| نویسنده |
پیغام |
masood13  زبون بسته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 11 دي 1386 مجموع ارسالها: 4 اعتبار کسب شده: 131 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 11 دي 1386، ساعت 1:10 |
|
 |
6 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
سلام بچه ها،
من دانشجوي سابق بخش هستم. لطفن اگه کسي از دوستان course description يا همون سيلابس درسهاي بخش رو به هر فرمتي داره به من اطلاع بده... شديدن مورد نيازه. مرسي. |
|
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 772 اعتبار کسب شده: 8408 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 11 دي 1386، ساعت 10:55 |
|
 |
6 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
عليک سلام. خوبي؟
اگه شيراز هستي مي توني بياي دفتر بخش از خانم ابطحي بگيري. اگه هم نيستي به يکي از دوستانت که شيرازه مي توني بسپاري همين کار رو برات بکنه. |
|
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2872 اعتبار کسب شده: 6959 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 11 دي 1386، ساعت 17:32 |
|
 |
6 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
| masood13 نوشته بود: |
سلام بچه ها،
من دانشجوي سابق بخش هستم. لطفن اگه کسي از دوستان course description يا همون سيلابس درسهاي بخش رو به هر فرمتي داره به من اطلاع بده... شديدن مورد نيازه. مرسي. |
سلام دانشجوي سابق بخش به تالار هاي گفتمان خيلي خوش امدي ، اينجا جايي براي شما و همه دوستاي فارغ التحصيل بخشه که بتونيد و بتونيم خاظرات قشنگ بخش و دوران دنشجويي را فراموش نکنيم ، البته اگر خاطره هاي تلخي نداشته باشيد و بخش و دانشگاه براتون خاطره هاي شيرين داشته باشه
يک فايل در مورد رشته کامپيوتر داشتم که بهروز نصيحت کن دانشجوي ورودي 80 و کارشتاسي ارشد 84 به عنوان کار آموزي با دکتر توحيدي انجام داده بوده و داکيومنت کاملي براي رشته کامپيوتره ، آپلود کردم :
Introduction to Computer Engineering
يک فايل ديگه هم در مورد سر فصل دورس رشته کامپيوتر وزارت آموزش عالي دارم که اينجا اپلود کردم :
Computer Engineering Syllabus Ferdowsi University of Mashahd
اميدوارم به دردت بخورند . |
|
|
|
 |
masood13  زبون بسته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 11 دي 1386 مجموع ارسالها: 4 اعتبار کسب شده: 131 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 11 دي 1386، ساعت 23:16 |
|
 |
6 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
خيلي ممنون. اگه امکانشو دارين اين فايلو رو وبسايت بخش هم بذارين تا اگه کس ديگري هم نياز داشت برداره. همه که اينجا رو بلد نيستن |
|
|
|
|
|
|
 |
masood13  زبون بسته!
 |
چهارشنبه 12 دي 1386، ساعت 0:00 |
|
 |
6 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
سلام مجدد
قدمت ما در اينجا به عهد تيرکمون شاه مي رسه. منتها اون کاربر قديمي رو پسووردش رو يادم رفته. يحتمل جزو پنج تا کاربر اول اينجا بوديم الان نبينيد کرک و پرمون ريخته. از آقا احسان بپرسيد.
اگر امکاناتش باشه که اون پسوورد ريست بشه خودتون هم مي تونيد ببينيد.
خوش باشيد. |
|
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2872 اعتبار کسب شده: 6959 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 12 دي 1386، ساعت 0:06 |
|
 |
6 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4955 اعتبار کسب شده: 9282 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 12 دي 1386، ساعت 0:18 |
|
 |
6 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
Al3x
|
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
masood13  زبون بسته!
 |
چهارشنبه 12 دي 1386، ساعت 0:29 |
|
 |
6 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
lol!
به يک دادزن نيازمنديم!
ايول. |
|