| نویسنده |
پیغام |
rfj_b_kas  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 23 مرداد 1386 مجموع ارسالها: 159 اعتبار کسب شده: 922 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 10 دي 1386، ساعت 19:30 |
|
 |
6 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
اگه شما يه جواني باشيد که عاشق يه دختره و اين عشق هم متقابلاً از سوي دختر هم هست
يعني دختره هم عاشقته
اين پسر در بدتيرين شرايط زندگيش هم هست ، يعمي نه خدمت کرده ، نه در سشو تموم کرده ، نه کاري داره
در طرف مقابل اون دختره هي اصرار داره که چي بيا خواستگاريم من ديگه تحمل اين جدايي ندارمو...........
هر چي بهش بگي هم لجبازي مي کنه
تو جاي اين پسر بودي چکار مي کردي ؟ |
|
_________________ خوشا آنان که بار دوستي را کشيدند و نرنجيدند و رفتند
|
|
|
|
|
 |
-faghatyedoost-  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 15 آبان 1385 مجموع ارسالها: 315 اعتبار کسب شده: 743 محل سکونت: تالار گفتمان سن: 21 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 10 دي 1386، ساعت 22:36 |
|
 |
6 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
خوب
اومممم
من
نمي دونم
تا حالا تو موقعيتش نبودم
ما که عاشقم بشيم يه طرفه است
من ميگم يه گزينه اضافه کن : خودمو مي کشتم
-------------------------------------------------------------------------------
300 |
|
|
|
|
|
|
 |
عيسي  سال صفري!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 14 آذر 1386 مجموع ارسالها: 68 اعتبار کسب شده: 635 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 11 دي 1386، ساعت 11:26 |
|
 |
6 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
چه دختريه ها!!خدا صبرت بده.
به نظرم اگه واقعا دختره عاشق باشه و آينده ي خودش و همسرش براش مهم باشه...به پاي پسره صبرميکنه تا آقا سربازيشو بره و دستش يه جا بند بشه.
مگه بدون پول هم ميشه زندگي کرد؟ خب دختره اگه منطق داشته باشه ميفهمه که با کمي تحمل زندگي آينده ش راحت تر ميشه و پسره هم اگه شور داشته باشه و نامردي نکنه زودتري کاراش رو رديف ميکنه.
به اين ميگن درک دوطرفه
تشويق !!! |
|
_________________ With God all things are possible.Nothing is ever too hard to do if your faith is strong and purpose is true.So never give up and never stop
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 772 اعتبار کسب شده: 8408 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 11 دي 1386، ساعت 18:08 |
|
 |
6 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
به نظر من در امر ازدواج اول بايد آدم عاقل باشه و بعد عاشق بشه. بعد از ازدواج وقت براي عاشقانه زندگي کردن زياده؛ اما اگه عاقلانه براي ازدواج تصميم نگيري، بعد ديگه هيچ وقت نمي شه اشتباهاتش رو جبران کرد. اين جوون با شرايطي که داره بهتره کلاً بي خيال اين عشقش بشه و تا زماني که شرايطش براي ازدواج مناسب نبود به اين چيزها فکر نکنه. تصور نکنه اين شرايط فقط منحصر به خودشون دو تا هست. خيلي از عشاق هستن که بنا به دلايل مختلف مجبور به جدايي مي شن و هيچ کدومشون هم در غم از دست دادن عشقشون نمي ميرن. هر چقدر هم آتيش اين عشق تند باشه، بعد از يه مدت خاموش و سرد مي شه. البته اين مدت بستگي داره که طرفين چقدر عاقل باشن و چقدر منطقي بتونن با قضيه برخورد کنن. در هر صورت زمان خيلي زيادي نخواهد بود.
اگه در آينده نزديک قرار نيست تغيير خاصي در اين شرايط نه چندان مناسب پيش بياد، بهتره بي خود منتظر نشينه و قضيه رو کش نده. کش دادن قضيه فقط وابستگي رو بيشتر مي کنه و شرايط بدتر مي شه و جدايي مشکل تر.
هميشه شرايط استثنايي وجود داره؛ مثلاً اين که ممکنه با همين شرايط نامناسبي که داره خانواده دختر رضايت بدن و زندگيشون رو هم شروع کنن و همه چيز به خوبي و خوشي پيش بره و با هم خوشبخت بشن؛ اما دل به استثنائاتي که احتمال وقوعشون خيلي کمه نبايد بست. چون ريسک خيلي خيلي بالايي داره.
من شخصاً موارد اين چنيني خيلي زياد ديدم که تقريباً همه اونها يا به جدايي منجر شده و يا يه زندگي ناموفق. اين شخص هم اگه به آينده خودش و اون دختره علاقمنده، بهتره هر چه زودتر قضيه رو به هم بزنه. |
|
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 772 اعتبار کسب شده: 8408 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 11 دي 1386، ساعت 18:14 |
|
 |
6 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
| عيسي نوشته بود: |
... به نظرم اگه واقعا دختره عاشق باشه و آينده ي خودش و همسرش براش مهم باشه...به پاي پسره صبرميکنه تا آقا سربازيشو بره و دستش يه جا بند بشه.
مگه بدون پول هم ميشه زندگي کرد؟ خب دختره اگه منطق داشته باشه ميفهمه که با کمي تحمل زندگي آينده ش راحت تر ميشه و پسره هم اگه شور داشته باشه و نامردي نکنه زودتري کاراش رو رديف ميکنه.
به اين ميگن درک دوطرفه |
جساراتاً فکر مي کنم به اين مي گن حماقت دو طرفه نه درک دو طرفه! تو چون سنت کمه همچين حرفهايي مي زني. اين چيزها در حرف خيلي قشنگه؛ اما در عمل چندان شدني نيست. بايد يه تعادلي بين واقعگرايي و ايده آل گرايي توي ازدواج برقرار کرد. پيشنهادت بيش از حد ايده آل گرايانه هست و متأسفانه احتمال موفقيتش خيلي کمه. |
|
|
|
|
|
|
 |
عيسي  سال صفري!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 14 آذر 1386 مجموع ارسالها: 68 اعتبار کسب شده: 635 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 11 دي 1386، ساعت 20:38 |
|
 |
6 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
| وحيد نوشته بود: |
... به نظرم اگه واقعا دختره عاشق باشه و آينده ي خودش و همسرش براش مهم باشه...به پاي پسره صبرميکنه تا آقا سربازيشو بره و دستش يه جا بند بشه.
به اين ميگن درک دوطرفه |
جساراتاً فکر مي کنم به اين مي گن حماقت دو طرفه نه درک دو طرفه! تو چون سنت کمه همچين حرفهايي مي زني. اين چيزها در حرف خيلي قشنگه؛ اما در عمل چندان شدني نيست. بايد يه تعادلي بين واقعگرايي و ايده آل گرايي توي ازدواج برقرار کرد. پيشنهادت بيش از حد ايده آل گرايانه هست و متأسفانه احتمال موفقيتش خيلي کمه. |
تو خط دوم نوشتي:در عمل چندان شدني نيست.خب پس امکان شدن هست.خط سوم:احتمال موفقيت کمه.اما احتمال موفقيتي هم هست.
من هنوز روي حرفم هستم.يادت نره که اونا عاشق هستند نه مترسک که هر بار به يه سازي برقصن.عقل به سن نيست.من معتقدم که اگه بخوان مي تونن توي بدترين شرايط هم عاشق بمونن.کاري هم به xوyگرايي ندارم.
هرکي يه نظرداره .من اين پيشنهاد رو ميدم.خواه پندگير...خواه ملال.
اما همين ميزان درصد کم موفقيت هم قابل تامل بيد!! |
|
_________________ With God all things are possible.Nothing is ever too hard to do if your faith is strong and purpose is true.So never give up and never stop
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2872 اعتبار کسب شده: 6959 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 11 دي 1386، ساعت 22:13 |
|
 |
6 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
|
دقيقا نمي تونم بگم که چيکار کنه دوستت ؟ فکر مي کنم مساله از ايني که گفتي بزرگتر باشه ، به عنوان مثال وضعيت توافقي خانواده ها و مالي خانواده ها و خود پسره که از نظر روحي اين شرايط را داره يا نه و اين ارتباط چه جوري شکل گرفته و چه جوري دختره عاشق پسره شده و خيلي نکات ديگه که فکر مي کنم در تصميم گيري درست موثرند ، اما يک نکته را مي تونم متذکر بشم : براي مشورت به دوستان و کسايي که بهشون اعتماد داره بسنده نکنه و سعي کنه از مراکز مشاوره اي که در اين زمينه داريم استفاده کنه اين جور حا ها روزانه با ده ها مورد از اين گونه موارد برخورد مي کنند و بهتر و کاملتر مي تونند راهنمايي کنند ، البته قبل از اون بايد در مورد مرکز مشاوره و مشاور ديد خوبي داشته باشه بعضي از اين مراکز و افراد به صورت تلفني هم مشاوره ميدن ! متاسفانه در کشور ما اين طور ديدي وجود نداره ، اعتماد بيش از حد به يه نفر در اين قضيه منجر به پشيموني ميشه ! اگر هم به اين جور مراکز عقيده اي نداره حتما با افرادي که ازدواج کردند و با اون تفاوت سني زيادي ندارند و بهشون اعتماد و ايمان داره مشورت کنه ! |
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1215 اعتبار کسب شده: 4142 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 11 دي 1386، ساعت 22:41 |
|
 |
6 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
موافق وحيدم، خيف adsl ندارم و الا جايزه مي دادم!
و با اين جمله مخالفم :
| نقل قول: |
| به نظرم اگه واقعا دختره عاشق باشه و آينده ي خودش و همسرش براش مهم باشه...به پاي پسره صبرميکنه تا آقا سربازيشو بره و دستش يه جا بند بشه. |
البته فقط مخالفم! و پيش دنبال بحث نباشين!
______
در مورد مشاور ها! خيلي خوبه که بشه رفت! واسه خيليا هم خوب کمک مي کنه
ولي من بدم مياد از يه چيز جو گير و موقتي! اين مشاور ها هم واسه من موقتي بودن! و ...
_-
به هر حال به حرفهاي وحيد بايد گوش داد! و منطقن اينه!
ولي شايد چيزهايي بوده باشه در پشت زمينه که ماها خبر نداريم! و خيلي اثر زيادي در رسيدن باشه!
____
|
_________________ Every experience you have and how it makes you feel is a direct result of your perspective on life.
|
|
|
|
|
 |
مهسا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 03 تير 1385 مجموع ارسالها: 451 اعتبار کسب شده: 1258 محل سکونت: سن: 22 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 11 دي 1386، ساعت 23:08 |
|
 |
6 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
من خودمو آدم حساب مي کنم ونظر ميدم:به نظرم لازم نيست به حرفه دختره گوش بده چون همين دختر بعد از ازدواج دچار بهت بعد از خطا ميشه ومي فهمه که عجله کرده.
البته يک نظر ديگه هم دارم،مي تونه خواستگاري کنه اما بعد از اينکه سربازي رفت و کار پيدا کرد ،با هم زندگيشونو شروع کنن.
مي دونين ما توي دانشگاه زوج هاي عاشق زياد داريم.همه شون هم خانواده هاشون اطلاع دارن.مي دونين که پزشکي 7 ساله وبعد از درس هم بايد برن طرح بگذرونن.با اين وجود هيچ کدوم از زوج ها به خاطر اين مساله کنار نمي کشن.
به نظرم آدمي که مي دونه شرايط ازدواج رو نداره،نبايد يک رابطه جدي رو شروع کنه. |
|
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
 |
چهارشنبه 12 دي 1386، ساعت 2:20 |
|
 |
6 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
تو خط دوم نوشتي:در عمل چندان شدني نيست.خب پس امکان شدن هست.خط سوم:احتمال موفقيت کمه.اما احتمال موفقيتي هم هست.
من هنوز روي حرفم هستم.يادت نره که اونا عاشق هستند نه مترسک که هر بار به يه سازي برقصن.عقل به سن نيست.من معتقدم که اگه بخوان مي تونن توي بدترين شرايط هم عاشق بمونن.کاري هم به xوyگرايي ندارم.
هرکي يه نظرداره .من اين پيشنهاد رو ميدم.خواه پندگير...خواه ملال.
اما همين ميزان درصد کم موفقيت هم قابل تامل بيد!! |
بله! مخصوصاً تأکيد کردم که در ازدواج عشق رو به عقل ترجيح دادن ممکنه در موارد خاصي هم جواب بده؛ اما ريسک خيلي بزرگي داره. اگه شخص واقعاً حاضره اين ريسک رو بپذيره، مشکلي نيست. ولي بايد پي همه چيز رو از قبل به تنش ماليده باشه. بنده شخصاً فکر مي کنم تقريباً هيچ وقت ارزش اين ريسک رو نداره. چون به حساب آمار و احتمالات هم بخوايم پيش بريم، احتمال شکست خوردن اين قضيه که به قيمت خراب شدن کل زندگي دو نفر و تا حدود زيادي هم خانواده هاشون تموم مي شه، خيلي زياده. من يکي که حاضر نيستم به خاطر عشقي که احتمال به سرانجام رسيدنش خيلي کمه روي زندگي خودم و خانواده ام قمار کنم. تازه تقريباً همه اين عشقهايي که ازشون اسم مي بريم، ناپايدار و زودگذره و دير يا زود براش جايگزين پيدا مي شه. بهتره از کساني که همچين تجربياتي داشتن بپرسين. |
|
|
|
|
|
|
 |
rfj_b_kas  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 23 مرداد 1386 مجموع ارسالها: 159 اعتبار کسب شده: 922 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 13 دي 1386، ساعت 17:52 |
|
 |
6 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
خوب همه ما مي دونيم که يک عاشق کوره
چون اگه کور نبود تو اين اوضاع نمي افتاد
در ضمن غاشق منطقي نيست
چون عشق و منطق دو مقوله از هم جدان
و مورد ديگه که به نظر خوده بنده حقيره
اينه که با صحبت کردن با دختره و صبر مخشو کار بگيره . و دائما بهش سر بزنه چون خانما خيلي عاطفي رفتار مي کنن و زود تحت تاثير حرف و احاديث قرار مي گيرند
يا حق |
|
_________________ خوشا آنان که بار دوستي را کشيدند و نرنجيدند و رفتند
|
|
|
|
|
 |
|
|