صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

3
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385
مجموع ارسالها: 963
اعتبار کسب شده: 2082
جنسيت: مرد
ارسال دوشنبه 08 بهمن 1386، ساعت 1:32
 5 ماه و 23 روز پيش

بچه برقي 78 نوشته بود:
دين مبين اسلام درباره زنان نظرات بسيار روشنفکرانه اي دارد. در همين ارتباط، آيت الله آخوند خراساني (ملا هادي سبزواري) مي فرمايند:
«کساهن صوره الانسان ليرغب في نکاحهن»
(خداوند، صورت انسان به اين حيوانات [زنان] پوشانده است تا مردها به نکاح ايشان رغبت کنند.)

مرجع: قبض و بسط تئوريک شريعت، عبدالکريم سروش، ص 15

هي هي! يه لحظه دست نگه داريد! اين نظر اون عالم بزرگوار هست، چرا به من نمره منفي مي ديد؟!! نظر من را که درباره زنها، مخصوصاً نيکول کيدمن، که الهي همتون قربونش بريد، را مي دونيد:
بچه برقي 78 نوشته بود:
اگر نيوتون قبل از وفاتش
چشمان تو را مي ديد
معناي حقيقي جاذبه را مي فهميد
ادامه شعر...

“When you are happy, you’re always good. But, When you are good, you’re not always happy.”
“The picture of Dorian Gray” by Oscar Wilde

4
2
2
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
اميرحسينآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384
مجموع ارسالها: 1616
اعتبار کسب شده: 5329
ارسال دوشنبه 08 بهمن 1386، ساعت 5:17
 5 ماه و 23 روز پيش

Image

آيت الله آخوند خراساني يک نفره. ملا هادي سبزواري يک نفر ديگه و اين حرف هم مال يک شخص ديگه است. ربطش به «اسلام» هم در بي ربطيشه!
اظهار نظر در اين مورد رو به دوستان، مخصوصاً مسافر کوير مي سپرم. Whistle
بگذريم. اگر کسي واقعاً مي خواهد نگرش اسلام به زن و حقوقي که در قرآن و احاديث براي زن آمده است بداند، کتاب «نظام حقوق زن در اسلام» (خواندن، دانلود) از شهيد مطهري، کتاب مناسبي است.

4
0
4
مسافر کويرآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383
مجموع ارسالها: 1797
اعتبار کسب شده: 4889
ارسال دوشنبه 08 بهمن 1386، ساعت 5:50
 5 ماه و 23 روز پيش

اميرحسين نوشته بود:
Image

آيت الله آخوند خراساني يک نفره. ملا هادي سبزواري يک نفر ديگه و اين حرف هم مال يک شخص ديگه است. ربطش به «اسلام» هم در بي ربطيشه!
اظهار نظر در اين مورد رو به دوستان، مخصوصاً مسافر کوير مي سپرم. Whistle

اظهار نظري که توسط اسماعيل راجع به زنان مطرح شد مربوط به ملاصدرا ميباشد.(فکر کنم Think )
Razz
امير حسين قشنگم!
پسر کوچولو و لجباز تالار !خيلي ناراحت ميشم وقتي اينجوري به خودت ميپيچي.اين بحث چه ربطي به من داشت که پاي من رو وسط ميکشي؟چون يکي دو بار،(توجه کن !فقط يکي دوبار ) اون هم در بحث اجتماعي بهت جواب دادم حالا خودت رو محق ميدوني در هر موضوعي بخواي سر بحث رو با من باز کني؟ اين خيلي بده ها. مگه تو از من چي ميدوني؟مگه تو از اعتقادات ديني و مذهبي من چي ميدوني؟
کاش 10 سال ديگه که يه کم بزرگتر شدي برميگشتي و اظهار نظرهات رو دوباره ميخوندي و ميديدي که چه رفتاري داشتي.
من هرگز توي تالار راجع به دين و مسائل ديني حتي يک پست هم ندارم.هرچند که مطمئن هستم از تو يکي، هم خيلي مسلمون ترم و هم خيلي شيعه تر و هم خيلي بيشتر به فکر فلسطين!! اما دليلي براش نميبينم که بخوام توي جمع اون رو مطرح کنم.
بهتره به جاي کل کل با من يه کم به فکر نقد خودت و نقد رفتارهات باشي.کاش اونقدري که اطرافيانت رو ميديدي يه کم به خودت توجه ميکردي.من واقعا دلم ميسوزه وقتي جوان با استعداد و باهوشي مثل تورو ميبينم که به جاي رشد و پيشرفت، خودش رو درگير بحث هاي بي ارزش و کل کل با آدم بي اطلاعاتي مثل من ميکنه.برادر لجباز من!برات آرزوي رستگاري ميکنم. Angel Angel
اسماعيل جان ببخشيد که در تاپيکت فضولي کردم. Pray

5
2
3
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال دوشنبه 08 بهمن 1386، ساعت 15:04
 5 ماه و 22 روز پيش

اميرحسين نوشته بود:

هي خوشتيپ! من هم مي دونستم اين يکي ديگست، اون يکي، يکي ديگه. منتهي چون شک داشتم اين فرموده کدوم يکيش باشه، توي پرانتز گذاشتم. (فکر کنم از نظر آيين نگارش هم درست باشه!؟ d'oh! )

نکته ديگه اينکه من نيازي به دونستن نظر اسلام ندارم، فقط به جاهاي خنده دار و باحالش کار دارم. اگه مطلبي اينجا مي نويسم به عنوان «کثيف شعر» و براي Fun مي نويسم. اگه در زمينه «کثيف شعر» پايه هستي، پس دمت هم گرم، وگرنه جون مادرت دست از سرمون بردار.

بارالهي!
اي عرش کبرايايي!
پس چيه تو سرت
کي با ما راه مي يايي؟
جون مادرت

“When you are happy, you’re always good. But, When you are good, you’re not always happy.”

2
2
0
وحيدآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 13 شهريور 1386
مجموع ارسالها: 786
اعتبار کسب شده: 8408
ارسال دوشنبه 08 بهمن 1386، ساعت 15:16
 5 ماه و 22 روز پيش

بچه برقي 78 نوشته بود:
هي خوشتيپ! من هم مي دونستم اين يکي ديگست، اون يکي، يکي ديگه. منتهي چون شک داشتم اين فرموده کدوم يکيش باشه، توي پرانتز گذاشتم. (فکر کنم از نظر آيين نگارش هم درست باشه!؟ d'oh! )

نکته ديگه اينکه من نيازي به دونستن نظر اسلام ندارم، فقط به جاهاي خنده دار و باحالش کار دارم. اگه مطلبي اينجا مي نويسم به عنوان «کثيف شعر» و براي Fun مي نويسم. اگه در زمينه «کثيف شعر» پايه هستي، پس دمت هم گرم، وگرنه جون مادرت دست از سرمون بردار.

بارالهي!
اي عرش کبرايايي!
پس چيه تو سرت
کي با ما راه مي يايي؟
جون مادرت

با مني؟ Whistle Cool

فکر کنم از لحاظ قوانين نگارش بايد اين جوري مي نوشتي: آيت الله آخوند خراساني (ملا هادي سبزواري؟) يا يه چيزي تو همين مايه ها. در مورد استفاده از علامت سؤال در جايي که شک وجود داره، تقريباً مطمئنم؛ اما بقيه اش رو مطمئن نيستم. پير شدم. Sad

1
0
1
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال دوشنبه 08 بهمن 1386، ساعت 15:28
 5 ماه و 22 روز پيش

Omid نوشته بود:

(توجه: به دليل استفاده از برخي کلمات ناموزون براي خانومها و براي کاربران زير 18 سال مناسب نيست)

در ادامه عرايض قبليم عرض کنم که عبارت «xشعر» اصلاً چيز رکيکي نيست و اين از بي سوادي ماها و از کج فهمي زبان هست که فکر مي کنيم چيز بدي هست. شما کافيست به يکي از فرهنگنامه هاي زبان فارسي مراجعه کنيد و متوجه شويد که اين عبارت در اصل عبارت عربي «کثيف شعر» بوده که بصورت خلاصه «کث شعر» هم خوانده مي شود. کافيست اين عبارت را در علامه Google سرچ کنيد و ببينيد که هزاران سايت عربي پيدا ميشه.

همچنين در مورد عبارت «xخل». اين عبارت هم در اصل «کثيف خلق» بوده.

بياييد از اين به بعد به «کثيف شعر» هاي تالار گفتمان ارج بنهيم و آنها را حفظ کنيم و به «کثيف شعر» هاي همديگر احترام بگذاريم.

مرجع: «کثي در ميقات»، محمد ن. انتشارات گروه علمي بخش برق، ص 1382

3
3
0
ستاره’ غريب
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 2272
اعتبار کسب شده: 4505
جنسيت: زن
ارسال دوشنبه 08 بهمن 1386، ساعت 16:37
 5 ماه و 22 روز پيش

نقل قول:
توضيح براي ستاره غريب: اين نامزد، ربطي به عروسي و ازدواج و از اين جور چيزها نداره. اشتباهي برداشت نکني.

اين نامزد مال خودت.من از اينا نمي خوام.مگه من بچم که سرم شيره مي مالي ؟
الان که فکرشو مي کنم مي بينم زن بگيرم بهتره.يه زن که هم بيرون از خونه کار کنه هم کاراي خونه رو !!!
شوهر به چه دردي مي خوره ؟
آقا بالاسر نخواستيم.کي حاضره زنم بشه ؟ من به حقوقش قول ميدم دست نزنما !!! Wink

2
0
2
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3035
اعتبار کسب شده: 1310
ارسال سه‌شنبه 09 بهمن 1386، ساعت 1:59
 5 ماه و 22 روز پيش

بچه برقي 78 نوشته بود:
Omid نوشته بود:

(توجه: به دليل استفاده از برخي کلمات ناموزون براي خانومها و براي کاربران زير 18 سال مناسب نيست)

در ادامه عرايض قبليم عرض کنم که عبارت «xشعر» اصلاً چيز رکيکي نيست و اين از بي سوادي ماها و از کج فهمي زبان هست که فکر مي کنيم چيز بدي هست. شما کافيست به يکي از فرهنگنامه هاي زبان فارسي مراجعه کنيد و متوجه شويد که اين عبارت در اصل عبارت عربي «کثيف شعر» بوده که بصورت خلاصه «کث شعر» هم خوانده مي شود. کافيست اين عبارت را در علامه Google سرچ کنيد و ببينيد که هزاران سايت عربي پيدا ميشه.

Thanks for the clarification! Very Happy On second thought, I decided that that Voice File was not suitable for our lovely ladies to listen to so I replaced it with a nice Jan Hammer track!! Razz You're lucky you listened to it before this self-censoring process. It was not a "polite post" but it was very direct and FULL OF INFORMATION. Cool

2
2
0
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال سه‌شنبه 09 بهمن 1386، ساعت 14:01
 5 ماه و 21 روز پيش

Running Scared

ديشب يه فيلم ديدم که 342 مرتبه اون کلمه قبيحه چهار حرفي معروف و مشتقاتش توي ديالوگ هاي فيلم بکار رفته بود. فکر کنم اين فيلم در اين زمينه رکورد دار باشه، اگه رکورد بالاتري سراغ داريد خبر کنيد.
براي شمارش تعداد کاربرد اين کلمه، يه وقت نشينيد مثل احمقا فيلم را ببينيد و به ازاري هر ***f يه چوب خط بزنيد. مي تونيد از روش زير استفاده کنيد.
1- زيرنويس فيلم را از سايت www.subscene.com دانلود کنيد.
2- آن را با Notepad باز کنيد. و سپس آن را داخل MS Word کپي کنيد.
3- با زدن کنيد ميانبر Ctrl+H ديالوگ Replace را فعال کنيد.
4- کلمه قبيحه چهار حرفي مذکور را با يک عبارت دلخواه Replace All کنيد.
5- يک ديالوگ ظاهر مي شود و تعداد Replace شدن کلمه قبيحه چهار حرفي مذکور را اطلاع مي دهد.

Image

1
1
0
مارمولکآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386
مجموع ارسالها: 739
اعتبار کسب شده: 9594
جنسيت: نامشخص
ارسال سه‌شنبه 09 بهمن 1386، ساعت 14:44
 5 ماه و 21 روز پيش

بچه برقي 78 نوشته بود:
Running Scared

...براي شمارش تعداد کاربرد اين کلمه، يه وقت نشينيد مثل احمقا فيلم را ببينيد و به ازاري هر ***f يه چوب خط بزنيد. مي تونيد از روش زير استفاده کنيد.
1- زيرنويس فيلم را از سايت www.subscene.com دانلود کنيد.
2- آن را با Notepad باز کنيد. و سپس آن را داخل MS Word کپي کنيد.
3- با زدن کنيد ميانبر Ctrl+H ديالوگ Replace را فعال کنيد.
4- کلمه قبيحه چهار حرفي مذکور را با يک عبارت دلخواه Replace All کنيد.
5- يک ديالوگ ظاهر مي شود و تعداد Replace شدن کلمه قبيحه چهار حرفي مذکور را اطلاع مي دهد.

خوشبختانه ما نه احمق هستيم نه اينقدر بيکار که وقت تلف کنيم واسه محاسبه اين کلمه!! Mr. Green

در ضمن فرزند جان! اکثر فحشها و کلمات قبيحه در انگليسي 4 حرفي اند و معروفن به 4 letters

البته با راهنماييت معلوم است که شما منظورت کدومشون بود Think

1
1
0
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال چهارشنبه 10 بهمن 1386، ساعت 13:58
 5 ماه و 20 روز پيش

مارمولک نوشته بود:

خوشبختانه ما نه احمق هستيم نه اينقدر بيکار که وقت تلف کنيم واسه محاسبه اين کلمه!! Mr. Green

اولاً سَنَنَه!، حالا کي از تو خواست که اين کار را بکني، اين پست براي آدماي باحال و super cool تالار هست. چي شد خودت را تحويل گرفتي؟ Mr. Green
دوماً، اگه تو بيکار نيستي پس توي تالار چکار مي کني، مخصوصاً توي تاپيک کسي که اصلاً باهاش حال نمي کني. Twisted Evil
سوماً، مثل اينکه تو اصلاً فيلم نديدي، و اگر هم ديدي فقط «اخراجيها»، «نقاب»، «آتش بس» و تو اين مايه ها ديدي، که نمي دوني اون کلمه چهارحرفي معروف که توي فيلما زياد کاربرد داره، چيه. مثل اينکه «اَل Evil or Very Madينو» را نمي شناسي.

1
1
0
مارمولکآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386
مجموع ارسالها: 739
اعتبار کسب شده: 9594
جنسيت: نامشخص
ارسال چهارشنبه 10 بهمن 1386، ساعت 16:19
 5 ماه و 20 روز پيش

بچه برقي 78 نوشته بود:

اولاً سَنَنَه!، حالا کي از تو خواست که اين کار را بکني، اين پست براي آدماي باحال و super cool تالار هست. چي شد خودت را تحويل گرفتي؟ Mr. Green
دوماً، اگه تو بيکار نيستي پس توي تالار چکار مي کني، مخصوصاً توي تاپيک کسي که اصلاً باهاش حال نمي کني. Twisted Evil
سوماً، مثل اينکه تو اصلاً فيلم نديدي، و اگر هم ديدي فقط «اخراجيها»، «نقاب»، «آتش بس» و تو اين مايه ها ديدي، که نمي دوني اون کلمه چهارحرفي معروف که توي فيلما زياد کاربرد داره، چيه. مثل اينکه «اَل Evil or Very Madينو» را نمي شناسي.

ببين پسر خوب
اولا : کسي از من نخواست که اينکار روبکنم ! تو خطاب به مخاطبي که اينو ميخونه نوشتي منم از جايگاه يه مخاطب که اينو خوند جوابتو دادم

دوما : خيلي ممنون که تالار رو مختص افراد بيکار معرفي کردي (احسان خان تحويل بگير!) من نگفتم با اين تاپيک حال نمي کنم
گفتم حماقته که کسي به منظور شمردن تعداد دفعات تکرار کلمه مذکور هر دفعه شنيد يه چوب خط بکشه و بيکاريه که به منظور شمردن تعداد دفعات تکرار کلمه مذکور به روشي که پيشنهاد کردي عمل کنه!چون تو فيلم که سهله تو خيابونهاي لندن هم که راه بري انقدر اين کلمه رو ميشنوي که چيز عجيبي نيست که بخواي اينو حساب کني حتي اگه رکورد شکسته باشه!

من هرگز ديدن فيلم رو حماقت يا بيکاري ندونستم! دقيقا هم گفتم ما نه انقدر احمق هستيم نه بيکار واسه محاسبه...

سوما : اين فيلمهايي که اسم بردي (اخراجيها , نقاب , آتش بس) رو من وقت براي ديدنشون نمي ذارم اما مثل اينکه تو خوب ديديشون !

چهارم اينکه: تيکه آخر حرفم رو نگرفتي منظورم اين بود که اون طور آدرس دادن براي کلمه ...f درست نيست
لحنم هم خيلي دوستانه بود منظورم اين بود اين که وقتي ميگي يه فعل قبيح که چهار حرفيه شامل اکثر فحشهاي انگليسي ميشه چون اکثرا 4 حرفي اند و به 4 حرفي معروفن!!

و در پايان هم اشاره کردم که با راهنماييت که نوشته بودي ****f مشخص کردي که منظورت کدوم کلمه بود!!

بچه برقي جون ما که با هم دشمني نداريم!!

4
4
0
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال پنجشنبه 18 بهمن 1386، ساعت 12:45
 5 ماه و 12 روز پيش

مارمولک نوشته بود:
ببين پسر خوب

دوما : خيلي ممنون که تالار رو مختص افراد بيکار معرفي کردي (احسان خان تحويل بگير!) من نگفتم با اين تاپيک حال نمي کنم
.... خيابونهاي لندن ....

سوما : اين فيلمهايي که اسم بردي (اخراجيها , نقاب , آتش بس) رو من وقت براي ديدنشون نمي ذارم اما مثل اينکه تو خوب ديديشون !

و در پايان هم اشاره کردم که با راهنماييت که نوشته بودي ****f مشخص کردي که منظورت کدوم کلمه بود!!

ببين خوشتيپ!

اولاً: تالار مخصوص آدماي بيکار هست! من اگه وقت آزاد داشته باشم مي يام تالار. قبلاً هم گفتم، بهرحال از چت کردن مفيدتره. اگه دنبال کار و business توي تالار هستي در اشتباهي!

دوماً: شما که توي لندن زندگي مي کني، بايد بدوني که توي فرهنگ اونجا هم اين کلمات taboo محسوب ميشه و آدماي متشخص اين کلمات را بکار نمي برن. وقتي که توي يه فيلم 2 ساعتي 342 بار اين اين کلمه بکار ميره (هر20 ثانيه يکي)، اصلاً چيز عادي نيست. کارگردان مريض نبوده اين کار را بکنه حتماً منظوري داشته که توي پست بعدي بهت مي گم.

سوماً: من هم از فيلم ايراني متنفرم، ولي توي روزنامه توفيق اجباري هست که باهاشون آشنا مي شم.

چهارماً: توکه مي دونستي منظورم چه کلمه اي هست، خدا وکيلي! حضرت عباسي! اون پست را براي چي زدي؟ تو که بيکار نيستي مثل من. تو که باکلاسي، تو که خوشتيپي. من که به کسي توهين نکرده بودم که بخواي از کسي دفاع کني. «مثل احمقا» فلان کار را نکني، يه اصطلاح روزمره هست. معنيش اين نيست که مخاطب احمق هست.

و آخر يک اعتراف: من پنج سال پيش که اين تکنيک را بلد نبودم، ***f هاي فيلم «صورت زخمي» را يکي يکي شمردم، حدود 80 تا شد. Mr. Green مشکلي داري با اين قضيه؟!

من هم با کسي دشمني ندارم! اگه چيزي مي گم به دل نگير، محض مزاح و «کثيف خلق بازي» هست ديگه.

2
0
2
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال پنجشنبه 18 بهمن 1386، ساعت 13:05
 5 ماه و 12 روز پيش

ها اين فيلمه! Running Scared

چيزي که من از اين فيلم فهميدم اينه که فيلم مي خواد چهره شيطان را نشون بده. ما يه مشت دزد و آدمکش و قاچاقچي توي فيلم داريم و يه پليس مخفي که از اول تا آخر فيلم حرفاي بد بد چهار حرفي و مشتقاتش را حواله هم مي کنند. به طرز فجيهي آدم مي کشند و شکنجه مي کنند. و يه پسر کوچولو هست که از دست ناپدري که هميشه شکنجه اش مي کنه داره فرار مي کنه. اين پسر کوچولو با همه اين شياطين دست و پنجه نرم مي کنه.

اول که آدم پليس مخفي را ميبينه ميگه اين خود شيطان هست. شرور ترين آدمي که مي تونه وجود داشته باشه. بعد ناپدري پسره را مي بينيم که با زنه و بچش چه رفتاري داره. به اين مي رسيم که اون پليسه آدم خوبي هست در مقابل اين يکي. در آخر فيلم همين آدم بده يه فداکاري مي کنه و جون پسره را نجات مي ده و در نظر ما از شيطان به يه آدم خوب تبديل مي شه.
بقيه آدمکشا همشون درجه بالايي از شيطان هستند، ولي قله اوج شيطان متعلق به يه زن و شوهر باکلاس هست که خيلي مودب هستند، حرف بد نمي زنند و توي خونشون کلي اسباب بازي براي بچه ها دارند و بچه هاي سرگردن توي خيابون را به خونشون مي برند و به اونها غذا و اسباب بازي مي دن. فقط يه مشکل اساسي دارند و اون يه بيماري رواني هست که با قطعه قطعه کردن کودکان و گذاشتن اونها توي کيسه هاي مخصوص ارضا مي شه.

در کل فيلم بسيار جذاب و هيجان انگيزي هست که گيرتون اومد ببينيد.

1
1
0
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال چهارشنبه 24 بهمن 1386، ساعت 14:18
 5 ماه و 6 روز پيش

يک بيت شعر «برازجوني» براتون سوغات آوردم، تقديم به پسر شجاع:

خدا خيرت نده باپي ~ که با کُم گَنديت چُها وابي

نسخه JPG

تلفظ:
khoda kheyrat nade baapi ~ ke ba kom-gandit choha vabi

شرح لغات:
باپي: «با پير» يا همان «بابا پير» در گويش جنوب کشور بمعني پدر بزرگ مي باشد. در اينجا استعاره از حضرت آدم هست.
کم گند: شکمو
وابي: اتفاق افتاد.

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع