کرده که مي‌ترکونه (الآن البته اطمينان دارم که اين فرض بالکل محاله). حالا براي ايندکس کردن وب، غول‌تا سخت‌افزار خفن و اتصال خفن به اينترنت مي‌خواد و سال‌ها طول مي‌کشه که ديتابيس بخواد به‌روز بشه. رفتم تحقيق کردم ديدم پسره يه صفحه وب درست کرده که توش يه textbox هست. کاربر هر چيزي اينتو وارد مي‌کنه، اين پسره مي‌فرسته واسه سرور گوگل و نتيجه‌هاي گوگل رو مي‌گيره و نشون کاربر مي‌ده. Applause گوگل هم رفته شکايت کرده که اين دامنه بايد مال من باشه و الآن اين دامنه براي گوگل هست. Mr. Green اين هم از اخبار ريدمون و دروغ.

2
2
0
مارمولکآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386
مجموع ارسالها: 848
جنسيت: نامشخص
ارسال چهارشنبه 12 دي 1386، ساعت 14:59
 2 سال و 8 ماه پيش

والا تو اين مملکت به همه چي آب ميبندن!
از شير گرفته تا اسپري و ادکلن و ....

ولي تا امروز بر اين عقيدت بودمي که فقط ترکيبات محلولي رو ميشه بهش آب بست
اما اين مبتکران نخبه نبوغ مند به من آموختند که مخلوط هاي همگن و ناهمگن و .... را هم ميشه بهشون آب بست!!
و من بسيار خوشحالم که امروزم با ديروزم يکي نيست و به اطلاعات من افزوده همي شد و غرور ملي خونم هم بالا رفت!!

2
2
0
itwmanآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 16 آذر 1386
مجموع ارسالها: 645
ارسال جمعه 14 دي 1386، ساعت 19:03
 2 سال و 8 ماه پيش

فکر کنم تنها جايي که کشور ما جايگاه اول رو بتونه به خودش اختصاص بده "سوتي هاي علمي" هست و لا غير !

اين گوگله خيلي با حال بود !!!

هنوز نشنيده بود الآنم ميخام اينکارو بکنم Brick wall که چرا اين به ذهنه خودم نرسيده بود ... Razz

1
1
0
ستاره’ غريب
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 2315
جنسيت: زن
ارسال چهارشنبه 26 دي 1386، ساعت 18:02
 2 سال و 7 ماه پيش

هر کسي نابغه نيست.نابغه به آتنهء سه ساله ميگن که الان کلاس چهارم هست.
منبع
آسمان شب شبکهء 4 صدا و سيما

1
1
0
آگاهآفلاين
زبون بسته!
زبون بسته!

تاريخ عضويت: يکشنبه 12 اسفند 1386
مجموع ارسالها: 2
ارسال يکشنبه 12 اسفند 1386، ساعت 15:55
 2 سال و 6 ماه پيش

بنام خداوند جان و خرد

درود بر همه دانش آموختگان

شايسته است تا در ابتداي اين نوشتار به مفهوم جمله زير توجه کنيم.
توانا بود هر که دانا بود

من مي خواهم يک نابغه، بهتر بگويم يکي از نوابغ جهاني زمان حاضر را به شما معرفي کنم.
تعجب نکنيد. فقط اول بايد يک زحمتي بکشيد و يک نشريه را تهيه فرماييد. مراجعه کنيد به کتابخانه وزرات نيرو و نشريه انرژي ايران/سال هشتم/شماره 18 / امور انرژي وزارت نيرو / بهمن ماه سال 1382 را تهيه و ص 29 تا 42 را بخوانيد. نام نويسندگان مقاله را در اينترنت جستجو کنيد. ببينيد چه اطلاعاتي از آنها مي توانيد کسب کنيد بعد به من ايميل بزنيد تا چند خطي براي نقد ان بنويسم. agah1000@gmail.com

1
0
1
مارمولکآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386
مجموع ارسالها: 848
جنسيت: نامشخص
ارسال دوشنبه 13 اسفند 1386، ساعت 10:57
 2 سال و 6 ماه پيش

آگاه نوشته بود:

توانا بود هر که دانا بود

عزيز دل برادر اين شعر مال قديماست حداقل قرن 4 هجري
الان ديگه جواب نميده الان بايد اينطور گفت:

توانا بود هرکه دارا بود! Wink

2
2
0
آگاهآفلاين
زبون بسته!
زبون بسته!

تاريخ عضويت: يکشنبه 12 اسفند 1386
مجموع ارسالها: 2
ارسال دوشنبه 13 اسفند 1386، ساعت 18:12
 2 سال و 6 ماه پيش

دوست ارجمند ، مارمولک جان
با 50% نوشته ات موافقم. شعر امروزي اينست:
توانا بود هر که مارمولک بود Wink

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است نوابيغ نابغه نما!
5
پاسخها: 42 بیننده: 7297 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است نوابيغ نابغه نما؛ ماشين سازي يکتا شرق
2
پاسخها: 8 بیننده: 1081 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است فمينيست يا مجنون! مساله اين است!
1
پاسخها: 27 بیننده: 7113 نویسنده: پسر شجاع
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است نوابيغ نابغه نما؛ فرمول اعداد اول
0
پاسخها: 25 بیننده: 809 نویسنده: احسان

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید